kerala
|
Pozdravljene! Ste res revice tiste, ki ne morete spati, mene že to, da se zbudim enkrat proti jutru za kako minutko, spravi ob živce... Jaz sem pa že iz masaže. Kot prerojena... naspana, spočita, sproščena... popoldan grem še na telovadbo, pa bom še razgibana! Ma saj si več že ne morem želet, bom kar noseča ostala, če bo šlo tako naprej... Včeraj sem spala od 11h do 7h, nič lulanja, potem pa še čez dan 2x zaspala po kako uro. Danes sem vstala komaj ob 8.30. Veliko sem tudi ležala, tako da sem danes res kot rožica, imam občutek da imam toliko energije, da bi lahko celo stanovanje generalno spucala (ma se heeeecam!, kaj takega mi na misel ne pride, če pa je lepše počivat in si privoščit, sčistla bo pa že čistilka). Takega relaxa nisem imela še nikoli v življenju in vprašanje, če bom to še kdaj doživela, tako da se zdaj trudim, da zadevo doteram do skrajnosti! Katera je že spraševala glede epiduralne! Jaz jo vzamem 100%, pa če se svet podre. To mi je edina rešilna bilka, ki me opogumlja, drugač bi me bilo pa res groza ob misli na porod in vse spremljajoče bolečine... Bom pa res pozorna in pazila, da je ne predoziramo, ker si ne želim končati z vakumom. Čeprav menda vakumi zaradi EA niso nevarni. Glede uspavanja... tudi jaz sem bila pri prvi izjemno pametna, kako je treba otroka dat v posteljico, pa ma da zaspi, kakošno uspavanje, to je samo razvajenost... Pa sem vse svoje besede 10x pojedla, ko sem dobila drugo... Tako da, punce, vse to prej ko slej mine. Kaj bistveno se pa spremenit ne da. Avto je pa hiperuporaben za te zadeve, Drnula, pri nas se je tudi izkazal kot odlično uspavalo, ma še zdaj včasih deluje... Glede prihoda drugega otročka - moja Živa je imela 17 mesecev, je bila pa takoooooo zlata, nežna do Dune že od vsega začetka, nikoli niti kančka ljubosumja. Vam želim, da bi bilo pri vseh tako! Je pa spet najbolj od karakterja odvisno, če bi bili obratno rojeni, bi imeli pa verjetno kar težave. No, saj potem tudi razlika med njima ne bi bila tako majha, zihr! Se vidi, sem rabla kar 13 let za "rehabilitacijo" Sisy, čakamo na novice, jaz stavim, da boš ti taprva! Flora, kakooooo lep voziček, kot da sem ga že nekje videla , moja košarca je pa rdeča... No, pa seveda krasna previjalja, pa buuuuušek seveda tudi! Romana, eno veliko za tvojega sončka! Pridna, da tortico pečeš. Pleničke - jaz sem kupila št. 2, tiste biološko razgradljive v Mullerju. Ma ne vem koliko stanejo, nisem primerjala. Bom poročala, kako se obnesejo, upam, da bodo OK. Glede je pa pr nas huda suša! Sploh več ne vem, kdaj sva nazadnje... Moj se je pa čisto sprijaznil, mu niti več na misel ne pride. Ko sem pa bila prvič , sva pa tudi do zadnjega dne, pa zato nisem nič prej rodila. Ma, kako se cajti spreminjajo... O tem, da bi mi ostekla voda, pa sploh nočem pomislit! Ne bo mi pa pika! Ne sme, še posebaj ponoči ne! Tako, zdaj grem pa malinov čajček skuhat, pol bo pa cajt, da se mal spočijem, kaj pravite?