|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
29.7.2009 21:16:52   
Anonimen
Ej Romana - vidim da si skor na istem kot jaz (moj prvi je bil rojen 14.6.08). A si kaj debatirala z ginekologom glede poroda (če bo na brzino ker je tako kmalu po prvem porodu) al pa če ti je kaj rekel no da zna bit prej zaradi ohlapnih vezi itd?

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2076
29.7.2009 21:21:38   
romana24
Mah men ni nič takega rekla. Je bil pa Rok rojen 1 teden pred rokom tko da pričakujem da bo tudi tale. Bi blo pa fino če bi blo bolj hitro. Vsaj kar se popadkov tiče. Tega me je še najbolj strah.

Me pa vsi tolažjo da gre v drugo hitreje. Čeprov se nimam kej pritoževati. Pri Roku sm bla v porodni 2,5 ur pa je bil vzuni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
29.7.2009 21:27:43   
Anonimen
A tuko user posted image  Ja pol pa loh še naprej molim bogeca da mi nameni rahle vezi in elastično medenico user posted image

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2078
29.7.2009 21:27:52   
*anč*
romana24  vse najboljše tvojemu pikcu!! user posted image user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
29.7.2009 21:39:05   
sasa84
AnjaPH, v MŠ so rekli, da jo dobiš po dogovoru oz. na željo, sam je pa ne priporočajo, ker ima stranske učinke in ker je stvar še precej neznana...bajeuser posted image  Mi je pa G rekla, da jo težko dobiš, če prideš ob kakšnem takšnem trenutku rodit, ko je tam samo dežurstvo. Anč, ti pa praviš, da so ukinili...? Ah, tud v redu, sej če ni vse OK, potem je bolje, da nimajo tega.
Miška, pa ti maš tud ful lahko miškico...Al se men sam zdi? Kakšne so pa drugač kej teže v tem obdobju?
Muca, mogoče je pa bolje, da greš na CR. Pikica sedi na ritki pa še veliko glavico ima. Bi se najbrž preveč matrala.
Alisa, jst bi šla v sprejemno in zahtevala, naj me pregleda drug zdravnik, če tvoje/ga takrat ni. V LJ "pošiljajo" obvestila, če je tvoj G odsoten in ti tam določijo drugega na ta dan ali pa pač drug datum...Se mi je zadnjič zgodilo, da sem prišla, ko sem bila naročena pa mi povejo, da sem zamudila, ker sem bila naročena pri drugi. Se mi je skor sfrtajčkal! So me poslal v drugo sprejemno naj se zmenim, da me bo vzel drug. In so me spet obravnaval na varianto, da sm jst zafkrnla. Ko so mi končno našli drugega ginekologa (sem rekla, da domov ne grem in hočem bit pregledana, če sem že tu), pridem not in so me spet obravnaval, kot da sm jst tista trapa, ki je zamudila oz. me ni blo. Potem sem pa ven padla! Ker sem vmes klicala domov k mojim, če so mi slučajno na tisti naslov poslali obvestilo pa sta mi povedala, da ne - v glavnem, obvestila še do danes nisem dobila. Se mi je pa pred tem zgodilo nekaj podobnega, je bilo pa tko, da so v ponedeljek pošiljali obvestila, v torek sem imela pa pregled...ja fajn! Kot da pri nas poštar sam zarad tega že ob 8ih okrog hod!user posted image user posted image  Res te znajo razjezit! Nazadnje sem pa čakala skoraj 3 ure, da sem prišla not, da me je nadomestna G vprašala, če sem OK, poslušala srčka, zmerili pritisk in zapisali kile. Kr neki!
Hel32...in ime je??? Me tako firbec matrauser posted image
Drugač sem bila pa prej pri frizerju in me je preveč ostrigla, ampak sem vseen ful zadovoljnauser posted image  Pa prav pasalo jeuser posted image
Jutri pa pregled-mogoče kaj novega zvemuser posted image Me pa prav mine vse skupaj, ko pomislim, da bom gotovo spet čakala ko zmešanauser posted image  Jutri bom 37t3d user posted image , najprej sem mela preglede na 4tedne, potem 2x na 2tedna, a zdej bodo pa vsak teden al kako? 
Pa še eno neumesno vprašanje...a je že katera delala dagnje na buzaro? Namreč, danes sva jih naredila in je ostalo še nekaj omake, ki je res njamiuser posted image  zdaj me pa zanima, kaj še lahko naredim s to omako, ker mi jo je tok škoda stran vržt...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
29.7.2009 22:02:53   
hel32
Živa, meni so tole ricinusovo olje dali v SG porodnišnici leta 1998!
Sasa84, našemu princu bo ime Marko Lukas, ni taka skrivnost, sam sma se odločila, da še ne poveva staršem in ostalim,
no tu na forumu pa že lahko.
Meni pa kr paše, da imam še do pdp-ja 4 tedne, bom še malo uživala.Bo pa res, da boste že skoraj vse rodile, do takrat, no edino, če bo katera zamujala.
Aprilčica, si pa res bogica, da te ves ta mrčes napada, mene nikoli niso, in me tudi zdaj ne.
Pa dekleta, prosim, da malo manj čvekate, ker tako hitro napolnite eno stran, da to ni res.

Nočko vsem!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
29.7.2009 22:04:44   
aprilčica07
romana: čestitke malemu Roku za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa torto si sama pekla? pridna, jst še nisem za take podvige zverziirana, če imam kaj v planu se mi zihr ponesreči..user posted image
saša84: kaj bi z omakco? kaj vem, mogoče lahko jutri pašto skuhaš, ali pa riž, odvisno kaj imate raje...
hel32: ime, ime.........

Pr nas je glede imena pa tako: smo se dogovorili, da napišemo listke z imeni, napišem pač jst, listke damo v vrečko in moj izžreba (bo način, kajne?user posted image user posted image user posted image ), kar pride ven, pač pride... imena so taka, ki so za oba sprejemljiva, s tem, da od 4 imen sta meni dve ljubši kot drugi dve in seveda obratno.. ampak dogovor je dogovor in bo kar bo...user posted image

No, mali spi, jst imam tle vse na podolg in počez odprto, da se malo prezrači in da pridem do kisika, ker drgači me bo kr pobralo. Pol pa tuš in knjiga. Moram izkoristit dokler imam še mirne večere...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
29.7.2009 22:05:50   
aprilčica07
hel32: lepo ime, bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
29.7.2009 22:26:40   
Anonimen
Bravo hel32 za ime user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Midva pa sva se odločila, da imena ne izdava user posted image user posted image Tistega sirupa pa tudi ne bom pila... Tok hudo pa spet ni user posted image

Punce jaz pa mam popadke na pol ure, pa ene dva na 15 minut, zdej pa spet na pol ure, ki se krajšajo... Zadnji je bil po 25 minutah. Grem pa po vsakem popadku ali med njim na WC user posted image user posted image user posted image    Mam tiste prave menstrualne krče, nazadnje pa sem imela bolečine in ščipanja v križu - Upam da ti kaj pomenijo, ker zadnjih popadkov CTG skoraj ni pokazal user posted image user posted image user posted image   Navijajte, da grem rodit - PROSIM! user posted image user posted image user posted image user posted image

Romana vse najboljše tvojemu pikecu... Ste pa pogumni, da boste meli tkole enega za drugim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2084
29.7.2009 22:34:25   
romana24
Aprilčica Ja torta sm sama delala sem mela pa 14 dni nazaj generalko. SEm že eno sam za muštern nardila glih zato da me nebi kej presenetluser posted image

Živa 25 Pa nismo pogumni. Bi prej rekla da nevedniuser posted image . Še dobr da nevem kaj naju čaka ker pol bi se pa usrala pomoje. Ampak nama je že tako namenjeno pa naj tako bo. Samo da smo zdravi. Ostslo bomo že sfolgal.

Drugače sem mela pa učeri pregled. Vse BP. Nič se še ne dogaja tko da bomo še kar počakali

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
29.7.2009 22:38:06   
Anonimen
No ja no... Ampak sej ko se mora ni težko... Boste meli pa skoraj dvojčka... Pa kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2086
29.7.2009 22:39:46   
aprilčica07
romana: sem se nasmejala tvojemu postuuser posted image user posted image user posted image user posted image v smislu, da ne veste kaj vaju čakauser posted image user posted image user posted image sicer je pr nas  bo razlika malo večja, 2 leti in 4 mesece, ampak na momente je lih tako kriza in se dostikrat zamislim kako bo, in si rečem, ah važno, da bomo zdravi, ostalo bo že šlouser posted image user posted image

Pridna za torto!

živa: ti držim pesti na rokah in nogah, da greš rodit!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa res pod tuš in na kavč, brat.. Nočko babure.

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
29.7.2009 23:27:09   
toninena
Sicer nisem bil aktiven v pisanju foruma, sledil sem vam pa vsak dan in vam sporočam da naju je včeraj na obletnico poroke en teden prezgodaj presenetil naš Luka.user posted image Velik je 52cm ter 4.1kg. Rojen je bil sicer s carskim rezom, vendar je vse ok.Mami se počuti v redu, se bo pa morala malce bolj pazit v naslednjem mesecu.

Vsem želim da bi se vse v redu končalo

(odgovor članu Cavalierka)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
29.7.2009 23:38:25   
sasa84
Uuu, Hel32, lepo ime, sploh Lukasuser posted image  Aprilčica, kateri pa so vajini favoriti? Ja ne morem si pomagat, da ne bi firbcalauser posted image  
Sm pa bolj tko za kuhanje...bom še malo pobrskala za recepti.
Joj, danes sva kupila avto (no, moj ga je) in ga "mora" zapit, tako da bo pestro. Pa še naši so zmagal v nogometu. Si pa ne upam pit, ker me je strah, da bi se mi kej začel in ne bi dobila protibolečinskeuser posted image  No, sem spila prej eno pivo pa sem takoj začela razmišljat o tem kaj če me zdej kej zgrabi in podobne in mi je blo kr mal žal... In kaj v tem primeru???user posted image  

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
29.7.2009 23:49:25   
sasa84
Toninena, čestitke ob rojstvu Lukeuser posted image user posted image user posted image  Tudi jaz želim, da bi se nam vsem vredu končalo, vam pa da bi se vredu oz. super nadaljevalouser posted image

(odgovor članu toninena)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
30.7.2009 0:28:09   
Muca83
Hehehe, kako ste mi smešne s tem nestrpnim pričakovanjem poroda user posted image Jaz sem pa danes G vprašala, če nič ne kaže, da bi se že kaj začelo dogajati, je pa rekla "Ja saj še ni čas". user posted image
Ene pa šele imena izbirate, uh jaz sem bila pa od NS pa do 30. tedna vsa nervozna, ker se moj ni hotel o imenih menit user posted image

Alisa, tole kar se je pa tebi zgodilo mi je pa res čisto mimo! Si sploh ne predstavljam, kako te lahko naročijo če ni zdravnice. Upam, da ti uspe zadevo rešiti, da te pregledajo in pošljejo na ZO po potrebi.
Toninena, čestitke za malega Lukca user posted image
aprilčica, zanimiva metoda za izbiranje imena user posted image
romana, vse najboljšemu malemu Roku! Lepo domačo tortico si mu naredila user posted image

Jaz sem mojo G danes tudi vprašala, kako je s pitjem magnezija, ki ga ves čas zaradi krčev in je rekla, da bo treba nehat, ker lahko ovira krčenje maternice. Namesto magnezija mi je priporočila kalcij. Upam, da bo prav tako učinkoval ker tisti krči v meča in stopala so res neprijetni.

Danes popoldne sva bila v Kranju in sva šla tudi v Baby center in sem hotela tisti kupon za flaško in blazinice vnovčit, pa jim je flašk že zmanjkalo user posted image Pa komaj 4 dni je akcija user posted image Upam, da bom v Kamniku lahko še dobila.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
30.7.2009 6:53:27   
Alisa

Jutro!
Jaz sem prespala noč tako tako, mela butaste sanje, uglavnem bo kar bo. Prvi znak ko ga bom mela bom šla do dežurnega. Jaz včeraj nisem mogla zahtevat drugega gin. ker je ta Babnikova privat v Dravljah in tam ni nobenga druzga gin., ni tko kot v Leonišču ko bi lahko tečnarla da hočem k drugmu če ni mojga. No pa saj je zdaj mimo. Škoda živcev. Bom se prepustila toku dogajanja pa bomo vidl, če je otrok pač na ritki naj bo, očitno mu ta lega odgovarja. Bom pa vseeno dobila napotnico za ZO, bo od mojga mami zrihtala v Trboveljski porodnišnici, ker tam pozna gin., je bila zdravnica in bo izprosila za to. Pol pa bomo vidl.
Sem včeraj klicala v porodnišnico v >Lj. pa se je ena sestra oglasla pa še razložit nisem mogla je rekla mi imamo gužvo, če imate popatke se pridte pokazat, pa bomo vidl, al vas pošljemo domov. In zardai tega sem se odločla tako kot sem se da počakam pa kar bo bo, sm da bi bil otrok zdrav, ostalo se bo pa že zacelilo pa naj bo CR al pa raztrganine. vem da bo hudo, sm vem pa tud da mi bo user posted image ko ga om dobila v naročje zacelil vse rane, zatemnil bolečine. Tako da bom močna!! In zdaj? Čakala bom pa ko bo bo!
O lepo, še en avgustovček!!! Bravo mamici in seveda očku!!!user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: toninena

Sicer nisem bil aktiven v pisanju foruma, sledil sem vam pa vsak dan in vam sporočam da naju je včeraj na obletnico poroke en teden prezgodaj presenetil naš Luka.user posted image Velik je 52cm ter 4.1kg. Rojen je bil sicer s carskim rezom, vendar je vse ok.Mami se počuti v redu, se bo pa morala malce bolj pazit v naslednjem mesecu.

Vsem želim da bi se vse v redu končalo

Hel32 - lepo imeuser posted image
Romana24- tvojemu pikecu pa vse najboljše!! Pa lepo torto si zrihtala, domače so itak zmer najboljš.

Živa - no upam da greš rodit in da čimprej mine. Držim pesti!!!

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu toninena)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
30.7.2009 6:56:56   
Anonimen
jutro, punce!
grem brat, kar ste naklofaleuser posted image

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2093
30.7.2009 7:09:01   
Anonimen
evo, sem se prebila skozi!
Ziva....KU-KU!!!!! si se tukaj?????
Saša, se mi zdi:
ja nasa mala je drobizek.samo ni panike. sva oba z mojim bl pr tleh,pa tudi tamala2 stabila 3 kile, pa oba cez rok.
Alisa,lepo od tebe, da me pocakas.itak je to ze naslednji teden!
Hel,ful lepo, se mi zdi zelooo mocno ime!

Pa cestitke za novega augustovcka!!!!

PA se za tiste, ki vas skrbi, kako boste z dvema malima otrockoma:
zelo zelo lepo je imet otroka(enega)
ampak nekaj 100000X lepsega pa je, ko vidis kako se imata bratca alpa sestrici radi!In kako se razvija bratska ljubezen. res nekaj najlepsega!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2094
30.7.2009 7:17:30   
Tanchy
Dobro jutro,

Alisa mislim, da si kaj takega glede pregledov lahko dovolijo le še v takčnih ustanovah, kjer jih plačujemo davkoplačevalci user posted image user posted image user posted image . Vsaj obvestili bi te lahko. Pol te pa še ponoči tko matrajo v sanjah....bogica. Sej bo, se bo vse uredilo, nagrada pa bo res user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

pr nas  bo razlika malo večja, 2 leti in 4 mesece

No, aprilčica, sej mi smo pa skupaj, skoraj....pri nas bo tudi tam tam razlika med obema, pa se mi zdi, da Leon zaenkrat še dobro sprejema, smo pa pripravljeni tudi na kakšno ljubosumje ali kaj. Otročki so pač otročki. Upam, samo, da bo čim bolje user posted image .

romana Roku vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa krasna tortica!!!!

Toninena user posted image user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke celi družinici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa ste z mami co le dočakala vašega princa - bravo

Včeraj sem bila na obisku pri mamici z dobrim mesecem starim user posted image  in je tooook cortek in oh in sploh, da še bl komi čakam našega zakladka.....sem se kar topila zraven...... Evo, sploh se ne obremenjujem kako bom rodila, ampak sam tisto...KOMI ČAKAM!!!

Pri nas se je izkazalo, da naj bi šel Leon z babi pa dedijem na morje ravno v tistem času, ko naj bi dobili user posted image , pa ne vem, če je to dobra odločitev. Sej Leon pravi, da bo šel, da ga bo user posted image  doma počakal, samo ne vem, po eni strani bi raje mal prej rodila, da bi domov prišla, sam pol pa spet kok hitr nej grajo na morje, da nebo Leon razumel to kot kazen.... Ima katera idejo user posted image

Drugač bo pa načeloma v vrtcu, razen če se ne bodo začele pojavljati kakšne bolezni, okužbe....ali karkoli.

Miska... tole, ta zadnje si pa krasno napisala glede bratcev in sestric......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlepše je živeti za svoje otroke!

Neposredna povezava do sporočila: 2095
30.7.2009 7:22:42   
Anonimen
Miska... tole, ta zadnje si pa krasno napisala glede bratcev in sestric......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ce je pa reees....user posted image

(odgovor članu Tanchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2096
30.7.2009 7:32:03   
Drnula
 toninena čestitke za Luka user posted image user posted image user posted image

Ej punce, pa kaj se vam pa tolk mudiuser posted image Sam Živa ti si pa zelo sumljiva da boš naslednja. Tud to da te je zaštihal v križu... no ti boš bolj vedela, ampak to zna pasat k popadkom in spustu dol. Če se spomnim mojih bolečin v križu ko se je začelo user posted image No men se še ne mudi tolk. Počutim se neskončno bolje kot v štartu ali pa še pred 1m (menda mi je dopust/porodniška naredila svoje). Sem sicer skrajno vesela, ker sem pripravla cunjice in je vse prištimano za No, sam še koršara za voziček se išče ziher je kje v garaži, vsa zgužbana in zapacana. Zdaj pa bi rada da še naolimo parket po hiši ker to bova mnogo lažje skupaj z mojim in dokler je user posted image v trebuhu. Tako, da računam na akcijo v soboto, zraven bi pa potem pasala še ostala čistka, saj je tako treba umaknit pohištvo (kolkr ga sploh mava) itd.
muca - mene te akcije sploh ne ganejo več, ker sem vedno zvisela na ta način, da ni več zaloge, tega modela ali pa se je našel še kak pogoj .... tko, da se mi zdi da so to bolj akcije da folk pride v trgovino, zares pa pridobi od njih ene par ljudi ki so takoj tam

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute
mi je pa prav smesno, kje se najdemo. poznave se ze po mojem 20 let na videz. in hodive ena mim druge.danes pa sve kr kavo pile skupaj!PA SE JO BOVE! ane, drnula...?
aja pa to: recem mami, da grem s Piko na kavo, da mi cunjice prinese, pa mami: a reeeeees???????? S PIKO????? joj, ona je tako rada imela naso Trino(nas bivsi pes) pol pa sprasevala kako si, pa kje si, pa ce imas ze kaj otrok, pa da naj te lepo lepooooo pozdravim!user posted image

Saj sem te se hotla vprasat kako kaj starsi in tist vaš kuža. Res sem ga z užitkom jemala vsabo, ko sem hodila po tistih koncih na špancir in tvoja starša sta mi bila zelo prijetni osebi. Pa nisem hotla zdaj pa po dolgem in počez sprašvat kot stara vaška opravljivka user posted image Tako, da oba lepooooo pozdravi nazaj !

Kaka kavica pa ziher še pade, a ne in pa tud kak sprehod. Saj jaz se bom občasno kar oglasila pri domačih. Zima je zgodba zase, ampak te bo tud sam par mesecev, tko kot vsako leto, a neuser posted image

alisa - tole pa te postavla G na mrzlouser posted image Ne bi rekla če se vam ne bi šlo za obrat. Če sklepam po svoji G gre zgodba nekako tako ... 'zdaj je kar je, rodila boš pač tako kot bo najbolj primerno, to pa bodo ocenili dohtarji v P'

Jaz imam danes pregled. Neca je šla k varuški še v spanju, zavita v deko. Pregled imam šele kasneje ampak bo Neci pasalo tako men pa tud, da se lahko lotim šivanja prevlek.

< Sporočilo je popravil Drnula -- 30.7.2009 7:33:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
30.7.2009 7:47:34   
Anonimen
evo, nasa princeska:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2098
30.7.2009 7:55:45   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

evo, nasa princeska:

user posted image

o cuker mali user posted image user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
30.7.2009 7:57:29   
Anonimen
ane,alisa???
sam poglej te okice, pa frizuro.....

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?