Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 19:40:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya 6. bolezen je nalezljiva in otrok jo lahko večkrat preboleva. Ima pa 3 dni vročino pol se pa pojavijo pikice ki tudi nekje v 3 dneh izginejo. Niso pa nahodni in prehlajeni. so so nahodni in prehlajeni,,pa full kašljajo in kihajo...ko pa enkrat preboli pa je do smrti imuna... ja vem..botrca je rekla da niso... Saj sem ti rekla,da no nahodni in kašljajo.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 19:48:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya 6. bolezen je nalezljiva in otrok jo lahko večkrat preboleva. Ima pa 3 dni vročino pol se pa pojavijo pikice ki tudi nekje v 3 dneh izginejo. Niso pa nahodni in prehlajeni. so so nahodni in prehlajeni,,pa full kašljajo in kihajo...ko pa enkrat preboli pa je do smrti imuna... to ja, samo nahod in kašelj pa ni nujen...sem vprašala, ker ga Jan takrat ni imel. Samo vročino in pikice.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 19:51:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya MATCAR....daj mi še ti enkrat prosim razložji kje se iz mb peljem do tiste najbližje lekarne v Avstriji... in do kdaj jutri delajo...plisssssssssss Pelješ se na stari mejni prehod,pa ravno za Lipnico. Greš ravno skozi 1.rondo,pa čez mostek,malo naprej boš na desni strani vidla črpalko,takoj za njo zaviješ desno in se za črpalko pelješ kakih 50 m,prideš do manjšega kraja. Na desni strani boš vidla lekarno,imajo manjše parkirišče. Delajo pa ju3 do 12-ih,če se prav spomnim. hvala, ker si ji napisala...čeprav sem ji jaz 1x že napisala...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 19:52:26
|
|
|
|
botrca
|
Aja, najbolj važno stvar sem pa pozabila napisat. Včeraj mi je ne vem zakaj Jan komaj ob 22:05 zaspal. Rabil je 1,5h ne vem zakaj nikak ni mogel zaspat. Potem sem se pa šla tuširat in sexat... .
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 19:55:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca LY117, Saraya lepe avatarje imasta. Kaj imate avatarmanijo ? Če pa jih imate vsi, te pa ga jaz morem tudi met.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 19:56:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Potem sem se pa šla tuširat in sexat... .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 19:56:52
|
|
|
|
ly117
|
Botrca nekaj se menimo jutri za kavo. Si za?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 20:08:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Potem sem se pa šla tuširat in sexat... .
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 20:18:28
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem še kr sama,moj -baje-še skozi dela! Mam pun kufer tega,da sem cele dneve sama z .
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 20:23:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem še kr sama,moj -baje-še skozi dela! Mam pun kufer tega,da sem cele dneve sama z .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 20:25:21
|
|
|
|
matcar
|
Pa ja,saj bom jaz tudi začela delat,pa bo vido,kak je bit sam z dvema !
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 20:33:25
|
|
|
|
tasa_m
|
večer. kako? Jaz pa sem videla elevitko na 1.sprehodu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 20:33:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Potem sem se pa šla tuširat in sexat... .
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 20:34:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer. kako? Jaz pa sem videla elevitko na 1.sprehodu Je bila lepa?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 20:34:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca hvala, ker si ji napisala...čeprav sem ji jaz 1x že napisala... ma botrca...saj vidiš da me skleroza daje,ne mi zamerit...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 20:35:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem še kr sama,moj -baje-še skozi dela! Mam pun kufer tega,da sem cele dneve sama z . kak pa drugače dela? oz kak ima delovnik..če ga sploh ima...?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 20:36:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ja,saj bom jaz tudi začela delat,pa bo vido,kak je bit sam z dvema ! Al tremi pa naj dela....ti pa uživaj in zapravljaj njegove žulje...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 20:36:55
|
|
|
|
Rubin.
|
Čeeeer, vam moram povedati, da ima Gaja že kilogram . Sicer pa sem danes bila pri Nebo in Rok je ful lep , cela mamica . Vidim, da greste jutri na kavico, pa še eno v mojem imenu ju spijte. Mala miss ima v nedeljo RD, pa gremo jutri v Betnavski park, da malce sproba svoje spretnosti, tako da ne morem z vami. Če pa se boste dobile kdaj med tednom, pa bova z veseljem prišli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 20:38:39
|
|
|
|
arabela*
|
Matcar................al pa si omisli ljubimca......da te malo zrelaksira...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 20:39:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar................al pa si omisli ljubimca......da te malo zrelaksira...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 20:40:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar................al pa si omisli ljubimca......da te malo zrelaksira... kaj? ne veš kaj je ljubimec?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 20:41:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer. kako? Jaz pa sem videla elevitko na 1.sprehodu Je bila lepa? kdo elevitka? al tamali? Sem bila na drugi strani ceste pa tamalega nisem videla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 20:42:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar................al pa si omisli ljubimca......da te malo zrelaksira... kaj? ne veš kaj je ljubimec? Ne, kaj je to in kaki okus ima.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 20:43:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer. kako? Jaz pa sem videla elevitko na 1.sprehodu Je bila lepa? kdo elevitka? al tamali? Sem bila na drugi strani ceste pa tamalega nisem videla Obadva, saj sem bolj misla kak je zgledala z vozekom ponosno pa tko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 20:45:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer. kako? Jaz pa sem videla elevitko na 1.sprehodu Super! Je le upala ven it
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......