|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
29.7.2009 14:15:31   
_kathy_
Bethany, pri komu pa bo Elina v varstvu?

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
29.7.2009 14:59:58   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Bethany, pri komu pa bo Elina v varstvu?

Obe s Tjašo bosta v varstvu pri martki.

No, sam da se javim, da sm še med živimi user posted image

Izvidi: nč niso ugotovili, ct ni pokazal nič.

Blue eye: mi2 s Tjašo prideva v petek zraven, a ribin ne rabma - grema sam mal početat z vami user posted image

Bravo user posted image  za zobke, Gal in Jernej!

Zdaj grem pa spet mal ven pa vmes kosilo kuhat!

Se tipkamo!

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
29.7.2009 21:29:53   
Lolita23
Torej pri Blue eye ob 12.00 v petek???user posted image

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
29.7.2009 21:46:55   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Torej pri Blue eye ob 12.00 v petek???user posted image

Tam okol, ja user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
29.7.2009 21:48:37   
blue eye
midva že nestrpno čakava vaše male princeske in mamice da se malo načvekam.

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
29.7.2009 21:49:49   
katja_p
Blue eye: kako je izgledalo non-stop jokanje pr Jerneju, ko je dobival zobek? Naša se že cel večer tk zverinsko dere, da se mi srce para pa še celo Ostrožno jo najbrž sliši ... Na rokah se je mal pomirila, ko sm jo pa odložla pa spet ... pa roke si v usta tišči ...
Ampak videt pa ni nč zatečenih dlesni al pa kaj ... user posted image

Tk se dere, da se vmes že skoz zaduši, ji kr sape zmanjka ... user posted image user posted image user posted image

Pa ni velik oblečena, niti ni vroča ... nimam pojma ...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
29.7.2009 21:54:13   
blue eye
kako je s hrano ki ji midva jeva, npr. kar vsebuje jajčka, kislo smetano in omake z začimbami, ter kakšne testenine, kruh in goveje ter svinjsko meso - kdaj lahk začnem devat te stvari za jest.

dans smo bli na pikniku, pa sem šla jest eni pomagat v kuhno in so bli fantje zunaj pa pridem jst ven, pa gledam ka je moje dete tako pridno v vozeku in pridem bližje, ko sem ga zagledala z veliko kostjo od rebrce (seveda je ata skrbno prej obral vso meso), ves masten in jo je držal z obema rokama injo tako oblizoval, jest se enostavno nism mogla zadržat in sem se tako smejala pol sem ga pa tako okregala.

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
29.7.2009 21:57:03   
blue eye
sem hotla eno slikco prpopat, pa kr ne dela shrani.si

< Sporočilo je popravil blue eye -- 29.7.2009 22:01:41 >

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
29.7.2009 22:06:41   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Blue eye: kako je izgledalo non-stop jokanje pr Jerneju, ko je dobival zobek? Naša se že cel večer tk zverinsko dere, da se mi srce para pa še celo Ostrožno jo najbrž sliši ... Na rokah se je mal pomirila, ko sm jo pa odložla pa spet ... pa roke si v usta tišči ...
Ampak videt pa ni nč zatečenih dlesni al pa kaj ... user posted image

Tk se dere, da se vmes že skoz zaduši, ji kr sape zmanjka ... user posted image user posted image user posted image

Pa ni velik oblečena, niti ni vroča ... nimam pojma ...

isti znaki, jok da se sliši po celih braslovčah, nič mu ni pasal, ne previjanje, ne kravice past, ne na hrtbtu ležat, ne v vozeku, ne na rokah ne spat popoldan, NE JEST, po pol obroka mi je pojedu, je spil pa velik čaja in vse igrače tako poslinu da je teklo v potokih, tako je jokal da je nehal že vmes dihati in sem jst sama jokala zravn, ker je bil tako žalosten, vse si je tiščal v usta, včasih  me je kr ugriznu v ramo al pa v roko in bi v tistem trenutku vse raztrgal, verjetn ga je tako bolelo. Šele na rokah sem ga pomirila, tako kot da bi ga hotla k zizi prstavt, pol sem ga pa tesno objela in je samo ihtel. Ko sem ga dala pa v postlo je blo pa spet vse na novo, ponoči pa ni blo problema pol ko je enkrat zaspal. Tak je blo 3 dni, pol je blo pa 3 dni brez joka, normalno kot prej, četrti dan (to je bil včeraj), sma pa kr tako mal pošlatala po dlesnih in lejga zlomka, špica zobka je bla tu.

drgač pa jernej ni mel nč zatečenih dlesni al pa odebeljenih tud ničesar se ni vidlo, tk da sma že misnla da je kej drujga, tud vročine ni mel, vroče mu ni blo ker sem ga mela čist narahlo oblečenga.

mogoče so res zobki pri Tjaši, bota vidla čez par dni.

< Sporočilo je popravil blue eye -- 29.7.2009 22:10:13 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
29.7.2009 22:09:11   
katja_p
Uf ... js nism več tk pametna ... še kr joka. Neha samo, če jo daš ven iz postle v naročje, da ti sedi. Gleda pa glih komi, tolk je zmatrana od vsega ...

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
30.7.2009 0:02:50   
_kathy_
Ojoj, bogi, kak se jočejo pri rasti zobkov. Mi smo komaj 6 mesecev dopolnili, pa že imamo 4 zunaj.user posted image Pa samo pri 4. je bil 2 noči nekaj siten ... drugače pa ni nič narobe (na srečo). Le slina teče v potokih in vse si v usta stiščimo.user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
30.7.2009 0:11:39   
_kathy_
ideje kaj jesti??? Naš je tkoooo len pri hrani. Nič mi noče jest. Korenčka, cvetače videt ne sme ... trenutno mu je ok samo krompirček, piščanček ter banana z mojim mlekom. Tud skute več noče ...nič! Samo ziza je ok. Kak nasvet? Ko poskušama jest se dere, tolče po sklečki ... Jok in stok.user posted image user posted image user posted image
Drugače pa že kozarce, krožnike, šalčke obračamo in po tleh mečemo... da o tem, kako profesionalno potegnemo prt z mize ne govorimo ...user posted image user posted image

Včeraj sem si nabavila novo kolo, ker se počasi odpravljamo na vožnje s kolesom. kakšen nasvet kateri sedež je ok?

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
30.7.2009 9:53:58   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

ideje kaj jesti??? Naš je tkoooo len pri hrani. Nič mi noče jest. Korenčka, cvetače videt ne sme ... trenutno mu je ok samo krompirček, piščanček ter banana z mojim mlekom. Tud skute več noče ...nič! Samo ziza je ok. Kak nasvet? Ko poskušama jest se dere, tolče po sklečki ... Jok in stok.user posted image user posted image user posted image
Drugače pa že kozarce, krožnike, šalčke obračamo in po tleh mečemo... da o tem, kako profesionalno potegnemo prt z mize ne govorimo ...user posted image user posted image

Tud pr nas je problem s hrano ... Je sicer vse, ampak vsakega po 5 žličk ... Niti za eno malo stekleničko Frutka ne spravim hrane več v njo ... Mi tk tišči uste skup ... user posted image

Uspela se je včeraj v naročju umirit in ob 22.30 zaspat. Pol sta pa bli budnici ob 1, 4 in vstajanje ob 8.30. Čist zmatrana, z zabuhlimi očkami ... zdaj pa poskuša spet zaspat.

V glavnem, čist jo je zmatralo to včeri. Karkol podobnega zobom pa ni videt...

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
30.7.2009 10:06:18   
katja_p
Dali: 2 eur sm ti dolžna! Spomni me, ko se kaj vidmo!

Bethany: kje sta?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
30.7.2009 10:06:38   
Lolita23
Živjo!!!

Ko berem o teh zobkih, me je kar groza kaj naš še čakauser posted image .

Jaz pa sem si nabavila paparico,pa bom par nasvetov za kuhanje za dojenčke od tam ponucala, drugače pa bom kar sama po svoje.Me pa zanima, ko ste jim prvič dale poskušat hrano,ste naredile soke iz recimo korenja ali kako?? Pa a ste vedno dodajale za redčenje svoje mleko??

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
30.7.2009 10:12:24   
Bethany
hoj,

najprej kavica za vse nenaspane mamice: user posted image user posted image user posted image

Zobki: jooj, mene je kr strah, kak bo to pri nas zgledalo... user posted image user posted image Upam, res upam, da bojo kr ven pogledal, da sploh ne bi vedli za to...

Za Tjašo user posted image user posted image user posted image da so res zobki krivi in da bo kmalu mimo!!!

Hrana: tole zavračanje hrane se pa velikokrat sliši od mamic, da gre samo za prehodno obdobje... Ni pa luštno, res ne... user posted image user posted image Tak da upam, da vam bojo otročki kmalu spet jedli vse ponujeno.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
30.7.2009 10:30:18   
Bethany
Madonca, se ne morem navadit na tale "poletni look" foruma. user posted image user posted image

Blue eye, SUPER za prvi zobek!!! user posted image user posted image Se vidimo jutri. Se že veselim obiska in potem pečenih ribic. mmmnjaaammm!!! user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
30.7.2009 10:33:50   
katja_p
Lolita: js nism nikol redčla z mojim mlekom in tud ne delala npr. korenčkovega soka. Sam skuhala pa zmiksala v kašico.

< Sporočilo je popravil katja_p -- 30.7.2009 10:34:11 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
30.7.2009 10:35:56   
katja_p
Bethany: a misliš, da lahk greva ju3 na mestno plažo zjutraj? Kak je kaj plan? No, sej najprej morm js novo noč preživet ... lahk da pade vse v vodo ...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
30.7.2009 10:36:13   
Bethany

Bethany: kje sta?

tukaj! user posted image user posted image Elina spi, jaz pa probujem Millerjevo nutelo na frišnem kruhu. Njam! user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
30.7.2009 10:40:23   
Bethany

Bethany: a misliš, da lahk greva ju3 na mestno plažo zjutraj? Kak je kaj plan? No, sej najprej morm js novo noč preživet ... lahk da pade vse v vodo ...

Mestna plaža: komot! bom mela v planu, pa bomo jutri videli, kakšna bo današnja noč. Bi blo fajn, da sma okol osmih že v parku, pa najkasnej ob desetih doma. Sicer bo ob 12ih težko pridet do Blue eye. S tem, da tamali dve odspita svoje.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
30.7.2009 10:44:08   
suzy124
Zdravo

Sem htela it zdaj v trgovino pa mi avto ne vžge, sem tak jezna ker me to neki zajebava ko ga prime noče vžgat čez par ur pa spet vžgeuser posted image user posted image user posted image .

Zobki tudi mi čakamo na zgornje zobeke ima tako napete dlesni, pa čez dlesen se malo čuti, ko mu namažem z kremico, tak da bo menda kmalu zunaj.
Sem pa zasledila da so svojim user posted image ko so se tako fejst jokali probale dati sirup Calpol, ki je kao tudi za lajšanje bolečin, če so seveda krivi zobki.

Tjaša user posted image user posted image user posted image user posted image da to čimprej mine

Hrana mogoče jo zavračajo zaradi vročine, pa tud rast zobekov je lahko kriva da ne jejo tako.Jaz sem imela prejšnji teden probleme s tem da ni hotel tako jest ene dva dni, s tm da mi pa spije skor liter vode na dan.
Jaz sem se tud ful sekirala ko ni jedel, pa so me potem mal potolažli da tud nam vedno ne paše jest, pa če to ni več kot dan ali dva pa da pije veliko ni problemuser posted image

Lolita23 jaz nisem delala neki veliko sokecov, razen iz jabolka, sem mu kr kuhala zelenjavo in sadje, redčla pa od kraja z mojim mlekom potem pa kr z vodo v katei se je stav kuhala.

Mi smo pa včeri že dobili prvo malo buškouser posted image , skoz plazi tam ko ne sme in tam ko lahk padeuser posted image user posted image user posted image , sploh ni nič več namir in kr plezu bi nekamuser posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
30.7.2009 11:03:37   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Mestna plaža: komot! bom mela v planu, pa bomo jutri videli, kakšna bo današnja noč. Bi blo fajn, da sma okol osmih že v parku, pa najkasnej ob desetih doma. Sicer bo ob 12ih težko pridet do Blue eye. S tem, da tamali dve odspita svoje.

Oke. Se boma tk slišale.

Gresta vi2 dans v mesto, ne? Mi boma pa doma ... mogč mal v bazen al bom pa kr njej tamali čolnek naštimala. Sicer pa računam, da bo velik spala, ker zvečer ni.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
30.7.2009 11:30:45   
blanč
Dobro jutro oz. dober dan.
Bi se vam malo pridružla pri vašem čvekanju, kolikor mi bo čas dopuščal.Sem mamica mali Lari in 6 minut starejšemu in 1kg težjemu bratcu Bernardu. Stari smo mesec in pol pa nam vseeno manjka še 14 dni do predvidenega roka porodauser posted image  
Sem iz Celja oz priseljena celjanka, drugače pa iz Polzele. Sem  že na nosečkah malo spremljala vaše zgodbe samo pridružit se nisem hotela, ker sem imela toliko težav, da je pravi mali čudež, da mi je uspelo in da moja dva škratka zdajle pridno pančkata v stajici.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
30.7.2009 11:43:00   
katja_p
blanč: user posted image user posted image user posted image  ogromno čestitk za user posted image  user posted image  Lepo se cartajte, ko boš pa imela čas, se pa tipkamo. Pa najbrž kmalu tud srečamo za Savinjo user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.