|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
2.8.2009 12:06:59   
lake
Midve sva pršle z kave, zdej bova pa not ker je fajn hladno. Je bla dve urci v lupinici, in je bla čist prešvicana. Te lupinice so ful vroče. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
2.8.2009 12:10:08   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

sem se spomnila, da moram vprašati (saj verjetno sem že kdaj spraševala, a...) spalne vreče, koliko so praktične in kdaj z njimi začeti oz. kakšno velikost izbrati????

Ful praktične. Tamara jo je imela od 3. meseca naprej - debelejšo, ker je bil takrat februar in se jo je ful navadila. Pa še takrat je šla v posteljico in ji je vreča še vedno dala občutek omejenega prostora in varnosti. Potem sem ji v Odeji (sicer draga, ampak ful kvalitetna) kupila eno ornk veliko (mislim, da je cifra 108 ali nekaj takega, še zdaj ji je ful komot) letno in jo drajsa še zdaj. Meni je super, ker me ne daje skrb, da se ponoči odkrije, hkrati pa je še vedno ne zna sneti in me potem ne skrbi, da bi zlezla čez gitre.

Julija dobi svojo jeseni, ko bo šla v posteljico.

mama11, a če je številka zelo večja, potem niti ne bi smelo tako motiti, ne? čeprav sem nekje prebrala, da ni dobro, da se mu kupi preveliko (a sem pozabila, zakaj)
imaš te vreče z rokavčki ali brez? kako pa bi bilo s spanjem na boku v primeru vreče?

Pravijo, da naj ne bi bila močno prevelika, ker bi se kao user posted image  lahko zadušil. Naša je šla v to "preveliko" s 6 meseci in ni bilo prav nobene nevarnosti. Po moje gre bolj za to, da bi jih kupil čim več - po velikosti. Je letna - brez rokavčkov (ima naramnice), spi pa kakor hoče - na trebuhu, hrbtu ali boku. Zadrga je na sredini trebuha (nekatere jo imajo na boku, tisto bi znalo motiti). Drajsamo jo že eno leto, pa je še vedno lepo ohranjena. Prva, ki jo je imela (od 3-6 mesecev ) je bila bolj debela - zimska, ampak tudi z naramnicami, iz Leclerca. Zelo lepa, ampak manj uporabna, ker je imela zadrgo na boku (takrat je mula spala samo na trebuhu, tako da je ni motilo) in ker je bila bolj trda - zdaj, ko je večja in se ponoči bolj obrača, bi jo motilo. Je bila pa kvaliteta bolj tako, tako - zadrga je po 3 mesecih uporabe šla k user posted image

Mi smo že zjutraj odpravili tedensko nabavo. Sem ful vesela, da nam v tej savni ni treba več zdoma. Sem gledala po Mullerju, Turbo Limaču in Merkatorju, kje bi našla kakšno verigo z igračkami za na voziček (so na elastiki in se vrtijo, user posted image  pa tolče z rokicami po njih. In nisem nikjer našla - v Mullerju so imeli eno z ogromnima plastičnima avtomobilčkoma, ki mi pa ful ni bila všeč. Ali je katera videla kje kakšne luštne? 

Juliji danes teče 7. dan, ko ne kaka. Če ne bo nič do popoldne, dobi masleno svečko. Saj je ful pridna punčka, ampak je pa ponoči še kar 2-3x. Komaj čakam na gosto hrano... vsaj starejša je mesec po pričetku uvajanja začela spati celo noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
2.8.2009 12:12:32   
lake
Tud jst sm bla že navsezgodej v Mullerju, kje si pa bla a na Rudniku? Sm vidla eno z modrim vozičkom. 

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
2.8.2009 12:18:46   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Tud jst sm bla že navsezgodej v Mullerju, kje si pa bla a na Rudniku? Sm vidla eno z modrim vozičkom. 

Ja. Sem jo imela kar v lupinici in v Mercatorjevem vozičku. Vidiš, pa sva falili priložnost za kavo in čvek.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
2.8.2009 12:22:26   
lake
Jst sm letela samo v Mullerja, pa sm bla brez tamale. Se bomo pa drugič zmenil. 

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
2.8.2009 12:34:47   
lananai
Držte pesti, da danes zadanem na lotu!user posted image

Bomo, če nas potem vsaj na pir pelješ. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
2.8.2009 12:51:23   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
2.8.2009 12:51:49   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kdaj greste??

medvedje brdo...mal pred tvojim bivšim zaviješlevo gor user posted image user posted image user posted image
aja začne se ob 14h...pomoje bomo takrat enkrat tud kmal šli da bomo kaj vidli...prideš??

kje pa bo??

koradota pa brendija ja pojes na vsaki pijanki

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
2.8.2009 14:26:07   
Anonimen

Sem gledala po Mullerju, Turbo Limaču in Merkatorju, kje bi našla kakšno verigo z igračkami za na voziček (so na elastiki in se vrtijo, user posted image  pa tolče z rokicami po njih. In nisem nikjer našla - v Mullerju so imeli eno z ogromnima plastičnima avtomobilčkoma, ki mi pa ful ni bila všeč. Ali je katera videla kje kakšne luštne? 

mi imamo lesene ribice,... Blueeyes pa lake se mi zdi da vesta, kje se jih dobi,... jaz sem jih dobila v dar že pri Oskarju (čeprav se on ni nič igral, Urban jih ima pa zelo rad!)

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

user posted image user posted image user posted image

kaj pir,... še korado pa brendija znova skupej spravim!user posted image

Danes se mi nič ne ljubi,... PSP očitno odpade,... bodo šli fantje v Mostec, verjetno brez mene,...

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2309
2.8.2009 14:29:23   
Anonimen
mama11, ribice pa takole izgledajo:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2310
2.8.2009 14:37:13   
Anonimen
lananai, je luštno spet gledat tvojo opico!
zdaj imam cilj, da te ujamem z objavamiuser posted image ... vidim, da tudi ti še nimaš 5h zvezdic, kdaj jih dobive?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2311
2.8.2009 14:59:45   
lake
No, no punce, mal me počakta, sej kapljam za vama z objavami user posted image . Mojga še vedno ni, upam da ne bo prišel brez vrečke iz trgovine, drgač ne bomo nič jedli dons.
Vroče je k satan, samo se neki hoče oblačit. Taja se je e parkrat na trebuh obrnila, samo ma pol problem ker se ne zna nazaj obrnt, pol pa z glavo rije v rjuho, se mi bo še zadušla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
2.8.2009 15:00:42   
lake
Tale moj ticker jo je pa nal postaral, sej bo šele jutri 3 mesece. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
2.8.2009 15:09:56   
Leela
Pri nas se je tudi začel oblačit. Smo hoteli danes kam iti pa se mi ne da v avtu švicat. Bomo pa šli na kakšna igrala.

k.tja te ribice so ful lušne. Tudi jaz sem iskala nekaj preprostega in imajo nekaj v BC in pikapolonci. Luka je imel tri plastične račke in jih ni maral, zdaj pa v postelji spi z njimi user posted image .
Filip ima pa ene 20 let stare kroglice, ki ropotajo (sem taščo vprašala, če ima kaj pa jih je najdla, ko je od sestre vnukinje mirkala).

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
2.8.2009 15:52:00   
Anonimen
mama11, si ti pisala o maslenih svečkah, ki pospešujejo kakanje?

No, no punce, mal me počakta, sej kapljam za vama z objavami user posted image . Mojga še vedno ni, upam da ne bo prišel brez vrečke iz trgovine, drgač ne bomo nič jedli dons.
Vroče je k satan, samo se neki hoče oblačit. Taja se je e parkrat na trebuh obrnila, samo ma pol problem ker se ne zna nazaj obrnt, pol pa z glavo rije v rjuho, se mi bo še zadušla.

Bravo za Tajo!user posted image  Zdaj pa le pazit, da se ne bo prevalila s kakšne višine v želji po letenju!
Meni je bilo hecno pri Oskarju, ko se je prvič okrog obrnil... sem šla po plenice v kopalnico, on je bil na tleh in pridem nazaj, on na trebuhu in se mi smeji. Sem ga prec obrnila nazaj na hrbet, da vidim, kako je to izvedel, on pa začne brcati in se smejati. Nič predstave za mamico! Grem spet v kopalnico, pridem nazaj, on spet na trebuhu! Seveda mi spet ni želel pokazati, kako je to naredil. Pa sem šla spet "kao" v kopalnico in ga opazovala, kako je mojstrsko izvedel obrat! Tisti dan sem bila najsrečnejša mamica na svetu! Kar smejalo se mi je! Sva pa poslušala cd To majka više na rađa (Yu nostalgija, Tito pa te zadeve,...bila je pesem Srce mog naroda) in bil je petek trinajsti (imam zapisano v knjigi)
Ampak s trebuha na hrbet pa se je prekobalil mnogo kasnejeuser posted image

lake, upam, da boste danes jedli!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

k.tja te ribice so ful lušne. Tudi jaz sem iskala nekaj preprostega in imajo nekaj v BC in pikapolonci. Luka je imel tri plastične račke in jih ni maral, zdaj pa v postelji spi z njimi user posted image .
Filip ima pa ene 20 let stare kroglice, ki ropotajo (sem taščo vprašala, če ima kaj pa jih je najdla, ko je od sestre vnukinje mirkala).

Leela, sem ugotovila, da imajo otroci radi čim bolj preproste, klasične igračke.
Oskar npr. ni bil ravno navdušen nad pisanimi in raznih oblik narejenimi ropotuljicami pa sem mu dala eno navadno malo rdečo ropotuljico (namenjeno za glasbenike), s katero je noro ropotal... dokler je ni kasneje, ko je bil večji, uničil.
In Urban je zelo nor na mali okrogli zvonček, ki je obešen pri ribicah, sem mu še enega obesila nad ležalnikom in zdaj vedno zvončklja z njim. Babica pa ima tisti hruškast zvonček, ki je tudi vaba za očke in nasmeške!

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2315
2.8.2009 15:56:23   
Anonimen
sem omenila, da so fantje šli v Mostec kar brez mene?
vsaj tri urice miru, če ne še kakšno več,... Urban je za popotnico sicer dobil samo 80 ml, a glede na vročino in njegovo ne-lakoto, upam, da bo dovolj. pa eno "galono" čaja imajo s seboj.
saj, če bo pa nuja bodo pa poklicali "halo mlekarno".

grem spat, da se malo odpočijem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2316
2.8.2009 16:09:14   
lake
Je pršel z vrečko , jedli bomo pa zvečer ko se mal shladi da bomo lahko žar zakuril, pride še tašča, pa  brat od mojga.

k.tja In ti namest da bi izkoristla tri urce za spane, visiš za računalnikom. No ja sej jst tud, glede na to da že dve uri spi in bi lahko kej koristnega nardila, recimo pospravla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
2.8.2009 16:27:45   
zoja10
lake tašča pride? juhuuser posted image ......

jaz čakam kolegico da me postriže, razmišljam kako na kratko si upam...user posted image
sem bla na kavi, je res peklensko vroče,...zdej grem tajo nafutrat kar poležečke ker se ful potimo obe....

zvečer pa na praznovanje...user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
2.8.2009 17:42:01   
lananai

lananai, je luštno spet gledat tvojo opico!
zdaj imam cilj, da te ujamem z objavamiuser posted image ... vidim, da tudi ti še nimaš 5h zvezdic, kdaj jih dobive?

Hvala, hvala. user posted image
Upam, da bom bolj pridno pisala zdej, ko smo doma. Da me ne ujameš. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
2.8.2009 18:09:54   
mama11

Ja. Ima Julija radar nanje. Danes bi eno fasala popoldne, pa se ji je spet ognila - nahranila sem jo, potem sem ji jo pa hotela dat med previjanjem. Vmes smo imeli kosilo in seveda je naštimala v plenico ravno med kosilom. Prvič se ji je ognila pa začetek julija, eno jutro - jaz grem po svečko, pridem nazaj, pa kakec po povijalni user posted image .

Zakaj? Rabiš recept?

Hvala za info glede verigic. Bom šla še v BC in Pikapolonico pogledat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
2.8.2009 20:10:10   
lake
No kje pa ste dons vse? Ni glih pestro tuki gor. Taja mdons skoz neki spi, očitno jo je čist zdelala tale vročina, pol ga bo pa srala ponoč.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
2.8.2009 20:10:49   
Dudica1
evo nas,smo imeli noro lepo popoldne gledali smo igre poslušali korada in brendija...z mojim sva spila radlerja večji je polizal en točen sladoled...mmmm bil je okusen user posted image ,Maj pa je malo spal malo gledal okrog in vriskal potem pa smo se odpravili proti domu...pa sva mislila it sama nazaj pa večji noče in noče zaspat tako da danes ne bo nič user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
2.8.2009 21:43:58   
Anonimen
k.tja In ti namest da bi izkoristla tri urce za spane, visiš za računalnikom. No ja sej jst tud, glede na to da že dve uri spi in bi lahko kej koristnega nardila, recimo pospravla.

ja, lake, to je pa tisto, ko nisi navajen več spati,... sem si spanec vseeno privoščila (dve debeli uri, se mi zdi,...) - je kar naenkart treščila name bomba v obliki Oskarja (z enim takšnim velikim nasmehom!)

mi je pa danes spet rekel, da imam Urbana rajši, ampak ni bilo nobenih scen - sva mu oba z mojim lepo razložila, da to ni res in da ga bova oba imela enako rada kot do sedaj, ne glede na situacije... in je zvečer hotel slišati še pravljico o Oskarju, mamici, očku in Urbanu,... ja, mu moram vsak dan ničkolikokrat povedat in pokazat, da ga imam rada (pa Urbančku tudi!)

Zakaj? Rabiš recept?

ja, prosim, da ga posredujem ljubljanskim mamicam,...

Dudica, upam, da bo čim prej zaspal, da bosta šla lahko uživat naprej! A Korado in Brendi sta spet skupaj?

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2323
2.8.2009 21:55:04   
lake
e smejimk že pol ure, sm dala Tajo spat, oržgem Baby fon, in namest da bi lovila njo, že pol ure poslušam kako neka punčka noče spat, in da zato ne bojo šli na morje. Ne vem od kje user posted image to lovi. Upam da oni ne poslušajo kako se jst s Tajo pogovarjam cele dneve user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
2.8.2009 21:59:40   
Anonimen
*lina* sem mislila vprašati, kako imaš v tujini urejeno zdravstveno zavarovanje (ti velja zdravstvena kartica za tujino ali moraš postopati kako drugače) in kako bi uredila z varstvom otroka (bi bil pri tebi?)...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?