Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:13:06
|
|
|
|
botrca
|
Prav lep dober večer...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:14:22
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m lahko noč...lepo spančkaj pa roke si spočij. Matcar pridna punca, da si pomivala... . Ly117 ti si pa maratonska vsak dan...tudi jaz sem bila ko je Jan bil mali.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:16:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m lahko noč...lepo spančkaj pa roke si spočij. Matcar pridna punca, da si pomivala... . Ly117 ti si pa maratonska vsak dan...tudi jaz sem bila ko je Jan bil mali. Kaj pa čem. Bole da sma veni kot da mi doma tečnari in sitnari. Pa še hitreje v vozičku zaspi. Samo danes smo bili bolj na izi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:19:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Prav lep dober večer... Čer,Botrca!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:20:41
|
|
|
|
botrca
|
Matcar povej mi kako naj najdem tisto iz oddaje preverjeno ko si bila ti? Kdaj je to bilo točno?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:21:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar pridna punca, da si pomivala... . Če ne bi jaz,ne bi nobeden.Nažalost!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:23:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar povej mi kako naj najdem tisto iz oddaje preverjeno ko si bila ti? Kdaj je to bilo točno? Vpiši preverjeno,pa ti bo ven vrglo,pol pa greš na arhiv oddaj.To pa je blo 18.9.2007.Upam,da še majo noter
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:23:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če ne bi jaz,ne bi nobeden.Nažalost! Zato imam pa pom. stroj.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:24:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če ne bi jaz,ne bi nobeden.Nažalost! Zato imam pa pom. stroj. Ja,saj če bi ga mela,bi spet bla jaz tista,ki bi umazano noter dala,pa orano ven zložla.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:27:06
|
|
|
|
SasMami2be
|
Pozdravljene, Mariborčanke! Mogoče katera pozna koga/kakšno čistilnico/servis, ki bi ti pomagal zlikati gooro perila? Ma se je nabralo toliko, da ne morem nikakor pridit na zeleno vejo s peglanjem... punce, plis help! Hvala! Sammy
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:28:26
|
|
|
|
botrca
|
Če mi pa nič ne pokaže
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:29:42
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Midva se pa trudiva, da bi se Tinej naučil sam zaspat pa ne uspeva. Kar jamra in se pritožuje v posteljici, midva pa čakava in če začne jokat greva tja. V bistvu zaspi samo tako, da ga v posteljici drživa za rokice, zraven "zibava" oz. "treseva" in pojeva Metuljček cekinček. Če je kriza pa je treba še fen vklopit. Precej noči prespimo s fenom. Kakšna dobra ideja oz. izkušnja? kaj ti naj rečem? Maks ni imel zahtev za spanje ko je bil tolko star,kot Tinej.Problemi so nastali,ko je začel 4-ke dobivat-star je bil leto,da se mi je začel zbujat v joku,pa vsatajt v posteljici.Tako,da sem ga začela dajat v najino postlo spat,pa vlegla sem se zraven,pač tolko,da je zaspal.Saš pa tudi sam zaspi.Ga dam po kopanju v posteljco,pa flaško,pa v spanju poje in spi do jutra,brez zbujanja al pa kakih ibung.Bom vidla,ko mu bodo šli zobki ven,kako bo.Kaj ima dudico in pleničko za spanje? Moja2 skozi tak spita,no Maks več ne,smo dali dudo vstran,pa tudi pleničke noče več Dude ne mara. Smo mu ponujali različne, ker začne občasno sesat palec. Tudi ponoči se zbuja, preizkuša glasilke in ga pomiri samo dojenje, tako da me prav skrbi kako bo, ko ga bom odstavljala. Pa kaj čmo. Bo že.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:36:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: SasMami2be Pozdravljene, Mariborčanke! Mogoče katera pozna koga/kakšno čistilnico/servis, ki bi ti pomagal zlikati gooro perila? Ma se je nabralo toliko, da ne morem nikakor pridit na zeleno vejo s peglanjem... punce, plis help! Hvala! Sammy Kolk pa plačaš? In kolko je to gora perila? Ti ga jaz speglam čez vikend. Drugač pa ne poznam nobene.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:41:29
|
|
|
|
ly117
|
Grem pred TV, pa se oglasim kaj med reklamami.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:42:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: SasMami2be Pozdravljene, Mariborčanke! Mogoče katera pozna koga/kakšno čistilnico/servis, ki bi ti pomagal zlikati gooro perila? Ma se je nabralo toliko, da ne morem nikakor pridit na zeleno vejo s peglanjem... punce, plis help! Hvala! Sammy Mislim, da mariborska čistilnica tudi lika, povprašaj...so pa v Europarku in v mestu na Partizanski nasproti mobitela.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:43:01
|
|
|
|
marta82
|
Šibam k možu na kavč. Je pripravil lubenico. Se beremo jutri. Lepo spite.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:43:26
|
|
|
|
botrca
|
Lahko noč Marta82.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:43:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Če mi pa nič ne pokaže Kak ne? Samo video posnetka oddaje ni,sem sama gledala,pa ne najdem.Bom še probala,pa ti povem,kako mi je šlo
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:44:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Grem pred TV, pa se oglasim kaj med reklamami. a ti tudi greš? kaj bom sama?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:44:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Šibam k možu na kavč. Je pripravil lubenico. Se beremo jutri. Lepo spite. Nočko,Marta82! Pa lepe sanje!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:44:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak ne? Samo video posnetka oddaje ni,sem sama gledala,pa ne najdem.Bom še probala,pa ti povem,kako mi je šlo Glih video bi rada videla...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:45:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: SasMami2be Pozdravljene, Mariborčanke! Mogoče katera pozna koga/kakšno čistilnico/servis, ki bi ti pomagal zlikati gooro perila? Ma se je nabralo toliko, da ne morem nikakor pridit na zeleno vejo s peglanjem... punce, plis help! Hvala! Sammy Sory,jaz ne poznam nikogar.Sama pa ne peglam
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:45:41
|
|
|
|
botrca
|
Meni se zdi, da me še bolj oči pečejo od te oranžne barve.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:47:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Meni se zdi, da me še bolj oči pečejo od te oranžne barve. Mene nič ne peče
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 21:47:43
|
|
|
|
ly117
|
So reklame.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
PlavanjemuškaČe bi vaš otrok obiskoval plavalni tečaj in bi učitelj predlagal, da se lahko udeleži tekmovanja, bi se s tem strijali?da (
78%)
ne (
2%)
aktivnost bi še v naprej obiskoval samo rekreativno (
10%)
ne vem (
10%)
Število vseh glasov: 301Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!