sasa84
|
AnjaPH, v MŠ so rekli, da jo dobiš po dogovoru oz. na željo, sam je pa ne priporočajo, ker ima stranske učinke in ker je stvar še precej neznana...baje Mi je pa G rekla, da jo težko dobiš, če prideš ob kakšnem takšnem trenutku rodit, ko je tam samo dežurstvo. Anč, ti pa praviš, da so ukinili...? Ah, tud v redu, sej če ni vse OK, potem je bolje, da nimajo tega. Miška, pa ti maš tud ful lahko miškico...Al se men sam zdi? Kakšne so pa drugač kej teže v tem obdobju? Muca, mogoče je pa bolje, da greš na CR. Pikica sedi na ritki pa še veliko glavico ima. Bi se najbrž preveč matrala. Alisa, jst bi šla v sprejemno in zahtevala, naj me pregleda drug zdravnik, če tvoje/ga takrat ni. V LJ "pošiljajo" obvestila, če je tvoj G odsoten in ti tam določijo drugega na ta dan ali pa pač drug datum...Se mi je zadnjič zgodilo, da sem prišla, ko sem bila naročena pa mi povejo, da sem zamudila, ker sem bila naročena pri drugi. Se mi je skor sfrtajčkal! So me poslal v drugo sprejemno naj se zmenim, da me bo vzel drug. In so me spet obravnaval na varianto, da sm jst zafkrnla. Ko so mi končno našli drugega ginekologa (sem rekla, da domov ne grem in hočem bit pregledana, če sem že tu), pridem not in so me spet obravnaval, kot da sm jst tista trapa, ki je zamudila oz. me ni blo. Potem sem pa ven padla! Ker sem vmes klicala domov k mojim, če so mi slučajno na tisti naslov poslali obvestilo pa sta mi povedala, da ne - v glavnem, obvestila še do danes nisem dobila. Se mi je pa pred tem zgodilo nekaj podobnega, je bilo pa tko, da so v ponedeljek pošiljali obvestila, v torek sem imela pa pregled...ja fajn! Kot da pri nas poštar sam zarad tega že ob 8ih okrog hod! Res te znajo razjezit! Nazadnje sem pa čakala skoraj 3 ure, da sem prišla not, da me je nadomestna G vprašala, če sem OK, poslušala srčka, zmerili pritisk in zapisali kile. Kr neki! Hel32...in ime je??? Me tako firbec matra Drugač sem bila pa prej pri frizerju in me je preveč ostrigla, ampak sem vseen ful zadovoljna Pa prav pasalo je Jutri pa pregled-mogoče kaj novega zvem Me pa prav mine vse skupaj, ko pomislim, da bom gotovo spet čakala ko zmešana Jutri bom 37t3d , najprej sem mela preglede na 4tedne, potem 2x na 2tedna, a zdej bodo pa vsak teden al kako? Pa še eno neumesno vprašanje...a je že katera delala dagnje na buzaro? Namreč, danes sva jih naredila in je ostalo še nekaj omake, ki je res njami zdaj me pa zanima, kaj še lahko naredim s to omako, ker mi jo je tok škoda stran vržt...
|