|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
19.7.2009 15:29:45   
trixi
ojla,
ah, mi smo še vedno doma, gremo danes ponoči, ker glede na vremenske napovedi sm jz rekla, da v take nevihte pa ne grem. Sicer pa tudi za naprej ni napoved nič boljša. Jaz sem sicer tak karakter da sm se zdaj ali takoj zmožna premislit in obrnit na jug- idej za pohajat mi pač ne zmanjka tako hitrouser posted image - samo moj je pa tak- kar smo rekli, smo rekli in gremo na sever. Tako sm spakirala ene robe- ufuser posted image . Mi je pa obljubu da se gremo en podaljšan vikend v avgustu še pogret na morjeuser posted image
ONA, ma dej, dej, ne še ti szi to gripo, sm včeri brala una poročila o ng sredješolcih, me je kr ruknilo, potem se je pa izkazalo da je novinarjem kar prav prišla ena taka novica in so stvar napihnili. Ne bom rekla, da je za vzet vse na lahko, ma tako umetno paniko delat pa tudi ni treba. Ti želim, da se pocajtaš hitro, hitro. Pa bravo za tamalo, kaj pa če je bila samo pregreta pa je tako reagirala, tiste dni so bile temperature ubijalske.
Aprilčica, držim pesti za jutri, saj bo hitro mimo pa glavno, da te poštimajo in dobro poskrbijo zate. Drži seuser posted image , pa koš user posted image za srečo.
Eh ja, zdej se grem pa poštimat, gremo k enmu prijatelju dat sožalje, mu je včeraj umrl tata. Ma kako se vse obrne, takrat ko je mojmu umrla mama mu je reku da zdaj bomo vsi počasi na temu, da bomo začeli izgubljat starše, ker bojo pač ta leta tu. Eh, malo sm zamorila, ma tako je.
Ben, grem jaz zdaj, mogoče se še kaj oglasim, štartamo okoli treh ponoči in se resno ukvarjam z mislijo da ne bi niti šla spat. Za tisto urco se mi ne splača niti postelje razkopat, bom malo počmela kr na kavču pred televizijo, itak bom preveč vznemirjena za spat. Me daje potovalna mrzlica očitno.
Ala, čau

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
19.7.2009 22:52:34   
trixi
ojla,
bašem robo v avto,ma zgleda da mi je sistem zatajil, ne vem, če mi bo vse uspelo noter speštatuser posted image user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
20.7.2009 2:38:35   
trixi
ojla,
user posted image ratalo, vse v avtu, samo še mi manjkamo. Počakamo še taveliko k dela do treh da pride domov in se poslovimo ku se gre, jaz vas pa pozdravljam za naslednjih štirinajst dni, čau, čau

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
20.7.2009 13:48:29   
MID
No,takole-TRIXI nas pozdravlja,ker odhaja,jaz pa vas pozdravljam po prihodu nazaj.user posted image Se vam prav iskreno opravičujem,ker se vam nisem oglasila pred odhodom,ma je bla živa norišnca.Ne boste verjele,da sem ciljno lokacijo našega dopusta določila pol ure pred odhodom,da ne govorim,da je mojega skoraj kap.Sva cel cajt nekaj dogovarjala,da dlje od Istre ne gremo letos in ti jaz zadnjo minuto prijavim Pag brez odstopanja.Joj kako čudovite so te nosečniške muheuser posted image .
V glavnem imeli smo se skrajno lepo,bili smo tam od 5.7 do 18.7.in zagotovo se še kdaj vrnemo na Pag,ker je res zanimiv otok.Aja,bila sem pa jaz osebno tam prvič.
Tako,moj letošnji dopust je mimouser posted image ,moooogoče še kak podaljšan vikend v Avgustu.
ANAKARIN,malo pozno,pa vseeno iz srca VSE NAJBOLJŠE tvoji pupiki,za 3.rojstni dan!
Kako je z zobom?
APRILČICA vse bo ok,boš vidla.Kar se kil tiče,pa jaz skoraj niti ne maram se pogovarjat o njih,ker me je groza kakšna bom na cilju,sem se pa na dopustu zredila dve kili in pol.Ne vem,kaj bojo djali na pregledu 6.8.user posted image
ONA super za te Fince!Držim pesti.Kako pa je kaj s tvojim zdravjem?
MUCKA žal ne morem pogledat tvojih slik kot ne tudi od KAROLINE,vseeno pa upam,da vam je krst potekal v najlepšem redu in da ste se imeli tisti dan še posebej lepo.
Ostale pa,če se ne motim,ste vse na dopustu.Imejte se skrajno lepo in se oglaste,ko se vrnete.
Se beremo!
Pa,pa...

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
21.7.2009 12:17:08   
ona
Oj,
sem malečk boljša,čeprav me še grlo boli,vrti se mi...sem šla včeraj k zdravniku in imam angino,seveda sem dobila ospen in sem prav zanič....saj bo kmalu boljše-upam!
MID,no glavno,da ste se imeli lepo na morju!
Za kile se pa zdej ne sekiraj preveč,bojo že šli dol,ko boš morala tekat za dvema otrokomauser posted image
TRIXI že veselo uživa,saj je prav tako!
Ostale ste tudi uredu?Ne mi zamerit,ma nisem glih dobra,vas še kaj pokomentiram v teku tednauser posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
22.7.2009 10:55:01   
Anonimen
Vsem lep pozdrav z barvarskeuser posted image
Tu na tecaju je vceraj blo dosadno, danes ze malo zivahno, ma bo.
lep dan

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2581
23.7.2009 10:44:16   
ona
Oj,
ravnokar napišem spoočilo in me vrže venuser posted image
Skratka,samo povzetek...sem uredu,ospen dela svoje,shujšala sem za dva kila,ker po ospenu sploh ne čutim lakoteuser posted image
Počasi se pripravljamo na morje,gremo v soboto in imam še vse za napravit,ma bom verjetno jutri.
Kako ste ostale?
Kje pa ste vseuser posted image

Nič,grem kaj delat,uživajte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
23.7.2009 16:04:47   
aprilčica07
Evo mene, na brzaka... Sem bla v bolnici, tri dni... Zdaj sem doma, in hodim samo dol po doze železa, ker jih dobivam driketno v žilo.. Imam ful gužvo, ker moram še neke reči poštimat za dojenčka... Sem ugotovila, da je še manj kot 1 mesec do roka in zdaj me je panika ulovila. Itak, ne more bit drgači..user posted image user posted image

sicer smo dobro... buši je velik in okrogel, jakob pridne, tako, da nimam kaj jamrat.. se oglasim zvečer.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
24.7.2009 12:57:33   
ona
Ojla,
No,kam ste se poskrile?user posted image

Nič,saj jaz vas bom samo pozdravla,ker zdej me čaka še pucanje,pakiranje,ker nisem še popolnoma nič spakiralauser posted image
Pol pa gremo na lepše!!!
Se bomo brale drug tedem,ko se vrnemo,skratka imejte se super in oh in sploh!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
25.7.2009 13:11:00   
onur
Živjo. Mi smo bili včeraj nazaj. Blo je super, vreme še prevroče, en dopoldan smo imeli dež in je pasalo, da nas je malo ohladilo. Smo se s tamalo samo valjali, ali po apartmaju ali po plaži. V vodi ni bila navdušena in je nismo niti silili tako, da smo bili več ali manj na kopnem. Mal pohajali po otoku in šetali po mestu Rab. Je pa mala jedla ko nora doli in postala prava mala 'izsiljevalka'. Ko ji ni kaj pašalo je začela brundat, če smo jo pa hoteli dati v vozičku spat pa dretje. Se je preveč dogajalo okrog nje in ni hotela nič zamudit. No superca je blo.
Vidim, da ste ene že na dopustu in uživate, pa saj tako je tudi prav.
Aprilčica07, kmalu boš pestvala. user posted image user posted image user posted image user posted image
Anakarin, tebi pa venomer dogaja.
Mid, ja taka je ta muhavost. Ma sam, da ste se imeli fajn.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
25.7.2009 14:35:42   
aprilčica07
onur: dobrodošla nazaj, lepo, da ste uživali in se imeli lepo..

ona: vi ste pa danes odpotovali kajne?

Z nami po starem, edino zob se mi je zlomil in sem nervovzna ko hudič, ker mi ne bojo nič delali do poroda, ker pač ne morejo... mater me nervira...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Imam pa novo frizuro danes, sem bla pr frizerki in me je malo drgači postrigla in malo bolj na kratko, pa sem ful zadovoljna. Vprašanje sicer kaj bo ratalo, ko se bom sama štimala, ampak danes zgledam res drgačiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, grem dat noge v luft, ker mi svinjsko otekajo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
28.7.2009 7:31:17   
mucka25
Ojla.

Ma se nisem zdaj že kar lep čas javla kle gor, kar ni časauser posted image user posted image user posted image . Smo vsi super, pridno rasemo in se smejimo in pogovarjamo. Krst je uspel, Tamali sta bili pridni, mamica pa tud ni nič jokala ko so jo poliliuser posted image user posted image . Malo smo pohajali okoli, smo šli za kak dan na morje , se gužvat v Piran, pa na oskovnici smo tud mal bli, dans je šel tamali z njegovimi na Jezersko. Je bil tolk neučakan, da je zrogovilu že pred šesto (drugač spi do osmih) pa pomahat je tud mel komi kaj časa. Sam da uživa pa sem tud jaz srečna (mi je kar mal čudno ker ga ni domauser posted image user posted image pa obenem paše, bom lohka vsaj kaj nardila). Pol bomo šli pa še za par dni mal k mojim, UFF bom vidla kako bo z vsemi tremi pa sama.

Lepo za vse dopusnice, da ste se imele lepo in druge, da se imate še lepo.

Anakarin ti boga kako je bit tako porazdrobljena po svetu. Upam, da malčki to mirno prenašajo in ni preveč solzic.

Aprilčica še malo pa boš držala svojo štručko. Do takrat pa velik počivaj in čimboljše zdravje, da boš do konca doma in ne v kakih bolnicahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa šibam me kličejo babeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2587
28.7.2009 14:48:02   
Anonimen
dan
mislim, da bom vsakič na daljši rok se oglasila. v službi se mi nabira delo, počasi se učim kolikor morem, ker mi vmes delajo nov portal in zvrkajo, da se skenslam, ko testirajo. Serverji neki crkujejo in se po malem jezimo, ker ne bo ob roku končano. V glavnem z informatiko delat je zame že znanost user posted image .
V nemčiji je bilo v redu, izredno zanimivo je bilo poslušati kako imajo nemci pošlihtane stvari, amapk na našem področju se moram zaj.....ker nimam prevedeno v slovenščini, saj bi nas prevajanje še bolj koštalo. Za nazaj domov smo se ustavili na enem dvorcu, ki je eden izmed ogromnih zraven avtoceste in blizu Salzburga. http://en.wikipedia.org/wiki/Burg_Hohenwerfen 
Čez vikend in še dandanes otroci nadomestijo tuljenje, cviljenje in crtanje za teden nazaj user posted image . Tatija že pogrešajo, ma jih nekako zamotim.
MUCKA nikakor ne morem videt slik :(, uživaj dokler imaš čas zase. Mi smo v nedeljo skočili do Lovrana in vsakemu sem prepustila moje otroke, mali s stricem, srednja s sestrično in večja s teto, jz pa delala mrtvaka na morju user posted image
moram končat, se bliža 15 ura

lep dan

(odgovor članu mucka25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2588
28.7.2009 22:59:31   
onur
živjo. ajoj, dajmo kaj načvekat, da bo ona imela kaj brat, ko pride z morja, da nas ne 'okrega'. na pa je še en dan mimo. joj kako hitro čas beži. danes smo bile s tamalo na opčinah. sem šla po novalac mleko, ker je tam cenejše pa še večja pakenga je. drugač pa nič kaj novega. mal sprehod, mal ven, ... v nedeljo smo bili pri sestri, ker je partner pred kratkim imel rojstni dan. smo malo pojedli in ene dve rekli. zdaj pa ne vem kako bo moj naprej delal (če bo kaj bolj pogosto, ker so dopusti), da bi šla kakšen dan k prijateljem v prikolico. bomo videli kaj bo iz tega. razmišljam, pa da bi šla en dan v atlantis, ker je voda bolj topla kot v morju, pa da vidimo, če bo naši cvetki ustrezalo.
mucka25, ti se še kar javi in dobra si, da vse tri mulčke poštimaš.
anakarin, da se ti čim prej mož vrne in v službi vse poštima.
aprilčica07 upam, da bo s krvjo vse v redu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
29.7.2009 9:37:52   
Anonimen
Ekola, wau
zopet so spremenili portal.

malo se zdajle odklapljam pred malico, ker se mi številke že mešajo v glavi. Mi smo tudi doma samo zunaj na sprehodih do večera, nato na hitro pojejo večerjo in zaspijo kot klade v dnevni. Ko jih ujame sen, jih ponesem v njihovo posteljo, razen večje.
ONUR pejdi pejdi do kakega bazenčka z malo. Moja ta večja hči uživa v atlantisu, ko gre s svojo sestrično. In v žusterno.
Včeraj pa se je ta večja že spakirala kovček za naslednjih 14dni, ker gre na kolpo. ONUR lahko bi se en dan dobile kje na kavici. Ta vikend bom UPAM fraj, čez teden pa itak popoldne.
Mož se vrne konec avgusta, če bo vse po sreči.
Moram it, me tišči na wc že kako uro, pa se mi ne dauser posted image
MUCKA že bi zneslo tudi tebi, bi se lahko vse tri dobile. Vmes pa se lahko še kakšna "kraševka"priključi.

< Sporočilo je popravil anakarin -- 29.7.2009 9:38:51 >

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2590
29.7.2009 9:58:13   
onur
NUR lahko bi se en dan dobile kje na kavici. Ta vikend bom UPAM fraj, čez teden pa itak popoldne.

kdaj pa si imela v mislih?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
29.7.2009 13:27:34   
Anonimen
meni je vseeno kdaj, najraje popoldne ko se naspijo
še bolje od tega vikenda dalje, ta teden delam čistko s cunjami

< Sporočilo je popravil anakarin -- 29.7.2009 13:28:24 >

(odgovor članu onur)
  Neposredna povezava do sporočila: 2592
29.7.2009 13:45:28   
onur
meni je vseeno kdaj, najraje popoldne ko se naspijo še bolje od tega vikenda dalje, ta teden delam čistko s cunjami

bi blo boljš naslednji teden, da bi tudi jaz tamalo pustila pri mami, ker je še mal prehlajena, pa da se do takrat pozdravi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
29.7.2009 15:29:07   
mucka25
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=14376&hash=60e120f612fd15cf4a3839638903e89e

drug teden velja, zdaj hitro pakiram grem s tamalimi za nekaj dni k našim. upam da bo šlo.

čao

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
29.7.2009 16:38:44   
onur
ajej ko so luškane tamale. no potem se pa drugi teden en dan dobimo.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
29.7.2009 22:09:11   
aprilčica07
Ojla

od te vročine bom kr umrla, se mi ne da niti pisat, niti brat, skratka štufa sem sama sebe. Ampak bo bolše:) Pa vsak dan hodim po to železo in druge zvarke, sem res že fejst sitna in tečna in mi je zadosti tega, da me kr naprej zbadajo in prebadajo. Sicer pa vse za naše otročke, ne?user posted image user posted image user posted image

Živim v odštevanju dnevov do dneva d, uradno je rok22 8, upam na kašen dan prej. Kaj vem, v prvo sem šla sicer preko roka, le dva dni, ampak je šlo čez, bomo vidli kako bo tokrat. Jst bi počakala le da začen avgust, pol pa lahko tudi grem v Rim:)

Komentirala ne bom dosti, ker se mi enostavno ne da. Vročina, velik trebuh in hormoni delajo svoje. user posted image user posted image user posted image

Nočko.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
30.7.2009 23:14:48   
onur
Živjo. Mi smo se danes kopali v bazenčku. Je šel tatko z malo štruco. Ma je blo treba vodo segret, da je šla tamala noter. user posted image user posted image Drugač pa nič kaj posebnega. Prebijamo se skozi vročino. Podnevi smo noter ali pa zadaj za hišo v senci.
Aprilčica07, ti raje počakaj in rodi na rok. Bo pa to tik tak tukaj, boš videla.

Neposredna povezava do sporočila: 2597
1.8.2009 10:22:08   
trixi
ojla,
Mi smo prišli danes zjutraj okoli osmih domov, smo naredili kar celo pot v enem kosu on Franekerja ki je nekje bolj na severu Holandije in preko Nemčije, Avstrije, Italije, no, če povem kot je zračunala Micka skupaj 1422 km, moj je vozu skori celo pot, nekje pred beljakom ga je pa zmanjkalo in sem skozi ciljno ravnino sfiniširala jaz. Promet za nazaj ena sama gužva. No. če bo pa kiro zanimalo kaj več sem vam na voljo za napisat, zaenkrat samo toliko, da je sever holandije ena sama pravljica, še posebej sem se jaz zaljubila v otok Ameland.
Ben, zdej grem spravljat naprej robo, se tipkamo.
A, sm vidla, da se neki mente za kafe, lahko še jaz?
čau, čau

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
1.8.2009 10:48:17   
onur
Živjo trixi. V glavnem, da ste uživali in dobrodošla nazaj. Daj kakšno sliko ko boš lahko. Menimo se za kavo na Postojnskem, ker sta anakarin in mucka od tam, jaz pa bom skočila tja. Če upaš, se lahko pridružiš. Jaz predlagam četrtek popoldan, če ste za to. Tam okrgo 17, ker grem jaz nato še na eno predstavitev tapperwer-a.
Pri nas drugače vse po starem. Včeraj je bila mama na obisku. Tamalo smo mal dali v bazenček, ker je bilo toplo za cr...... Smo hotela še pas stuškat, vendar ni ratalo. Sem ga samo skrtačila. Se vode boji in se skriva v grmu tako, da upam, da nama ga uspe danes umit, to našo mrcino. Pa še tamali se je na luliki pojavil izpuščaj in noče izginit. user posted image user posted image user posted image user posted image

Še nekaj. Jaz sem hotla nardit album tukaj, vendar mi ga ne rata. Zato vas vabim, da če kakšna srfa po facebooku, me lahko tam pogleda (imam polno slikic) pod imenom Barbara Poljšak.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
1.8.2009 14:37:17   
aprilčica07
Evo mene,

nimam volje pisarit, ker me vročina ubija, resnično. Pa se mi ne da niti dihat, kaj šele pisat. Ampak lih tolko, da boste vedle, da sem še v enem kosu.. Sem se ravnokar umila in popedenala, če me kaj prime, nimam znakov, ampak kaj veš, lahko se hitro začne akcija.. Je pa do pdp-ja še dolgeeeeeeeeeeee tri tedne...

trixi: dobrodošla nazaj, super, da ste uživali..

onur: si tamali provala mazat z sudocream mazilom? kuppiš v lekarni in ful pomaga, našemu pr vneti ritki pomaga v enem dnevu.. provaj, nimaš kaj zgubit..

Nič, lepo se mejte, smo na liniji, ko bo kaj novega pa itak izveste. Sicer pa nimamo še niti imena zbranega tako, da..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

ker radio poslušate?
marjetica23

j

antena (13%)

center (11%)

radio 1 (24%)

ognišče (2%)

hit (13%)

drugo (38%)

Število vseh glasov: 110

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!