Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:17:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, Najaa, nič še ne praznujem, sem ziheraš bom pa sigurn še uro in 45 minut pokonci Jaz bom tudi, da ti prva čestitam!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:18:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tiralico bom izdala! ne pozabi, da sem iz Celja! Zadnjič sem jo srečala v mestu... Ma Kokica, kak lahko to pozabiš, da je Najaa ta-naša!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:18:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, Najaa, nič še ne praznujem, sem ziheraš bom pa sigurn še uro in 45 minut pokonci Jaz bom tudi, da ti prva čestitam! Kaj ste se spet z dragimi skregale?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:18:24
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Babike nekaj vam moram povedat.Mojadva oba spita na trebuhu jaz pa lečem ko norc od kompa do sobe ker se bojim in gledam če še dihata.Pa saj se že nekak zritata samo mene je strah ko psa.Pa nič ne morem pomagat če jih obrnem je hop in sta že spet na trebuhu.Še ena neprespana noč me čaka. Mene je tud blo tega strah, sam pri teh mesecih se ni treba več bat. Panika je (še posebej pri nedonošenih) tiste prve mesece oz. tedne, ko so še res tako švoh, da bi mogoče pozabli dihat ali če bi se začeli dušiti, da se ne bi mogli dvignit in zadihat. Zdaj, ko se sama obračata, pa te sploh ni treba bit strah. Nika se še ne obrne na trebušček in je tudi še ne dajem spat tako. Ko se bo sama obrnila jo bom pa pustila. Ja moj se ze tud sam obrne,pa ga kr pustim..nc ga ne obracam..ce mu ne pase se sam prekotali ...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:18:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, Najaa, nič še ne praznujem, sem ziheraš bom pa sigurn še uro in 45 minut pokonci Jaz bom tudi, da ti prva čestitam! jaz pa ti bom preko smsa takoj ko se bo Lija prvič zbudila (če nebom spet jaz prej od nje nazaj zaspala ).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:18:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
Atija ni doma ,pa kaj take praviš ko veš kak je na naši sceni . To ,če se bota obrnila jutri povem .Pred dvema dnevoma sem celo noč hodla spalnica ,otroška ker sta javkala ko se nista mogla obrnit.Tak ,da za mene še dolgo ne bo tiste prespane noči,žal.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:18:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tiralico bom izdala! ne pozabi, da sem iz Celja! Zadnjič sem jo srečala v mestu... Ma Kokica, kak lahko to pozabiš, da je Najaa ta-naša!! ne, da pozabim, zamešam!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:19:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Babike nekaj vam moram povedat.Mojadva oba spita na trebuhu jaz pa lečem ko norc od kompa do sobe ker se bojim in gledam če še dihata.Pa saj se že nekak zritata samo mene je strah ko psa.Pa nič ne morem pomagat če jih obrnem je hop in sta že spet na trebuhu.Še ena neprespana noč me čaka. Mene je tud blo tega strah, sam pri teh mesecih se ni treba več bat. Panika je (še posebej pri nedonošenih) tiste prve mesece oz. tedne, ko so še res tako švoh, da bi mogoče pozabli dihat ali če bi se začeli dušiti, da se ne bi mogli dvignit in zadihat. Zdaj, ko se sama obračata, pa te sploh ni treba bit strah. Nika se še ne obrne na trebušček in je tudi še ne dajem spat tako. Ko se bo sama obrnila jo bom pa pustila. Lija tudi ne. Pa mi je sestra v P. rekla, da naj ne paničarim, da ni z njo nič narobe..sa ima še čas. Jaz pa sem že mislila, da sma kaj v zaostanku. V bistvu se najprej obrnejo s hrbta na trebušček. Ampak Nika se je prej začela s trebuščka na hrbet. Ma ne, nič nista v zaostanku. Prej ko slej se bo začela obračat. Pol te bo pa še bolj strah, da se ne zvrne na tla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:19:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tiralico bom izdala! ne pozabi, da sem iz Celja! Zadnjič sem jo srečala v mestu... Ma Kokica, kak lahko to pozabiš, da je Najaa ta-naša!! Ja!! Le kako? Sam naglasa nimam tak oštrega kot prave mariborčanke...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:20:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, Najaa, nič še ne praznujem, sem ziheraš bom pa sigurn še uro in 45 minut pokonci Jaz bom tudi, da ti prva čestitam! Kaj ste se spet z dragimi skregale? Ne, moj dela.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:20:10
|
|
|
|
dana
|
Naja, a zdaj so na seznamu samo tiste, ki so dale slikce gor? Ker sem opazila da me ni gor. Pa nimam nič proti, samo ker me toliko časa ni bilo gor, ne vem kaj je zdaj novega
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:20:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Še neki sem se spomnila. Se spomnite, ko smo bile še noseče in ste stalno nekaj pekle. Takrat je ena vse recepte zbirala in rekla, da bo na koncu vse dala pod en link al nekaj takega. Katera je že to bila? DALI
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:20:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tiralico bom izdala! ne pozabi, da sem iz Celja! Zadnjič sem jo srečala v mestu... Ma Kokica, kak lahko to pozabiš, da je Najaa ta-naša!! Ja!! Le kako? Sam naglasa nimam tak oštrega kot prave mariborčanke... to pa zato, ker premalo vadiš!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:21:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj, če bi v mesecu avgustu glasovali za Persidina bavca? Pa imamo kar dve muhi na en mah??? Jaz sem ZA! Sam moji žabi bosta tud gor. Za okras. bomo pa klikali tud za njiju!!! itak, da bomo! O hvala hvala, sam felix daj povej, kako se da sliko gor? Al boš jutri na kofetu? po mejlu jim jo pošlješ. http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_content&task=view&id=274
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:22:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, Najaa, nič še ne praznujem, sem ziheraš bom pa sigurn še uro in 45 minut pokonci Jaz bom tudi, da ti prva čestitam! jaz pa ti bom preko smsa takoj ko se bo Lija prvič zbudila (če nebom spet jaz prej od nje nazaj zaspala ). hahaha, ste face bom mela telefon pri sebi, da prec preberem, kakšno neumnost boš spet napisala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:23:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Naja, a zdaj so na seznamu samo tiste, ki so dale slikce gor? Ker sem opazila da me ni gor. Pa nimam nič proti, samo ker me toliko časa ni bilo gor, ne vem kaj je zdaj novega Ne, MaJaLe je mal brisala tiste, ki se niso javljale. Če hočeš, daj še enkrat podatke in te dam nazaj gor. Slika pa ni obvezna. Samo redno javljanje podatkov in čvekanje. A prideš jutri?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:23:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa V bistvu se najprej obrnejo s hrbta na trebušček. Ampak Nika se je prej začela s trebuščka na hrbet. Ma ne, nič nista v zaostanku. Prej ko slej se bo začela obračat. Pol te bo pa še bolj strah, da se ne zvrne na tla. ja saj vem, zato mi zdaj še kr "paše" da se ne obrača, ker lahko grem vsaj v miru še na wc, on apa je lahko na kauču
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:23:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Naja, a zdaj so na seznamu samo tiste, ki so dale slikce gor? Ker sem opazila da me ni gor. Pa nimam nič proti, samo ker me toliko časa ni bilo gor, ne vem kaj je zdaj novega Dana, mal je blo čistke če hočeš nazaj gor, moraš vse podatke iz enega starega seznama gor prilepit in kakšno frišno slikco dat aja, a prideš jutri?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:24:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tiralico bom izdala! ne pozabi, da sem iz Celja! Zadnjič sem jo srečala v mestu... Ma Kokica, kak lahko to pozabiš, da je Najaa ta-naša!! Ja!! Le kako? Sam naglasa nimam tak oštrega kot prave mariborčanke... to pa zato, ker premalo vadiš! Nimam kaj vadit, ker celjani ne govorimo tako oštro. Pa tudi če bi, me je obala mal povozila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:24:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
Babe žabe- eno vprašanje! Ste že kdaj za bebije naročale oblačila iz tujine? Iz kakšne trgovine mislim ne preko e-baya? Iz katere? Če ima katera kakšen link, bi prosila? Sem že sita naših trgovin, ko se mi nič kaj ne dopade...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:24:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 hahaha, ste face bom mela telefon pri sebi, da prec preberem, kakšno neumnost boš spet napisala hmmm, a govoriva o pravi osebi?? meni mogoče? Jaz in neumnost pa sta dva VELIKAAAAA različna pojma!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:25:16
|
|
|
|
dana
|
felix kakšna je pa nagrada če zmaga tvoj Jure? Moram priznati, da nisem nič glasovala , tako da tudi nič ne vem o tem glasovanju.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:25:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj, če bi v mesecu avgustu glasovali za Persidina bavca? Pa imamo kar dve muhi na en mah??? Jaz sem ZA! Sam moji žabi bosta tud gor. Za okras. bomo pa klikali tud za njiju!!! itak, da bomo! O hvala hvala, sam felix daj povej, kako se da sliko gor? Al boš jutri na kofetu? po mejlu jim jo pošlješ. http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_content&task=view&id=274 Aha, hvala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:26:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tiralico bom izdala! ne pozabi, da sem iz Celja! Zadnjič sem jo srečala v mestu... Ma Kokica, kak lahko to pozabiš, da je Najaa ta-naša!! Ja!! Le kako? Sam naglasa nimam tak oštrega kot prave mariborčanke... to pa zato, ker premalo vadiš! Nimam kaj vadit, ker celjani ne govorimo tako oštro. Pa tudi če bi, me je obala mal povozila. kaj zdaj boš pa rekla, da smo mi grobjani?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:26:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nimam kaj vadit, ker celjani ne govorimo tako oštro. Pa tudi če bi, me je obala mal povozila. hm, bi ti pomagala ampak tudi meni vujde kaj po lenarško.. Tomaž se mi kr dost krat dela norca, jaz pa zanalašč pol š vedno kako besedo povlečem po naše
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?