Anonimen
|
Dober večer! Je za nami en krasen dan, s samo dvema stresnima situacijami (beri: jok). Smo šli popoldne v zoo (očka in Urban z avtom, midva z Oskarjem s kolesom,... nazaj sem šla pa sama s kolesom, ker sem napačno predvidevala, da bo Oskar zaspal v avtu). Prav prijetno je bilo spet poganjati pedala in čutiti veter v laseh! Osam se nismo dali motiti,... jih je letos res veliko (kaj ni to znak, da bo huda zima?) IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes pa zraven sem kupila še eno zaščitno prevleko za njeno posteljo (tko da ma zdej 2) pa še eno za svojo posteljo - k tko rada bruha po njej jaz dodatno zavarujem rjuhico pred "mlečnimi in slinastimi izbljuvki" s kakšno pleničko ali samo prevleko za blazino in mu po potrebi to zamenjam (kakšen teden vsak dan, kdaj na dva dni), tako mi ni potrebno vsak dan menjati rjuhe. je pa danes Urban kar pridno tiščal rokico v usta,... izgleda da so tudi njega začeli matrati zobki. pa zdaj mu včasih ponudim joško in me prav navihano pogleda "o, ne, mami, zdajle pa res nisem lačen" se je že začelo! čez pet minut pa joka, da bi jedel,... pa pravijo, da nas pri teh tednih (mesecih) še ne obračajo okrog! kar vražički švigajo iz njegovih očk! je pa danes popil ogromno čaja (se mi zdi, da skoraj 4 dcl kar smo bili v zooju! še dobro, da sem imela toliko pripravljeno,...) vroče! in ko smo ga zvečer skopali, se mu je tako smejalo! si pri njegovem prvem mesecu nisem mislila, da se bo tako spremenil glede kopanja (ko pa je vreščal, kot da ga dajem iz kože!) HB da se je! lake, kako je bilo v Iškem? mi nameravamo tja jutri, če se nam bo izšlo,... bomo videli. Dudica, upam, da si se najedla torte! jaz bi tudi košček! čokoladna? mama11, ja,... danes je zatišje. včeraj pa so noro klepetali! se vidi, da se je vrnila elyy( ) zoja10, upam, da je s Tajo vse ok in da se ji je samo kaj zaletelo. našemu Urbančku se včasih večkrat zaleti mleko in ga potem tolčem po riti ali hrbtu, da se mi ne začne davit,... mu preveč steče in tega ne pričakuje,... lananai, lepo da si se oglasila! zdaj pa nadoknadit klepetanje za nazaj! tisti šotor za na plažo se mi zdi, sem vidla v reklami za Interspar,... ampak nisem ziher,... če ne v kakšni športni trgovini poglej! grem še malo papcat in pupcat,... na to sem pa kar pozabila danes,... bom sirov burek. a ima kakšna dober recept, da bi si ga naredila kar sama?
|