|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
31.7.2009 19:13:27   
Ploha
ejjjjjjjjjjjj kajjjjjjjjj je novegaaaaaaa??? hitr govort!

No zdej sm pr mami na računalniku, moj je na servisu do nedelje bo verjetno zrihtan,...
novga ni velik,..bli smo cele 4 dni na morju, v kampu v Luciji, je bodoči mož kuhov user posted image meta je še vedno pridna, spi celo noč (itak user posted image user posted image user posted image ) še zmer mamo 2 zobka user posted image , v bajti mava estrihe, tko da čist super, drug tedn bova že mal za ploščice šla pogledat, to je pa to,...ni nič novga razn to da pogrešam RR in januarčice user posted image user posted image aja pa FB  user posted image ,..no shujšala še nism nč, noseča še nism, poroka po vsej verjetnosti bo,..to je to

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
31.7.2009 19:47:17   
Ploha
ja dobr no vsaj bu mi pa loh rečete user posted image user posted image jaaa sej vem vozičkate,..

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
31.7.2009 19:47:21   
kiara24
Uršika- vi pa že veliko jeste.... stavri
Mi smo sedaj špinača, cvetača, kolerabica, blitva, krompir, korenje, bučke, meso, marelice, breskev, naktarina, banana, jabolko, hruška...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
31.7.2009 20:02:08   
barba
Ploha bbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
31.7.2009 20:02:43   
Ploha
o barba vsaj nekiiiii user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
31.7.2009 20:04:19   
Ploha
sm vidla, da je tine ceu dedc user posted image , naša ma pa drug tedn posvetovalnco, je mela pa že ene 3 tedne nazaj skor 8 kil, tko da je zdej že čez, bomo vidl,...pa tud mi smo začel z gosto hrano, ker je res sitna, pa jokala je pri južni, sm ji dala, brokoli, korenje, jabuk, polento, krompir, banano, sladko zelje,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
31.7.2009 20:36:41   
spetko
dober večer..

evo da še malo tuki odpišem...:)

danes imam malo več časa ker mi je ratalo vse poštimat doma, ljubija ni..je šel na rekreacijo...mali spi in jaz uživam..user posted image

mi tudi že papamo kar dosti....
zelenjavo jemo skoraj vse..od krompirja,blitve,pora,korenček,paprike...
sadje pa tudi jemo sveže in je vse ok...smo probali že skoraj vse...
naslednji teden pa začnemo še z mesom...

eno vprašanje...kako delate kašice s polento?...kaj pa te riževe kašice a to same delate al kupite v trgovini?...a te riževe kašice so baje dobre za pred spanjem da dobro zasitijo..a to drži?

pri nas ni nobenega zobka še..ampak se tlači vse v usta...
poleg rotiranja okoli je začel še malo se odrivat za nazaj in dajat na kolena...
posvetovalnico imamo šele po 8.8. ker je naša dr. na dopustu...
tako da nazadnje (pred skoraj 2mesci) je bil 7100g in 76cm...zdej pa je sigurno 8kil...
drugo pa ni nič novega...
dopust pa kot sem že prej napisala...ni bilo razen pri tašči in pri mami..če temu lahko rečemo dopust..user posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
31.7.2009 21:46:40   
Anonimen
ooo krtexxuser posted image pa farfala, pa kje ti hodišuser posted image no, zdej boste začele kapljat počasi na kup spetuser posted image me veseliuser posted image

aja!! kako je pa z limono??? in ostalimi agrumi?? ali se sme dati že svež ananas???

joooj!!! ne pretiravat in prehitevatuser posted image a bi rada da revežu potrga vse po vampihuser posted image po prvem letu, res ne prej, ne se hecat z agrumi in to kislo ****rijo.

ploha fajn vam greuser posted image pa zrihti že ta comp končn, no, kaj si pa mislišuser posted image

spetko jst sem vse sama kuhala, na vodi, pol pa moj mlek zravnuser posted image

eeejjjjj! naš pob ma pa zob!! user posted image spodnjo enko, levo mislim dauser posted image odkrila ga je pa ula, mi reče prej - mami, a laho dam neotu palčko (bobi), pa pravm da ne, k točn ve da neo nima zob in bla  bla bla. pa prav da ma neo zobka. pa pravm jst da nimauser posted image pa prav ula ja pa ga ma. in rečem jst kje pa ma zobke in reče tukej, pa poriba po dlesni s prstomuser posted image in sm si prov misnla, ja najboljš da ma res zob in grem pošlatat in je resuser posted image tko da ponoč oz. dons tekom dneva mu je mogu zrastit, k včer ga še ziher ni blo, k me je ful čist divje grizu v brado, pa bi ziher čutlauser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 3208
   [Brisano sporočilo]
31.7.2009 22:04:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3209
31.7.2009 22:06:12   
sonček33
Ojla pupe!

krtekxx - oj, vidim, da si izkoristila. Sem ti fovš Dolomitov, predvsem tele Cortine pa falzzarego je tolk lep, pa činkve tori tudi... joj, prav podoživljala sem danes najin dopust izpred dveh let...
Veš kaj sem te hotla vprašat, kako je pa tvojima sončkoma ime?

Plohca tazadn cajt, da si se mal javla... super za kilce pa hrano pa hiško ...

Kiara WB

saša lepo te je brat in slišat, da bi še četrtega člana otročka imela - vsaka čast

AQ je danes pisala na rr, tukaj se pa nič ni javilauser posted image  Če slučajno bereš - lp

Ulla user posted image  za zob ...

Zvezdica je še odsotna?

Nea kako ste? Kakšno imate vreme?

Niia a se kej potepate? Tisto o hiški in psu, bi tudi jaz...tisto o treh otrocih pa mislim, da ne bo šlo skozi ... Že za drugega se težko odločam, ker če pomislim it spet skoz vse tiste injekcije in hormonske terapije, me kar groza postane, ker mene so ti hormoni res čist uničl.

LOvro iam danes pol leta.user posted image user posted image  Srček moj mali lupčka na noska. Sem mu privoščila en dolg sprehod vasj ene 10 km sva naredila pa banano in jabkouser posted image

Sicer pa mi je vsak dan bolj zanimivo, kaj vse takle mali naredi.
Zdej že pomaha.

Midva imava svojo posteljo čist zraven njegove in on je brez ene stranice. Spat ga dan vedno v njegovo posteljo potem ga pa ponoči po drugem hranjenju dam k nama. Včeraj se zbudim in on leži med nama ... in to lepo prav obrnjeno - noge dol, glavo gor..kako mu je uspelo, nimam pojma.

V stanovanju je bomba - zdej perem že tretji stroj, da nau vse za jutri ostalo. Ponoči bom dala še belo prat pa kr v sušilca pa bo.

A jo kam mahnete čez vikend?

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 31.7.2009 22:07:51 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
31.7.2009 22:17:18   
gloria
Sonček enga veeeeeeeeeeeeelikega  lupčka Lovrotu za pol svečke user posted image user posted image user posted image user posted image ....uf zdej te šele čaka zanimivo obdobje user posted image ....pozdravček user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
31.7.2009 22:29:02   
khurde
čer,

WB dopustnice!

Sonček, pol torte za pol leta! user posted image Naša je bila pa včer stara pol leta... to gre tooooook hitr... neverjetno.

Niia, iščem kje sem najdla naribano milo, sem mislila, da sem shranila, pa ne najdem... ko najdem, ti napišem.

Kiara, jaz še nisem začela z uvajanjem, ker ima nekaj vneto rito in bom počakala, da se do konca pozdravi. Drugače sem mislila začeti jutri ali pojutrišnjem (da smo vsi doma in da moj lah slikauser posted image ). Imam pa namen it res počas, ker se mi nikamor ne mudi in zaenkrat nama čist paše tko. Glede tega, da hoče sedet, bi pa jaz pustila, če se sama usede. Ker eni bojo že sedem mesecev stari in moja se bo verjetno takrat že sama usedla. Zaenkrat se iz vseh štirih usede samo na kolena, pa samo eno nogo spodvije in se opira na roke in ji pač pustim, da dela, kar dela, je očitno dovolj močna in spretna. Je pa nikol ne popravljam al pa probavam kej "naučit" (čeprav me kdaj ma, da bi,user posted image ker ji res čist mal manjka).

Zob pa še nimamo, ponoči pa je, kolikor ji paše... Zadnjič enkrat nič do petih zjutraj, včeraj pa vsaj petkrat (sam v bistvu ni jedla, ampak se sam k meni stisnila). Mah, nej se preserava, še prekmal bom nostalgijo za tem zganjala. user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
31.7.2009 22:37:51   
Anonimen
Zob pa še nimamo

a noben??!?   user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3213
31.7.2009 22:46:08   
sonček33
Khurde tut vam en kos torte za pol leta.

Ulla kako pa vi kej ponoč, a kej jeste

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
31.7.2009 22:48:29   
Anonimen
jst neuser posted image tamau pauser posted image sam ne vem kolkrat, k sam vse zrihtauser posted image oz. k se zbudi v svoji postli, ga napol v spanju prestavim k nama, pol pa preostanek noči prespim z majco nad joškamuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3215
31.7.2009 22:50:45   
sonček33
a ti pa nič ne ješuser posted image user posted image , ker jaz pa obvezn morm mal v kuhinjo it pogledat tut ponoč... neo je pa zelo samostojen fantuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
31.7.2009 22:51:38   
sonček33
a ja ulla, a si ti ena tistih, ki jim gre blazno na živce, da se v tem kontekstu dojenlka uporablja množina?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
31.7.2009 22:52:21   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Zob pa še nimamo

a noben??!?   user posted image user posted image user posted image

user posted image

ooooooooooooooooooooooooooo ulla user posted image user posted image user posted image zmer mi je blo tok čudn, k folk v množini piše, pa včas se smejem zraven zarad tega, no, vidiš, zdej pa mam user posted image user posted image user posted image te ta vseobsegajoča množina kar vase potegne user posted image vidiš, temu se pa lah reče "peer pressure" user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
31.7.2009 22:53:51   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

a ja ulla, a si ti ena tistih, ki jim gre blazno na živce, da se v tem kontekstu dojenlka uporablja množina?

hm... jaz sem taka user posted image sam "blazno" bi stran vzela... in očitno se mi kdaj zalomi, ker tok druge v množini berem user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
31.7.2009 22:55:25   
sonček33
Khurde aja, ti si tistauser posted image , mene niti en moti tako, čeprav bi me moralo ...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
31.7.2009 22:56:08   
Anonimen
neo je pa zelo samostojen fant

aneuser posted image

me pa mal skrbi, kak bo zdej s tem zobomuser posted image a nam je trebauser posted image

sem pa prej pol študirala, da bohve če ni mal povezano kolk je otrok velik/težek, pa pol izraščanje zobuser posted image k če izhajamo iz tega, kdaj je otrok na GH pripravljen - pa recimo otrok k je že dost velik in težak, mu bo počasi materino mleko premalo, narava pa ni predvila mikserjev itd.user posted image pač pa to da si otrok hrano sam zgrizeuser posted image k ula je mela okol 8kil pri 11ih mesecih, takrat je nbil tud prvi zob, neo je pa zdej tu nekjeuser posted image me res zanima, če je kak otrok, k je mičken pa lehke, pa da je prov kmalu dobil zobuser posted image kt tud pri nii in snikolini sta velika dedca že skoz, pa so kmal bli zobjeuser posted image

evo, sm novo teorijo razvilauser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3221
31.7.2009 22:57:54   
sonček33
Joj, ulla, ne vem, če bo teorija zdržala, no izjeme pa itak morajo bit - Lovro ima 9kg pa nič zob

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
31.7.2009 23:00:04   
khurde
ej, pa čist off-topic... me dons neki pič na levo nogo (stopalo), pa sem zatekla v desno veko user posted image user posted image user posted image sem na neki stopila, sem najprej mislila, da je čebela, sam ni bilo žela not, pa žuž je odletu stran... tko da verjetn osa... sem šla v ZD, ker se mi to še nikol ni zgodil, dobila ene tablete, sam sem rekla, da ne bi nobene vzela, ker ni panike, pa mi je dal sam tko "k je dobr met doma".... in sem debatirala z zdravnikom in mi je rekel, da je lah tko, da človek 20 let lah pade v anafilaktični šok zarad nečesa, pol pa kar naenkrat ni več panike in da lah ni panike 50 let, pol pa kr naenkrat v iber huda reakcija ne neki...

kr neki, no, sem sama sebe presenetla izza hrbta user posted image

zdej pa razvijam teorijo, da je to zarad hormonov in dojenja al pa zato, k naj bi bile na stopalu točke vsega telesa in je uno bitje lih zadelo točko za levo veko user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 31.7.2009 23:03:06 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
31.7.2009 23:01:30   
khurde
ma, šit, ulla, spet neki naenkrat razvijava... čeprav v drugo smer user posted image

sonček, sej zato, k me mot, me je trofnl user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
31.7.2009 23:02:17   
sonček33
joj ulla in khurde pretežki sta vidve zame donsuser posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.