Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:01:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: pocka laško je zakon!!! ti si pa naša! Da ne boš jutri ti školjki pravla ti si pa moja NE,NE, to pa ne. zdaj pa grem alarm Save by the bell.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:02:23
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka laško je zakon!!! oooo, pocka! pocka je zavohala, da mamo alkoholne teme, pa je prec uletela ...ampak bi pasalo eno pivce zdaj, priznam.....si ga bom jutri privoščila
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:03:29
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA čebeica maja - dober večer tudi tebi Tudi vam vsem dober večer, vas nedohajam, pa raj kr berem, ste res fajn Kr napišem še nočko, ker ko bom dokonca prišla z branjem boste že vse spale nočko vsem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:04:21
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: pocka laško je zakon!!! ti si pa naša! Da ne boš jutri ti školjki pravla ti si pa moja NE,NE, to pa ne. zdaj pa grem alarm ŽE??? to jo je Lija rešila,da se ga ne napije
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:04:25
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka laško je zakon!!! oooo, pocka! pocka je zavohala, da mamo alkoholne teme, pa je prec uletela In kakor je prišla, je tudi odšla. še sem tu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:05:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka laško je zakon!!! oooo, pocka! pocka je zavohala, da mamo alkoholne teme, pa je prec uletela In kakor je prišla, je tudi odšla. še sem tu te pa mi odgovori na vprašanje prosim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:05:23
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Babe žabe- eno vprašanje! Ste že kdaj za bebije naročale oblačila iz tujine? Iz kakšne trgovine mislim ne preko e-baya? Iz katere? Če ima katera kakšen link, bi prosila? Sem že sita naših trgovin, ko se mi nič kaj ne dopade... jaz tule naročam http://www.nextdirectory.eu/index.asp in sem zelo zadovoljna Kakšen pa je rok dobave? odvisno, maximum je 10 delovnih dni, enkrat sem pa dobila že v treh dneh...verjetno je odvisno koliko imajo gužve
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:05:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka laško je zakon!!! oooo, pocka! pocka je zavohala, da mamo alkoholne teme, pa je prec uletela In kakor je prišla, je tudi odšla. še sem tu pol pa še kej povej
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:05:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka laško je zakon!!! oooo, pocka! pocka je zavohala, da mamo alkoholne teme, pa je prec uletela In kakor je prišla, je tudi odšla. še sem tu Vidim, ja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:06:28
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka laško je zakon!!! oooo, pocka! pocka je zavohala, da mamo alkoholne teme, pa je prec uletela In kakor je prišla, je tudi odšla. še sem tu te pa mi odgovori na vprašanje prosim ma počaaakaaaj, vidiš,da ne folgam tako hitro,čveke čvekaste
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:06:35
|
|
|
|
Najaa
|
A vam neki povem? Jaz pa jem sladoled!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:07:28
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A vam neki povem? Jaz pa jem sladoled! jaz bi pa en kos čokoladne torte, pa sem jo že vso zmazala včeraj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:07:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A vam neki povem? Jaz pa jem sladoled! važička....jaz pa lubenico
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:08:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A vam neki povem? Jaz pa jem sladoled! važička....jaz pa lubenico uuuu, boš lulala ponoči!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:08:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka ma počaaakaaaj, vidiš,da ne folgam tako hitro,čveke čvekaste O.k. ti je oproščeno...HVALA!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:08:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A vam neki povem? Jaz pa jem sladoled! jaz bi pa en kos čokoladne torte, pa sem jo že vso zmazala včeraj A tisto za poroko?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:09:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A vam neki povem? Jaz pa jem sladoled! važička....jaz pa lubenico uuuu, boš lulala ponoči! niti ne...bom šla še preden se v posteljo spravim...pa bo...do 04h, ko me bo V. zbudil...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:09:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A vam neki povem? Jaz pa jem sladoled! ej, si ga grem pa še jaz iskat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:10:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A vam neki povem? Jaz pa jem sladoled! jaz bi pa en kos čokoladne torte, pa sem jo že vso zmazala včeraj A tisto za poroko?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:10:05
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka ma počaaakaaaj, vidiš,da ne folgam tako hitro,čveke čvekaste O.k. ti je oproščeno...HVALA! no v redu , če te še kaj zanima, pa kar vprašaj... zdaj pa res grem...nočko babe p.s. - felix ti jutri voščim, ker polnoč je še daleč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:10:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka ma počaaakaaaj, vidiš,da ne folgam tako hitro,čveke čvekaste O.k. ti je oproščeno...HVALA! no v redu , če te še kaj zanima, pa kar vprašaj... zdaj pa res grem...nočko babe p.s. - felix ti jutri voščim, ker polnoč je še daleč LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:11:07
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A vam neki povem? Jaz pa jem sladoled! jaz bi pa en kos čokoladne torte, pa sem jo že vso zmazala včeraj A tisto za poroko? ja,je bila testna,pa sem jo celo kilo zmazala,je moj prišel zvečer domov pa se je čudil kje je torta,sem mu saamo en mali košček pustila
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:11:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A vam neki povem? Jaz pa jem sladoled! ej, si ga grem pa še jaz iskat uživaj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:12:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
Zdaj pa grem še jaz...najprej na WC, pa zobe oprat..potem pa spat... Tudi jaz ti jutri čestitam Felix, ok!? LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 23:12:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A vam neki povem? Jaz pa jem sladoled! jaz bi pa en kos čokoladne torte, pa sem jo že vso zmazala včeraj A tisto za poroko? ja,je bila testna,pa sem jo celo kilo zmazala,je moj prišel zvečer domov pa se je čudil kje je torta,sem mu saamo en mali košček pustila Pol je pa res mogla bit dobra. Pejt že! Lahko noč.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?