|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
31.7.2009 21:39:27   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

pa še eno vprašanje imam,...
kakšno ime se vam zdi Erazem? je bolje Erazm, saj se drugi e sploh ne izgovori?

Erazem mi je boljše. A zdej so vse katje tuki noseče al kaj?

No maje še kr neki časa ne bomo a prou user posted image

Evo maša spi, zarja tudi, meni pa malo manjka.

K.tja, nisem vedla, da lahko tam kredite pišeš, ker se mi sploh ne zdi logično. OK, kredit za hišo al stanovanje, sam pri nas (pa najbrž tudi drugje) je najbolj važno kak avto furaš. Imaš tle folk, ki nima za kavo, živijo v baktah s starši ampak vozi mercedes al kej podobnega. Valda na kredit.
Zato se mi ne zdi prav, če bi se to štelo pod olajšavo, ker ni neki kr nujno rabiš.

Bi nam pa seveda kr fejst znižalo plačilo.

Grem spat. Nočko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
31.7.2009 21:45:06   
ledenka
lake, sva probale korenček in palco user posted image eno od obojega bo k.tjo že spravlo v pogon!

maja, si sigurna? user posted image za kredit za vrtec pa se menda upošteva samo stanovanjski, če prav vem user posted image

jaz bi imela kar še enega... sam z dedcem ne vem, kaj bo - bomo meli pa eno au pair punco za pomoč user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
31.7.2009 21:51:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

K.tja Erazem more bit z E-jem. A nebi rajš za punčke imena zbirala user posted image .
Ne vem če je tale avgustovski egi taprav, glede na to da ga je anonimna postavla.

punčke verjetno ne bom imela, ker sem prebogatauser posted image  tale Erazem mi stalno skače v uho!
avgustovčke so pa prestavili v čvek... v tri dni, tako da je bila res bolj šala, ampak meni je še vedno všeč!

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

K.tja, nisem vedla, da lahko tam kredite pišeš, ker se mi sploh ne zdi logično. OK, kredit za hišo al stanovanje, sam pri nas (pa najbrž tudi drugje) je najbolj važno kak avto furaš. Imaš tle folk, ki nima za kavo, živijo v baktah s starši ampak vozi mercedes al kej podobnega. Valda na kredit.
Zato se mi ne zdi prav, če bi se to štelo pod olajšavo, ker ni neki kr nujno rabiš.

maja, saj jaz sem napisala kredit za stanovanje, ker se mi zdi logično, saj smo si s tem kreditom "uredili" stanovanjsko vprašanje. če bi imela najemnino, bi pa to omenila,... ali pa če bi imela hišo pa kakšno adaptacijo,...
za kredit za avto pa mislim, da ne bi upoštevali, kljub temu, da je res, kar si napisala, da nekateri še za kavo nimajo, vozijo se pa v uber dragih avtomobilihuser posted image  (sicer moraš pa v poli tudi napisati, kakšen avto imaš in ga približno oceniti,.. na tretji strani, če se ne motim, ter da ga imaš za lastno uporabo).
je pa res, da nekateri avto danes nujno potrebujejo (zaradi oddaljenosti od službe), ker s takšnimi prometnimi povezavami kot jih imamo v Sloveniji, nikamor ne pridemo v normalnem času.

prijetne sanje! (tudi tebi, Dudica, lahko noč!)

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2228
31.7.2009 21:55:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jaz bi imela kar še enega... sam z dedcem ne vem, kaj bo - bomo meli pa eno au pair punco za pomoč user posted image

ledenka, zakaj pa ne? v tujini je to že praksa, k nam bo pa tudi kmalu prišlo, ko imamo takšne delovne urnike,... (samo še plače malo višje, prosim)

jaz pa tehtam: ja-ne. (ne je predvsem zaradi nosečniške sladkorne,... za prostor me ne skrbi, se bo že našlo še za eno glavo, se tako ali tako nameravam v kakšnem letu ali dveh preseliti).

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2229
31.7.2009 22:01:46   
elyy
kva ste načvekale.....user posted image  sem sam nahiter pogledala!
grem pod tuš,pa se jutri naprej beremo**

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
31.7.2009 22:05:46   
ledenka

ledenka, zakaj pa ne? v tujini je to že praksa, k nam bo pa tudi kmalu prišlo, ko imamo takšne delovne urnike,... (samo še plače malo višje, prosim)

sej, se strinjam user posted image ker dva mulčka brez pomoči rihtat (sploh prve tedne po CR) bo bolj težko, mama in tašča sta pa daleč. zdaj je bilo easy, ko je mali spal, sem spala tud jaz, potem pa ne bo več počivanja... sam tega, kam bi to pomoč nastanli, ne vem, ni dovolj prostora user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
31.7.2009 22:15:45   
lake
Jst mam srečo, da mam starša nadstropje višje, samo mislm da se še za enga še neki časa ne bova odločla.

Po TV ni nič pametnega, tko da bom šla pod tuš pa se Taji prdružit v mestu sanj.

Lahko noč, pa eno bolho za pomoč.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
31.7.2009 22:25:44   
Anonimen

sej, se strinjam user posted image ker dva mulčka brez pomoči rihtat (sploh prve tedne po CR) bo bolj težko, mama in tašča sta pa daleč. zdaj je bilo easy, ko je mali spal, sem spala tud jaz, potem pa ne bo več počivanja... sam tega, kam bi to pomoč nastanli, ne vem, ni dovolj prostora user posted image

kaj pa kakšen moški au-pair? in če tvojega ni, lahko spi pri tebi?user posted image user posted image

je pa res pri drugem malo težje. precej težje. jaz sem na srečo rodila po naravni poti in se mi je telo zelo hitro postavilo nazaj v prednosečniško stanje (v drugo že ve, kako mora delovati, zato je vse hitrejše HB),... CR pa verjetno ni mala malica.
si Maksa rodila s CR? sicer pravijo, da ni nujno, da je tudi drugi s CR, je pa vseeno bolj verjetno, da bo.

lake, lahko noč!
bom verjetno šla kmalu tudi sama v Mižalčke... moj je že nekajkrat prišel pogledat kaj delam,... kot da ne more spati brez mene (ne razumeti napačno,... je danes že dobil!)user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2233
31.7.2009 22:33:18   
zoja09
Večer.....Nekaj časa me ni na rač.pol pa imam kar 90 strani za prebrat.Saj niste resne!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj sem jih samo preletela,brala sem kar ste napisale danes.

KatMat:da ti nekaj povem gledeuser posted image in zaščite,...Se ti kar pridružujem.Tudi midva sva ene 8 brez zaščite in je veselo spuščal v mene.sem mu rekla če se zajebava in je bil odgovor smeh.Tudi jaz še nimam menstre in me sedaj kar malo mantra da nisem ki noseča.Upam,resnično upam da ne,ker nevem če bi lahko šla naredit splav.Moram ti pa povedat še to,da že 10 dni jemljem tabletke Cerazzete,ki se jih lahko jemlje med dojenjem,saj se z Zojo zaenkrat še polno dojima in me že dva dni ful bolijo jajčniki,danes pa sem dobila krvavitev.Tako,da jih bom verjetno nehala jemat.Kako bomo naredili z user posted image pa nevem,ker sem alergična na kondom,probali smo tudi z kondomi brez lubrikanta in dobim vnetje,tako da nam ostane edino to,da izstopamo eno postajo prej,kar pa mojemu dragemu ne uspeva.

Punce dajte mi povedat,če naredim drug teden test za nosečnost a mi bo že pokazal prave rezultate???

KatMat:sem v mislih s tabo

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
31.7.2009 22:45:45   
Anonimen
zoja09, se mi zdi, da ti drugi teden test še ne bi pokazal ali si noseča ali ne. ampak, če si danes dobila krvavitev in če je to menstruacija, potem mislim, da ni panike? vsekakor upam, da bo tako, kot si želiš!user posted image

KatMat, sem pozabila že prej vprašati, če ima Tija še vedno vročino? ji daješ kaj dodatne tekočine (vodo ali čaj?) v tej vročini zna tudi dehidrirati,... večkrat jo priklapljaj na mleko, ti pa tudi veliko popij.

včasih se zgodi, da imajo malčki rahlo povišano temperaturo, ker se njihovo majhno telo lahko hitro zagreje, a ne za dolgo (mi smo Oskarja, ko je imel kakšna dva meseca pregreli v Iškem vintgarju,... je imel rdeča lička in povišano temperaturo, a v hladnem stanovanju mu je bilo kmalu bolje. včasih pomaga tudi kopel, ki pa ne sme biti premrzla, mogoče samo za stopinjo manj od njegove telesne temperature,... se mi zdi, vsaj mojima pomaga, če jima je vroče.)

zdaj pa res grem,... in vam želim lahko noč!

(odgovor članu zoja09)
  Neposredna povezava do sporočila: 2235
1.8.2009 7:19:47   
Anonimen
dobro jutro!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2236
1.8.2009 7:26:45   
Dudica1
dobro jutro
mislim da bo danes zelo lep dan...no vsaj začel se je dobro user posted image

ktja mi najbrž ne bomo imeli punčk ... ker "DOBER STROJ DELA ENO SORTO IZDELKOV"user posted image user posted image user posted image ...mislim da je blo tako zadnjič enkrat rečeno?

Tiste avgustovske egice in ege sm pa tud jaz vidla...ampak očitno je bla fora,ker majo avgustovčke 2009 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
1.8.2009 7:30:24   
leda_
Dobro jutro!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
1.8.2009 7:37:25   
leda_
No mi smo spet pridno spali user posted image . Mihec je šel spat ob 20.20, jedli smo ob 3:30 in takoj zaspali..sedaj pa še spimouser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu leda_)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
1.8.2009 8:04:23   
lake
user posted image

Dobro jutro!
Ena kavica, predno si jo grem jst narest. Taja je bla dons že ob sedmih pokonc, zdej ma pa celo jutranjo telovadbo v ležalniku.

(odgovor članu leda_)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
1.8.2009 8:46:31   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica
Pijem pa res veliko, najbrž okoli 5 do 6 l čajev na dan. velikokrat si skuham kar tega za dojenje (mi je všeč) pa ga kar razredčim z vodo. Čez noč pa ponavadi spijem 1 liter.

Ojojoj, jaz mogoče spijem dobra 2 litra tekočine, pa je mleka vseeno dovolj. Od tega je mogoče skodelica čaja za dojenje, ostalo je voda, malinovec ali čaj za otroke. Ponoči pa sploh ne pijem.

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
Maja pa v posteljico 70+140...in prav lepo posteljninico ima tako da jaz mislim da mu bo všeč in da bo spal še lepše kot do zdajuser posted image

Pri nas je pa starejša v 120*60, pa bo šla zdaj v 140*70 (dobili podarjeno). Moram nabavit posteljnino zanjo. Kje imajo za to dimenzijo lepo, pa ne predrago? V Leclercu sem dobila za 120*60 zelo lepo.

Spal pa itak da ti bo še lepše... če je to sploh še mogoče, ker ti tako ali tako že celo noč spi user posted image

Uh, moram šibat, Julija je budna, se tipkamo kasneje

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
1.8.2009 8:54:16   
Tanja_
Jutro!
Se vam na hitro javim, preden odpeketamo. Morm še zlikat ene par stvari. Skratka-Hana je dobila Aptamil AR in sem se kar malo bedno počutila, da je dodatek. -tko mal kot poraz sem to vzela....Upam,da ji bo vsaj pomagal...
Drugače pa punce- Aptamil je najcenejši v Leclercu.Tko, da veste...

Papa...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
1.8.2009 9:28:25   
Blueeyes
DOBRO JUTRO MAJČICE+ZMAJČKI

Nike Taja (AKP) vse najboljše za 3 mesece user posted image  user posted image  user posted image

dons se pa javljam v dopoldanskem času.. moje dve user posted image  še spančkata... tko da izkoristim čas. Sem dala že prat, zdej pa čakam da naredim zajtrk.. zunaj je prekrasen dan, tko da bomo šli spet nekam brčkat na vodico user posted image  user posted image  da se pohladimo

seznam sračk se pa nič ne polni?? kaj je to z-majčki?? a nič ne sračkate al se mamice ne upajo objavit??

Blueeyes, potem se splača na Rakitno? Iški vintgar je pa zakon! če ne drugega za namakanje nog (vajinih, seveda) pa kakšno pivo vzemita s seboj!user posted image

jp, splača se, samo morš pridt dopoldne (cca ob 11 ali 12h), ker popoldne se full folka nabere... ne splača se jt za vikend, ker je nenormalna gužva...

IZVIRNO SPOROČILO: elyy
jst kupim cunjce v beby centru,če so znižane......

zdej majo akcijo, pa sae da še vedno kej nabavit.. jz sem bla glih včeri... pa sem ji kupila 1 oblekco, pa dvoje žabice... pa zraven sem kupila še eno zaščitno prevleko za njeno posteljo (tko da ma zdej 2) pa še eno za svojo posteljo - k tko rada bruha po njej user posted image

mojo pa dons matra... ma noge u luft... včer sva bla lačna, pa je bil McDonald najbližji, pa sem si naročila eno solatko - seveda s kisom user posted image  ampak sej bo preživela... jz sm pa tud uživala v jedi user posted image

Tanja_ in lake žal morm odpovedat naše srečanje v torek z moje strani.. takoj po cepljenju bomo dal našo v varstvo k babici, midva pa pičiva naprej po nujnih opravkih... se zmenmo kdaj drugič - jz častim user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
mogoče bo pa KATMAT prva majčica 2010
TIH BOD!!!

zakaj pa ne.. če si bla kle med zadnjimi v letu 2009, pa bodi prva v 2010 user posted image  user posted image

stolček za hranjenje mi mamo tazga (upam da je povezava do prave strani)... smo pa dobili ta stolček, tko da ga nism šla kupovat
http://www.bbyspain.com/mostrafitxa08.asp?Id=8&Textes=textes3&Grup=Dulce-Hogar&NumGrup=3&NomFamilia=Tronas-y-hamacas&IdArticle=171&Menu=3

elyy luštne slikce user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
user posted image  
sory ni ostra ampak ni hotla bit pr mer

sem pa glih gor napisala kaj je zdej to da se seznamček nič ne dopolnjuje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  bravo Tija

mam alarm... se oglasim mogoče še kej kasnej, če ne bomo prej štartali

(odgovor članu leda_)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
1.8.2009 9:38:44   
dito
dobro jutro

Tanja_ uživajte, tudi mi mogoče gremo jutri na tja. Glede dodatka pa se ne sekiraj. Po eni strani ima flaša već prednosti kot dojenje. bolj sitostno je mleko in prej nahraniš. Jaz zadnje dni še samo dojim. Naredim ničesar več. Hvala bogu, da je tamala na morju.

Gal še zmeraj spi. Jedel je samo enkrat ponoči. Včeraj sem ga tehtala koliko mi poje, ker se čez dan doji na 1 do 2 uri. pojedel je komaj 70 ml. Ful malo, ne?

Drugače pa imamo danes piknik. ful pogrešam tamalo, ona pa še na telefon noče, ko jo kličeva. Sedaj bo 3 tedne kupaj na morju. potem pride za en teden domov in spet gremo. vendar bom sama 5 dni z otrokama.Upam, da bo vse ok. Letos moram izkoristit morje, ker drugo leto konec lušnega - šiht.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
1.8.2009 9:41:30   
pokica_
Jutroooo!

Pr nas je drnjohanje na vrstem redu...ati je šel ob 5h zjutraj spat, je bil tk dolgo na rač.user posted image , zdaj ga pa muči pomanjkanje spanca. Anej se je pa igral sprva v ležalniku, sem ga prestavila pa v igralni center in zaspal; no s tem, da je cuzal svoj desni palec. Se je navadil cuzat prsteka. user posted image   Vidim da se neki zbuja..ajoj.

Mi smo spali ok, od 21h-2h,...pa pol do 6h zjutraj. Pol pa ni hotu več zaspat. Sma pa zato včeraj spala do pol desetih zjutraj.

Danes bomo šli k mojim na piknik, še prej pa gremo v Interspar nakupit čevape in klobasice za žar, pa obvezno bučke. Ker zmeraj moji častijo piknike, boma pa še mi2 enkrat kupla nekaj. user posted image  

Jst pa gledam Next jesensko kolekcijo in majo full lepih stvari za dojenčke. Kolk št. pride v poštev za jesen-zimo? Če ima zdaj 6kg in cca. 60cm?

Punce, vidim, da delate zmajčke 1010?user posted image  No, nem se še prehitro smejala, ker smo ga mi tud zadnjič enkrat sračkali, zdaj pa čakam menstro. Me je že včeraj nekaj zvijalo, čez 2-3 dni bi jo morala dobit packo.

Uživajte na sončku ...no rajši v senčki! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
1.8.2009 11:09:03   
Dudica1
tanja kolk pa stane aptamil v leclerku?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
1.8.2009 11:45:17   
elyy
ojla!!!

ooo je danes vroče,moj dragi,bo komaj prišeu iz službe ob pol 4h.....tako,da b omo danes verjetno doma,le kakšen sprehod bomo obigrali!!

zoja: he,he,he,da ti je 8 krat spustu...potem pa je veliko možnosti,da se je kaj prijelo...zmajčice 2010!!
koliko,časa pa ti zamuja menstr.  (nevem,nisem sigurna,mislim da po 1 tedno ko zamuja ti prav pokaže).....
jst vem,da če bi ostala noseča,nebi nikol šla splava delat...ker so teli otročki,taki sončki.....da bi jih kr pojedla**  
blue: sej v beby centru imajo vedno ena znižanja,tko,da se najde lepih stvari!Sej poletnih oblačil imamo dovolj res,še preveč.....tko,da me bolj skrbi jesenska,k tega pa nimam skor nič(tako,da bo treba,že kar ta mesec kaj malega kupit).....
stolček za hranjenje je res fullll doberuser posted image user posted image ..

a potem novalac res prodajajo samo v lekarni,škoda ,ker nisem svojga malčka navadla na kakšen drugi dodatek...mogoči bi mu odgovarjalo,pa še ceneje bi me prišlo!

prebiram,da vaši malčki zelo manj pojejo zadnje čase...ker moj je res veliko pojedel,zadnja dva dni pa skoraj nič(primer 450 ml na ceu dan),zato pa včasih popije več čaja......pomoje se to dogaja samo zaradi
vročine...bomo pa videli,kako bo naslednje dni**

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
1.8.2009 13:00:53   
Dudica1
evo jaz sm en stroj cunj obesla zdele grem še enga...pa vmes si rihtam nohtke...mal lakca jim bom prvoščla pa kakšno nalepkico user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
1.8.2009 13:28:05   
lake
Očitno nisem edina, ki se sekiram zarad hranjenja.Moja sicer že en meec je manj, tko da tud uoam da je samo vročina.
Midve sva kr na vrtu, ker mal pihlja, popoldan sva pa neki mislna it na "piknik v troje" v iški vintgar, tm je mal bolj hladno.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
1.8.2009 13:35:26   
Dudica1
mi pa pol na RD...piknik...torta...itd...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?