trixi
|
ojla, ah, mi smo še vedno doma, gremo danes ponoči, ker glede na vremenske napovedi sm jz rekla, da v take nevihte pa ne grem. Sicer pa tudi za naprej ni napoved nič boljša. Jaz sem sicer tak karakter da sm se zdaj ali takoj zmožna premislit in obrnit na jug- idej za pohajat mi pač ne zmanjka tako hitro - samo moj je pa tak- kar smo rekli, smo rekli in gremo na sever. Tako sm spakirala ene robe- uf . Mi je pa obljubu da se gremo en podaljšan vikend v avgustu še pogret na morje ONA, ma dej, dej, ne še ti szi to gripo, sm včeri brala una poročila o ng sredješolcih, me je kr ruknilo, potem se je pa izkazalo da je novinarjem kar prav prišla ena taka novica in so stvar napihnili. Ne bom rekla, da je za vzet vse na lahko, ma tako umetno paniko delat pa tudi ni treba. Ti želim, da se pocajtaš hitro, hitro. Pa bravo za tamalo, kaj pa če je bila samo pregreta pa je tako reagirala, tiste dni so bile temperature ubijalske. Aprilčica, držim pesti za jutri, saj bo hitro mimo pa glavno, da te poštimajo in dobro poskrbijo zate. Drži se , pa koš za srečo. Eh ja, zdej se grem pa poštimat, gremo k enmu prijatelju dat sožalje, mu je včeraj umrl tata. Ma kako se vse obrne, takrat ko je mojmu umrla mama mu je reku da zdaj bomo vsi počasi na temu, da bomo začeli izgubljat starše, ker bojo pač ta leta tu. Eh, malo sm zamorila, ma tako je. Ben, grem jaz zdaj, mogoče se še kaj oglasim, štartamo okoli treh ponoči in se resno ukvarjam z mislijo da ne bi niti šla spat. Za tisto urco se mi ne splača niti postelje razkopat, bom malo počmela kr na kavču pred televizijo, itak bom preveč vznemirjena za spat. Me daje potovalna mrzlica očitno. Ala, čau
|