|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
30.7.2009 20:57:57   
tejči77
Jaz sem pa zdajle gledala moj blog čisto od začetka in obujala spomine na rojstvo Larise. So mi kar solze prišle v oči. Ne morem verjet, da smo tik pred zdajci že z drugim sončkom. Kako čas beži!
Babike, priporočam, da si čimveč pišete, kaj se dogaja, ker marsikaj pozabiš, potem je pa tako lepo vse prebrati in slikce ter videe pogledati.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
30.7.2009 21:11:34   
hel32
Evo še mane, da se vam na hitro javim, ker sem utrujena do amena sem bajto popucala, celo, pajčevine pometla, po tleh pomila,
kopalnico generalno spucala, spekla ful dobro borovničevo pecivo, kopala se malo, pripravila većerjo,. dragi je pekel na roštilju,
zdaj sem pa izčrpana in grem spat.
Nič vas ne bom komentirala, se mi ne ljubi, pa še glava me boli in križ, ko 100 user posted image , tk da
lep večer vsem.
Tejči se strinjam spredlogom.
Meni tudi zatekajo noge malo, si jih namažem po tuširanju, pa je zjutraj kr OK, pa pazim, da ne jem slano, pa veliko vode pijem, eh, saj bo kmalu
konec naših težav.
Lahko noč!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
30.7.2009 21:15:57   
tulpek
Meni na srečo noge še ne zatekajo, vsaj to, če sem že en kup drugih nevšečnosti pokasirala user posted image .
Se strinjam s predlogom, če mi bo le uspelo do računalnika pridet takrat. In če bo katera še brala to temo... no, računam na hel32 in tanchy pa še na kakšno zamudnico user posted image .
Začela sem s čajem iz malinovih listov in sem ugotovila, da sploh ni tako slab user posted image .

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
30.7.2009 21:52:38   
zima07
Ojla, punce!

Joj, ste pridne za pisat-komaj sledim...Ponavadi tako dolgo vse berem, da se mi potem ne da več nič napisat...No, zdajle pa bom:
- Ja, tejči, se strinjam s predlogom...Bo kar zanimivo vsak dan sproti za katero stiskat pesti...
- Kar se obiskov v porodnišnici in doma tiče: jaz sem imela pri Brini relativno lahek in hiter porod, ki me ni do konca izmučil, tako da sem komaj čakala obiske in bila vesela vsakega posebej...res je, da so v glavnem prišli le najbližji in zadnji dan pred odhodom še nekaj sodelavk (delam v sosednji stavbi user posted image ), ampak res mi je bilo v veliko veselje...Brina je bila pridna, jaz sem se dobro počutila...Enako doma: večina jih je hotela "dati mir" kar mesec in več...Zame absolutno preveč: ampak kot pravim, res sem se dobro počutila, nisem bila šivana, mami mi je veliko pomagala, moj user posted image tudi, tako da...
- Za obiske zaradi bolezni pa jaz pravim tako: če je nekdo popolnoima zdrav in brez znakov prehlada, vročine...ni panike...sem pa vse prosila, da so se umili, ali našpricali roke, predno so se Brine dotikali... verjamem, da je večina meni ljubih ljudi toliko "poštena", da ne bo silila k novorojenčku, če niso popolnoma zdravi... Je pa imela moja nečakinja po rojstvu Brine kar hud bronhiolitis in so njeni starši (brat in svakinja) ter moja mami (oni so bili v stiku z malo) pri nas nosili maske...
- moja G. me v tej nosečnosti še ni pregledala vaginalno, je pa to storila G., ki jo je nadomeščala na zadnjem pregledu (v 38. tednu)-najbrž zato, ker se je že nekaj videlo na CTG-ju...je pa rekla, da je mat.vrat zmehčan, ampak se še nič ne dogaja...

Drugače pri nas vse ok, zdaj imam pa večino res uštimano, še torbo za v porodnišnico zase in dojenčka pripravim, pa je...Aja, pa okna moramo pomiti čez vikend user posted image ... Imam pa zadnja dva dni ornk težavo s hemeroidom-vneto, boleče na polno....Ima še katera te težave in kako jih rešuje???

Toliko zaenkrat, grem pred TV spat user posted image ...

Lahko in mirno noč vsem skupaj!!!

< Sporočilo je popravil zima07 -- 30.7.2009 21:55:10 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
30.7.2009 22:13:40   
sasa84
Aprilčica, lepa imena, glej, da boš sporočila dokončno odločitevuser posted image  Drugače pa navijam za Emo ali Evo, ker sta mi ful lepi.
Sisy, ful ste luštkani, mala ma prav čudovite kravžlčkeuser posted image  Najin bo tud zihr skravžlan...
Hel32, baje se za popek bolj priporoča fiziološka raztopina, alkohol pa za kakšne obkladke. Tako so nam rekli v MŠ...jaz se bom kar držala tega, se mi zdi pametneje. Se pa tudi meni zdi, da mi večina majic ni več "prav" pa so mi še pred kratkim bile. Sem zdaj bolj v oblekicah ali pa natur z dodatkom sp.hlačkuser posted image
5ra83, upam, da ste maximalno uživali na dopustu! Zoja...lepo imeuser posted image  Čeprav se mi zdi, da jih je zadnje čase precej.
Simonalokar, držim pesti! Pismo, pa še cunje obesit in kosilo pripravit, vložit kumarce...pridna si, ni kej, jst bom pomojem takrat ko zmešana okrog letala (če ne jaz, pa moj-eden gotovo)user posted image  Saša77, tudi zate držim pesti, da bo vse OKuser posted image
Tulpek, se strinjam s tabo-tudi jaz bi rada, da bi ga takoj videli, ampak bodo morali nažalost počakati, ker v LJ P zaenkrat ne dovolijo obiskov...in tudi iščem način kako povedat, da naj ne hodijo v P in domov. Po eni strani mi je ful hudo, ker vem, da bi ga radi takoj videli in pestovali pa tudi midva bi se rada pohvalila z njimuser posted image , ampak po drugi strani pa nočem, da bi bilo kaj narobe-nikol ne veš.
Levček1, čestitam za otročička!user posted image  Joj, kok je cortkan!user posted image
Uf, Opatija, ta tvoja tašča je pa od hudiča!user posted image Dobra si, da si jo tako mirno prenašala. Moram potrkat-najini niso taki...no, ne delujejo.
Hruškolinka, pa kako vejo, da je dovolj plodovnice? Na podlagi česa so ti to povedali? Dons sem vprašala G pa je rekla, da, če po utripu vdijo, da je otročku dobr, je OK-je dovolj plodovnice. Mi pa še niso delali CTGja, čeprav sem že 37t3d noseča. Dons teden mam spet pregled, 6.8., in mi ga baje bodo. Je pa ful smešn-sm mislna, da to dobiš kot kakšno napotnico, ampak ti sam na nalepko načečka CTG in s tem prideš potem tja. To lahko vsak nardi...in pride do ctg-ja.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
30.7.2009 22:17:57   
aprilčica07
Evo mene, končno mali spančka, jst pa lažje diham, ker imam vse odprto na križ kraž in prav malo piha. Pa pivo bom zdaj spila, pa naj bo jutri kar hoče na pregleduuser posted image user posted image Sva jedla prej pico z mojim in zdaj sem žejna za umret, itak.. Sva pa bla prej pr moji noni in me je gledala v trebuh in rekla: otrok moj, ti ne boš še rodila, je dete še visoko, je videt po trebuhu.. sem rekla, joj, hvala nona, si me ful potolažlauser posted image user posted image user posted image user posted image .. tudi v prvo je tako rekla in je držalo vse kar mi je napovedala... je celo datum rojstva zadela, ni kaj, ima izkušnje ženauser posted image user posted image

zima07:  enako je blo pr meni z obiski prvič, počutje je blo super, porod je bil kratek in  ne preveč utrudljiv, vesela sem bla vsakega, ki je prišel na obisk, da sem lahko malo čvekala, Jakob je bil priden in v glavnem samo spal in jedel..  če bo zdaj tudi tako, podpišem takojjjjjjjjjjjjj..
opatija: tvoja zgodba z tastom in taščo je pa user posted image user posted image user posted image user posted image saj nevem no, ampak se mi zdi, da včasih iz tistega, da bi nam pomagali, nardijo tak kaos, da ga pol userjejo..  jst še vedno mislim, da vsi starši mislijo le dobro in da se jim včasih kašna ponesreči  (vem, daa ni vedno tako), mi moj zmeraj pravi, da sem glede tega večni optimist, in da pr vseh žal ni tako..
tejči: se strinjam z predlogom..
hel32: pridna, a prideš še k nam? bi rabli eno tako pridno deklico:)user posted image user posted image
simonalokar: kako so popadki? te še šraufa?
eee35: ja, če nisi z nekom v relativno dobrih odnosih, je ful čudno,da te gleda v porodnišnici, tam vso napol mrtvo za rečtuser posted image user posted image , pa vmes je mogoče treba otročka podojit, in vse sorte pride.. ko sem jst mogla Jakoba podojit in sta bla tast in tašča pr meni na obisku, je tast takoj šel ven in rekel, da ne spada tja, tašča je pa ostala, ampak me ni sploh nič motlo, ker je ok babnica, kadar sta bla pa moja dva na obisku pa sem itak dojila kr vpričo obeh.. ampak saj pravim, smo v dobrih odnosih in mi je to  normalno...
miska: kako je pr tebi? te kaj na novo zvija?

Danes pogrešam tle gori drnulo, sams in keralo.. se kaj dogaja?

Glede vaginalnih pregledov: mene me je pregledala na začetku, enkrat vmes, pa zadnjič, ko mi je vzela bris za bakterijo, enkrat vmes me je pa še dr v Lj pregledala, ko mi je čisto nenapovedano merila maternični vrat.. Me bo pa vaginalno gledala drug petek, ker imam pregled in zadnje preglede pre rokom pač gledajo, če si kaj odprt in te reči...

Nič, jst grem jutri pač po zadnjo dozo, ampak res upam, da bo zadnja, sem štufa teh ambulant in bolnic za en cajt.. resnično.....  Zdaj grem pod tuš, pa pridem kasneje nazaj čekirat če je kaj novega..

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
30.7.2009 22:20:04   
aprilčica07
saša84: ja saj v bistvu so vsa imena lepa, ampak jst tudi nekako bolj navijam za Evo oziroma Emo, ampak kar bo pač bo, tako, sva se dogovorila in umika ni.. dokončno odločitev pa vam zagotovo sporočim... vam tle gori, vsem ostalim pa kadar bo cajt za to:)user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2182
30.7.2009 22:43:53   
romana24
Levček čestitke za sinčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
30.7.2009 22:48:45   
opatija
Ojla bejbe!

Hvala za sočutne besede! Tokrat bom zelo hitro povedala kakšne so moje želje, še preden se mi kaj tako zaserjeuser posted image Bolje prva zamera kot...

Glede masovnih obiskov cimer v sobi pa: razumem da nekaterim pašejo, razumem da imajo nekateri velike družine, ki so zelo povezane, vendar menim da bi morali ljudje imeti v mislih, da so lahko v sobi tudi ženske ki so zelo utrujene, morda celo depresivne in se počutijo zelo ranljive. Več punc sem že slišala, da jih je obupno motila prisotnost masovnih obiskov njihovih cimer .Jaz sem bila v sobi s sicer zelo fajn punco, ki je rodila 4 ure pred mano. Ona je prišla v sobo zvečer, jaz malo pred polnočjo in obe sva od vznemirjenja kljub utrujenosti in bolečinam vso noč bedeli in čvekali. Kljub temu sva bili naslednji dan v bistveno boljši formi kot punca, ki so jo pripeljali naslednje jutro, po 13 urah zelo težkega poroda. Revica je čez dan dremala, vmes pa zaskrbljeno kukala k svojemu fantku, ki je imel hudo zlatenico, od hude utrujenosti pa je ves čas spal. Zelo se mi je smilila, saj je imela prva ves dan 5-10 obiskov. Ker je bilo ob njeni postelji bolj malo prostora so pač buljili v naju. To se mi je zdelo res neprimerno.

Punce, kakšna oblačilca boste vzele za vaše otročičke za odhod iz porodnišnice? Jaz sem čisto zmedenauser posted image Na seznamu ki ga imam so pajacki, kapice in volneni copatki, kar se mi zdi v tej vročini noro. Prosim za nasvete, ker imam sedaj pripravljene štiri varianteuser posted image

Lepo spančkajte!

Neposredna povezava do sporočila: 2184
30.7.2009 23:07:58   
romana24
IZVIRNO SPOROČILO: opatija

Punce, kakšna oblačilca boste vzele za vaše otročičke za odhod iz porodnišnice? Jaz sem čisto zmedenauser posted image Na seznamu ki ga imam so pajacki, kapice in volneni copatki, kar se mi zdi v tej vročini noro. Prosim za nasvete, ker imam sedaj pripravljene štiri varianteuser posted image

Lepo spančkajte!

Jaz mam body z dolgimi rokavi, žabice in kapico. Bom mela pa sabo dekico če bo treba ga kej pokrit v lupinici.
Lansko leto avgusta sem imela isto pa sem mu kapico dala dol ker je bil že do avtačisto moker

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
30.7.2009 23:18:13   
23tina
opatija-glede obiskov,men tale prepoved zarad gripe zeloooo odgovarja...vsak ima sicer svoje poglede na stvari samo men se zdi,da je v porodnišnici primeren le obisk partnerja,ostalo pa se že zvrsti doma...čeprav jaz sem že jasno povedala da v porodnišnico nj pride samo mož,domov starši lahko takoj,ostali pa ko se bomo spočili in navadili novega tempa.bojo že zdržal hudičauser posted image user posted image user posted image
pa v porodnišnci se strinjam,da je fer da gledaš mal tud na to da nima vsaka lahkega poroda,tako da jaz sem absolutno samo za partnerje.
ne vem tako je moje mišljenje,vsak pa seveda razmišlja po svoje!

spet novi dojenčki jupiiiii čestitke novopečenim staršem Levček1,toninenauser posted image user posted image user posted image

punce lahko nočko,preživjamo še zadnje dneve oz. nekatere tedne brez svojih štručk...kr ne morem vrjet da se pdp tok hit prbližuje!!!

jes

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
30.7.2009 23:26:03   
Joob
Ooooo kook ste napisale...jutri bom imela zopet veliko dela.user posted image
Skratka, sem iz pregleda, imela sem spet CTG in pa laboratorij. Utrip lep, voda brez beljakovin, zmerila mi je pritisk, ki je super, vaga pa je pokazala pol kg več, kot prejšnji teden, tako, da sem sedaj na slabih 8kg. Naslednji pregledimam 6.8.09. Aja, pa še bris za streptokok bakterijo je bil uredu. Tok zaenkrat...nooočko!user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
31.7.2009 0:24:51   
Muca83
levcek1, čestitke za Oskarja user posted image Pravi srček je!!!

Joob, a tebi pa v ZD Domžale še kar pregledujejo vodo. Meni je pa niso že od 30. tedna user posted image Pa nisem imela prav nič bleščečo prej, vedno nekje na meji. Čudno. Zdaj sem se spomnila, da si ti zamenjala G, ker ti tista nova ni bila nič všeč. Ko sem včeraj ležala na CTG sem slišala pogovor med sestrami in so rekle, da je ta nova malo čudna, da ima fuuul dolgo pacientke notri in morajo potem ful dlje delat kot naj bi ordinacija delovala. So rekle, da če ima ženska samo ctg, jo ima kar pol ure notri pri sebi. Tako, da pomoje res dobro, da si zamenjala.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
31.7.2009 5:44:43   
simonalokar
še smo tle dobro jutro vse

sem imela kar pestro noč mal popadkov, zdajle zjutraj pa kar 3 bo bomo vidl , kako bo danes.

včeraj sem še uspela kumarce vložt, keer sem rekla da prej ne gremuser posted image user posted image user posted image . spala sem bolj tako tako. pa na wc sem bla - standart.

me zanima če si je katera kupila une vložke za odtekanje plodovnice. me zanima če se to res dobi v lekarni. ker imam skuz čudn občutek spodaj- al pa imam povečan beli tok. user posted image user posted image .

včeri sem narihtala za v P torbo je bil že skrajen časuser posted image user posted image . zdaj pa sem že vse zrihtala - sam še akcija.evo spet popadek. prej sem jih že predihala. ja ni več dalečuser posted image user posted image user posted image .

grem še mal naprej spat

simona

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
31.7.2009 7:21:19   
Alisa
jutro,
uf sem vas komaj prebralauser posted image , ress te pridne za pisat.

Aprilčica- ja jaz sem ok, zdaj sem se že sprijaznla in uživam z samimi pozitivnimi mislimi, zaenkrat pomaga.

eee35-
A ti maš tud to gin. Babnikovo? Meni je sm sestra na prejšnjem pregledu rekla da nje ne bo, ker bo na dopustu in da bo druga sestra katera mi naj bi naredila CTG, pregled krvi, vode,...S tem da je bila že na prejšnjem pregledu ona druga gin. katera je zamenjala dr. bergincevo. pa sem ji takrat omenila za ZO, pa je rekla saj imate še čas bo naslednjič gin. napisala vaša. In to je bilo to. Do kdaj jo pa ni?

Orhideja
- oh vezi mene tud vse špna, peče sm tud neki časa že na obeh straneh. Sploh proti večeru ali pa po kakem sprehodu.

Simonalokar
- ej drži se če boš slučajno šla proti Rimu, čim hitrejši porod pa čim manj bolečin.user posted image
Levček1- Vse čestitke ob rojstvu sinčka Oskarja user posted image user posted image user posted image

Zima07
- hemeroidi- meni je pomagala krema od justa tee tree, pa zlo pomaga namakanje tega predela v hladno vodo, da hladiš. V lekarni pa dobiš Hemoclin kremo, baje zdaj najboljša.

Opatija
- o tvoji tašči pa nimam besed, jaz hvala bogu nimam probleme z taščo ampak z mojo mat, ampak jo ignoriram in ker je res ratala en živ user posted image . Upam da ne bom kdaj ratala tak zmaj.

Včeraj na Krvavcu je bilo prav lušn, vreme super, par stopinj hladneje kot v dolini, pa še skledo kislega mleka - hladnega sm pojedla. Res super.

< Sporočilo je popravil Alisa -- 31.7.2009 7:22:24 >

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
31.7.2009 7:26:22   
Anonimen
jutro punce!!!!
smo se vse? dajmo se prestet!drnula je se v enem kosu. vsaj vceraj zvecer je se bila.user posted image ....kerala je pa res nekam tiho.user posted image
obiski so tudi meni pasali pri obema. sem komaj cakala da se pohvalim z otrockom. zdaj pa ne vem. bom videla kako se bom pocutila. pojma nimam. ce mi ne bo do obiskov, pa mislim, da tudi ne bom imela problemov tega povedat. sem kar direktna oseba in so me navajeni takouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2191
31.7.2009 8:01:32   
SAŠA77
oj oj na hitro na raport
še vedno smo v enem kosu,
včerja zvečer sem imela malo popadkov ampak so se umirili,
vsem želim prelep dan z nasmehom obsijanuser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
31.7.2009 8:02:40   
tejči77
jutro
moja mala je že v vrtcu, danes je bila pridna, je spala do šestih.user posted image

Jaz pa tako kašljam, da se bom zadavila. Ponoči sem komaj dihala. Bom danes raje malo počivala, ne bi rada taka bolna šla rodit.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
31.7.2009 8:09:49   
Anonimen
babnice,jst ze 2 dni hodim ko po jajcih, pa zibljem se levo desno ko 1 stari pijanecuser posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2194
31.7.2009 8:16:44   
aprilčica07
Jutro,

tudi jst itak v enem kosu in bom še en lep cajt se mi zdi.. Spala ok, mali tudi, tako, da sva vstala pred kratkim, bravo mi2!user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes je pr nas za spoznanje malo hladneje, in pašeeeeeeeeeeeeeeeee..... Še malo pol pa grem po mojo dnevno dozo železa, pa kafe si še moram naštimat, ga še nisem pila.

alisa: ti verjamem, da je pašalo it malo v hlad.... meni je žal za vse vas, ki imate probleme sploh z mamami...user posted image
tejči: a si staknila kašen prehlad?

To je za dobro jutro, se oglasim ko se vrnem;:) danes bom bolj dolgga, ker bom mogla kri nest v lab in čakat na izvide to pa trajaaaaaaaaaaa...

kje je pa sanikaa? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
31.7.2009 8:38:35   
hruškolinka
Sasa84, živjo!
Koliko je še plodovnice, je G ocenila, ko je pogledala z ultrazvokom. Sem imela zadnji pregled, pa mi je čudno, ko me vaginalno ni nič pogledalauser posted image ?
Nam je babica na materinski šoli razlagala, kako naj bomo prvih 14 dni sami in da naj obiske naročimo za kasneje. In moj možek je to strašno resno vzel in vsem povrsti prepovedal kakršenkoli obisk, tudi svoji mami. Je rekel: ker mora mami samo počivat, da bo mleka dovolj!  Pa sem jih potem malo na skrivaj potolažla, da ožja žlahta  že lahko pride pokukat vnučka v porodnišnico, sam ne po 5 ljudi naenkrat. Pa so si malo oddahnili. si predstavljate poglede najinih mam, ko jim je rekel, da nobenih obiskov 14 dni? Sej so skor dol padle!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
31.7.2009 8:39:31   
Sisy
ojla punce

Tako...Bila sem pri G, plodovnice je vsakič manj vendar še nisem na kritični meji, odprta še zmeraj enako-2 cm, vendar je ustje še "grobo" kar pomeni da še nisem čist ready za akcijo....Me je pa napotila jutri v porodnišnico da me pregledajo zaradi plodovnice in če bodo ocenili da jo je reees premalo mi bodo sprožili. Če ne se bom zmenila da pridem nazaj v ponedeljek. (si nikakor ne želim ostat notr, se raje vsak dan v Postojno vozim....) Sem si želela da bi se spontano začelo pa sem spet na istem kot pri prvem porodu....

Tko da.... če ne bo jutri bo v kratkem pa resuser posted image

Sem pa danes tako neprespana...Sem se celo noč zbujala in razmišljala kako bo danes na pregledu in se zdej posledično tut fajn user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 31.7.2009 8:41:10 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
31.7.2009 9:25:31   
simonalokar
no zgleda da so se meni tudi pomirili, ker morma še kuhinjo pa hladilnik počistituser posted image user posted image user posted image .  tamala pa tud ne brca tako kot včeri , se mi je kar smilila kako je bila boga celi dan je brcala sploh ne vem če je kj spala. ja če so pa popadki tud njo matraluser posted image user posted image . no zdaj frižider tajam da ga spucam.

sisiy se ti bo želja izpolnila da bomo avgusta rodile, samo to takrat je še mnogo uruser posted image user posted image

aprilčica dobr zrihtaj in da bo zdaj kri vredu.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
31.7.2009 9:43:52   
Drnula
Madona ste naklofale user posted image vas ne utegnem sledit več.

Sem glih s ctg-ja. Sej nimam kej rečt glede njega.
Včeri sem imela reden pregled, G je ugotavljalaa, da imam postarano posteljico kar se ne bi čudila, saj imam 1t do pdp, še manj. Poslala me je v P na ctg in ker je bila gužva s porodi sem čakala kot zmešana. Tačas ko sem bila tam so trije privekali na svet .... uh, tko ko si tam in opazuješ dogajanje in vsi hodijo pokriti in z maskami čez usta in novoroječki jokajo - zgleda tko 'za res' user posted image in menda sem šele včeri res vklopila da je to to in da bomo v 1t res imeli še enegauser posted image . Nisem pa nič skakala od veselja, ko me je poslala tja, ker sem vedela, da ko 1x prestopim prag P da bom padla v eno industrijo, na tekoči trak in bodo hotli vse po hitrem postopku naredit. In nabasala sem na Merlota, tako kot pri Neci in mi je takoj naroči, da danes spet na ctg, takoj zjutraj ob 7.00, da moram bit tešča in imeti vsabo torbo. HALO ! Kaj zdaj taka panika, mi je dvignilo  pritisk in sem hotela naj mi pove kaj, za kaj se gre in zakaj panika ...a  njemu se tolk mudi in mi pravi, da sem imela v prvo CR in da moram biti ZELO pozorna na gibe in da me morda jutri zadržijo in že se mu mudi ... in potem se še obrne ko je bil že vsaj 50m stran in mi kriči, da če mi pa danes voda odteče ali dobim popadke moram pa prit takoj user posted image
In danes sem začela s ctg 10' pred 7 in so me poslali potem še na ginekološki oddelek kjer naj bi me zdravnik še pregledal in komentiral ctg ... in tam čakam eno uro in Merlo samo hodi mimo, pa mu povem da čakam in mu to pove še sestra in on pokima in mi reče naj kar sedem. In potem sedim tam in čakam in čakam in pride mimo Kristan in me vpraša kaj čakam (razložim že četrtič) in hoče ctg videt in mi reče ok, bodite pozorni na gibe in jih štejte in že hoče it in jaz za njim da naj mi kaj več pove kaj kaže ctg in zakaj splh hodim nanj in on meni nazaj samo 'Kontrolo gospa, kontrolo je treba izvajat' Brez vseh drugih komentarjev in navodil. NO nič, jutri ob 7.00 grem spet tja user posted image .
Naj bo kontrola, nočem bit bolj pametna kot dohtarji ampak sem menenja , da vsaj še ta teden do pdp nima smisla zaganjat panike in UPAM da se do takrat sproži naravno vse skup.

Zdaj letim še po Neco k varuški in greva na en sprehod , če ne bo prevroče.

Neposredna povezava do sporočila: 2199
31.7.2009 9:47:22   
Ayo
Jutro!

Ah, o noci in (ne)spanju rajsi ne zacnem!! user posted image Pa se Gabriel je bil siten ko 100 user posted image !!! user posted image

Mogoce kaj o tascah...in mamah. Opatija, ubozica ti, kako te je lahko tako matrala tvoja tasca user posted image Kaj pa je tvoj mozek rekel na to, se je kaj postavil na tvojo stran?
No, jazmoram rect, da imam sicer super tasco in tasta (in si zelim, da bi s svojimi otroci lahko imela tak odnos kot ga imajo oni z mojim mozem), moti me pac to, ker zivimo dalec in kadar pride tasca, zivi in spi z nami v stanovanju, ki ni ravno najvecje, tako da po eni strani pride pomagat (na primer kadar je Gabriel ali pa jaz bolana), po drugi strani pa mene to straaaasnooo moti, da imam enga skoz za vratom! user posted image Pa ona tud govori ko utrgan dohtar in kadar bi rada imela malo miru, to z njo ni mogoce.
Drugace evo prihajata ravno danes popoldne za vikend oba, tasca in tast, ker sva midva z mozekom spet cisto na koncu z mocmi, da bosta med vikendom malo naokoli z Gabrielom, midva pa malo pocivala. Ampak me zdaj spet skrbi, kako bo, ker je Gabriel nenormalno siten in bi skos samo mami mami mami user posted image
O svoji mami sem pa ze itak pisala, se ne razumeva, tako da imam prakticno vec od tasce kot od nje. Na zalost! user posted image Pa tudi s fotrom nimava prakticno nobenega odnosa, se pozna da je celo zivljneje hodil po terenih in bil z doma tudi po 6 mesecev in vec, pa se pac ni mogel razvit noben odnos. In mama in fotr sta tud ze od kar pomnnim na bojni nogi in sta skup samo zaradi financ.

Alisa, za tvojo avanturo glede ZO pa tudi nimam besed!! user posted image A je to sploh mozno, da se tako obnasajo?? user posted image

Tejci, enkrat sem ze pisala, jaz tudi nisem imela veliko pregledov med nosecnostjo, na vsake 6 tednov, tako da ce izracunas, jih ni veliko. Od tega samo 1. pregled vaginalen (ker je pac plodek se tako micen) in zadnjic enkrat samo mi je precekiral za uno bakterijo in to je to. Nobenga cekiranja MV, kolk smo odprti, ni govora o kaksnem ctg. Jaz se pa tudi nic ne pritozujem, pri nas so postopki in pregledi pri vseh G po taksnem kopitu in ocitno nic ne fali, se noben ni umru. user posted image

Simonalokar, ja tebi pa ocitno so dnevi res steti, ajme jaz sem kmalu za tabo!! user posted image

Aprilcica, lep obisk ambulante danes ti zelim user posted image Kako pa kaj komarci in ostalo mrces, si jih napodila? user posted image

No pa se o zateklih nogah. Meni tudi zadnje tedne nekaj hocejo zatekat oz. niso videti zatekle, imam samo obcutek da je tako, v glavnem gleznji, stopala in podplati. Mi je tako vroce tam spodaj, da se mi zdi da ko jih dam pod ledeno vodo, se kar kadi iz njih user posted image Se posebno ponoci je fajn kriza, sem na vsako uro pod tusem, mi kar pomaga. Drugace pa res velikokrat cez dan poizkusam drzat noge visje od trupa.

Aha, se cestitke dvema novima avgustovkama in njunima user posted image , levcek in toninena!!! user posted image

Grem zdaj prat, me spet cakajo kupi perila user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?