aprilčica07
|
Evo mene, končno mali spančka, jst pa lažje diham, ker imam vse odprto na križ kraž in prav malo piha. Pa pivo bom zdaj spila, pa naj bo jutri kar hoče na pregledu Sva jedla prej pico z mojim in zdaj sem žejna za umret, itak.. Sva pa bla prej pr moji noni in me je gledala v trebuh in rekla: otrok moj, ti ne boš še rodila, je dete še visoko, je videt po trebuhu.. sem rekla, joj, hvala nona, si me ful potolažla .. tudi v prvo je tako rekla in je držalo vse kar mi je napovedala... je celo datum rojstva zadela, ni kaj, ima izkušnje žena zima07: enako je blo pr meni z obiski prvič, počutje je blo super, porod je bil kratek in ne preveč utrudljiv, vesela sem bla vsakega, ki je prišel na obisk, da sem lahko malo čvekala, Jakob je bil priden in v glavnem samo spal in jedel.. če bo zdaj tudi tako, podpišem takojjjjjjjjjjjjj.. opatija: tvoja zgodba z tastom in taščo je pa saj nevem no, ampak se mi zdi, da včasih iz tistega, da bi nam pomagali, nardijo tak kaos, da ga pol userjejo.. jst še vedno mislim, da vsi starši mislijo le dobro in da se jim včasih kašna ponesreči (vem, daa ni vedno tako), mi moj zmeraj pravi, da sem glede tega večni optimist, in da pr vseh žal ni tako.. tejči: se strinjam z predlogom.. hel32: pridna, a prideš še k nam? bi rabli eno tako pridno deklico:) simonalokar: kako so popadki? te še šraufa? eee35: ja, če nisi z nekom v relativno dobrih odnosih, je ful čudno,da te gleda v porodnišnici, tam vso napol mrtvo za rečt , pa vmes je mogoče treba otročka podojit, in vse sorte pride.. ko sem jst mogla Jakoba podojit in sta bla tast in tašča pr meni na obisku, je tast takoj šel ven in rekel, da ne spada tja, tašča je pa ostala, ampak me ni sploh nič motlo, ker je ok babnica, kadar sta bla pa moja dva na obisku pa sem itak dojila kr vpričo obeh.. ampak saj pravim, smo v dobrih odnosih in mi je to normalno... miska: kako je pr tebi? te kaj na novo zvija? Danes pogrešam tle gori drnulo, sams in keralo.. se kaj dogaja? Glede vaginalnih pregledov: mene me je pregledala na začetku, enkrat vmes, pa zadnjič, ko mi je vzela bris za bakterijo, enkrat vmes me je pa še dr v Lj pregledala, ko mi je čisto nenapovedano merila maternični vrat.. Me bo pa vaginalno gledala drug petek, ker imam pregled in zadnje preglede pre rokom pač gledajo, če si kaj odprt in te reči... Nič, jst grem jutri pač po zadnjo dozo, ampak res upam, da bo zadnja, sem štufa teh ambulant in bolnic za en cajt.. resnično..... Zdaj grem pod tuš, pa pridem kasneje nazaj čekirat če je kaj novega..