|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke lV.del
31.7.2009 12:23:07   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Pa ta ima itak zegn,da si kaj hujšega ne vštima še,ko tako dela.Včeraj mi je v Mitnici po toboganu zletel-konkretno,pa spet,ko sem saš-a mela,tak da ja nisem mogla tja letet.Ta pa nič,se je vstal,začel režat,ko butl,pa jovo na novo nazaj na tobogan.Jaz pa trda pri mizi.

si tak dobra,da mu tak vse pustiš.....mi smo pri A komaj leto nazaj taka igrala pustli,ker so lahko full nevarna....al pa gugalnica...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 676
31.7.2009 12:24:05   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Marta82 in Ly,ful lepe avatarje mata,Marta pa še užitnega povrhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala. Sem skoraj diplomirala zraven.user posted image

Pa saj ni tak težko.Meni edino ne gre slikic pomanjšat,da bi jih gor dala.

vidiš,jaz pa nočem imet na avatarju svoje ali pa od otrok slike....pa ne vem zakaj....bi me takoj spoznali..user posted image ..tak že študiram,da bi počasi nick menjala....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 677
31.7.2009 12:27:42   
ly117

Ja, ni težko če znaš. Če pa prvič, se pa mantraš imn diplomiraš zraven.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 678
31.7.2009 12:28:44   
ly117
Ali še katera druga pogreša botrco ali samo jaz?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 679
31.7.2009 12:29:17   
arabela*

jaz sem jo že včerajuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 680
31.7.2009 12:30:44   
matcar

Jaz sem jo tudi že včeraj pogrešala.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 681
31.7.2009 12:33:12   
ly117
Mogoče pa že pakira.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 682
31.7.2009 12:38:10   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Marta82 in Ly,ful lepe avatarje mata,Marta pa še užitnega povrhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala. Sem skoraj diplomirala zraven.user posted image

vidiš,jaz pa nočem imet na avatarju svoje ali pa od otrok slike....pa ne vem zakaj....bi me takoj spoznali..user posted image ..tak že študiram,da bi počasi nick menjala....user posted image

Zakaj bi pa nick menjala?user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 683
31.7.2009 12:38:48   
matcar

Mogoče pa že pakira.

Ja,pa najbrž nabavljajo stvari za zraven

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 684
31.7.2009 12:39:42   
matcar

Pa ta ima itak zegn,da si kaj hujšega ne vštima še,ko tako dela.Včeraj mi je v Mitnici po toboganu zletel-konkretno,pa spet,ko sem saš-a mela,tak da ja nisem mogla tja letet.Ta pa nič,se je vstal,začel režat,ko butl,pa jovo na novo nazaj na tobogan.Jaz pa trda pri mizi.

si tak dobra,da mu tak vse pustiš.....mi smo pri A komaj leto nazaj taka igrala pustli,ker so lahko full nevarna....al pa gugalnica...

Kaj pa ga bom šparala? Pa še preprečim mu težkouser posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 685
31.7.2009 12:40:27   
matcar
Grem ležećki malo,sta user posted image že zaspana.Se tipkamo...

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 686
31.7.2009 13:01:45   
ly117
Mi smo se tudi zdaj najedli, pa grem jaz tudi malo ajat.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 687
31.7.2009 13:58:00   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Punce fajn da smo se včeraj spoznale.user posted image
Upam, da se naslednji teden spet dobimo na kavici in da spoznam še kakšno čveko.

Jaz sem tudi ful vesela,da smo se spoznali.Kaj ju3 nimaš časa?

Čez vikend sem okupirana, ker imam v nedeljo rojstni dan.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 688
31.7.2009 16:14:10   
matcar

Punce fajn da smo se včeraj spoznale.user posted image
Upam, da se naslednji teden spet dobimo na kavici in da spoznam še kakšno čveko.

Jaz sem tudi ful vesela,da smo se spoznali.Kaj ju3 nimaš časa?

Čez vikend sem okupirana, ker imam v nedeljo rojstni dan.

Vredu,pa naslednji teden-obvezno en dan.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 689
31.7.2009 16:15:31   
tasa_m

potrjeno...6.otroška bolezen...sva kar tja šle..da mi štempla v kartoteki,ker nisem imela ojrov na računu,da bi poklicala..user posted image
ma to 6. bolezen več ali manj dobijo vsi otroci. Mene so na to že pripravili..so rekli, da zdravila ni in da ko bonaj ne delam panike. Tak da jo čakam.. user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 690
31.7.2009 16:29:36   
elevitka
Punce spet mam pitanje user posted image ... hehe samo vas gnjavim

Kaj za otroka pride odpustno pismo posebaj iz P? Ali kako je z kontrolo kolkov, kdaj in kje? Nama so pred odpustom rekli da so kolki OK, nisva pa dobila nobenega datuma ali karkoli kdaj in kje je kontrola. Se moraš sam naročit? Kaj pa cepljenja? Ali te to napoti kasneje izbrani pediater?

Drugače smo pridni (čez dan, mama itak nima časa spat ker je vse polno dela) zvečer pa omagam ob Tajevem tuljenju (če se mu pridružim v tuljenju bi pomagalo?) user posted image

Komaj čakamo prvi sprehod, ker mi ni več za bit v bajti zaprta user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 691
31.7.2009 16:43:24   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Punce spet mam pitanje user posted image ... hehe samo vas gnjavim

Kaj za otroka pride odpustno pismo posebaj iz P? Ali kako je z kontrolo kolkov, kdaj in kje? Nama so pred odpustom rekli da so kolki OK, nisva pa dobila nobenega datuma ali karkoli kdaj in kje je kontrola. Se moraš sam naročit? Kaj pa cepljenja? Ali te to napoti kasneje izbrani pediater?

Drugače smo pridni (čez dan, mama itak nima časa spat ker je vse polno dela) zvečer pa omagam ob Tajevem tuljenju (če se mu pridružim v tuljenju bi pomagalo?) user posted image

Komaj čakamo prvi sprehod, ker mi ni več za bit v bajti zaprta user posted image

Ja,zakaj pa ne greta ven? Saj lahko na sprehode hodita,al zaradi vročine ne greta? Ta Tai-a boš dobila posebej odpustnico,noter pa boš imela izvid od kolkov in datum kontrole,pri 11.tednih se naredi kontrola.Za cepljenja pa ti Pediater sproti pove,opraviš pa jih kr tam,ko bosta imela posvetovalnico.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 692
31.7.2009 17:01:33   
ly117
Mi smo se pa komaj zdaj vsali. Mater je pasalo spat. L zdaj papa pol pa grema malo ven.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 693
31.7.2009 17:24:08   
botrca
Pozdravljene čvekice user posted image .

Ly117, matcar in Saraya kak lepo da ste me pogrešale...user posted image user posted image user posted image .

Kaj si nor, skoraj me je s stola vrglo ko sem videla koliko strani ste v enem dnevu napisale...user posted image . Najprej sem vas brala, da vidim če sem kaj zamudila.

Tak je: ja imela sem opravke v mestu in nabavljala sem za dopust, ker ne rada puščam za zadnji dan. Danes sem še imela frizerja in barvala sem se pa malo postrigla.
Pranja in likanja imam prek glave...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . V pon. gre Jan zadnji dan v vrtec mi pa gremo v nabavo za morje (hrana in pijača) pol pa pakirat v avto pa via Croatiauser posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 694
31.7.2009 17:35:33   
botrca
Saraya 6. bolezen je nalezljiva in otrok jo lahko večkrat preboleva. Ima pa 3 dni vročino pol se pa pojavijo pikice ki tudi nekje v 3 dneh izginejo. Niso pa nahodni in prehlajeni.
Za Mariso user posted image user posted image user posted image , da bo čim prej lahko šla z mamico na kavo.
Christiana21 za tvojo pupiko pa neskončno število user posted image  in user posted image , saj ni prijetno ko je z otrokom kaj narobe. Pa tako mali in neubogljeni.

Elevitka tvojemu problemu pa ne morem kaj dosti pripomnit, ker nisem imela ne problemov pri spanju niti dojila se nisva kaj dosti. Saj se še zna zgoditi čudo pa bo spal podnevi ne ponoči in jel kot je treba. Ko bo lačen bo jedel.  

Rubin tudi za tvoji pikici neskončno user posted image  in user posted image ...tebi pa še user posted image user posted image .

Ly117 lepo da me je Luka včeraj pogrešal...čeprav mislim, da se mu od mojega mahanja lahko zvrti v glavi...user posted image .
LenaG lepe slikice si dala gor, samo malo jih je bi mogla jaz bit zraven bi jih takoj bilo 30, kajne matcar?user posted image

Matcar kako si pa ti zdaj ko nimaš Leje zraven? Kako so prispeli na morje? Je vse ok? Me veseli, da je Maks ok in da je oko kot mora bit. Pa kak sem se nasmejala ko si napisala da je zletel s tobogana in se začel smejat in gremo dalje...user posted image  faca mala.

Vrtnica79 ti si pa prava mladenka...ki črpaš energijo za mladost. Čeprav ne, mi je včeraj ena trgovka v Kamnici v trgovini kar "ti" rekla, to se mi še vedno dogaja...pa nisem imela Jana poleg.

Tak mislim, da sem z vsako malo poklepetala...user posted image .

LY117, Saraya lepe avatarje imasta. Kaj imate avatarmanijouser posted image user posted image user posted image ?

< Sporočilo je popravil botrca -- 31.7.2009 17:36:34 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 695
31.7.2009 19:19:31   
arabela*
MATCAR....daj mi še ti enkrat prosim razložji kje se iz mb peljem do tiste najbližje lekarne v Avstriji... in do kdaj jutri delajo...plisssssssssssuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 696
31.7.2009 19:20:37   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Saraya 6. bolezen je nalezljiva in otrok jo lahko večkrat preboleva. Ima pa 3 dni vročino pol se pa pojavijo pikice ki tudi nekje v 3 dneh izginejo. Niso pa nahodni in prehlajeni.

so so nahodni in prehlajeni,,pa full kašljajo in kihajo...ko pa enkrat preboli pa je do smrti imuna...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 697
31.7.2009 19:28:48   
matcar

MATCAR....daj mi še ti enkrat prosim razložji kje se iz mb peljem do tiste najbližje lekarne v Avstriji... in do kdaj jutri delajo...plisssssssssssuser posted image

Pelješ se na stari mejni prehod,pa ravno za Lipnico. Greš ravno skozi 1.rondo,pa čez mostek,malo naprej boš na desni strani vidla črpalko,takoj za njo zaviješ desno in se za črpalko pelješ kakih 50 m,prideš do manjšega kraja. Na desni strani boš vidla lekarno,imajo manjše parkirišče. Delajo pa ju3 do 12-ih,če se prav spomnim.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 698
31.7.2009 19:29:28   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

so so nahodni in prehlajeni,,pa full kašljajo in kihajo...ko pa enkrat preboli pa je do smrti imuna...user posted image

Saj sem ti rekla,da no nahodni in kašljajo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 699
31.7.2009 19:36:39   
matcar
Botrca,Lea je vredu prispela.Danes se slišima po gsm-ju,ga ima zraven. Mi pa paše malo,da je ni,je Maks dosti bolj priden. Kaj si se te zdaj pred morjem barvala?Ti bo morje vse dol pobralo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......