Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.7.2009 0:02:45
|
|
|
|
Kliki
|
Kokl ste pa dones načvekale. Vse vas lepo pozdravljam. Murkica ful lep voziček. Nončika za pregled. Mene pa moj dragi jutri pelje na izlet na morje k imam rojstni dan. Tako da se javim kaj v naslednjih dneh.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.7.2009 1:59:42
|
|
|
|
mojca345
|
Naša KLIKI ima pa DANES ROJSTNI DAN !!! ČESTIITKE še na tej temi !!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.7.2009 8:21:27
|
|
|
|
Anonimen
|
VSE NAJBOLJŠE KLIKI
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.7.2009 8:23:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst se pa šibam zrihtat pa hitro do centra najt en park plac, ker se dobim z našo Larilu Ajsi če bosta z M pri volji se oglasta še vidva Pa seveda še ktera, če bo v bližini in pri volji
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.7.2009 8:52:18
|
|
|
|
NATAŠA35
|
KLIKI VSE NAJ NAJ NAJ
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.7.2009 9:35:20
|
|
|
|
murkica
|
KLIKI vse naj naj!!! Naj se ti uresničijo vse želje!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.7.2009 11:17:10
|
|
|
|
ledenka
|
kliki, vse najboljše!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.7.2009 11:35:54
|
|
|
|
gigi1
|
Kliki vse najboljše in naj se ti največja želja čimprej izpolni
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.7.2009 14:53:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes sem pa našo larilu spoznala in sva se imeli SUPER Hvala za rogljička Še modrc za dojenje sem najdla v njeni družbi, ki ga do danes sicer nisem HVALA Larilu, ker si pomagala pri izbiri in bla potrpežljiva z mano Kako ste pa kej ostale? Jst sem ravnokar dobila najavljen obisk s strani ene kolegice, ki nevem kdaj je nazadnje bla pri meni na kavi Zgleda da bi rada ujela še bauhija, da ji ne bo treba previjat pol Sem vesela, da se je spomnila name Sicer pa sem potem ko sva z Larilu šle narazen kupila še uro (da bom lahko štopala popadke ) 3 majčke in eno tuniko... Tržnica res ni zame... Rada kupim poceni majčke, ker jih itak takoj zaflekam, pa mi jih tko vsaj škoda ni Sem imela spet zapravljalni dan danes in upam da me moj dragi ne bo na klin obesil zarad tega
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.7.2009 15:48:41
|
|
|
|
Nončika
|
KLIKI VSE NAJ NAJ. naj se ti vse želje uresničijo. ali pa vsaj toliko želj, da boš srečna in zadovoljna.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.7.2009 16:05:18
|
|
|
|
sonček33
|
Kliki vse najboljše!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.7.2009 16:14:38
|
|
|
|
~Biba~
|
Kliki vse najboljše, naj se ti čimprej izpolni želja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.7.2009 16:15:11
|
|
|
|
Anonimen
|
kliki vse naj naj!!! takole dans sm sponala Živček k je res ful fajn punca tko da sva mislim da cel cajt čvekale,pol sva dobile še kompliment kolk sva luštni nosečnici midve pa glih govorive kdaj bo prišel dan d in da sva že vsega naveličane (bolečin,....) no hotela sem jo povabit lepo na rogljiček in pijačko vendar mi je uspelo sam do rogljička no ja sej kr pazi se me drugič Živček no k sva se razšle me je pa mami domov peljala in mi je že med potjo bilo žal tko da zdej mi je pa še bolj k mi tle po živcih skače tko da jutri grem na bus pa bom mela pol vsaj mir madona
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.7.2009 16:23:00
|
|
|
|
~Biba~
|
Jaz sem pa danes ... Vem, da danes bo srečen dan, to sem začutila že zjutraj..lalala sem dobila pomemben telefonski klic iz področja "poklicne kariere" Lepo je bilo videt, da ste se razpisale..žal sama nisem imela časa, da se bi pridružila klepetu... Danes pa mi je prevroče za pisat...zato bom vas vse lepo pozdravila...in razdelila med vas tole tiste, ki ste na dieti, je ona nova, brez kalorij
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.7.2009 17:13:03
|
|
|
|
sonček33
|
Biba superca za telefonski klic. KOlk fajn, da te je tako osrečil. Nam boš kaj zaupala?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.7.2009 19:19:21
|
|
|
|
sonček85
|
kliki:čestitke za RD in vse naj naj in naj se ti uresniči največja želja tko se pa Aleks pripravlja na morje igram se z mami mal poziram
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.7.2009 22:21:47
|
|
|
|
ledenka
|
čeeeer sam pozdravit sem prišla, zdaj grem pa počasi spat... sem eno uro malega M uspavala. popoldan je mrknil za 3 ure, pa ni bil pretirano zaspan. eh, ti dedci
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.7.2009 7:23:57
|
|
|
|
Serendipity
|
Kliki - vse naj naj in naj se ti čimprej uresniči vajina želja! sončece33 - tehnične težave mamo, pa bom lahko komaj jutri dala tvojega lepotca gor... sončece85 - lep lep in veeeeliiiik ta naš nečakec! Biba - hvala za čokolado, ali mal več pa lahko poveš vseeno (kljub temu pa še čestitke zraven, čeprav si nas pustila v negotovosti... )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.7.2009 7:52:03
|
|
|
|
NATAŠA35
|
sonček85 uuu kak lepotec je že, kaj šele bo... biba upam, da nas ne boš dolgo pustila v nevednosti...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.7.2009 8:37:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje ste čvekice??? Mi mamo danes pregled in upam, da me G razveseli s kakšno pametno novičko... Najraje bi slišala: "SUPER.... Odprti ste, pejte rodit " Sanja svinja.... a ne
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.7.2009 8:44:01
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kliki:čestitke za RD in vse naj naj in naj se ti uresniči največja želja tko se pa Aleks pripravlja na morje igram se z mami mal poziram Halo Sonček85... tale tvoj nadebudnež ti kar lušte naredi da jaz ne morem čakat še 5 tednov, da pride naš na svet... Drugače pa sva se včeraj z Riškotom zmenile, da če bo vse OK prideva v nedeljo popoldan tebi na obisk...če naju seveda sprejmeš... sej ima Riško tvoj telefon pa te prej obvestima....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.7.2009 9:55:49
|
|
|
|
~Biba~
|
Dobro jutrooooo Na brzino, preden se spravim k delu, vas pozdravim, in povem mal več, da ne boste v negotovosti (sonček 33, Se in Nataša), saj ni nič takega... so me klicali, in mi potrdili pripravništvo, ki je le 10 min peš od doma jaz sem taaaak vesela zdaj pa te lahko še tudi zanosim, pa je sod poln Živa...kaj zaj kak je bil pregled, si zasanjala kukuruz? naj tvoj neprestano ponavlja, sezam , odpri se, nato pa se zavrti 3x okrog svoje osi...mogoče se pa potem boš ...nasmejala Oktavija kdo je riško? sonček 85 čudovite slike, mali je pravi pozer kam in kdaj pa greste na morje? Se, pa ki ti hodeš, si ke zamerla na borbi, al se že praf pripravlaš na porod pa enga cajta za drugo? kak si kaj nosečnica v nizkem štartu? še samo 19 dni? zaj si se že nagnezdila, boli pa te tak že vsaka mišica, za kero sploh nesi vedla da jih maš, ale? ledenka, naslednjič ga daj tvojemu, naj ga uspava, ti pa idi pot tuš tak jutranja kavica je popita..kliče me delo fajn bodite , pa ohladite se, napovedan je vroč četrtek
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.7.2009 10:00:10
|
|
|
|
ledenka
|
biba, hvala za kavico in čestitam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.7.2009 10:21:52
|
|
|
|
murkica
|
Jaz sem ravno nazaj doma iz sprehoda. Danes je res tako vroče, da sploh ni bilo nič prijetno (ker smo malo dlje spali) in se tudi kuža ni kaj razveselila šetanja. Tako, da sva bile nazaj doma v pol ure, ker res ni bilo za zdržat. Zdaj pa si bom šla umit glavo, ker to govorim že cel teden, danes pa imam dejansko čas in predvsem voljo . Vidim, da ste vse super. Sonček85 mali je pravi lepotec. Biba čestitke za prirpavništvo. Oktavija kako si kaj drugače? Še malo pa bo tu. Živa- držim pesti, da se ti uresniči želja. Ampak nič ne bo narobe, če še malo počaka v bušiju :) Ledenka- Tudi ti bi nas lahko pocartala s kakšno slikico Maksija :) Se*- kako si punca? Si že v nizkem štartu? larilu- upam, da ti mama ni preveč skravžala živčkom, amapk sej veš, take mame pač so , le kaj bodo naši otroci govorili o nas :) Vsem ostalim pa tudi lepe pozdravčke. Ravno danes je moj sošolec postal očka in sem ful vesela, tako da je danes resnično zelo pozitiven dan No pa da vam še jaz pokažem svojega bavhija, tole je ena slikica iz petkovega kopanja : No pa uživajte in pazite, da boste ves čas imele dovolj vode!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......