|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
26.7.2009 23:38:24   
Kliki
Sam na hitro vam sporočim da je moja M v soboto zjutraj prišla. Povzzročila mi je pa en kup težav ker mi je bilo noro slabo. Zdaj sem že OK. Tečka pa tudi počasi odhaja.
Če sem čisto poštena sem jo bila kar vesela, zdaj saj vem da je treba v nov boj.

Lahko noč. user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
27.7.2009 3:42:30   
oktavija
Jutro bejbe!!!

Kako kaj? Jaz ne morem spat pa pišem!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da bo tvoja tečka kmalu odšla za kako leto na dopust

Beyba pa kje se ti skrivaš??? Veš kako sem te pogrešala!!!user posted image user posted image

Vse ostale pa tko veste da vas ima oktavija rada!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja včeraj sem bila v Mullerju v Velenju, ker ga v Celju ni... in sem ugotovila da folk na veliko kupuje vse njihove izdelke, tudi vlažilne robčke in planičke... res da se pri ceni razlika pozna... ampak mene zanima kakšna pa je kvaliteta ( tudi za novorojenčke).... sicer sem slišala veliko pohval na rčun Mullerjevih planičk....

No jaz sem si za začetek nabavila Pampersovo 1 (2-4 kg) pol bom pa videla.... Kak vaš dober nasvet ne bo doveč!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
27.7.2009 9:55:30   
Kliki
Oktavija tudi jast upam da bo kmalu odšla na dopust.
Kar se pa izdelkov Muller tiče ti pa jast lahko povem da kolegica za svojo pupo vse nabavlja tam in je zadovolna in pa še občutno ceneje je.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
27.7.2009 10:15:57   
NATAŠA35
oktavija, jaz veliko kupujem v muellerju in ti lahko povem, da sem z njihovimi izdelki fenomenalno zadovoljna, so kvalitetni izdelki in tudi poceni...pleničke so zelo vpojne, tako da mali nima mokre pleničke in so mile takrat boljše kot pa pampers...res pa je da je razlika,če kupiš pampers pleničke v muellerju ali kjer drugje, ker tu imajo samo originale in izdelano v nemčiji (njihova znamka), tamali nikoli ni imel nobene alergije ali rdečke ritke, kar se je dogajalo pri drugih plenicah...prav tako so fenomenalni robčki za obrisat (rumene barve, njihova znamka), šamponi...

zelo ti priporočam...

kliki kaj še vedno ni user posted image ? meni tudi tokrat ni uspelo, ampak nisem obupala in upam, da bom spet user posted image , ma sej nama bo uspelo, verjamem v touser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
27.7.2009 10:19:02   
Anonimen
oktavija v mullerju dobiš npr pleničke iz avstrije nemčije kar pomeni bolj kakovostne kot pa če kupiš pamperske v mercatorju al kje drugje k so narejene pa na poljskem,tko da kvaliteta definitivno premaga,jaz za tamavčija niti enkrat nisem kupila drugjhe pampersk kot v mullerju

jaz sm čist fertik pa še 12 ni ure,tamavči neki joku in ga je zdele kr zmanjkaluser posted image tko da ne vem al se mu kej kuha al kaj tko da sem ga nosila in me zdele čist vse boli

nč grem zdele krompir dat kuhat dokler mam obe roki frej

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1355
27.7.2009 10:46:24   
Anonimen
Oktavija tudi jaz sem kupila Müllerjeve pleničke user posted image Pravijo, da so super dobre in robčki tudi. Kar se pa otroške kozmetike tiče, pa zaenkrat še nisem nič kupovala, ker sem se oprijela samo hladilnega mazila in mandljevega olja. No en Becutan imam za ven, to pa je vse. Dobila sem eno olje Bübchen, pa bom vidla kako se obnese...
En paket teh malih pleničk je pa še mami kupila v Leclercu, pa ti sporočim, kere so boljše, če bom prej rodila kot ti user posted image user posted image user posted image

Aja včeraj sem poslikala naš kotiček za tamalega... Lahko si ga ogledate v albumu user posted image user posted image

A voziček in lupinico sem vam že pokazala?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1356
27.7.2009 11:18:48   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

aqua a ti si bila na Bledu? ja madona, zakaj se pa nismo za kofi zmenil?

Če bi vedla, da si v bližini bi se javla, da se zmenva... Nč hudga, pa naslednjič... user posted image  Sem pa velikokrat na tem koncu... tako da ko naslednjič štartam, javim ziher... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
27.7.2009 11:25:20   
ledenka
jutro user posted image tud mi smo nazaj z vikenda na morju... no, prišli smo že včeraj popoldan, smo šli bolj zgodaj, da se izognemo gneči. Vreme je bilo super, samo smo bili tako leni, da še do plaže nismo šli - smo kar ostali pri hotelskem bazenu user posted image pa pojedli kup ribic in drugih morskih dobrot

Oktavija, Müllerjeve pleničke so fajn, edino meni se zdijo malce vroče za poletje. jih pa uporabljam za ponoči (do sedaj - kak teden - še niso spustile), čez dan pa Alano ali Moltex (eko plenice). njihovi robčki mi pa niso všeč, bolj so mi DMovi (Babylove, modro pakiranje - zelenega še nisem probala)

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
27.7.2009 11:27:17   
aqua77
Ojla Ajsi, a kar po morju ste se potikali... user posted image  Fajn... user posted image  A je Maks užival?

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
27.7.2009 11:31:18   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Ojla Ajsi, a kar po morju ste se potikali... user posted image  Fajn... user posted image  A je Maks užival?

seveda. sva z mojim ugotovila, da so mu fancy hoteli všeč user posted image pa jahte tudi. bo moral dobro zaslužit user posted image je bilo pa kljub slabim napovedim super vreme, kar prevroče

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
27.7.2009 11:35:45   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

seveda. sva z mojim ugotovila, da so mu fancy hoteli všeč user posted image pa jahte tudi. bo moral dobro zaslužit user posted image je bilo pa kljub slabim napovedim super vreme, kar prevroče

E ja, hvala bogu, da se za vreme na obali velikokrat zmotijo... user posted image user posted image user posted image  

Glede tvojga pa verjamem, da so mu nobl stvari všeč.... user posted image  Bo mogu še mal bolj za delo prijet, sam kaj ko bo potem še manj doma...
No ja, važno da bosta vidva z Maksom uživala, atiji so pa za to, da denar služijo... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
27.7.2009 11:42:48   
ledenka

E ja, hvala bogu, da se za vreme na obali velikokrat zmotijo... user posted image user posted image user posted image  

Glede tvojga pa verjamem, da so mu nobl stvari všeč.... user posted image  Bo mogu še mal bolj za delo prijet, sam kaj ko bo potem še manj doma...
No ja, važno da bosta vidva z Maksom uživala, atiji so pa za to, da denar služijo... user posted image user posted image user posted image

ne mojmu, Maksu so všeč user posted image mali ma že zdaj drag okus, po kom le? user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
27.7.2009 11:48:52   
aqua77

ne mojmu, Maksu so všeč user posted image mali ma že zdaj drag okus, po kom le? user posted image

sem narobe zastopla... user posted image user posted image user posted image  

Če je pa Maksu vse to všeč, je pa sigurno po mamici pobral!!! user posted image user posted image  user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
27.7.2009 12:04:36   
ledenka

sem narobe zastopla... user posted image user posted image user posted image  

Če je pa Maksu vse to všeč, je pa sigurno po mamici pobral!!! user posted image user posted image  user posted image user posted image

ja, ati tud nima poceni okusa user posted image sem rekla, da gremo naslednjič šotorit, da se navadi tud na neluksuzne zadeve user posted image

se greva zdaj umit in na trg, nimamo nič za jest

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
27.7.2009 18:51:01   
gigi1
Kliki user posted image user posted image user posted image

Ajsika a ste uživali? Maksi se je pa verjetno kar po obeh vrgel user posted image  user posted image  user posted image

Aquica vidim, da si aktivna danes user posted image

Spps hvala user posted image  izpod tvojih prstkov v mojga bušija user posted image

Larilu prosim pazi nase.

Živček jaz pa ne vidim sobice v albumu user posted image

Pikica0 in Biba vaju sem pa tolk vesela, ko se oglasita user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
27.7.2009 19:35:33   
Anonimen
Sem te dodala med prijatelje in zdej boš po moje lahko vidla user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1366
27.7.2009 19:35:47   
sonček85
beyba,ja mali lepo raste ,mje priden ,samo mamici je pričelo primanjkovati mleka in dodajamo
Hvala za glaske user posted image

evo vas vse lepo pozdravljam in se še oglasim kaj.Vsem borkam veliko sreče,mamice bodoče pridno božajte bušije,mamice cartajte bebije

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
27.7.2009 19:44:54   
murkica
Živa jst ne vidim slikic, vidim jih samo od poroke in bušija...user posted image

Danes smo dobili vozičekuser posted image user posted image
Bom pa dala slike gor, takoj, ko bom utegnila, zdajle namreč šibam delat. Upam, da se zvečer najde čas in pokažem.
Drugače pa vse lepo pozdravljene.
LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
27.7.2009 19:59:06   
gigi1
Živček še vedno ne vidim. Samo slikce bauhija in poroke. Isto kot Murkica.

Murki user posted image  user posted image  user posted image  za voziček

Sonček85 lupčka Aleksu user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
27.7.2009 20:29:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Danes smo dobili vozičekuser posted image user posted image
Bom pa dala slike gor, takoj, ko bom utegnila, zdajle namreč šibam delat. Upam, da se zvečer najde čas in pokažem.
Drugače pa vse lepo pozdravljene.
LP

Murkica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

žiži:hvala in poljučke pošilja nazaj,no malo zasanjane a jih pošilja.Že lepo aja,se je skopal ,najedel in sedaj spiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
27.7.2009 20:29:23   
sonček85
živa:jaz te imam za prijatelja pa če kliknem na tvoj album ne vidim sobice ampak samo bušij prelepga in porokico .user posted image če pa kliknem na moja ringaraja jo pa vidim.joj kako je lepaaaaaaaaaaaaaaaa,pa previjalna mi je všeč

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
27.7.2009 20:46:34   
Anonimen
Kaj pa zdej? Sem dala da ga lahko vidim jaz in moji prijatelji, pa zgleda ne dela user posted image user posted image user posted image

No zdej sem vse albume odprla.... Sej nima smisla da se še skrivam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 27.7.2009 20:51:14 >

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1372
27.7.2009 20:50:14   
Nončika
klikiuser posted image user posted image . v novi krog in v nove boje.

oktavija, jaz sem pri mali prešaltala na Mullerjeve plenice pri njenih 8m, se mi zdi, da so tedaj prišle ven. bile so 1A, robčki prav tako. tam sva kupovala pamperske in pa mlekeca. pa sem vidla in sem si mislila za tisti keš ga probam. in ga več nisem menjala za nič drugega. no, enkrat sem po tistem še probala Lidlove, pa sem jih tak vrgla, da joj. robčki isto. kozmetike pa nisem ravno preveč uporabljala. še danes pri njenih 4l se zna zgoditi, da jo zvečer stuširam, umijem samo z vodiko. čisto vodo.
za njeno rito sem rabila bepanten, samo pri kakecu, drugače pa robčke. milo sem začela rabit pri njenih cca 6m, do tistega samo voda.

sonček, ti samo vstrajaj pri dojenju. dodatek pač daj, a ne obupaj. to ti znam povedat iz prve roke. jokala sem se, ko sem mala več ni hotela dojiti. lažje je priteklo po flaški.

murkica, super za vozek. jeee!!! mi ga še nismo nabavili. se mi zdi, da ga bomo čez dober mesec že počasi morali.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
27.7.2009 21:05:12   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Kaj pa zdej? Sem dala da ga lahko vidim jaz in moji prijatelji, pa zgleda ne dela user posted image user posted image user posted image

No zdej sem vse albume odprla.... Sej nima smisla da se še skrivam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj se pa vsi lepo vidijoouser posted image user posted image user posted image
nončika:prav imaš,meni je tko lepo k dojim ,da bom še naprej vstrajala .Sem pa vesela da sem ga vsaj prve tri mesece imela .pA TKO SEM MISLA DA GA BOM DO 9M DOJILA ČE BOM LE MLEKECA IMELA.a BOMO VSTRAJAL NI DA NIuser posted image user posted image HVALA

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
27.7.2009 21:16:19   
Anonimen
ojla
evo preden grem vodoravno k sm čist fertik,noge me tko ubijalsko bolijo tko da mi bo cel telo in klara hvaležna da se bom ulegla,če bom pa jutr sploh lahk ustala se bom pa s tem jutr ubadalauser posted image tamavči je dans skoz kr neki jokcu pa skoz sm ga več al manj nosila tko da posledica tega da me vse boliuser posted image
živček lepa sobicauser posted image
sonči glede dojenja pa lepo imej v mislih da si prvovrstna mami za svojega sončka,jaz sm si večkrat izstiskala pa čeprav je bilo po 20ml pa je bilo pač sam 20,bo pa potem bolj,lahk pokličeš G pa ji rečeš za tabletke al pa razpršilo ali celo oboje,lahko probaš tudi s čajčkom za dojenje,no pri meni je bilo vse ker druge mi ni ostalo k je flaško zavračal ker če ne bi bilo mleka bi mogu preko infuzije dobit tko da upam da boš imela dovolj mlekca če pa ne pa tud ne bo nič narobe ker bo sonček junior še zmeri imel the best mamiuser posted image
kliki user posted image
gigiuser posted image
ajsi že zadnjič sm hotela rečt da maš ful dobr podpisuser posted image
ostale pa nisem pozabila sam zdele res ne morm niti sedet več ne tko da vas bom jutri obdelalauser posted image
nč nočko vsem

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......