Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake K.tja Erazem more bit z E-jem. A nebi rajš za punčke imena zbirala . Ne vem če je tale avgustovski egi taprav, glede na to da ga je anonimna postavla. punčke verjetno ne bom imela, ker sem prebogata tale Erazem mi stalno skače v uho! avgustovčke so pa prestavili v čvek... v tri dni, tako da je bila res bolj šala, ampak meni je še vedno všeč! IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 K.tja, nisem vedla, da lahko tam kredite pišeš, ker se mi sploh ne zdi logično. OK, kredit za hišo al stanovanje, sam pri nas (pa najbrž tudi drugje) je najbolj važno kak avto furaš. Imaš tle folk, ki nima za kavo, živijo v baktah s starši ampak vozi mercedes al kej podobnega. Valda na kredit. Zato se mi ne zdi prav, če bi se to štelo pod olajšavo, ker ni neki kr nujno rabiš. maja, saj jaz sem napisala kredit za stanovanje, ker se mi zdi logično, saj smo si s tem kreditom "uredili" stanovanjsko vprašanje. če bi imela najemnino, bi pa to omenila,... ali pa če bi imela hišo pa kakšno adaptacijo,... za kredit za avto pa mislim, da ne bi upoštevali, kljub temu, da je res, kar si napisala, da nekateri še za kavo nimajo, vozijo se pa v uber dragih avtomobilih (sicer moraš pa v poli tudi napisati, kakšen avto imaš in ga približno oceniti,.. na tretji strani, če se ne motim, ter da ga imaš za lastno uporabo). je pa res, da nekateri avto danes nujno potrebujejo (zaradi oddaljenosti od službe), ker s takšnimi prometnimi povezavami kot jih imamo v Sloveniji, nikamor ne pridemo v normalnem času. prijetne sanje! (tudi tebi, Dudica, lahko noč!)
|