|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
29.7.2009 17:21:19   
modrasmotka
oj
ka ste se razpisale,sm vas komi komi prebrala.
danes sem imela ponovni ctg ja naša mala bila tako pridna da je setra 3x mogla prestaviti aparaturco da smo ulovili srčekauser posted image
nasledji pregle 7.8 na moj rok

gledeuser posted image smo še občasno aktivni,še danes smo.pa mi sedaj proti koncu kr pašeuser posted image

joj danes sm se v bolnici tako načakala mal čez 8 sem bila tam pa preden sem prišla na vrsto za ctg-res da so 4 deloval na nekrat pa ni pomagala velik,pa preden je zdravnica nazaj prišla delat mal do 1 sm bla pa res čist konec-bolnice pačuser posted image
če se pa kje drugje ne načakaš se pa pri na v bolnici.
user posted image

evo da še jst pokažem mojega bušija.danes zjutraj slikano preden sem šla na pregled,ko se strije še ne vidijo tolikouser posted image
drgač mi pa noge tako zatekajo da sam japonke al pa krokse nosim,največ sem pa kr bosa

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
29.7.2009 17:26:36   
hel32
Res je Živa ja, če so mi to v P nardili že drži, sam 1x sem se samo orng spucala no pri 2 poskusu pa je ratalo!
Enim tudi to ne pomaga.
Sicer pa probat ni greh, imajo pa olje v lekarni.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
29.7.2009 17:27:39   
*Orhideja*
No sej če dobro pogledam, je tisti U res lahko krogec. Joj kako pišejo teli zdravniki.

Alisa upam, da se čimboljše izteče. Najbolje je res, da pokličeš v P in ti tam povedo kako pa kaj, ali pa kakšen samoplačniški pregled, samo nevem če prideš tako hitro na vrsto.

Benjamin: 13.8.2009

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
29.7.2009 17:29:34   
Anonimen
aja.....glede kavice. drnula je tudi zelooooo lustna nosecka. prav pase ji bit noseckica, pa taaaaak leeeeeep busi ima.
tamala Neca pa SPLJOH!!!!princeska z veliko zacetnico.
mi je pa prav smesno, kje se najdemo. poznave se ze po mojem 20 let na videz. in hodive ena mim druge.danes pa sve kr kavo pile skupaj!PA SE JO BOVE! ane, drnula...?
aja pa to: recem mami, da grem s Piko na kavo, da mi cunjice prinese, pa mami: a reeeeees???????? S PIKO????? joj, ona je tako rada imela naso Trino(nas bivsi pes)
pol pa sprasevala kako si, pa kje si, pa ce imas ze kaj otrok, pa da naj te lepo lepooooo pozdravim!user posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 29.7.2009 17:32:03 >

(odgovor članu modrasmotka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2054
29.7.2009 17:31:55   
hel32
Alisa, to je pa iz strani sestre skrajno neodgovorno, ti lepo pokliči v p in povej kako in kaj, pa naj ti svetujejo, verjetno boš pa kr tja šla, da ti ctg nardijo,
mislim, kaj takega, ja pa še UZ ti morajo nardit, zaradi lege!
Jao, zakaj se nisi pa že kr tam v ordinaciji razpičila, jaz nebi bila tiho!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu *Orhideja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
29.7.2009 17:33:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Res je Živa ja, če so mi to v P nardili že drži, sam 1x sem se samo orng spucala no pri 2 poskusu pa je ratalo!
Enim tudi to ne pomaga.
Sicer pa probat ni greh, imajo pa olje v lekarni.

Ojoj.... zdej k si mi pa to povedala pa sploh nevem kaj naj nardim user posted image user posted image user posted image user posted image   Me je kr strah ga it kupit user posted image user posted image user posted image user posted image   Moj MV pa je že menda čist zmehčan user posted image user posted image user posted image Naj počakam jutri do pregleda in ga grem pol kupit? Kok hitro pa to deluje?

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2056
29.7.2009 17:34:46   
Anonimen
ziva, greve kupit pa probat?
pa se u mercator pa zalogo wc papirja sproti!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2057
29.7.2009 17:34:47   
Alisa
Joj, punce moje drage,
Jutri bom takoj skočila v akcijo in poklicala v porodnišnico sm kam, rodit bi šla v Lj. ali bi morala klicat v Kranjsko porodnišnco, drugač sem v tej regiji. Joj men se kar rola. V celem dnevu sm pojedla en sladoled, nimam apetita sm na kuzlanje mi gre. Res me je tole povozil. Pa še nobene tolažbe nimam razen od vasuser posted image user posted image user posted image , hvala vam res!!!!user posted image

Ja jaz sem vpršala kaj naj zdaj, pa je rekla jaz ne morem nič, ne vem kaj naj. Res zdaj če tuhtam klaj bi mogla rečt mam 2000 idej, takrat tist trenutek pa sem blokirala.

Joj moram mal počit, ker me krči od živčnosti po mojem dajejo, me mučjo od takrat da je groza.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
29.7.2009 17:36:53   
Anonimen
alisa!!!!!5.8. sve zmenjene!!!ne se danes jit!

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 29.7.2009 17:37:44 >

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2059
29.7.2009 17:45:12   
Anonimen
Zdej sem pa od Pušenjaka našla post, da menda ricinusovo olje povzroči vnetje sluznice in zato drisko, vnetje pa je menda samo po sebi naravni sprožitelj poroda. Pušenjak ga strogo odsvetuje user posted image   A nam je res tok hudo? Čist nič mi več ni jasno... Po eni strani bi blo to SUPER, po drugi pa spet..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Hel32
kdaj si ga ti dobila za pit?

Še LINK do Pušenjaka.....

< Sporočilo je popravil živa25 -- 29.7.2009 17:47:28 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2060
29.7.2009 17:55:55   
Anonimen
user posted image jah, bomo pa se cakaleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2061
29.7.2009 17:58:25   
Anonimen
ja jst tudi tko mislim ja.... Ampak če je pa Hel to v P dobila je pa tudi malo čudno, da je on tok proti... Meni je pa slabo k pri norcih... user posted image Pa en dolg popadek sem mela pred par minutami user posted image user posted image Pa od 3 ko sem prišla domov sem že trikrat bla na 2. potrebi user posted image user posted image user posted image   Ampak sem ziher, da me samo zafrkava še zmeri vse tole user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2062
29.7.2009 17:59:25   
Anonimen
mogoce pa sploh ne rabis vec ricinusovega olja....da ne bos naslednja!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2063
29.7.2009 18:02:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

mogoce pa sploh ne rabis vec ricinusovega olja....da ne bos naslednja!

JOJ KAJ BI DALA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čeprov dvomim, ker me tkole že 3 tedne heca tale naš otrok, tko da user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2064
29.7.2009 18:03:39   
Anonimen
 v avto pa po luknjasti cesti. pomaga, preverjeno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2065
29.7.2009 18:05:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

v avto pa po luknjasti cesti. pomaga, preverjeno!

Mah meni nič več ne pomaga user posted image user posted image user posted image   Sem bla prejšnjo soboto v Ikei in od tam direktno do Gorice pa domov v LJ pa se ni nič zgodilo.... Zgleda da našemu Pupotu vožnja paše user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2066
29.7.2009 18:09:51   
Anonimen
pa sj jst bi tud rada, da bi imela nasa pupika kaj od poletja....user posted image
kdaj pa imas rok?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2067
29.7.2009 18:14:34   
Anonimen
20.8. Ampak točno tri tedne nazaj smo bli že v porodni, ker sem imela popadke, ki so se umirili user posted image In zdej smo na trnih, pa še heca nas skoz, ker mam vsak dan popadke, samo odprta pa prejšnji teden še nisem bla user posted image Upam da bo kej kmalu, ker me tole res že hudooo mori user posted image user posted image user posted image user posted image   Včeraj sem mela prov ornk slabo vest, ker sem že tok neučakana... Sem jokala kot dež cel večer, moj me je pa tolažil user posted image user posted image   U križu me je pa tok zaštihal, da sem mislila da bom mogla kr na urgenco user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2068
29.7.2009 18:18:11   
Anonimen
ujoj, ziva.....pa jst paniko delam, ko mi u bostvi nic niuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2069
29.7.2009 18:20:13   
Anonimen
groza... user posted image user posted image user posted image Zdele sem pa spet mela popadek... Je minilo toćno 28 minut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Spet ne bo nič user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2070
29.7.2009 18:25:46   
aprilčica07
Joj, ma saj vas ne uspem prebrat, kolko čvekate..

alisa: nimam komentarja, ti pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo se pa kopali, sem nardila malemu bazenčk pred bajto in je užiival sto na uro. Jst pa tudi, ker sem lahko tisti cajt sedela. Itak sva sama, moj ima kot začarano lih te dni kaos. Ampak ok, saj smo navajeni. Hb, za mamo in taščo, da vskočita kadar je uber kriza.

Prej me je osa pičila. Mislim, vsi insketi tega sveta se name spravljajo..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj še malo ven, pridem pa kasneje nazaj. Ampak ne preveč pisat, ker mi ne znese vsega pokomentiratuser posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
29.7.2009 19:33:33   
eee35
ojoj aprilčica, vse user posted image so se ustrašile, pa nobena ne pišeuser posted image . Tebe pa zgleda, da obade prav rade imajo, boga...

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
29.7.2009 19:35:48   
Alisa
Ne miška, bom počakala tebe! Do 5.8.09 bom že zdržala.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
29.7.2009 20:40:36   
aprilčica07
Evo mene, ampak danes sem tako uničena, da komaj diham.. Ta vročina me bo čisto pokopala, pa imamo relativno hladno v stanovanju... Jao meni.,...

Trenutno Jakoba ni, je šel z mojo mamo k noni.. Trebuh se mi zdi, da mi bo danes kr razneslo.. Vse me tišči in boli, pa vsa sem se namazala, da me insekti pustijo na miru in sama sebi smrdim.. Joj, pa saj samo jamram..user posted image

eee35: tudi ponavadi me imajo insekti radi, ampak to leto je pa še posebej veselo.. vse se flika name...user posted image
alisa: vidim, da si malo prišla k sebi... verjamem, da te je  razkurlo, mene bi tudi, da se pripelješ in pol doživiš to... madona, si upajo..

Grem ta cajt malo v kopalnico, moram malo pospravit, ker je kot, da bi bomba treščila.  Pol pa počasi malga spravit spat..  Pridem čekirat, če bo kasneje še kaj novega tle gori.. 

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
29.7.2009 21:11:46   
romana24
Evo pa smo preživeli Rokov 1 rojstni dan. Smo praznovali v krogu družine, ta prava fešta bo pa pol ko bo še tole dete prijokalo na svet.

Tortica je baje ratala vsaj tako pravijo. Evo ša mal slikic

Darilo od očija in mami
user posted image

Cel frajer
user posted image

ena skupinska
user posted image

No nobena pozabla sm slikat torto preden je namočil roko

user posted image

user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?