|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
30.7.2009 13:38:34   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

blanč: user posted image user posted image user posted image  ogromno čestitk za user posted image  user posted image  Lepo se cartajte, ko boš pa imela čas, se pa tipkamo. Pa najbrž kmalu tud srečamo za Savinjo user posted image

Jaz se tudi pridružujem čestitka za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej pa pridno sodelovatuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
30.7.2009 13:40:13   
Lolita23

Lolita: js nism nikol redčla z mojim mlekom in tud ne delala npr. korenčkovega soka. Sam skuhala pa zmiksala v kašico.

Sej tak bi tudi jaz delala.Mi je najbolj všeč.user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
30.7.2009 15:03:18   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

blanč: user posted image user posted image user posted image  ogromno čestitk za user posted image  user posted image  Lepo se cartajte, ko boš pa imela čas, se pa tipkamo. Pa najbrž kmalu tud srečamo za Savinjo user posted image

Jaz se tudi pridružujem čestitka za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej pa pridno sodelovatuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz!! user posted image user posted image Uau, dvojčka! Super. In to 2 meseca prej rojena?? če sem prav seštela starost in pdp? Samo, da ste vsi zdravi in ok. user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
30.7.2009 16:03:01   
blue eye
blanč - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in lepo cartanje

GH - mi pa tako jemo vse in vse in kot en velik (mi poje po 200-250 ml v skledčki), da se sploh ne upam spustit v vašo debato, drgač sem pa jaz začela s kuhano zelenjavo (korenček, krompir, cvetača, brokoli, grah in bučka ), vsaka stvar po 3 dni in pretlačeno z vilico in malo zalito s sokom, v katerem se je kuhala jed. mi je pa kako stvar ven špukal al pa ni hotu ust odpret pa sem gaprpravla do smeha da je usta odprlu pa hit dala žličko not in je bklo ok. drgač pa sploh ni problema.

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
30.7.2009 20:14:25   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Tudi jaz!! user posted image user posted image Uau, dvojčka! Super. In to 2 meseca prej rojena?? če sem prav seštela starost in pdp? Samo, da ste vsi zdravi in ok. user posted image user posted image

Ja 2 meseca prej ampak se nam ne pozna velikouser posted image  Bernard ima že 3600g, Lara 2500g in sta že prava dojenčkauser posted image  .
Vidim, da se pogovarjate o uvajanju goste hrane in zobkih..., bemti me je kar strah, kako bomo preživeli dvojno dretjeuser posted image user posted image user posted image , čeprav zaenkrat moja dva ne jokatauser posted image  le Lara malo zavpije, kadar se naveliča čakat na hranouser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
30.7.2009 21:35:38   
_kathy_
Danes sem naredila mlečni riž. Skuhala sem balastni riž v vodi, potem pa umes dodala svoje mleko. Pa je samo 3 žličke pojedel. Potem sem pa notr dodala še zmiksano banano, no, potem smo pa enih 5 žličk še dol spravili in obrok je bil za 4 ure končan. Tko malo mi poje. Pil bi pa ves čas.
Potem sem mu pa pri moji stari mami dala juho in notr kruh nadrobila, pa sva pojedla kr nekaj žličk.
Če je zelo lačen, mi poje polovico majhnega fruteka in to je to. Nič več!

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
30.7.2009 21:52:24   
katja_p
kathy: če velik pije, je menda ok. So tud taki dnevi, ko jim najbrž ni dost za jest ... pa ta vročina ... ti mu kr velk daji za pit. Od hrane pa tud čim več poskusi ...

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
30.7.2009 22:50:47   
Dali*
joj...kok čuden izgled foruma...

sam na hitro odgovorim...

katja_p
- daš za kavo in bo OK

Kathy - Hamax Siesta je najboljši sedež, je drag, ampak vreden svojega denarja....to povem iz izkušenj kolegic in sama sem si ga že nagledala in je v nasprotju s cenejšimi variantami pravi fotelj, sploh pa glede pripasanja na sedež, če si npr. sama in ti nima kdo držat kolesa...bla bla bla...vreden svojih cca. 90¸€

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
30.7.2009 23:15:04   
_kathy_
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

joj...kok čuden izgled foruma...

sam na hitro odgovorim...

katja_p
- daš za kavo in bo OK

Kathy - Hamax Siesta je najboljši sedež, je drag, ampak vreden svojega denarja....to povem iz izkušenj kolegic in sama sem si ga že nagledala in je v nasprotju s cenejšimi variantami pravi fotelj, sploh pa glede pripasanja na sedež, če si npr. sama in ti nima kdo držat kolesa...bla bla bla...vreden svojih cca. 90¸€

Aha, sma ga že nagledala ...user posted image U Giga Sportu je za 95 €, u Hervisu pa 110 €. Bomo vrjetn tega uzel.user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
31.7.2009 10:34:06   
Bethany
Tale sedež za na kolo: ful fajn zgleda. Glih danes sma s Katjo srečale eno, ki je svojo skoraj eno leto staro punčko peljala na kolesu v tem Hamexu... Js bom nabavila!! user posted image user posted image Sam ne vem, če bo letos že prišel toliko v poštev. Mogoče pol drugo leto spomladi.

GH: hm, tale tvoj mlečni riž, Kathy, tud js ne bi jedla. user posted image user posted image Sem js tud probala ta riž skuhan v vodi in potem dodano mleko, pa ni bilo jedljivo. Tak da mu ni za zamerit, če ni jedel. Tudi naša ne bi, pa drugače lepo je. user posted image user posted image A si že probala te otroške kašice od Hippa ali Milupe, ki se samo z vodo zmešajo?? Te so kar okusne, od Milupe prav fajn sladke, sladkane s sadnim sladkorjem.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
31.7.2009 10:35:23   
Bethany
aja, še nekaj sem pozabila: od kdaj naprej pa je ta otroški sedež za na kolo, mislim od katere starosti??

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
31.7.2009 10:39:26   
Bethany

aja, še nekaj sem pozabila: od kdaj naprej pa je ta otroški sedež za na kolo, mislim od katere starosti??

sem že našla: od 9 do 22 kg oz. od nekje 1 do 5 let! Kr fajn razpon, da ni samo za par let!! user posted image user posted image

Ja, jaz ga bom nabavila drugo leto spomladi, ker pozimi, ko bi bila dost stara in težka, glih ni primerno za kolo.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
31.7.2009 10:59:50   
Lolita23

sem že našla: od 9 do 22 kg oz. od nekje 1 do 5 let! Kr fajn razpon, da ni samo za par let!! user posted image user posted image

Ja, jaz ga bom nabavila drugo leto spomladi, ker pozimi, ko bi bila dost stara in težka, glih ni primerno za kolo.

Jaz tudi, raje malo več za komfortuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
31.7.2009 11:05:30   
Lolita23
Evo zdej dam pa še Tjaši jest pa se uredim, potem pa k Blue eyeuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
31.7.2009 11:15:24   
suzy124
Dober dan

Jaz pa spet pakiramuser posted image user posted image , gremo danes popoldne za vikend za Sočo mal uživat, ker je napovedan lep vikend.

blanč uživaj z svojima dvema user posted image in seveda čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim da se pogovarjate o sedežih za kolo, mi smo ga tud mel namen nabavit že letos pa sma svojo zdravnico vprašala za mnenje kdaj bi ga lahko začela vozit na kolesu, pa je rekja da do 1,5 oz 2 let neuser posted image user posted image user posted image , tak da bomo nabavili drugo letouser posted image . Vidim pa da že vozijo tud take male ko komaj sedijouser posted image user posted image user posted image

Tak, prebrala sem vas, kavico sem spila zdaj pa hitro naprej pakirat, pa se še potem kaj oglasim

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
31.7.2009 11:22:18   
katja_p

Ga bom js tud nabavla. Pa še seb eno fajno kolo. Drgač bom pa od mojga si kolo sposodla pa se boma same furale okol user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
31.7.2009 11:22:49   
katja_p
suzy: uživajte na Soči. Bo najbrž prav prijetna temperatura user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
31.7.2009 11:23:25   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Evo zdej dam pa še Tjaši jest pa se uredim, potem pa k Blue eyeuser posted image user posted image user posted image

Nas še ne bo tk hitr, ker Elina in Tjaša še spita.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
31.7.2009 13:14:21   
_kathy_

Tale sedež za na kolo: ful fajn zgleda. Glih danes sma s Katjo srečale eno, ki je svojo skoraj eno leto staro punčko peljala na kolesu v tem Hamexu... Js bom nabavila!! user posted image user posted image Sam ne vem, če bo letos že prišel toliko v poštev. Mogoče pol drugo leto spomladi.

GH: hm, tale tvoj mlečni riž, Kathy, tud js ne bi jedla. user posted image user posted image Sem js tud probala ta riž skuhan v vodi in potem dodano mleko, pa ni bilo jedljivo. Tak da mu ni za zamerit, če ni jedel. Tudi naša ne bi, pa drugače lepo je. user posted image user posted image A si že probala te otroške kašice od Hippa ali Milupe, ki se samo z vodo zmešajo?? Te so kar okusne, od Milupe prav fajn sladke, sladkane s sadnim sladkorjem.

Ja od Hippa sem probala, pa mi je eno žličko pojedel, potem pa ni hotel ust odpret.user posted image Od Milupe pa še nisem poskusila, a so boljše?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
31.7.2009 13:15:50   
_kathy_
Nam so pa za sedež rekli, da že od 7. meseca lahko. 

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
31.7.2009 14:51:27   
katja_p
Milupine kašice so velik bolj sladke kot od Hippa, mu bojo najbrž bolj všeč.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
31.7.2009 14:52:26   
katja_p
Lolita: pošlji mi mail, da ti pošljem slikce od dans.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
31.7.2009 15:25:53   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Ja od Hippa sem probala, pa mi je eno žličko pojedel, potem pa ni hotel ust odpret.user posted image Od Milupe pa še nisem poskusila, a so boljše?

kathy - jst mu skuham riž v kravjem mleku in malo vode, ter dodam malo žličko sladkorja in tako zmaže, da se kr sveti,

edino dans ne k je mel drugo delo, je pojedu sam pol - osvajanje  Tjaše 1 in Tjaše 2 in Elino, sam ga kr nobena ni prav  zares vzela, edino katjina Tjaša ga je še kdaj pa kdaj pogledala.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
31.7.2009 15:27:35   
blue eye

Lolita: pošlji mi mail, da ti pošljem slikce od dans.

a boš men tud poslala

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
31.7.2009 15:33:12   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Nam so pa za sedež rekli, da že od 7. meseca lahko. 

sam men se zdi še ful nestabilen not, vsaj glede jerneja, ker nam manjka še kar ene 14 dni da bomo sami sedel.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.