hel32
|
Hojla, čvekice Ste pa naklofale spet, kak se vam ljubi, ker meni se namreč počasi ne da več nič. Aja, sem pozabila povedati, da sma se zdaj končno odločila za ime. Porod in odtekanje vode, nas so v MŠ učili, da se lahko stuširaš, če ti voda odteče, potem pa počakaš na rešilca, ker pač moraš ležati, da se otrok ne zaduši, sam meni itak ne bo, vsaj mislim, ker mi ni prvič, so mi v P predrli, pa setri tudi ni, tako kot moji mami so tudi 3x predrli. Meni so prvič v P sprožili porod in sicer z ricinusovim oljem!!! Tega zdaj ne delajo več, sem pa imela potem lepo svoje popadke in sem rodila v 5 urah, od prvih popadkov, ki so bili na 20 min, pa na 15 in na 5, tolk se še spomnem, pa to da me ni bolelo nič grozno, samo malo, ko se je pordila glavica. Zato se nisem odločila za EA, če pa bo res hudo, pa vseeno lahko prosim za kako drugo protibolečinsko sredstvo. Vse boge revice, ki ne morete spat ponoči, sočustvujem z vami, jaz zaenkrat kr dobro spim, pač kolk grem na wc ,in priprave na vstajanje iz postelje. Glede lege otroka, naš je že od 20 tedna na glavico obrnjen in imam v MK napisano krogec z črtico odspodaj. Imam pa občutek, da se mi je že kr spustil, ker me brca bolj pri popku, in tudi pri sramni kosti čutim, kot da ima glavico že čisto med medeničnimi kostmi. Imam pa tudi jaz ful enih problemov, težko vstanem iz postelje, se kr skotalim, pa sam na levem boku lahko spim, ker če na desnem me mišice ne trebuhu bolijo, pa zadnje dni me boli glava, pa zadaj me v lopatici krči, pa desna roka mi zateka, da se ne pogovarjamo kak me bolijo medenične kosti, pa kolene, pa nožnica, o do poroda in potem ni govora, ker ne morem, me preveč boli vse, pa itak sam sperma, ali pa orgazem sproži lahko popadke, moj pa itak noče, da se bi njegov princ rodil prej! Evo sem napisala cel roman. Moj dela do 16h, sem jezna, sam izkoriščajo ga, ker ni nobenga drugega mora vedno on ostat in kontrolirat delavce! Nič, se grem kopat, lepo bodite Helena 36 teden