|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
30.7.2009 8:12:11   
Sisy
Romana vse najboljše za Rokov prvi RD! Tut mi bomo kmalu (desetega avgusta) praznovali Sarinega, ampak drugega!user posted image  Same levčke bomo imeleuser posted image

Jst sem pa danes bolj zgodaj vstala...adrenalin očitno že deluje...imam samo še 2 dni do rokauser posted image  Dogaja se pa še nič posebnegauser posted image  Včeraj smo bili s tamalo v Laguni da se je načofotala....Meni pa je za moje otečene gleženjčke tudi pasalo mal ohladitve...Danes popoldne gremo pa na kakšna igrala...Akcija non stop,...Se ji mora skos dogajat...Jst pa 2 dni pred rokom odprta 2 cm veselo naokol skačemuser posted image  no čim bolj se odprem tem lažje in hitreje bo v porodniuser posted image

Jutri imam pregled pa bomo videli kako pa kaj..če je plodovnice še manj kot jo je bilo sem naslednja za "odstrel"..Edino ne želim si ostat not v bolnici za brez veze (tako kot pri Sari) pa da bi potem šele po parih dneh sprožilil....al takoj al pa grem raje domov.... zdej imam le tamalo in bo že tistih par di brez nje preveč...

no pa še ena naša družinska fotka z morja (vam jo moram pokazat ker mi je tako všeč):

še zadnjič v troje....
user posted image

pa še naša princeska...
user posted image

mi2:
user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 30.7.2009 8:15:06 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
30.7.2009 8:15:09   
Anonimen
Toninena ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No nam se je kot pričakovano vse skupaj umirilo... Sicer me še vedno nekaj zvija, ampak ne na intervale, kot bi me moralo, tko da bomo še mal počakali. Danes mam pregled pri svoji G in bom malo zatečnarila za UZ in za sprožitev, ker mi tile cukri moji delajo težave... Upam da mi uspe user posted image

No pregled mam 10.30 javim pa se takoj, ko bom uspela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdelje mam pa še mal časa, sem lahko še mal z vami, če me hočete user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2102
30.7.2009 8:20:34   
Anonimen
o, sisy, kako lepe slikice.
ziva, srecno. ulezi se na mizo pri G, pa ne jit dol, dokler ti ne napise napotnice za umetno!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2103
30.7.2009 8:25:02   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   bom upoštevala  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2104
30.7.2009 8:26:47   
tejči77
živa, upam, da bo kajuser posted image user posted image
toninena, čestitke za sinka.user posted image user posted image user posted image user posted image Samo da je vse OK
romana, vse najboljše tvojemu sinčkuuser posted image user posted image

sisy, kako ste luštni!

Mene pa muči nek bronhitis, zjutraj sem se komaj odkašljala in vse me peče. Ne vem kaj naj vzamem.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
30.7.2009 8:28:25   
tejči77
Evo, jaz imam pa ravno danes še 14 dniuser posted image user posted image user posted image Mi bomo še malo počakali, da še malo upidenam stanovanjeuser posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
30.7.2009 8:32:36   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

danes še 14 dniuser posted image user posted image user posted image Mi bomo še malo počakali, da še malo upidenam stanovanjeuser posted image

sevede kr počakat..zakaj bi hitela...enim se čist preveč mudi user posted image

je fajn da je user posted image  donošenuser posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 30.7.2009 8:33:03 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
30.7.2009 8:36:30   
Anonimen
Ah sisy sej donošen je od 36t naprej in od takrat dalje pridobiva samo še maščobo in nič drugega. Zato po 36t ne ustavljajo več poroda in imamo preglede na teden dni, ker je dejansko v vsakem trenutku možno in OK če se dojenček rodi... Mudi se nam pa zato, ker se ne počutimo več dobro, ne zato, da bi ble nekaj posebnega user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2108
30.7.2009 8:50:41   
aprilčica07
Jutro,

jst sem pa spet spala kot ubitauser posted image user posted image user posted image bravo jstuser posted image user posted image user posted image očitno mi bolj ustreza pr nas kot v dolini in tle spim tistih par urci v kosu, kar je trenutno NEPRECENLJIVO!user posted image user posted image

saša84:  moj je za ime predlagal Julija, oziroma Pija, jst pa sem predlagala Ema ali pa Eva, v ožjem izboru je bla tudi Hana, ampak so nas sosedi ptehiteli, tako, da dvomim, da se bomo odločli... bomo vidli kaj bo določil žreb..user posted image user posted image
sisy: lušna familja ste, pa tamala kako je skravžljana.... a tudi če jo ostrižeš ima še tako kodrčke? naš je bil tudi ves kodrast, pa je po prvem striženju vse šlo.. mogoče se še pojavi, glede na to, da sem jst nekam skodrana, ampak na tak čuden načinuser posted image user posted image
živa: nisi še na porodni?
alisa: si se umirila?
miska: lepe slikice:):)

Ja, nič, zdaj si grem skuhat še eno kafe, pol pa počasi spet  po dnevno dozico. Jutri pa odvzem krvi in upanje, da se je stanje znormaliziralo vsaj za silo.

Se oglasim kasneje.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
30.7.2009 8:51:19   
aprilčica07
toninena: čestitke za sinčka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
30.7.2009 8:59:13   
simonalokar
preden sem vas prebrala je pa trajal. včeri smo bili v četeških toplicah in se nisem upala preveč namakat če bi mi voda odtekla in sem se balauser posted image user posted image user posted image . moj sinček je pa tako užival da ga je bilo lepo gledat. pol ko smo se vsedl v avto in ko smo se peljali in kumj pršl na avtocesto je revček že tako spal, user posted image user posted image user posted image . bili smo s sestro ima pa 3 froce.

najprej komentiram barvo - mal preveč živa je kar bode v očiuser posted image user posted image .

gota kako je lep niko čestitke še enkrat.

sisy tvoja hčerka je ful lušna pa kakšne laske ima. mala princeska.

miška mene pa ne pripravijo piti tist olje - bom raje počakala. da ti je že čep odlušču. meni je zvečer in rodila naslednji dan ob 8 zjutraj. lepe slikiceuser posted image user posted image .

aprilčica daj mi recept za boljše spanje.user posted image user posted image . spat hodim ob pol enajstih in se zbudim ob 2 zjutraj za wc apmak pol se samo premetavam po pojstelj, dobr da je moj potrpežljiv.user posted image user posted image .

toniena čestitke za sinčka.

glede spanja naših otrok moj gre spat okoli 8 in najprej pravljica in lupčka in nato še poje v sobici in nato spanje. glede vrtca moj bo v vrtcu ker se bo morala tudi mamica spočiti bo kakšen dan doma, drugače bo pa vrtec.

zdaj pa moram pospravit ker je atomsak padla v stanovanjeuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
30.7.2009 9:00:53   
hel32
Dobro jutro čvekice
Ja hvala za pohvale glede imena, je dokaj močno ime ja, je tako bodoči očka si zaželel, ker je že zdaj čist navdušen in mislim da po tihem komaj čaka, da
vidi svojga princa!user posted image user posted image

Čestitke za novega avgustovčka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja res punce, kam se vam tako mudi z rojevanjem, če je pa tako fajn zdaj, jaz še nimam panike, morem še nekaj stvari uredit prej, do drugega tedna moram počakat, da
grem bivšemu delodajalcu, imajo kolektivni dopust, da mi napišejo plače, potem morem nest na CSD, da mi zračuna porodniško,
pa cunjice od paketa moram drugi teden oprat, pa postlico naštimat, pa v lekarno moram po Vato, čšetko za flaške in alkohol za popek.
Da imam še kr "dela" in se mi nikamor ne mudi.
Ja danes sem res opazila, da se mi je trebuh močno povesil, ker tiste majice, ki so mi bile še malo bolj kratke jih zdaj ne morem spravit do popka!user posted image user posted image , se tudi nam nekaj malega dogaja, ampak mene še kr naroča G na 14 dniuser posted image user posted image user posted image

Ja Živa mislim, da bo pri tebi počasi, sicer pa samo da bo dete zdravo, če imaš pa proleme z sladkorjem pa ni preveč fajn, no pa saj boš vidla kaj ti G reče, srečno na pregledu!

Sisy, lepe slikice, imaš prav, jaz tudi mislim, da naj bo otrok donošen in je kr dobro, da se rodi, takrat, ko je za to čas, meni, kot sem že pisala se nikamor ne mudi, imam pa še cele 4 tedne do konca, cela večnost.
Ene boste takrat že cartale svoje zakladke.
Lep dan, grem malo pucat bajto in neko pecivo iz robid spečt, ker jih imam ogromno, domačih!
Helena 36t 1 dan

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
30.7.2009 9:26:19   
aprilčica07
simonalokar: nimam recepta za bolše spanje, žal.. to premetavnaje je pr meni tudi trajalo, in je zgledalo isto kot pr tebi, zdaj se je pa uneslo.... razlika je le v tem, da je kjer sem jst doma malo hladneje kot v dolini in mi mogoče tudi zrak paše, sicer pa tudi ko smo v dolini zadnje dni spim relatvino ok... je blo isto pr Jakobu, eno vmesno obdobje za znoret, bolj ko se je bližal dan d, bolše sem spala, zadnji dan pred porodom sem spala 12 ur skupaj, brez it lulat.. tako, da žal nimam pametnega recepta, edino tolažba, da bo minilo..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
30.7.2009 9:27:01   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, user posted image SPOL, NASLEDNJI PREGLED

??.??. 
Vopi   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), +8, user posted image , ?? 

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image
, 1 user posted image ), user posted image , ??
ema82   -  26, P, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

levček1   -  29, IZS, CE, (1 user posted image ), +10, user posted image , ??

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), +11,5, user posted image , ??
DeLucia   -  27, ?, LJ, (1 user posted image ), +4, user posted image , ?? 
masa006
   -  26, P,CE- Dunaj, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
5ra83
   -  26, P, MB, (1 user posted image ), +7,5, user posted image , ??

hruškolinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ),+13, user posted image , ??

04.08. 
UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??
tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image )user posted image , ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image )user posted image , ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )
, user posted image , ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , ??

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ) +5, user posted image , ?? 
cecax   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image ), +15, user posted image , ??

modrasmotka  -  23, zaročena, CE, (1 user posted image ), +15, user posted image , 07.08.

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), +14,4, user posted image , 04.08.

09.08.
Ayo   -  34, P, CH, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7,5, user posted image , 06.08. 

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +12, user posted image , 04.08.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image )user posted image , ??

M1987   -  21, P, LJ, (1 user posted image ), +13, user posted image , 03.08. 
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, user posted image , ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +16, user posted image , ??
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , 06.08. 
eee35   -  36, P, LJ, (1 user posted image ), +10,5, user posted image , ??

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ?? 
Teya26   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

logo   -  25, ?, Koroška, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.

lucy86   -  22, IZS, SG, (1 user posted image ), +16, user posted image , ??

katyy26   -  27, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image  , ??
niway   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
cowgirl   -  30, P, Medvode, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??

15.08.
*sandy*   -  25, S, MS, (? user posted image , ? user posted image ), +10, user posted image , ??
any27   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ?? 
Mateja4   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), +7,5, user posted image , 30.07.

romana24   -  26, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +15, user posted image , ??
TjasaJ   -  30, P, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), +13, user posted image , ??

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
sasa84   -  24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +8, user posted image , 30.07.

Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), user posted image , ?? 
Sanikaa   -  30, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +14, user posted image , 03.08.

77ira   -  32, IZS, Domžale, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8, user posted image , ??

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), +10, user posted image , 05.08.

mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), +7, user posted image  , ??
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), +6, user posted image , 31.07.
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8,5, user posted image , ??
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), +4, user posted image , ?? 
kargo   -  35, IZS, SG, (1 user posted image ), -2, user posted image , ??
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

20.08. 
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 07.08.
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , ??
sams   -  31, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image )user posted image  , 20.08.
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+7, user posted image , ?? 
Reby   -  34, P, LJ, (1 user posted image ), +13, user posted image , 04.08. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), user posted image , ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??  
sirod   -  40, P, KP, (1 user posted image  ), +6, user posted image , ??
Poletna09
   -  22, ?, ??, (1 user posted image ), +1, user posted image , ??

21.08.
*anč*   -  26, zaročena, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +11,5, user posted image , 30.07.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), +10,5, user posted image , 12.08.
Alisa
   -  29, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +13,5, user posted image , 11.08., 17.08.

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), user posted image , ?? 

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
aprilčica07  -  33, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +10, user posted image , 07.08.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), +10,5, user posted image , ??    
*Orhideja*   -  23, IZS, Zasavje, (1 user posted image ), +13, user posted image , 04.08. 

23.08.

gabi05  -  25, IZS, Črna, (1 user posted image ), +5, user posted image , ?? 

26.08.
TRILLI   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  
Cavalierka   -  28, ?, LJ, (1 user posted image ), +7, user posted image , 05.08.

27.08.
tjasinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ?? 
Breda76
   -  ??, ?, ??, (1 user posted image )user posted image , ??

28.08.
altaya  -  27, IZS, ??, (1 user posted image ), user posted image , ?? 

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

29.08.
Arwen  -  32, P, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11,5, user posted image , ??
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), +21, user posted image , ??

Misty Scarlet   -  28, IZS, Radeče, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , ??  
garfield08   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image )user posted image , ??

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +14, user posted image , ??
tulpek  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), +9,5, user posted image , 04.08., 12.08., 21.08.  
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), +12, user posted image , 04.08. 

01.09. 
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image , 10.08. 

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih  user posted image   2009  = 108 

user posted image  = 27, user posted image  = 32, user posted image = 42 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

MAMICE IN MALI:
datum poroda/PDP/nick (starost - št. otrok od prej)/ime otročka (porodna teža, dolžina)
1.) 08.06/ 13.08./ Sulfinija (30 let-0)/ VAL (1.600g)

2.) 15.06./ 10.08./ Blanč (35 let-0)/ LARA (1.600g, 42cm), BERNARD (2.020g, 43cm) 
3.) 29.06./ 01.08./ Poopsie (28 let-1)/ ISABELLA (2.890g, 49cm)
4.) 10.07./ 20.08./ Barbk (33 let-1)/ ŽIGA (1.580g, 42cm), BRINA (1.610g, 43cm)

5.) 23.07./ 30.07./ go_ta (27 let-0)/ NIKO (3.460g, 50cm)
6.) 25.07./ 01.08./ šivilja (32 let-2)/ HANA (4.115g, 54cm)
7.) 28.07./ 04.08./ toninena (? let-0?)/ LUKA (4.100g, 52cm)

user posted image  = 5, user posted image  = 4

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2114
30.7.2009 9:48:25   
5ra83
Po zelo zelo dolgem času se vam tudi jaz malo javljam. Po mojem ste me itak že pozabile user posted image . Sem bila 2 tedna na dopustu potem pa mi je še računalnik crknil, pa so ga popravljali več kot mesec dni. Ste pa napisale dosti. Najprej pa še čestitke vsem avgustovčkom.
Tudi jaz že komaj čakam, da rodim. Vse me že tišči in boli in pika,...user posted image . Iz dneva v dan kaj novega, pa skoz mislim, da je to zdaj pa res to. Rok imam 3.8. tako, da počasi bi se naša gospodična lahko odločila, da pokuka na svet. Sva pa z bodočim atijem dokončno izbrala ime - ZOJA bo.
Glede spanja pa je tudi meni grozno. Zadnje tri dni mala brca po 3 ure skupaj in mi sploh ne pusti spat. Upam, da ne bo potem, ko bo zunaj tudi ponoči tako živahnauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
30.7.2009 9:59:27   
eee35
Nismo te pozabile, nismouser posted image , jaz itak skoz malo seznamček pregledujem, da vidim, če se kakšne user posted image dolgo ne oglašajo, fajn, da si se oglasila! Zoja pa je zelo lepo ime!

Kje pa je sams? Tudi je že par dni ni, se mi zdi, nisem spregledala kakšnega posta?

Alisa: zgleda, da imava isto g.user posted image , mogoče pri njej je tako, da ta mali na ritkah sedijo?user posted image Samo me preseneča, da ti niso povedali, da je ne bo, jaz sem to slišala najmanj 10x, sta mi ponavljali s sestro, kot da bi bila senilna...Napotnico za ZO tudi mi je dala že prej, pa je rekla, da pač če se odločim, jo bom uporabila, če ne, pač ne. Čudno. Drugače moram povedat, da sem z njo kar zadovoljno, škoda, da čisto pod konec nosečnosti imaš še s tem probleme, pa se živciraš.

Prej me je en popadek dobil, gledam, če bo še kaj, ampak za zdaj tišina. Pa vedno ok. 10 ga dobim, kaj je zdaj to?user posted image

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
30.7.2009 11:10:40   
simonalokar
hoj nosečke

mene že cel popoldan matra zdaj pa ne vem al zaradi včeraj ker sem bolj mal počivala al bo kakšna akcija. tko da si grem zdajle pripravit torbo za v P. krče dobivam neredne pa skus sem na wc se čistm. bomo vidl kak bouser posted image user posted image . zdajle pa čajček spit.

pol pa cunej obest pa za kosilo pripravit.

mejte se

simona v 39 tednu

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
30.7.2009 11:26:41   
Anonimen
u, simona....drzim pesti!!!!pa pusti nam kak znak, ce te odnese v porodnisnico!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 1 uro pa pol ze otrosko pospravljam , pa je isto kot je bilo!!!!!
punce, dajte si zdaj(sploh tiste,ki prvic pricakujete) zaprisest in obljubit in zaklet, da otroci ne bojo meli 1001354892 igrac. pa da bote sproti odsluzene zmetale stran. ker to, kar se pri nas dogaja zadnje case je UŽAS!!!!!
vse šparata ampak VSE!!!!!!! od polomljenih barvic, do sestavljank, ki ji polovica manjka, do avtomobilckov(oz.nekoc avtomobilckov-zdaj so samo podvozja)do razno raznih malih pickarij, ko jih dobita v kinder surprise in podobno!!!!user posted image user posted image user posted image
da ne recem rezervni deli od ze zdavnaj odsluzenih tavelkih traktorjev/bagerjev/motorjev........
pa razpraskanih cd-jev, razno raznih kartic, kart in memorijev.
dajte zacet zgodaj to rihtat, ker pol res rata štala!!!!

zdaj ju ni doma, pa sem zagrabila priliko, da pomecem stran vso to saro. in fora bo, ko sploh ne bota opazla, da kaj manjka!!!

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 30.7.2009 11:29:59 >

(odgovor članu simonalokar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2118
30.7.2009 11:32:55   
SAŠA77
oj oj
evo mene iz pregleda,
na ctg pokazali rahli popadki in odprta sem 2 cm,
kg ostajajo isti,naslednji pregled bo 5.8. če bomo seveda
ostali v enem,je rekla g da je možnosti 50-50 da se vidiva naslednji
teden,vsem že novo pečenim očkom in mamicam želim veliko veselja
in crtlanja zuser posted image ,ostalim pa ki se še pripravljamo na odhod pa veliko sreče in čim manj bolečin,
lep pozdravček vsem skupajuser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
30.7.2009 11:34:58   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 1 uro pa pol ze otrosko pospravljam , pa je isto kot je bilo!!!!!
punce, dajte si zdaj(sploh tiste,ki prvic pricakujete) zaprisest in obljubit in zaklet, da otroci ne bojo meli 1001354892 igrac. pa da bote sproti odsluzene zmetale stran. ker to, kar se pri nas dogaja zadnje case je UŽAS!!!!!

Js si to že dolgo obljubljam in prav groza me je, ko pomislim, kako bodo sorodniki vedno znova navlekli kup neuporabnih igrač. Js nisem navezana na stvari, vstran lahko zmečem vse, razen stvari, ki jih dejansko uporabljam, moj pa hrani vse. Še zdaj ima en kup igrač iz svojega otroštva user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
30.7.2009 11:36:38   
tulpek
Saša77, a slučajno veš kje v Velenju se da testirat za streptokok b in koliko je cena? 

< Sporočilo je popravil tulpek -- 30.7.2009 11:37:09 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
30.7.2009 11:36:45   
*Orhideja*
toninena čestitke ob rojstvu Luke.

A katero kaj bolijo mišice oziroma vezi. Mene že ene 3 dni boli v levo višini popka, ampak čist ob strani. Nekaj časa me boli pa neha pa spet mal začne. Predvidevam, da zmankuje prostora.

Benjamin: 13.8.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2122
30.7.2009 11:37:27   
Anonimen
saša, ti tudi ze????
madonca smo pa kar hitro startale, pa se julij jeuser posted image

(odgovor članu SAŠA77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2123
30.7.2009 11:38:49   
tulpek
Orhideja, mene tam boli že 2 meseca, ne samo boli, prav peče me. Najprej me je samo desno, ker je  user posted image v bušiju bolj na desni strani, zdaj me pa že cela linija boli, od desne proti levi, cel pas. Sem že navajena. 

(odgovor članu *Orhideja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
30.7.2009 11:39:08   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

hoj nosečke

mene že cel popoldan matra zdaj pa ne vem al zaradi včeraj ker sem bolj mal počivala al bo kakšna akcija. tko da si grem zdajle pripravit torbo za v P. krče dobivam neredne pa skus sem na wc se čistm. bomo vidl kak bouser posted image user posted image . zdajle pa čajček spit.

pol pa cunej obest pa za kosilo pripravit.

mejte se

simona v 39 tednu

uuuuuu simona ne me strasit, jz mam pdp 1 dan za tabo!!!!! user posted image user posted image user posted image

no pa obvescaj nas, da bomo na tekocem!!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?