|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
27.7.2009 21:18:46   
sonček85
larilu:hvala ,ja čajčka za dojenje pa pijem.No naš preko flaške pije .Naš mali lumpek.Mami bo vstrajala in pika.No zdaj pa grem likat:))))

nočko vsemmmmmmmmm

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
27.7.2009 21:19:53   
sonček33
Sonček85 - se sicer strinjam z nončiko glede dojenja, pa vseeno, moja izkušnja je drugačna. In vem, da v drugo (če to sploh kdaj bo) niti pod razno ne bom več vztrajala pri dojenju za vsako ceno. Če bi vedela, kaj vse bom prestajala zaradi tega, bi se že v porodnišnici odločila, da ne bom dojila. Žal. Jaz sem "zaživela" srečno s svojim malim sončkom šele, ko smo se pri 1,5 meseca nehali dojiti.

Murkica slikice...jupi...čakam

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
27.7.2009 21:23:30   
sonček33
Kako bomo zdej povrsti dihale  - serendipity, živa, oktavija, larilu, murkica... madona še dobro da sem na porodniški, drugače ne bi sfolgalauser posted image
Kako pa ste nosečke?

Beyba lepo, da se se nam spet malo javila.

Žižek tebe mam pa itak rada sto na uro,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
27.7.2009 23:28:14   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

kliki kaj še vedno ni user posted image ? meni tudi tokrat ni uspelo, ampak nisem obupala in upam, da bom spet user posted image , ma sej nama bo uspelo, verjamem v touser posted image user posted image

Ne še vedno ni pa nisem obupala. Grem veselo naprej pa ni vraaga da tudi meni ne rata. Bom pa probala malo odklopit željo po user posted image  pa potem mogoče rata.
Navijam za vse ki čakate na user posted image . user posted image   user posted image  user posted image  Avgust je naš mesec.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
28.7.2009 6:22:54   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

kliki kaj še vedno ni user posted image ? meni tudi tokrat ni uspelo, ampak nisem obupala in upam, da bom spet user posted image , ma sej nama bo uspelo, verjamem v touser posted image user posted image

Ne še vedno ni pa nisem obupala. Grem veselo naprej pa ni vraaga da tudi meni ne rata. Bom pa probala malo odklopit željo po user posted image  pa potem mogoče rata.
Navijam za vse ki čakate na user posted image . user posted image   user posted image  user posted image  Avgust je naš mesec.

Klikiuser posted image user posted image user posted image user posted image tako kot si rekla, odklop želje po bejbiju najbolj pomaga... ko psiha ni obremenjena in ko se z dragim ljubiš iz ljubezni oz. potrebeuser posted image user posted image user posted image user posted image in pri tem ne razmišljaš ali so plodni dnevi in ali vama bo ratalo naredit user posted image ....

Tako je uspelo nama po dolgih 4 letih matrarije....user posted image user posted image Zdaj ga pa imamo, sam iz trebuha še more prilezit...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa hvala deklata za vse res koristne informacije.... grem naslednji mesec v šoping v Mullerja po vse kar še potrebujem... da bom imela nekaj časa mir....user posted image

Lep dan vam želim!!!

< Sporočilo je popravil oktavija -- 28.7.2009 6:23:43 >

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
28.7.2009 8:16:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

spps..še zdaj mi nisi odgovorila, kako kaj kmetija n fb-ku? sem se odjavila, ker moram diplomo končat, pa taaak vse pogrešam, in rabim insajderske novičkeuser posted image
Se še dojite? moja nečakinja že pridno papka korenčkauser posted image
user posted image user posted image user posted image  biba farma laufauser posted image user posted image user posted image sam bom jaz tud mogla dat mal na off, da se bom začela učit za maturo,ki je čez slab mesecuser posted image user posted image user posted image
dojimo se ne več ( je stres zarad šole in M naredil svoje),tak,da tudi mi dodajamo korenčka ,jabolko,poskusli smo krompir in špinačo,pa radi jemo na žlico (sam mlekec ni dostuser posted image user posted image )

In do kdaj boš oddala diplomo? držim pestke,da čimprej zrihtašuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
28.7.2009 9:29:43   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Sonček85 - se sicer strinjam z nončiko glede dojenja, pa vseeno, moja izkušnja je drugačna. In vem, da v drugo (če to sploh kdaj bo) niti pod razno ne bom več vztrajala pri dojenju za vsako ceno. Če bi vedela, kaj vse bom prestajala zaradi tega, bi se že v porodnišnici odločila, da ne bom dojila. Žal. Jaz sem "zaživela" srečno s svojim malim sončkom šele, ko smo se pri 1,5 meseca nehali dojiti.

Murkica slikice...jupi...čakam

Tukaj se bom pa še jaz pridružila! user posted image  Pri nas smo se dojili do 3 rojstnega dneva! Se pravi polna tri leta. V drugo ne mislim več tega ponoviti, ker so bila ta tri leta čisto prehuda zame!!! user posted image user posted image  

Sicer je sine fuuul zdrav (trkam) star 11 let pa še ni bil na antibiotiku, enkat na tri leta je malo prehlajen in to je to. user posted image  Samo ko bomo ponavljali, bomo program dojenja bistveno skrajšali... user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
28.7.2009 9:44:49   
murkica
No tole je pa naš voziček. Sicer je slika malo slabša, ker je bilo slikano s telefonom, ker ne najdem kabla za fotoaparat, ampak bo zaenkrat tudi ta v redu...
user posted image

(samo ne gledat zadaj razmetane postelje :) )

Ful sva zadovoljna in v živo je še veliko lepši kot je na sliki. Tako, da mami in ati sta čist navdušena, samo še jenčico rabita, da bo čez dobre 3 mesece anjčkala v njem. user posted image user posted image

Drugače pa bodite lepo in pozdravčki vsem. Grem dat prati perilo...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
28.7.2009 9:48:48   
NATAŠA35
jaz sem enega dojila 10 mesecev, drugega korenjaka 2,5 let - pa bi ga lahko še več, pa sem dobila službo za nedoločen čas po 9 letih na zavodu in tretjega eno leto, ker sem morala predčasno v službo..

in glede, da sem drugega dojila kar nekaj časa, je najbolj zdrav in močan, kot ostala dva, tako da bom vztrajala pri dojenju tudi v četrto, če nam rata zanositi

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
28.7.2009 9:54:10   
gigi1
Daaan user posted image

Živček kolk je lep kotiček user posted image  user posted image  user posted image

Murki prav všeč mi je voziček. Tak sončen je user posted image

Sonček33 user posted image  tudi jaz mam tebe lada user posted image

Sonček85 jaz ti težko kaj svetujem. Naredi tako kot čutiš in zmoreš, vendar kot je napisala Sonček33 preko svojih meja ne moreš in misli tudi nase user posted image

Lupčkam prav vse user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
28.7.2009 10:28:59   
bivša vita80

Ojjjj!

Zaj se pa že res zopet lep čas nisem javla! Packa jaz! Sporočam, da je z nama vse vredu. V ponedeljek imam pregled pri ginekologinji skoraj po 5h tednih tak, da bomo vidli za koliko je zrastel naš dojenček in če je vse tako kot mora biti.

Lep pozdrav Vita.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
28.7.2009 10:54:39   
ledenka
murki, lep voziček user posted image

vita, super, da sta ok! a za spol že veš?

sonček85, menda je kriza pri 3 mesecih zelo pogosta. ampak itak, taglavno, kar je lahko, je Aleks že dobil iz tvojega mleka.

mali M malce počiva, potem se greva umit in porihtat user posted image pa mal v lajf! zmanjkalo je plenic, mačje hrane, pa za jest mamo bolj malo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bivša vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
28.7.2009 11:54:05   
Anonimen
Ojla čvekice user posted image user posted image

Murki voziček je SUPERCA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Prov luškan je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem malo pridna danes... Sem pospravila štumfe in gate v novo omaro (sem se pripravljala en teden user posted image user posted image ) pa pomila celo stanovanje in namazala po tleh... Zdej pa še razmišljam, če se mi da še peglat user posted image user posted image Se še nisem odločila... Mogoče bom pa kam pobegnila, samo sem kar sama samcata pa nevem kam naj zavijem user posted image user posted image

No najprej bi mogla kej popapat, sploh zarad te moje sladkorne, ampak mi je prov muka sama jest user posted image Mah bom že.....

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1388
28.7.2009 14:32:53   
sonček85
ekola da se vam malo javim.No mleka imam še hvala bogu toliko da ga imam za vsak drugi obrok user posted image user posted image user posted image user posted image
sonček:hvala ja in verjamem da je lažje če ne dojiš a kaj k je tko lepo.
No se je pa odloču da ne bo na zizi in pika.Si ga moram spumpat in mu ga dat.user posted image
murkica:uuu kako je lep ,nekaj posebnegauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
28.7.2009 15:25:07   
Nončika
sonček85, glede na to, da si samo črpaš maš dosti mleka. ko sem jaz prešaltala na črpanje, ker pač mala ni htela po zizi, je blo lažje po flaški sem mleko zgubila. se pa tudi strinjam z sonček33, če ne gre pač ne gre. samo, jaz na žalost radosti dojenja niti probala nisem. mala je bila na intenzivni negi,jaz brez mleka, ko smo pa prišli domov pa je mala samo spala pri meni. na zizi. jaz pa zraven jokala.

na pregledu je bilo vse ok. voda ok, kri pa tak tak no. vaginalni pregled me je spet bolel, ne tolko kot zadnjič, a vseeno. srčeka smo poslušali. kontrolo mam pa že čez dobra dva tedna.

bolniško mi je G zaprosil do 15.9, bomo vidli, kaj bo zdaj rekla komisija. do petka bom na trnih. naj mi odobrijo, pol pa še mam dopust in porodniška.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
28.7.2009 15:28:31   
Nončika
murki, lep vozek. to bo vaša jenčika ponosno spala v vozičku. user posted image user posted image user posted image

živček, tako rabim jaz tudi. prideš še pri meni red napraviš?

jaz pa čakam našega keramičarja, da nam še zadnje ploščice po tleh položi.

mala je pri tašči, malo ji živčke parajo vsi vnuki, jih ma kar 4 na kupu. naša se je odločila, da bo tam prespala. bomo vidli, če bo iz te moke kaj kruha.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
28.7.2009 15:29:47   
Anonimen
sonči veš je še druga možnost da ima tak obdobje in da noče po zizi vlečt k gre lažje vn pri flaškiuser posted image
jaz sm mela pa borbo z lupinico in prevleko in sm prej jaz obupala tko da bo še moj probal dol dobit drugače bom res mogla na roke oprat sam pol sm jo razstavila na prafaktorje za čist brezveze,pa še potem sem se spomnila da morm najdt še un del za novorojenčke k se mi niti sanja ne kje hudiča mam to spravljenouser posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1392
28.7.2009 16:52:44   
sonček33
Murkica zelo lep voziček. Še dete pride, pa bo popolno.

Punce, da ne boste mislile, da sem jaz proti dojenju. Nikakor. IN itak, da vsaka mati želi svojemu otročku vse najboljše. Materino mleko je najboljše, najcenješe, najbolj pri roki, vedno na razpolago, vedno na pravi temperaturi ... Vse drži.

Jaz sem se mesec in pol borila. Bila v roku 14 dni dvakrat pod narkozo, da so mi rezali gnojne rane (absces) in pridelala vsakič 1 cm premera veliko in vsaj toliko tudi globoko  luknjo skoraj pri bradavici, iz katere je še nekaj ur močno tekla kri, gnoj pa vsaj še teden ali več.  V tem času , takoj po opreaciji 24 ur nisem snmela dojit iz obeh dojk, kar pomeni da je bil LOvro že v tem času na flaški AM, potem sem si v času iztekanja gnoja morala iztiskati mleko, pri čemer je tekla tudi kri iz rane, torej ej bilo mleko iz operirane dojke neuporabno. Mesec in pol sem samo dojila in iztiskala mleko in hodila po bolnicah in zdravnikih ...Lovro pa se je v enem mesecu zredil za samo 300g, Jaz sem zgubila vso pridobljeno težo v dveh tednih- Z živci pa sem bila na koncu. Poleg tega sem bila 3 tedne po porodu skoraj nepremična (razen odhodov na urgenco) in ves čas v postelji, ker se je zaradi komplikacij pri epiduralni moj svet skoraj podrl. Nisem mogla vstati, ker me je tako bolela glava in vrat, da nisem bila sposobna stati. Prvič sem svojega sončka pestvovala pri njegovih skoraj treh tednih. Vse je postoril očka. Od previjanja do kopanja.

Moja izkušnja je pač taka. In ko se mi je absces začel delati že v tretje v 14 dneh in mi je ginekolog na urgenci na živo iztiskal gnoj, ker nisem želela še ene narkoze -  sem se odločila, da preneham to agonijo. Lovro pač ne potrebuje psihično uničene matere, amapk srečno in zadovoljno mamico - kar sem po prenehanju tudi postala.

Ne more mi pa nihče reči, da se nisem trudila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
28.7.2009 17:25:52   
sonček85
hvala vsem za nasvete.

nončika.super za pregled

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
28.7.2009 17:28:11   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

No tole je pa naš voziček. Sicer je slika malo slabša, ker je bilo slikano s telefonom, ker ne najdem kabla za fotoaparat, ampak bo zaenkrat tudi ta v redu...
user posted image

(samo ne gledat zadaj razmetane postelje :) )

Ful sva zadovoljna in v živo je še veliko lepši kot je na sliki. Tako, da mami in ati sta čist navdušena, samo še jenčico rabita, da bo čez dobre 3 mesece anjčkala v njem. user posted image user posted image

Drugače pa bodite lepo in pozdravčki vsem. Grem dat prati perilo...

iiiiiiiiiiii ful lep voziček, bravo mami in ati, lepo sta izbrala, sedaj pa samo lepo božaj bušija do konca in bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
28.7.2009 17:32:01   
Nončika
sonček33, bravo!!! niti slučajno nisem mislila, da si proti dojenju. agonija, ki si jo preživela je preveč. Lovro potrebuje srečno in zadovoljno mamico, točno tako!!! ni prvi in mislim, da ne zadnji otrok, ki bo pristal na AM in zrasel v velikega in močnega fanta. keš, ki ga daš za AM pa pač pozabiš (čeprav ni malo-posebej pri eni plači), najvažneje je, da je detece srečno in zdravo.

to, da so dojeni otroci bolj zdravi, ko pa tisti na AM pa vedno ne drži. moja mala je recimo dobesedno zrasla na AM in bila manj bolana, kot pa njena sestrična, ki je pa bila polno dojena tja do 2l.

jaz sem le povedala kako mi je žal, da dojenje pri hčerki ni steklo. da sem bila na robu obupa, jokala. zdaj pa grem v tej nosečnosti pogumno naprej in upam, da nam bo zdaj v drugo dojenje steklo in bo tako otroček kot mamica zadovoljna.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
28.7.2009 17:35:42   
trinity22

Punce, da ne boste mislile, da sem jaz proti dojenju. Nikakor. IN itak, da vsaka mati želi svojemu otročku vse najboljše. Materino mleko je najboljše, najcenješe, najbolj pri roki, vedno na razpolago, vedno na pravi temperaturi ... Vse drži.

Jaz sem se mesec in pol borila. Bila v roku 14 dni dvakrat pod narkozo, da so mi rezali gnojne rane (absces) in pridelala vsakič 1 cm premera veliko in vsaj toliko tudi globoko  luknjo skoraj pri bradavici, iz katere je še nekaj ur močno tekla kri, gnoj pa vsaj še teden ali več.  V tem času , takoj po opreaciji 24 ur nisem snmela dojit iz obeh dojk, kar pomeni da je bil LOvro že v tem času na flaški AM, potem sem si v času iztekanja gnoja morala iztiskati mleko, pri čemer je tekla tudi kri iz rane, torej ej bilo mleko iz operirane dojke neuporabno. Mesec in pol sem samo dojila in iztiskala mleko in hodila po bolnicah in zdravnikih ...Lovro pa se je v enem mesecu zredil za samo 300g, Jaz sem zgubila vso pridobljeno težo v dveh tednih- Z živci pa sem bila na koncu. Poleg tega sem bila 3 tedne po porodu skoraj nepremična (razen odhodov na urgenco) in ves čas v postelji, ker se je zaradi komplikacij pri epiduralni moj svet skoraj podrl. Nisem mogla vstati, ker me je tako bolela glava in vrat, da nisem bila sposobna stati. Prvič sem svojega sončka pestvovala pri njegovih skoraj treh tednih. Vse je postoril očka. Od previjanja do kopanja.

Moja izkušnja je pač taka. In ko se mi je absces začel delati že v tretje v 14 dneh in mi je ginekolog na urgenci na živo iztiskal gnoj, ker nisem želela še ene narkoze -  sem se odločila, da preneham to agonijo. Lovro pač ne potrebuje psihično uničene matere, amapk srečno in zadovoljno mamico - kar sem po prenehanju tudi postala.

sonček33 kapo dol, vsaka ti čast za ves tvoj trud, žal pač ni uspelo, važno je da se tvoj mali sonček lepo razvija pa četudi na AM in da si ti sdaj OK, mislim da si se čisto pravilno odločila.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
28.7.2009 17:43:50   
trinity22

Kako bomo zdej povrsti dihale  - serendipity, živa, oktavija, larilu, murkica... madona še dobro da sem na porodniški, drugače ne bi sfolgalauser posted image Kako pa ste nosečke?

Beyba lepo, da se se nam spet malo javila.

Žižek tebe mam pa itak rada sto na uro,

vsake toliko grem čekirat pod rodili smo in že stiskam pesti za vse vas, da bo porod čim krajši in čim manj boleč ..... do takrat pa še pridno božajte svoje bušije in uživajte v teh nepozabnih trenutkihuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
28.7.2009 20:28:58   
sonček85

nikakor ne mislimo da si proti.Dobro vemo kaj si vse prestala ,kolikokrat bila v bolnici.Tvoja zgodba je velika in pove kako si vse dala skozi.Tvoj sonček Jakob je lahko ponosen na vojo mami in tudi ti sama nase,ker si vse to dala čez.Vsaka ti čast.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
28.7.2009 21:15:18   
ledenka
uf, pa je še en dan mimo... me zanima, kako bo mali danes spal, ker sva popoldan oba zaspala - jaz za 2 uri, mali pa je kar 3 ure spančkal user posted image je pa res, da je prejšnjo noč bolj slabo spal, ene 3x se je zbudil za pit.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......