|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
29.7.2009 0:02:45   
Kliki
Kokl ste pa dones načvekale.
Vse vas lepo pozdravljam.
Murkica ful lep voziček.
Nončikauser posted image user posted image  za pregled.

Mene pa moj dragi jutri pelje na izlet na morje k imam rojstni dan. Tako da se javim kaj v naslednjih dneh.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
29.7.2009 1:59:42   
mojca345
Naša KLIKI ima pa DANES ROJSTNI DAN !!! user posted image user posted image user posted image

ČESTIITKE še na tej temi !!!user posted image user posted image user posted image

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
29.7.2009 7:42:34   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

Naša KLIKI ima pa DANES ROJSTNI DAN !!! user posted image user posted image user posted image

ČESTIITKE še na tej temi !!!user posted image user posted image user posted image

KLIKI VSE NAJ NAJ!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
29.7.2009 8:21:27   
Anonimen
VSE NAJBOLJŠE KLIKI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1404
29.7.2009 8:23:39   
Anonimen
Jst se pa šibam zrihtat pa hitro do centra najt en park plac, ker se dobim z našo Larilu user posted image user posted image user posted image   Ajsi če bosta z M pri volji se oglasta še vidva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa seveda še ktera, če bo v bližini in pri volji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1405
29.7.2009 8:52:18   
NATAŠA35
KLIKI VSE NAJ NAJ NAJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
29.7.2009 9:35:20   
murkica
KLIKI vse naj naj!!! Naj se ti uresničijo vse želje!!!!!!!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
29.7.2009 11:17:10   
ledenka
kliki, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
29.7.2009 11:35:54   
gigi1
Kliki vse najboljše in naj se ti največja želja čimprej izpolni

user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
29.7.2009 14:53:02   
Anonimen
Danes sem pa našo larilu spoznala in sva se imeli SUPER user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Hvala za rogljička user posted image   Še modrc za dojenje sem najdla v njeni družbi, ki ga do danes sicer nisem   user posted image user posted image user posted image   HVALA Larilu, ker si pomagala pri izbiri in bla potrpežljiva z mano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste pa kej ostale? Jst sem ravnokar dobila najavljen obisk s strani ene kolegice, ki nevem kdaj je nazadnje bla pri meni na kavi Zgleda da bi rada ujela še bauhija, da ji ne bo treba previjat pol user posted image user posted image user posted image   Sem vesela, da se je spomnila name user posted image user posted image user posted image user posted image   Sicer pa sem potem ko sva z Larilu šle narazen kupila še uro (da bom lahko štopala popadke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) 3 majčke in eno tuniko... Tržnica res ni zame... Rada kupim poceni majčke, ker jih itak takoj zaflekam, pa mi jih tko vsaj škoda ni user posted image user posted image   Sem imela spet zapravljalni dan danes in upam da me moj dragi ne bo na klin obesil zarad tega user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
29.7.2009 15:48:41   
Nončika
KLIKI VSE NAJ NAJ. naj se ti vse želje uresničijo. ali pa vsaj toliko želj, da boš srečna in zadovoljna.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
29.7.2009 16:05:18   
sonček33
Kliki vse najboljše!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
29.7.2009 16:14:38   
~Biba~
Kliki vse najboljše, naj se ti čimprej izpolni želja user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
29.7.2009 16:15:11   
Anonimen
kliki vse naj naj!!!user posted image

takole dans sm sponala Živček k je res ful fajn punca tko da sva mislim da cel cajt čvekale,pol sva dobile še kompliment kolk sva luštni nosečnici midve pa glih govorive kdaj bo prišel dan d in da sva že vsega naveličane (bolečin,....) user posted image no hotela sem jo povabit lepo na rogljiček in pijačko vendar mi je uspelo sam do rogljička no ja sej kr pazi se me drugič Živčekuser posted image
no k sva se razšle me je pa mami domov peljala in mi je že med potjo bilo žal tko da zdej mi je pa še bolj k mi tle po živcih skačeuser posted image tko da jutri grem na bus pa bom mela pol vsaj mir madonauser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1414
29.7.2009 16:23:00   
~Biba~
Jaz sem pa danes ...user posted image Vem, da danes bo srečen dan, to sem začutila že zjutraj..lalala sem dobila pomemben telefonski klic iz področja "poklicne kariere"user posted image
Lepo je bilo videt, da ste se razpisale..žal sama nisem imela časa, da se bi pridružila klepetu...
Danes pa mi je prevroče za pisat...zato bom vas vse lepo pozdravila...in razdelila med vas tole user posted image tiste, ki ste na dieti, je ona nova, brez kalorijuser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
29.7.2009 17:13:03   
sonček33
Biba superca za telefonski klic. KOlk fajn, da te je tako osrečil. Nam boš kaj zaupala?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
29.7.2009 19:19:21   
sonček85
kliki:čestitke za RD in vse naj naj in naj se ti uresniči največja želja

tko se pa Aleks pripravlja na morje 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
igram se z mami
user posted image

mal poziram

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
29.7.2009 22:21:47   
ledenka
čeeeer user posted image sam pozdravit sem prišla, zdaj grem pa počasi spat... sem eno uro malega M uspavala. popoldan je mrknil za 3 ure, pa ni bil pretirano zaspan. eh, ti dedci user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
30.7.2009 7:23:57   
Serendipity
Kliki - vse naj naj in naj se ti čimprej uresniči vajina želja!
sončece33 - tehnične težave mamo, pa bom lahko komaj jutri dala tvojega lepotca gor... user posted image
sončece85 - lep lep in veeeeliiiik ta naš nečakec! user posted image
Biba - hvala za čokolado, ali mal več pa lahko poveš vseeno user posted image (kljub temu pa še čestitke zraven, čeprav si nas pustila v negotovosti... )

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
30.7.2009 7:52:03   
NATAŠA35
sonček85 uuu kak lepotec je že, kaj šele bo...

biba upam, da nas ne boš dolgo pustila v nevednosti...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
30.7.2009 8:37:52   
Anonimen
Kje ste čvekice??? Mi mamo danes pregled in upam, da me G razveseli s kakšno pametno novičko... Najraje bi slišala: "SUPER.... Odprti ste, pejte rodit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image "  Sanja svinja.... a ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1421
30.7.2009 8:44:01   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kliki:čestitke za RD in vse naj naj in naj se ti uresniči največja želja

tko se pa Aleks pripravlja na morje 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
igram se z mami
user posted image

mal poziram

user posted image

Halo Sonček85... tale tvoj nadebudnež ti kar lušte naredi da jaz ne morem čakat še 5 tednov, da pride naš na svet...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sva se včeraj z Riškotom zmenile, da če bo vse OK prideva v nedeljo popoldan tebi na obisk...če naju seveda sprejmeš... sej ima Riško tvoj telefon pa te prej obvestima....

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
30.7.2009 9:55:49   
~Biba~
Dobro jutrooooouser posted image

Na brzino, preden se spravim k delu, vas pozdravim, in povem mal več, da ne boste v negotovosti (sonček 33, Se in Nataša), saj ni nič takega...  so me klicali, in mi potrdili pripravništvo, ki je le 10 min peš od domauser posted image jaz sem taaaak veselauser posted image zdaj pa te lahko še tudi zanosim, pa je sod polnuser posted image

Živa...kaj zaj kak je bil pregled, si zasanjala kukuruz?user posted image naj tvoj neprestano ponavlja, sezam , odpri se, nato pa se zavrti 3x okrog svoje osi...mogoče se pa potem boš ...nasmejalauser posted image

Oktavija kdo je riško?

sonček 85 čudovite slike, mali je pravi pozeruser posted image kam in kdaj pa greste na morje?

Se, pa ki ti hodeš, si ke zamerla na borbi, al se že praf pripravlaš na porod pa enga cajta za drugo?user posted image kak si kaj nosečnica v nizkem štartu? še samo 19 dni? zaj si se že nagnezdila, boli pa te tak že vsaka mišica, za kero sploh nesi vedla da jih maš, ale?user posted image

ledenka, naslednjič ga daj tvojemu, naj ga uspava, ti pa idi pot tušuser posted image

tak jutranja kavica je popita..kliče me delouser posted image fajn boditeuser posted image , pa ohladite se, napovedan je vroč četrtekuser posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
30.7.2009 10:00:10   
ledenka
biba, hvala za kavico in čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
30.7.2009 10:21:52   
murkica
Jaz sem ravno nazaj doma iz sprehoda. Danes je res tako vroče, da sploh ni bilo nič prijetno (ker smo malo dlje spali) in se tudi kuža ni kaj razveselila šetanja. Tako, da sva bile nazaj doma v pol ure, ker res ni bilo za zdržat. Zdaj pa si bom šla umit glavo, ker to govorim že cel teden, danes pa imam dejansko čas  in predvsem voljouser posted image .

Vidim, da ste vse super.

Sonček85 mali je pravi lepotec.

Biba čestitke za prirpavništvo.

Oktavija kako si kaj drugače? Še malo pa bo user posted image  tu.

Živa- držim pesti, da se ti uresniči želja. Ampak nič ne bo narobe, če še malo počaka v bušiju :)

Ledenka- Tudi ti bi nas lahko pocartala s kakšno slikico Maksija :)

Se*- kako si punca? Si že v nizkem štartu? user posted image

larilu- upam, da ti mama ni preveč skravžala živčkom, amapk sej veš, take mame pač so  user posted image , le kaj bodo naši otroci govorili o nas :)

Vsem ostalim pa tudi lepe pozdravčke. Ravno danes je moj sošolec postal očka in sem ful vesela, tako da je danes resnično zelo pozitiven danuser posted image user posted image user posted image

No pa da vam še jaz pokažem svojega bavhija, tole je ena slikica iz petkovega kopanja :
user posted image

No pa uživajte in pazite, da boste ves čas imele dovolj vode!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......