Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:11:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj jaz tudi ne bom večno doma,sma se tak menla,da bi jaz delala,pa bi on doma bil z troki.Pa ne vem,če ne bom tak naredla,pa bom šla vozit vun,plača 3000 jurje,pa me cel teden ne bo,kot njega zdaj ni. pa ti nisi pri pameti....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:12:35
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz grem pa večerjat. Že 100x sem rekla, da ne bom več tako pozno jedla, da bo šla kakšna kilca dol pa mi ne rata. Če pa tak rada jem. Ne se sekirat,pa moraš jest,če še dojiš.Od kod boš pa mleko mela,če ne boš jedla? Ja saj to je res dober izgovor. Samo ne vem kakšnega bom imela pa potem, ko ne bom več dojila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:12:44
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa grem jest pistacijo in ledeni čaj zraven......njami ami..
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:13:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz grem pa večerjat. Že 100x sem rekla, da ne bom več tako pozno jedla, da bo šla kakšna kilca dol pa mi ne rata. Če pa tak rada jem. Ne se sekirat,pa moraš jest,če še dojiš.Od kod boš pa mleko mela,če ne boš jedla? Ja saj to je res dober izgovor. Samo ne vem kakšnega bom imela pa potem, ko ne bom več dojila. marta 82....lahko se nama z matcar na fitnesu pridružiš....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:13:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz grem pa večerjat. Že 100x sem rekla, da ne bom več tako pozno jedla, da bo šla kakšna kilca dol pa mi ne rata. Če pa tak rada jem. Jaz tudi študiram da bi šla nekaj pojest, pa ne vem kaj. jaz pa sem se najedla. Zdaj pa študiram kak si bom eno kopel nardila pa se mal zrelaxirala. Imava z T. bolj tihe dneve
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:14:00
|
|
|
|
arabela*
|
pridem nazaj.....................
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:14:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Imava z T. bolj tihe dneve zakaj?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:14:58
|
|
|
|
ly117
|
Nekaj za nasmejat: Nekega dne se je 7 palčkov odločilo, da si privoščijo počitnice in so odšli v Vatikan. Po ogledu vatikanskih znamenitosti se odpravijo na obisk k papežu. Papež je bil zelo navdušen nad njihovim obiskom ter jih vprašal, če imajo kakšna vprašanja v zvezi s tem kar so videli. Naprej je stopil Grumpy in vprašal "ali so v vatikanu kašne pritlikave nune?"...papež je za sekundo pomislil in mu odgovoril, da jih ni. Ostali palčki v ozadju so se začeli hihitati ampak jim je Grumpy namenil tako grd pogled, da so se hitro nehali. Potem se je obrnil nazaj k papežu in vprašal, če so kakšne pritlikave nune v italiji in papež mu je po kratkem premisleku odgovoril, da jih ni. Palčki so se začeli smejati in Grumpy jih je spet utišal z grdim pogledom. Grumpy se je ponovno obrnil nazaj k papežu in ga vprašal, če obstajajo kakšne pritlikave nune v evropi in zopet je dobil odgovor da v evropi ni pritlikavih nun. Tokrat so se ostali palčki začeli nekontrolirano smejat in jih Grumpy ni več mogu utišat, zato je še zadnjič vprašal papeža, če obstajajo kakšne pritlikave nune na svetu. papež je razmišljal in razmišljal in mu na koncu odgovoril, da tudi na svetu ne obstajajo pritlikave nune. Tokrat so se palčki že zvijali po tleh od smeha in začeli vpiti "Grumpy je ****u pingvina, Grumpy je ****u pingvinaaa!!!"
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:15:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Imava z T. bolj tihe dneve zakaj? ker je smotan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:16:30
|
|
|
|
tasa_m
|
grem pod tuš pa pridem pol nazaj, če bom še sposobna prit..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:20:59
|
|
|
|
matcar
|
Ly,dober vic,si me nasmejala skoraj do solz.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:21:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Imava z T. bolj tihe dneve zakaj? ker je smotan Tasa,pol imama mi2 isti problem z dedi.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:23:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Imava z T. bolj tihe dneve zakaj? ker je smotan Tasa,pol imama mi2 isti problem z dedi. Ja keri te ni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:23:28
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz grem pa večerjat. Že 100x sem rekla, da ne bom več tako pozno jedla, da bo šla kakšna kilca dol pa mi ne rata. Če pa tak rada jem. Ne se sekirat,pa moraš jest,če še dojiš.Od kod boš pa mleko mela,če ne boš jedla? Ja saj to je res dober izgovor. Samo ne vem kakšnega bom imela pa potem, ko ne bom več dojila. [/image] Mogoče pa res. Ampak ne zdaj poleti. Jeseni. Ko bom videla kako si bosta vidve teleščka oblikovale bom sigurno dobila voljo in zagon. marta 82....lahko se nama z matcar na fitnesu pridružiš....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif
< Sporočilo je popravil marta82 -- 31.7.2009 21:24:09 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:23:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,dober vic,si me nasmejala skoraj do solz. Samo da te spravim v dobro voljo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:24:10
|
|
|
|
ly117
|
Kaj zdaj za jutri? Bo padla kava ali ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:25:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj za jutri? Bo padla kava ali ne? Ja,jaz pridem.Boma pač sami.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:26:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,dober vic,si me nasmejala skoraj do solz. Samo da te spravim v dobro voljo. Vsaj nekdo!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:26:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Imava z T. bolj tihe dneve zakaj? ker je smotan Tasa,pol imama mi2 isti problem z dedi. ma cele dneve ga ni pol pa je revček on najbolj utrujen ko mora kaj nardit za Lijo. Eh, škoda besed Jutri ima RD pa misli da nič nebo dobil..sem tak jamrala, zdaj pa je verjetno mal jezn
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:26:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Imava z T. bolj tihe dneve zakaj? ker je smotan Tasa,pol imama mi2 isti problem z dedi. Ja keri te ni. Tvoj
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:26:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj za jutri? Bo padla kava ali ne? Ja,jaz pridem.Boma pač sami. kje,kdaj,...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:27:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tvoj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:28:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Imava z T. bolj tihe dneve zakaj? ker je smotan Tasa,pol imama mi2 isti problem z dedi. ma cele dneve ga ni pol pa je revček on najbolj utrujen ko mora kaj nardit za Lijo. Eh, škoda besed Jutri ima RD pa misli da nič nebo dobil..sem tak jamrala, zdaj pa je verjetno mal jezn Saj to je isto pri nas. min je z Maksom,pa ga že vse boli,pa utrujen je,pa bla,bla,bla...Jaz pa nisem,ker mam noge na kauču celi dan,pa telenovele zijam!Mater!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:29:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj za jutri? Bo padla kava ali ne? Ja,jaz pridem.Boma pač sami. kje,kdaj,... Tasa,pridi ti tudi nakofe.Ju3 okoli 10-ih.Kam pa naj Ly pove!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 21:30:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj to je isto pri nas. min je z Maksom,pa ga že vse boli,pa utrujen je,pa bla,bla,bla...Jaz pa nisem,ker mam noge na kauču celi dan,pa telenovele zijam!Mater! a ti tudi?? pozabla si povedat, da si še na RR pa FB stalno Nič, grem pod tuš zdaj..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......