blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Blue eye: kako je izgledalo non-stop jokanje pr Jerneju, ko je dobival zobek? Naša se že cel večer tk zverinsko dere, da se mi srce para pa še celo Ostrožno jo najbrž sliši ... Na rokah se je mal pomirila, ko sm jo pa odložla pa spet ... pa roke si v usta tišči ... Ampak videt pa ni nč zatečenih dlesni al pa kaj ... Tk se dere, da se vmes že skoz zaduši, ji kr sape zmanjka ... Pa ni velik oblečena, niti ni vroča ... nimam pojma ... isti znaki, jok da se sliši po celih braslovčah, nič mu ni pasal, ne previjanje, ne kravice past, ne na hrtbtu ležat, ne v vozeku, ne na rokah ne spat popoldan, NE JEST, po pol obroka mi je pojedu, je spil pa velik čaja in vse igrače tako poslinu da je teklo v potokih, tako je jokal da je nehal že vmes dihati in sem jst sama jokala zravn, ker je bil tako žalosten, vse si je tiščal v usta, včasih me je kr ugriznu v ramo al pa v roko in bi v tistem trenutku vse raztrgal, verjetn ga je tako bolelo. Šele na rokah sem ga pomirila, tako kot da bi ga hotla k zizi prstavt, pol sem ga pa tesno objela in je samo ihtel. Ko sem ga dala pa v postlo je blo pa spet vse na novo, ponoči pa ni blo problema pol ko je enkrat zaspal. Tak je blo 3 dni, pol je blo pa 3 dni brez joka, normalno kot prej, četrti dan (to je bil včeraj), sma pa kr tako mal pošlatala po dlesnih in lejga zlomka, špica zobka je bla tu. drgač pa jernej ni mel nč zatečenih dlesni al pa odebeljenih tud ničesar se ni vidlo, tk da sma že misnla da je kej drujga, tud vročine ni mel, vroče mu ni blo ker sem ga mela čist narahlo oblečenga. mogoče so res zobki pri Tjaši, bota vidla čez par dni.
< Sporočilo je popravil blue eye -- 29.7.2009 22:10:13 >
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|