Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.7.2009 13:38:34
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p blanč: ogromno čestitk za Lepo se cartajte, ko boš pa imela čas, se pa tipkamo. Pa najbrž kmalu tud srečamo za Savinjo Jaz se tudi pridružujem čestitka za Zdej pa pridno sodelovat
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.7.2009 13:40:13
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Lolita: js nism nikol redčla z mojim mlekom in tud ne delala npr. korenčkovega soka. Sam skuhala pa zmiksala v kašico. Sej tak bi tudi jaz delala.Mi je najbolj všeč.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.7.2009 15:03:18
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: katja_p blanč: ogromno čestitk za Lepo se cartajte, ko boš pa imela čas, se pa tipkamo. Pa najbrž kmalu tud srečamo za Savinjo Jaz se tudi pridružujem čestitka za Zdej pa pridno sodelovat Tudi jaz!! Uau, dvojčka! Super. In to 2 meseca prej rojena?? če sem prav seštela starost in pdp? Samo, da ste vsi zdravi in ok.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.7.2009 16:03:01
|
|
|
|
blue eye
|
blanč - in lepo cartanje GH - mi pa tako jemo vse in vse in kot en velik (mi poje po 200-250 ml v skledčki), da se sploh ne upam spustit v vašo debato, drgač sem pa jaz začela s kuhano zelenjavo (korenček, krompir, cvetača, brokoli, grah in bučka ), vsaka stvar po 3 dni in pretlačeno z vilico in malo zalito s sokom, v katerem se je kuhala jed. mi je pa kako stvar ven špukal al pa ni hotu ust odpret pa sem gaprpravla do smeha da je usta odprlu pa hit dala žličko not in je bklo ok. drgač pa sploh ni problema.
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.7.2009 20:14:25
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Tudi jaz!! Uau, dvojčka! Super. In to 2 meseca prej rojena?? če sem prav seštela starost in pdp? Samo, da ste vsi zdravi in ok. Ja 2 meseca prej ampak se nam ne pozna veliko Bernard ima že 3600g, Lara 2500g in sta že prava dojenčka . Vidim, da se pogovarjate o uvajanju goste hrane in zobkih..., bemti me je kar strah, kako bomo preživeli dvojno dretje , čeprav zaenkrat moja dva ne jokata le Lara malo zavpije, kadar se naveliča čakat na hrano
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.7.2009 21:35:38
|
|
|
|
_kathy_
|
Danes sem naredila mlečni riž. Skuhala sem balastni riž v vodi, potem pa umes dodala svoje mleko. Pa je samo 3 žličke pojedel. Potem sem pa notr dodala še zmiksano banano, no, potem smo pa enih 5 žličk še dol spravili in obrok je bil za 4 ure končan. Tko malo mi poje. Pil bi pa ves čas. Potem sem mu pa pri moji stari mami dala juho in notr kruh nadrobila, pa sva pojedla kr nekaj žličk. Če je zelo lačen, mi poje polovico majhnega fruteka in to je to. Nič več!
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.7.2009 21:52:24
|
|
|
|
katja_p
|
kathy: če velik pije, je menda ok. So tud taki dnevi, ko jim najbrž ni dost za jest ... pa ta vročina ... ti mu kr velk daji za pit. Od hrane pa tud čim več poskusi ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.7.2009 22:50:47
|
|
|
|
Dali*
|
joj...kok čuden izgled foruma... sam na hitro odgovorim... katja_p - daš za kavo in bo OK Kathy - Hamax Siesta je najboljši sedež, je drag, ampak vreden svojega denarja....to povem iz izkušenj kolegic in sama sem si ga že nagledala in je v nasprotju s cenejšimi variantami pravi fotelj, sploh pa glede pripasanja na sedež, če si npr. sama in ti nima kdo držat kolesa...bla bla bla...vreden svojih cca. 90¸€
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.7.2009 23:15:04
|
|
|
|
_kathy_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* joj...kok čuden izgled foruma... sam na hitro odgovorim... katja_p - daš za kavo in bo OK Kathy - Hamax Siesta je najboljši sedež, je drag, ampak vreden svojega denarja....to povem iz izkušenj kolegic in sama sem si ga že nagledala in je v nasprotju s cenejšimi variantami pravi fotelj, sploh pa glede pripasanja na sedež, če si npr. sama in ti nima kdo držat kolesa...bla bla bla...vreden svojih cca. 90¸€ Aha, sma ga že nagledala ... U Giga Sportu je za 95 €, u Hervisu pa 110 €. Bomo vrjetn tega uzel.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.7.2009 10:34:06
|
|
|
|
Bethany
|
Tale sedež za na kolo: ful fajn zgleda. Glih danes sma s Katjo srečale eno, ki je svojo skoraj eno leto staro punčko peljala na kolesu v tem Hamexu... Js bom nabavila!! Sam ne vem, če bo letos že prišel toliko v poštev. Mogoče pol drugo leto spomladi. GH: hm, tale tvoj mlečni riž, Kathy, tud js ne bi jedla. Sem js tud probala ta riž skuhan v vodi in potem dodano mleko, pa ni bilo jedljivo. Tak da mu ni za zamerit, če ni jedel. Tudi naša ne bi, pa drugače lepo je. A si že probala te otroške kašice od Hippa ali Milupe, ki se samo z vodo zmešajo?? Te so kar okusne, od Milupe prav fajn sladke, sladkane s sadnim sladkorjem.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.7.2009 10:35:23
|
|
|
|
Bethany
|
aja, še nekaj sem pozabila: od kdaj naprej pa je ta otroški sedež za na kolo, mislim od katere starosti??
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.7.2009 10:39:26
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany aja, še nekaj sem pozabila: od kdaj naprej pa je ta otroški sedež za na kolo, mislim od katere starosti?? sem že našla: od 9 do 22 kg oz. od nekje 1 do 5 let! Kr fajn razpon, da ni samo za par let!! Ja, jaz ga bom nabavila drugo leto spomladi, ker pozimi, ko bi bila dost stara in težka, glih ni primerno za kolo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.7.2009 10:59:50
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: Bethany aja, še nekaj sem pozabila: od kdaj naprej pa je ta otroški sedež za na kolo, mislim od katere starosti?? sem že našla: od 9 do 22 kg oz. od nekje 1 do 5 let! Kr fajn razpon, da ni samo za par let!! Ja, jaz ga bom nabavila drugo leto spomladi, ker pozimi, ko bi bila dost stara in težka, glih ni primerno za kolo. Jaz tudi, raje malo več za komfort
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.7.2009 11:05:30
|
|
|
|
Lolita23
|
Evo zdej dam pa še Tjaši jest pa se uredim, potem pa k Blue eye
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.7.2009 11:15:24
|
|
|
|
suzy124
|
Dober dan Jaz pa spet pakiram , gremo danes popoldne za vikend za Sočo mal uživat, ker je napovedan lep vikend. blanč uživaj z svojima dvema in seveda čestitke Vidim da se pogovarjate o sedežih za kolo, mi smo ga tud mel namen nabavit že letos pa sma svojo zdravnico vprašala za mnenje kdaj bi ga lahko začela vozit na kolesu, pa je rekja da do 1,5 oz 2 let ne , tak da bomo nabavili drugo leto . Vidim pa da že vozijo tud take male ko komaj sedijo Tak, prebrala sem vas, kavico sem spila zdaj pa hitro naprej pakirat, pa se še potem kaj oglasim
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.7.2009 11:22:18
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: Bethany aja, še nekaj sem pozabila: od kdaj naprej pa je ta otroški sedež za na kolo, mislim od katere starosti?? sem že našla: od 9 do 22 kg oz. od nekje 1 do 5 let! Kr fajn razpon, da ni samo za par let!! Ja, jaz ga bom nabavila drugo leto spomladi, ker pozimi, ko bi bila dost stara in težka, glih ni primerno za kolo. Ga bom js tud nabavla. Pa še seb eno fajno kolo. Drgač bom pa od mojga si kolo sposodla pa se boma same furale okol
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.7.2009 11:22:49
|
|
|
|
katja_p
|
suzy: uživajte na Soči. Bo najbrž prav prijetna temperatura
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.7.2009 11:23:25
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo zdej dam pa še Tjaši jest pa se uredim, potem pa k Blue eye Nas še ne bo tk hitr, ker Elina in Tjaša še spita.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.7.2009 13:14:21
|
|
|
|
_kathy_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Tale sedež za na kolo: ful fajn zgleda. Glih danes sma s Katjo srečale eno, ki je svojo skoraj eno leto staro punčko peljala na kolesu v tem Hamexu... Js bom nabavila!! Sam ne vem, če bo letos že prišel toliko v poštev. Mogoče pol drugo leto spomladi. GH: hm, tale tvoj mlečni riž, Kathy, tud js ne bi jedla. Sem js tud probala ta riž skuhan v vodi in potem dodano mleko, pa ni bilo jedljivo. Tak da mu ni za zamerit, če ni jedel. Tudi naša ne bi, pa drugače lepo je. A si že probala te otroške kašice od Hippa ali Milupe, ki se samo z vodo zmešajo?? Te so kar okusne, od Milupe prav fajn sladke, sladkane s sadnim sladkorjem. Ja od Hippa sem probala, pa mi je eno žličko pojedel, potem pa ni hotel ust odpret. Od Milupe pa še nisem poskusila, a so boljše?
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.7.2009 13:15:50
|
|
|
|
_kathy_
|
Nam so pa za sedež rekli, da že od 7. meseca lahko.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.7.2009 14:51:27
|
|
|
|
katja_p
|
Milupine kašice so velik bolj sladke kot od Hippa, mu bojo najbrž bolj všeč.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.7.2009 14:52:26
|
|
|
|
katja_p
|
Lolita: pošlji mi mail, da ti pošljem slikce od dans.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.7.2009 15:25:53
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Tale sedež za na kolo: ful fajn zgleda. Glih danes sma s Katjo srečale eno, ki je svojo skoraj eno leto staro punčko peljala na kolesu v tem Hamexu... Js bom nabavila!! Sam ne vem, če bo letos že prišel toliko v poštev. Mogoče pol drugo leto spomladi. GH: hm, tale tvoj mlečni riž, Kathy, tud js ne bi jedla. Sem js tud probala ta riž skuhan v vodi in potem dodano mleko, pa ni bilo jedljivo. Tak da mu ni za zamerit, če ni jedel. Tudi naša ne bi, pa drugače lepo je. A si že probala te otroške kašice od Hippa ali Milupe, ki se samo z vodo zmešajo?? Te so kar okusne, od Milupe prav fajn sladke, sladkane s sadnim sladkorjem. Ja od Hippa sem probala, pa mi je eno žličko pojedel, potem pa ni hotel ust odpret. Od Milupe pa še nisem poskusila, a so boljše? kathy - jst mu skuham riž v kravjem mleku in malo vode, ter dodam malo žličko sladkorja in tako zmaže, da se kr sveti, edino dans ne k je mel drugo delo, je pojedu sam pol - osvajanje Tjaše 1 in Tjaše 2 in Elino, sam ga kr nobena ni prav zares vzela, edino katjina Tjaša ga je še kdaj pa kdaj pogledala.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.7.2009 15:27:35
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Lolita: pošlji mi mail, da ti pošljem slikce od dans. a boš men tud poslala
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.7.2009 15:33:12
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Nam so pa za sedež rekli, da že od 7. meseca lahko. sam men se zdi še ful nestabilen not, vsaj glede jerneja, ker nam manjka še kar ene 14 dni da bomo sami sedel.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.