Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 12:23:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ta ima itak zegn,da si kaj hujšega ne vštima še,ko tako dela.Včeraj mi je v Mitnici po toboganu zletel-konkretno,pa spet,ko sem saš-a mela,tak da ja nisem mogla tja letet.Ta pa nič,se je vstal,začel režat,ko butl,pa jovo na novo nazaj na tobogan.Jaz pa trda pri mizi. si tak dobra,da mu tak vse pustiš.....mi smo pri A komaj leto nazaj taka igrala pustli,ker so lahko full nevarna....al pa gugalnica...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 12:24:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Marta82 in Ly,ful lepe avatarje mata,Marta pa še užitnega povrhu Hvala. Sem skoraj diplomirala zraven. Pa saj ni tak težko.Meni edino ne gre slikic pomanjšat,da bi jih gor dala. vidiš,jaz pa nočem imet na avatarju svoje ali pa od otrok slike....pa ne vem zakaj....bi me takoj spoznali.. ..tak že študiram,da bi počasi nick menjala....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 12:27:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa saj ni tak težko.Meni edino ne gre slikic pomanjšat,da bi jih gor dala. Ja, ni težko če znaš. Če pa prvič, se pa mantraš imn diplomiraš zraven.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 12:28:44
|
|
|
|
ly117
|
Ali še katera druga pogreša botrco ali samo jaz?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 12:29:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ali še katera druga pogreša botrco ali samo jaz? jaz sem jo že včeraj
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 12:30:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ali še katera druga pogreša botrco ali samo jaz? Jaz sem jo tudi že včeraj pogrešala.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 12:33:12
|
|
|
|
ly117
|
Mogoče pa že pakira.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 12:38:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Marta82 in Ly,ful lepe avatarje mata,Marta pa še užitnega povrhu Hvala. Sem skoraj diplomirala zraven. Pa saj ni tak težko.Meni edino ne gre slikic pomanjšat,da bi jih gor dala. vidiš,jaz pa nočem imet na avatarju svoje ali pa od otrok slike....pa ne vem zakaj....bi me takoj spoznali.. ..tak že študiram,da bi počasi nick menjala.... Zakaj bi pa nick menjala?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 12:38:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mogoče pa že pakira. Ja,pa najbrž nabavljajo stvari za zraven
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 12:39:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ta ima itak zegn,da si kaj hujšega ne vštima še,ko tako dela.Včeraj mi je v Mitnici po toboganu zletel-konkretno,pa spet,ko sem saš-a mela,tak da ja nisem mogla tja letet.Ta pa nič,se je vstal,začel režat,ko butl,pa jovo na novo nazaj na tobogan.Jaz pa trda pri mizi. si tak dobra,da mu tak vse pustiš.....mi smo pri A komaj leto nazaj taka igrala pustli,ker so lahko full nevarna....al pa gugalnica... Kaj pa ga bom šparala? Pa še preprečim mu težko
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 12:40:27
|
|
|
|
matcar
|
Grem ležećki malo,sta že zaspana.Se tipkamo...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 13:01:45
|
|
|
|
ly117
|
Mi smo se tudi zdaj najedli, pa grem jaz tudi malo ajat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 13:58:00
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce fajn da smo se včeraj spoznale. Upam, da se naslednji teden spet dobimo na kavici in da spoznam še kakšno čveko. Jaz sem tudi ful vesela,da smo se spoznali.Kaj ju3 nimaš časa? Čez vikend sem okupirana, ker imam v nedeljo rojstni dan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 16:14:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce fajn da smo se včeraj spoznale. Upam, da se naslednji teden spet dobimo na kavici in da spoznam še kakšno čveko. Jaz sem tudi ful vesela,da smo se spoznali.Kaj ju3 nimaš časa? Čez vikend sem okupirana, ker imam v nedeljo rojstni dan. Vredu,pa naslednji teden-obvezno en dan.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 16:15:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya potrjeno...6.otroška bolezen...sva kar tja šle..da mi štempla v kartoteki,ker nisem imela ojrov na računu,da bi poklicala.. ma to 6. bolezen več ali manj dobijo vsi otroci. Mene so na to že pripravili..so rekli, da zdravila ni in da ko bonaj ne delam panike. Tak da jo čakam..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 16:29:36
|
|
|
|
elevitka
|
Punce spet mam pitanje ... hehe samo vas gnjavim Kaj za otroka pride odpustno pismo posebaj iz P? Ali kako je z kontrolo kolkov, kdaj in kje? Nama so pred odpustom rekli da so kolki OK, nisva pa dobila nobenega datuma ali karkoli kdaj in kje je kontrola. Se moraš sam naročit? Kaj pa cepljenja? Ali te to napoti kasneje izbrani pediater? Drugače smo pridni (čez dan, mama itak nima časa spat ker je vse polno dela) zvečer pa omagam ob Tajevem tuljenju (če se mu pridružim v tuljenju bi pomagalo?) Komaj čakamo prvi sprehod, ker mi ni več za bit v bajti zaprta
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 16:43:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Punce spet mam pitanje ... hehe samo vas gnjavim Kaj za otroka pride odpustno pismo posebaj iz P? Ali kako je z kontrolo kolkov, kdaj in kje? Nama so pred odpustom rekli da so kolki OK, nisva pa dobila nobenega datuma ali karkoli kdaj in kje je kontrola. Se moraš sam naročit? Kaj pa cepljenja? Ali te to napoti kasneje izbrani pediater? Drugače smo pridni (čez dan, mama itak nima časa spat ker je vse polno dela) zvečer pa omagam ob Tajevem tuljenju (če se mu pridružim v tuljenju bi pomagalo?) Komaj čakamo prvi sprehod, ker mi ni več za bit v bajti zaprta Ja,zakaj pa ne greta ven? Saj lahko na sprehode hodita,al zaradi vročine ne greta? Ta Tai-a boš dobila posebej odpustnico,noter pa boš imela izvid od kolkov in datum kontrole,pri 11.tednih se naredi kontrola.Za cepljenja pa ti Pediater sproti pove,opraviš pa jih kr tam,ko bosta imela posvetovalnico.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 17:01:33
|
|
|
|
ly117
|
Mi smo se pa komaj zdaj vsali. Mater je pasalo spat. L zdaj papa pol pa grema malo ven.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 17:24:08
|
|
|
|
botrca
|
Pozdravljene čvekice . Ly117, matcar in Saraya kak lepo da ste me pogrešale... . Kaj si nor, skoraj me je s stola vrglo ko sem videla koliko strani ste v enem dnevu napisale... . Najprej sem vas brala, da vidim če sem kaj zamudila. Tak je: ja imela sem opravke v mestu in nabavljala sem za dopust, ker ne rada puščam za zadnji dan. Danes sem še imela frizerja in barvala sem se pa malo postrigla. Pranja in likanja imam prek glave... . V pon. gre Jan zadnji dan v vrtec mi pa gremo v nabavo za morje (hrana in pijača) pol pa pakirat v avto pa via Croatia .
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 17:35:33
|
|
|
|
botrca
|
Saraya 6. bolezen je nalezljiva in otrok jo lahko večkrat preboleva. Ima pa 3 dni vročino pol se pa pojavijo pikice ki tudi nekje v 3 dneh izginejo. Niso pa nahodni in prehlajeni. Za Mariso , da bo čim prej lahko šla z mamico na kavo. Christiana21 za tvojo pupiko pa neskončno število in , saj ni prijetno ko je z otrokom kaj narobe. Pa tako mali in neubogljeni. Elevitka tvojemu problemu pa ne morem kaj dosti pripomnit, ker nisem imela ne problemov pri spanju niti dojila se nisva kaj dosti. Saj se še zna zgoditi čudo pa bo spal podnevi ne ponoči in jel kot je treba. Ko bo lačen bo jedel. Rubin tudi za tvoji pikici neskončno in ...tebi pa še . Ly117 lepo da me je Luka včeraj pogrešal...čeprav mislim, da se mu od mojega mahanja lahko zvrti v glavi... . LenaG lepe slikice si dala gor, samo malo jih je bi mogla jaz bit zraven bi jih takoj bilo 30, kajne matcar? Matcar kako si pa ti zdaj ko nimaš Leje zraven? Kako so prispeli na morje? Je vse ok? Me veseli, da je Maks ok in da je oko kot mora bit. Pa kak sem se nasmejala ko si napisala da je zletel s tobogana in se začel smejat in gremo dalje... faca mala. Vrtnica79 ti si pa prava mladenka...ki črpaš energijo za mladost. Čeprav ne, mi je včeraj ena trgovka v Kamnici v trgovini kar "ti" rekla, to se mi še vedno dogaja...pa nisem imela Jana poleg. Tak mislim, da sem z vsako malo poklepetala... . LY117, Saraya lepe avatarje imasta. Kaj imate avatarmanijo ?
< Sporočilo je popravil botrca -- 31.7.2009 17:36:34 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 19:19:31
|
|
|
|
arabela*
|
MATCAR....daj mi še ti enkrat prosim razložji kje se iz mb peljem do tiste najbližje lekarne v Avstriji... in do kdaj jutri delajo...plisssssssssss
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 19:20:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya 6. bolezen je nalezljiva in otrok jo lahko večkrat preboleva. Ima pa 3 dni vročino pol se pa pojavijo pikice ki tudi nekje v 3 dneh izginejo. Niso pa nahodni in prehlajeni. so so nahodni in prehlajeni,,pa full kašljajo in kihajo...ko pa enkrat preboli pa je do smrti imuna...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 19:28:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya MATCAR....daj mi še ti enkrat prosim razložji kje se iz mb peljem do tiste najbližje lekarne v Avstriji... in do kdaj jutri delajo...plisssssssssss Pelješ se na stari mejni prehod,pa ravno za Lipnico. Greš ravno skozi 1.rondo,pa čez mostek,malo naprej boš na desni strani vidla črpalko,takoj za njo zaviješ desno in se za črpalko pelješ kakih 50 m,prideš do manjšega kraja. Na desni strani boš vidla lekarno,imajo manjše parkirišče. Delajo pa ju3 do 12-ih,če se prav spomnim.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 19:29:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya 6. bolezen je nalezljiva in otrok jo lahko večkrat preboleva. Ima pa 3 dni vročino pol se pa pojavijo pikice ki tudi nekje v 3 dneh izginejo. Niso pa nahodni in prehlajeni. so so nahodni in prehlajeni,,pa full kašljajo in kihajo...ko pa enkrat preboli pa je do smrti imuna... Saj sem ti rekla,da no nahodni in kašljajo.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 19:36:39
|
|
|
|
matcar
|
Botrca,Lea je vredu prispela.Danes se slišima po gsm-ju,ga ima zraven. Mi pa paše malo,da je ni,je Maks dosti bolj priden. Kaj si se te zdaj pred morjem barvala?Ti bo morje vse dol pobralo.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......