Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:09:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 smo ji dali mi enega saj otrok ni nič kriv... mi tudi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:10:12
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Še neki sem se spomnila. Se spomnite, ko smo bile še noseče in ste stalno nekaj pekle. Takrat je ena vse recepte zbirala in rekla, da bo na koncu vse dala pod en link al nekaj takega. Katera je že to bila? DALI, tudi meni je še neki dolžna v sekundi smo kr 4ri odgovorle
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:10:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj, če bi v mesecu avgustu glasovali za Persidina bavca? Pa imamo kar dve muhi na en mah??? Jaz sem ZA! Sam moji žabi bosta tud gor. Za okras.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:10:21
|
|
|
|
tasa_m
|
Joj, kak pa sem danes dobra!! Že tretja stran, kaj sem prva na njej
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:10:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa dej bejž dat en glas J.M. na maminajdi.si Me je strah, da bi premagala Jureta. si žleht...bejži ji dat glas Ne, jaz navijam za Jureta. tasa, v Lj smo. ja in....kot da bo to kaj spremenilo ....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:11:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj si noraaaa??? kak te veš to?? IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, jaz navijam za Jureta. tasa, v Lj smo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:11:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Še neki sem se spomnila. Se spomnite, ko smo bile še noseče in ste stalno nekaj pekle. Takrat je ena vse recepte zbirala in rekla, da bo na koncu vse dala pod en link al nekaj takega. Katera je že to bila? DALI, tudi meni je še neki dolžna v sekundi smo kr 4ri odgovorle Tak ste hitre, da ne folgam. Aha, Dali je bila. Bi blo fajn to met, a ne? Jo čmo nekak prosit?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:11:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj, če bi v mesecu avgustu glasovali za Persidina bavca? Pa imamo kar dve muhi na en mah??? Jaz sem ZA! Sam moji žabi bosta tud gor. Za okras. bomo pa klikali tud za njiju!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:11:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj, če bi v mesecu avgustu glasovali za Persidina bavca? Pa imamo kar dve muhi na en mah??? Jaz sem ZA! Sam moji žabi bosta tud gor. Za okras. Vrei..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:12:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa dej bejž dat en glas J.M. na maminajdi.si Me je strah, da bi premagala Jureta. si žleht...bejži ji dat glas Ne, jaz navijam za Jureta. tasa, v Lj smo. ja in....kot da bo to kaj spremenilo .... Ne dam se. Kot ti s fb.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:12:15
|
|
|
|
PERSIDA
|
Babike nekaj vam moram povedat.Mojadva oba spita na trebuhu jaz pa lečem ko norc od kompa do sobe ker se bojim in gledam če še dihata.Pa saj se že nekak zritata samo mene je strah ko psa.Pa nič ne morem pomagat če jih obrnem je hop in sta že spet na trebuhu.Še ena neprespana noč me čaka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:12:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Še neki sem se spomnila. Se spomnite, ko smo bile še noseče in ste stalno nekaj pekle. Takrat je ena vse recepte zbirala in rekla, da bo na koncu vse dala pod en link al nekaj takega. Katera je že to bila? DALI, tudi meni je še neki dolžna v sekundi smo kr 4ri odgovorle Tak ste hitre, da ne folgam. Aha, Dali je bila. Bi blo fajn to met, a ne? Jo čmo nekak prosit? in kje jo boš našla...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:12:51
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj, če bi v mesecu avgustu glasovali za Persidina bavca? Pa imamo kar dve muhi na en mah??? Jaz sem ZA! Sam moji žabi bosta tud gor. Za okras. bomo pa klikali tud za njiju!!! itak, da bomo!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:12:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa dej bejž dat en glas J.M. na maminajdi.si Me je strah, da bi premagala Jureta. si žleht...bejži ji dat glas Ne, jaz navijam za Jureta. tasa, v Lj smo. ja in....kot da bo to kaj spremenilo .... Ne dam se. Kot ti s fb.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:13:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Babike nekaj vam moram povedat.Mojadva oba spita na trebuhu jaz pa lečem ko norc od kompa do sobe ker se bojim in gledam če še dihata.Pa saj se že nekak zritata samo mene je strah ko psa.Pa nič ne morem pomagat če jih obrnem je hop in sta že spet na trebuhu.Še ena neprespana noč me čaka. vse bo OK ne paničari!!! Naj ata pazi saj je petek pa je jutri doma
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:13:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Babike nekaj vam moram povedat.Mojadva oba spita na trebuhu jaz pa lečem ko norc od kompa do sobe ker se bojim in gledam če še dihata.Pa saj se že nekak zritata samo mene je strah ko psa.Pa nič ne morem pomagat če jih obrnem je hop in sta že spet na trebuhu.Še ena neprespana noč me čaka. bogica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:13:48
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Babike nekaj vam moram povedat.Mojadva oba spita na trebuhu jaz pa lečem ko norc od kompa do sobe ker se bojim in gledam če še dihata.Pa saj se že nekak zritata samo mene je strah ko psa.Pa nič ne morem pomagat če jih obrnem je hop in sta že spet na trebuhu.Še ena neprespana noč me čaka. Persida, a se obrneta tudi potem, ko že trdno spita?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:14:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Babike nekaj vam moram povedat.Mojadva oba spita na trebuhu jaz pa lečem ko norc od kompa do sobe ker se bojim in gledam če še dihata.Pa saj se že nekak zritata samo mene je strah ko psa.Pa nič ne morem pomagat če jih obrnem je hop in sta že spet na trebuhu.Še ena neprespana noč me čaka. vse bo OK ne paničari!!! Naj ata pazi saj je petek pa je jutri doma Kdaj bo pa spal?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:15:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Babike nekaj vam moram povedat.Mojadva oba spita na trebuhu jaz pa lečem ko norc od kompa do sobe ker se bojim in gledam če še dihata.Pa saj se že nekak zritata samo mene je strah ko psa.Pa nič ne morem pomagat če jih obrnem je hop in sta že spet na trebuhu.Še ena neprespana noč me čaka. Mene je tud blo tega strah, sam pri teh mesecih se ni treba več bat. Panika je (še posebej pri nedonošenih) tiste prve mesece oz. tedne, ko so še res tako švoh, da bi mogoče pozabli dihat ali če bi se začeli dušiti, da se ne bi mogli dvignit in zadihat. Zdaj, ko se sama obračata, pa te sploh ni treba bit strah. Nika se še ne obrne na trebušček in je tudi še ne dajem spat tako. Ko se bo sama obrnila jo bom pa pustila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:15:03
|
|
|
|
felix7
|
aja, Najaa, nič še ne praznujem, sem ziheraš bom pa sigurn še uro in 45 minut pokonci
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:15:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Še neki sem se spomnila. Se spomnite, ko smo bile še noseče in ste stalno nekaj pekle. Takrat je ena vse recepte zbirala in rekla, da bo na koncu vse dala pod en link al nekaj takega. Katera je že to bila? DALI, tudi meni je še neki dolžna v sekundi smo kr 4ri odgovorle Tak ste hitre, da ne folgam. Aha, Dali je bila. Bi blo fajn to met, a ne? Jo čmo nekak prosit? in kje jo boš našla... Tiralico bom izdala! ne4 pozabi, da sem iz Celja! Zadnjič sem jo srečala v mestu...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:15:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Babike nekaj vam moram povedat.Mojadva oba spita na trebuhu jaz pa lečem ko norc od kompa do sobe ker se bojim in gledam če še dihata.Pa saj se že nekak zritata samo mene je strah ko psa.Pa nič ne morem pomagat če jih obrnem je hop in sta že spet na trebuhu.Še ena neprespana noč me čaka. vse bo OK ne paničari!!! Naj ata pazi saj je petek pa je jutri doma Kdaj bo pa spal? takrat ko bo v službi in bo pauzo delal
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:17:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Babike nekaj vam moram povedat.Mojadva oba spita na trebuhu jaz pa lečem ko norc od kompa do sobe ker se bojim in gledam če še dihata.Pa saj se že nekak zritata samo mene je strah ko psa.Pa nič ne morem pomagat če jih obrnem je hop in sta že spet na trebuhu.Še ena neprespana noč me čaka. Mene je tud blo tega strah, sam pri teh mesecih se ni treba več bat. Panika je (še posebej pri nedonošenih) tiste prve mesece oz. tedne, ko so še res tako švoh, da bi mogoče pozabli dihat ali če bi se začeli dušiti, da se ne bi mogli dvignit in zadihat. Zdaj, ko se sama obračata, pa te sploh ni treba bit strah. Nika se še ne obrne na trebušček in je tudi še ne dajem spat tako. Ko se bo sama obrnila jo bom pa pustila. Lija tudi ne. Pa mi je sestra v P. rekla, da naj ne paničarim, da ni z njo nič narobe..sa ima še čas. Jaz pa sem že mislila, da sma kaj v zaostanku.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:17:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Še neki sem se spomnila. Se spomnite, ko smo bile še noseče in ste stalno nekaj pekle. Takrat je ena vse recepte zbirala in rekla, da bo na koncu vse dala pod en link al nekaj takega. Katera je že to bila? DALI, tudi meni je še neki dolžna v sekundi smo kr 4ri odgovorle Tak ste hitre, da ne folgam. Aha, Dali je bila. Bi blo fajn to met, a ne? Jo čmo nekak prosit? in kje jo boš našla... Tiralico bom izdala! ne4 pozabi, da sem iz Celja! Zadnjič sem jo srečala v mestu... aja, te pa tak ni problema...knjižica z recepti bo kmalu tu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 22:17:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj, če bi v mesecu avgustu glasovali za Persidina bavca? Pa imamo kar dve muhi na en mah??? Jaz sem ZA! Sam moji žabi bosta tud gor. Za okras. bomo pa klikali tud za njiju!!! itak, da bomo! O hvala hvala, sam felix daj povej, kako se da sliko gor? Al boš jutri na kofetu?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?