|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
28.7.2009 9:27:45   
eva1
Hej!

tassika-user posted image user posted image user posted image user posted image za MF!

Mene tudi čaka pitje cukra, morm it v tem tednu ker imam drugi teden pregled, da bodo že vsi izvidi pri G, pa se mi sploh ne da it!
20.8 gremo na dopust, no vsaj upam, da bomo vsi ok(itak bomouser posted image ), pa da gremo za 14 dni mal uživat, ker komaj čakam da mal zamenjam okolje...

Tole sem pa danes brala na 24 ur...pišuka upam, da res ne bo prišlo do epidemije v SLO, in da se izognemo temu user posted image ...
http://24ur.com/novice/svet/z-virusom-se-je-okuzil-v-maternici.html

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
28.7.2009 9:56:31   
murkica
Še pozdravček od mene.

Najprej vsem čestitke za uspešno opravljene MF!!! To je bil zame res en čudovit pregled. user posted image

Meni še nič niso rekli, da bom mogla pit kaj sladkorja, morda pa na naslednjem pregledu. Vendar v kolikor vem naj bi ti to povedali v naprej, saj moraš priti na tešče. No ampak bomo videli, če ne bo treba tega sranja pit, bo še toliko boljše.

Mi smo se tudi ta vikend potepali. Šla sva v Podčetrtek na vikend in sva se celo en dan šla malo namočit. Ampak res šele v popoldanskem času, ker je moj težil, da je drugače prevroče in da mi bo še slabo. Tako, da sva šla na bazen šele ob 5-ih in sva bila tam lepo do 8-ih in sva se imela super. Sploh občutek trebuščka v vodi je hecen, ker kar naenkrat ni teže. Je pa res, da ko sem stopila z bazena vn se mi je pa zdelo, da ima trebušček najmanj 20 kguser posted image .

Šla sva tudi malo na Jelenov greben in sva si ogledovala živalce, čeprav je mene na smrt strah, ampak je bil razgled vseeno fenomenalen. Bilo je super, samo prehitro je minilo.

Sva pa včeraj dobila voziček in sem čist navdušena... Sem ga slikala, samo je slika malo slabša, ker je slikano z mobitelom, ker ne vem kje je kabel od fotoaparata, ampak za prvo silo bo:

user posted image

Tako, da midva sva čist navdušena in komaj čakava, da bomo z žabico lahko šli na prvi sprehod :)

No bodite lepo, jaz moram it oprat perilo in malo pospravit. Ima katera kakšen predlog za kosilo? Sploh nimam pojma, kaj bi danes kuhalauser posted image

< Sporočilo je popravil murkica -- 28.7.2009 9:58:01 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
28.7.2009 11:02:47   
miska73
Hvala za dobrodošlico.

Jst sem tudi danes bila na obremenitvi z glukozo.
Sem mislila da bo dosti bolj nezgravžno, ampak se je dalo prežvet.
Upam, da bodo rezultati OK.

Murki pri nas te dajo na tale test v primeru, da splošen test pokaže povišan sladkor ali pa da ima kdo v družini sladkorno. Pa če te do zdaj niso dali, te tudi verjetno ne bojo.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
28.7.2009 12:38:12   
pi82ka
ojla mačke,

pika 28 mene tud včasih panika zagrab...in mi kar slabo rata in glava me boli,...nekaj dni nazaj smo se doma nekaj pogovarjali in me je moja mami, ki seveda ni hotela nič hudega-kot ponavadi, spravla na obrate, potem se pa še moj ni oglasu, ker je šel na motor...uglavnem ratala sem tečna in me je full panika zagrabla češ kaj če bo kaj narobe...pote pa še brcik takoj k sem hotla nisem čutla...uglavnem katastrofa...sreči me je moj kuža spravu v smeh...ker ta buča take počenja da se mu lahko sam smeješ....uglavnem prov jokala sem ampak sem se pol hitro skolirala. Okrog mene je tok enih nesrečnih zgodb, da je potem človeka res strah, ampak v življenju nikoli ne veš kaj te čaka, tko da MAČKE MOJE BODMO MOČNE IN MISLIMO POZITIVNO.

Mene tud zjutraj al pa ponoč tolk tiši vse po trebuščku, da bi najraje stoje spala.user posted image

Ena je spraševala za kosilo, jaz bom danes naredila ta nov krompir z domačega vrta, ga bom sam fino oprala in malo posolila ter dala pečt, posula ga bom s peteršiljem in česnom ter z malo sirčka, zraven pa paradižnikova solata s koruzo in pa zeleno solato. Ne vem nekaj na hitro in zame full slastno.

Kile...grrrrrrrrr sem ravno včerraj ene bikinke probavala...ha,ha,ha mam trebušček velik in sem vesela sam da mi pa še rit in stegna zraven rasejo, to pa prov nč ne uživam....pa celulit...pa kdo si ga je zmislu...sploh pa kdo si je zmislu da je to grdouser posted image . Zredila sem se iz 51 kg na 56,5kg tok jih nisem mela nikoli ampak sej pravjo da to pol gre dol...ha,ha,ha sam kako, samo od sebe že ne. Bo treba kr delat na tem.
Tiste, ki ste drugič noseče al pa tretjič in imate doma že ene nagajivčke boste znale veliko več povedat v praksi, kako se izgubi kilograme.
Kaka dieta bo verjetno kasneje prav priša...če ima katera kakšno fino se priporočam, pa verjetno še kera na RR-JU.

BODITE PRIDNE IN POZITIVNE MISLI NAJ VAS IN NAS OBDAJAJO.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
28.7.2009 12:51:21   
mayamaya
Ejla!

Evo mene s pregleda. mi je poslušal srček, pa papirje za na socialno sem že dobila user posted image in pa drugi teden morem iti piti tisto sladko pa še kri mi bodo vzeli...user posted image pet minut vse skupaj. srček je bilo pa tako lepo slišat.

Uživajte danes ki je malo več zraka user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
28.7.2009 13:56:31   
petkapet
 user posted image  evo me s pregleda, danes sem se načakala. Mayamaya, tudi jaz sem dobila že papirje za socialno. Poslušali smo srčka, pa še pregledal me je zaradi mojega trdega trebuhauser posted image . No zaenkrat je vrat zaprt, edino maternica, hodi bolj proti jugu (beri: je nizko user posted image   ). Ma še te 3 dni zdržim v službi, pol pa zaslužen dopust.
Kot berem ste punce ful navdušene nad 3 kolesniki user posted image , mi smo se odločili za chicco-ta, 4 kolesnika. Bomo skočili najbrž kr v Monfalcon.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
28.7.2009 16:03:11   
Nončika
na pregledu je bilo vse ok. voda ok, kri pa tak tak no. vaginalni pregled me je spet bolel, ne tolko kot zadnjič, a vseeno. srčeka smo poslušali. kontrolo mam pa že čez dobra dva tedna. aja, zredila sem se za 1kg.

bolniško mi je G zaprosil do 15.9, bomo vidli, kaj bo zdaj rekla komisija. do petka bom na trnih. naj mi odobrijo, pol pa še mam dopust in porodniška.

mayamaya, jaz mam rok pred tabo, a o papirjih za socialno ne duha ne sluha. mi niti niso omenili.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
28.7.2009 18:07:56   
mamka3
Pozdravljene novemberke!

Danes sem pila glukozo (ni tko grozno) in rezultat mi je pokazal povišan sladkor (meja je 7,8, jaz sem imela 8,1), tako, da imam v četrtek tisti test, ki traja celo dopoldne, skoz nekaj piješ, pol ti pa kri jemljejo vsako uro. Ga je katera že imela? Kako to, da nimate vse tega testa, mi je ravno danes prijazna sestra na polikliniki rekla, da zdaj delajo to preventivno vsem nosečkam. Upam, da bo rezultat v četrtek pokazal vse uredu.
lp in čuvajte se

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
28.7.2009 18:59:57   
giotti
Ja, pri nas v Sloveniji dela vsak po svoje. Enim merijo mat. vrat z UZ, enim "ročno", ene imajo na vsakem pregledu UZ, druge nič, enim poslušajo srček, drugim ne, tako ene pijejo glukozo, druge je ne pijemo. Aja, enim merijo mat. vrat po večkrat in primerjajo dolžino, drugim so ga izmerili enkrat in nimajo s čim primerjati. Pušenjak pravi, da je to dinamičen organ, ki se enkrat krajša, drugič daljša, tako da ... dokler je več kot 15 mm, trkamo! Drugi morajo na bolniško, če se skrajša za pol cm v 4-ih tednih. Ja, a pa ni najbolj normalno, da se krajša, ker do konca se mora itak čisto skrajšati? user posted image In do konca ni več veliko tednov... Enim predpisujejo magneziji in še kaj, če je trebuh trd, za druge je to "normalen" nosečniški pojav in se na to sploh ne ozirajo. Na tem forumu sem dobila občutek, da če bi bila samo pri neki drugi G, da bi potekalo vse drugače, tudi moje misli in odnos do nosečnosti bi bil drugačen, mogoče bi celo bila na bolniški, bog ve, kako bi bilo ... definitvno drugače. To mi da samo misliti in vedeti, da tudi velecenjena zahodna medicina ni tako eksaktna veda, kjer obstajajo določena pravila, ampak je ogromno "špekuliranja". Zanašati se moramo vsekakor na svoje občutke, zaupati svojemu telesu ter se čim manj primerjati z drugimi!

Kar se tiče nosečniške sladkorne in vseh teh testov, ki jih delajo pri nekaterih, smo lahko popolnoma mirne, če se držimo diete, ki jo priporoča Pušenjak: to je dobesedno diaeta za sladkorne bolnike in ta dieta je za nosečnico in njenega otroka najbolj zdrava, kar je možno. Polnovredna ter polnozrnata zdrava prehrana brez sladkorja, bele moke, belega kruha, belega riža... nobenih sladkarij, veliko sadja (ne preveč zrelega) in zelenjave. Ter veeeeeeliiiiikoooooo gibanja.

Piška, nikar ne jej sladkarij, da se ti telo "privadi". Lepo te prosim, to vse samo škodi nam in pikicam ter nam onemogoča absorcijo vitaminov in železa. Ne skrbi glede sladkorne, itak najbrž ješ, kot je treba (kot sem zgoraj napisala). Več kot toliko ne moreš narest! Tudi jaz ne jem živali user posted image

Srečno vsem user posted image

(odgovor članu mamka3)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
28.7.2009 19:10:17   
miska73
Giotti se ti moram kar pridružit k tvojim opažanjem, kako potekajo pri nas stvari - oziroma pri vsakem G ali ZD drugače.

Mayamaya jst sem tudi kar pogledala, ko si omenila papirje za socialno. Me zanima, če bo meni tudi moja G že kaj dala naslednji teden, ko imam spet pregled. Sicer bom pa po stari navadi sama prijazno vprašala, kako in kaj je s temi zadevami.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
28.7.2009 19:14:02   
lelyka
ojla punce..sem mal prišla pogledat kako ste..
no z menoj ok..se nimam kaj pritoževati..
brcamo vsaki dan in to je važno..drugače razen bolečin v nogah sem ok..

drugače pa vsem čestitke za uspešne preglede..

nončika..kako je pa s tvojo nizko posteljico..kaj novega?

sedaj grem na en kratek sprehod..
ve pa mejte še naprej lep večer..

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
28.7.2009 19:59:51   
lucky girl
Pozdravljene user posted image

Ravno sem se vrnila iz krajšega sprehoda...hmmm zanimivo, da ste nekatere že dobile papirje za uredit. Jaz se uredu počutim, malo me matra dihanje na določene trenutke, brcamo na veselo, ma velikokrat party v trebuhu user posted image .

Ej mene zanima kako se boste kaj odločile za tiste pakete, ki jih dobiš ob rojstvu otroka. Kaj boste vzele paket A ali paket B, ali denar?

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
28.7.2009 20:45:01   
pi82ka
Ojla,

ja pri nas res vsak G dela drugače...moja nap. se mi zdi, da je full strokovna a redko besedna. Za sladkor in ta test sem jo vprašala in je rekla ah za to je še čas, pol moram pa dobit inekcijo ker mam Rh- kri (v 28 tednu) pa za maternični vrat tud ne vem, je rekla da bomo to drugič gledale, ...jah jaz ji probam zaupat. 

Ja nikar ne jest sladkarij pred testi, ker se lahko zgodi, da že dva čokoladna bombona pred pregledom (1 uro prej) lahko pokažeta povišan sladkor. Znanki se je to zgodilo in pol je mogla it na ta pregled, k ga itak sedaj delajo preventivno.

Jaz sem imela ene 14 dni nazaj napad na trde sadne bonbone...in pol sem se tok slabo počutla ampak naslednji dan sem spet to jedla,...full mi je pasal ampak pol pa groza..no hvala bogu jih je zmankaluser posted image .

Drugač pa full bresku pojem, mi full paše...uf zdele bi pa lubenico jedla.

A ma še kera kri Rh- ?

pridne bodite

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
28.7.2009 20:53:55   
Nončika
giotti, v veliki meri se strinjam s tabo. razlike so take, definitivno velke.

lelyka, danes mi je prvič nardil vaginalni pregled. ni nič komentiral, a vem, da ni najlepše. kako si ti uredila bolniško?

pi82ka, moj je tudi full v redu in pa natančen, pravi stručko, a tako redkobeseden.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
28.7.2009 22:21:42   
lelyka
pi82ka..jaz mam kri Rh-...ko sem to prvič slišala sem bila kr panična..
samo potem so mi razložili,da me cepijo v 28tednu in da naj ne paničarim..
je pa moj možek tud Rh- in je rekla da me bo vseeno cepila,pač nekoč če sta bila oba
negativna te niso baje cepili..sedaj pa te vseeno..baje je bolj sigurno..

nončika..glede bolniške pa čakam,da mi pošljejo s komisije..
kaj so se odločili..sam tok živčkev oni meni pojedo s tem čakanjem,
ker res ne veš kaj pričakovati od njih:(...
upam na najbolše..

no sedaj pa kr spat...

lepe sanje in mirno noč vam želim...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
28.7.2009 23:25:28   
Pecorella
hojla user posted image !

pi82ka...tud jaz sem rh-!moram pa it vseeno še enkrat v laboratorij dat kri...mi je G že dala napotnico. potem pa v 28. tednu (21.8.) pridem pa spet na pregled in na injekcijo.
sem pa imela prejšnji teden pregled in tud nisem rabila nič sladkane vode pit al kakorkoli se že dela pregled za sladkornouser posted image
izgleda da res vsak G dela na svoj način. jah, nimamo kaj...jim je treba kar zaupati.

želim vam lahko noč, mirne in lepe sanje pa bušije pobožajte!user posted image

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
29.7.2009 7:28:31   
mashy
dobro jutro!

Jaz sem včeraj preživela pitje sladke vode in sedaj upam, da me ne pokličejo user posted image  Če me ne, je vse OK! Pregled je bil včeraj čisto kratek, poslušal je srček in z metrom zmeril višino na mojem trebuhu user posted image  To je pa vse. Naslednji pregled imam 25. 8. in me bodo cepili, ker sem RH- , prav tako pa jih moram naslednjič opomnat, da mi dajo papirje za urejanje porodniške... ker mislim, da se sami ne bodo zrajtali...

Lepo bodite!

(odgovor članu Pecorella)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
29.7.2009 8:57:54   
mayamaya
dobro jutro!

ja, sej jaz sem tudi debelo pogledala, ko mi je rekla ''zdej vam pa še papirje za porodniško pa paket pripravim...'', ampak sem bila kar tiho. sej pol na papirju sem videla da piše, da se lahko te stvari urejajo največ 60 dni pred PDP tako, da punce... imaste še časa user posted image

glede glukoze pa pri nas kar vsem dajejo to pit - nimamo izbire, pa sej je boljše tako. rajši malo preveč kot kaj premalo. samo da je na koncu vse v redu
zato pa meni še nikoli ni pregledal MV ali izmeril trebuha. imam pa naslednji pregled pri drugi G ker gre moj na dopust, pa me kar malo firbec matra kaj in kako pa ona dela user posted image

aja, pregled imam pa 21.8 (za seznam)

preživite lep dan

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
29.7.2009 9:19:55   
Daisy1980
Jutro!

Da se še jaz malo javim. Včeraj sem imela pregled in je vse bp. Težki smo že dobro kilo, brca patudi tako, da se kar smejim. Jaz sem imela prejšnji teden glukozni test, pa je vse vredu, edino kar je, imamo malo pomanjkanja železa, samo še ne toliko, da bi morala jemati kakšne tablete.

V petek grem pa k dr. Strahovi na 3D pregled in že komaj čakam.

Drugače pa sem tudi jaz rh negativna in dobim12.8. injekcijo, naslednji pregled pa imam 3.9., imam pa še ene popravke za seznam.... to je moja prva nosečnost in prvi dojenček, pa fantek bo user posted image

Lepo se imejte in poročam kako bo na 3D ultrazvoku.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
29.7.2009 9:35:24   
tassika
user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK    (STAR.)    (?user posted image ,?user posted image )   NAS. PREGLED         SPOL

30.10. 
1.user posted image Nončika (27 )               (2.user posted image ,?. user posted image )      ?                        user posted image
31.10. 
2.user posted image rožica13 (24)               (1.user posted image ,?.user posted image )        ?                      user posted image  

3.user posted image soča (? )                        (?.user posted image ,?.user posted image )         ?                      user posted image
4.user posted image murkica (24)                (1.user posted image , ?.user posted image )                                user posted image
01.11.         
5.user posted image piška goriška (34)        (1.user posted image , 1.user posted image )        ?                     user posted image
6.user posted image marby (33)                    (?. , ?. )                ?                     user posted image
7.user posted image  katja34 (36)               (4.user posted image , 4.user posted image )         ?                      user posted image  
8.user posted image  ellam(30)                     (2.user posted image , 1.user posted image )        ?                       user posted image
02.11.             
9.user posted image pocahontas (29)          (2.user posted image , ?.user posted image )         
?                        user posted image
10.user posted image Pikica28 (28)              (1.user posted image , ?.user posted image )      4.8.                      user posted image

11.user posted image lucky girl (?)                (1.user posted image , ?.user posted image )         ?                       user posted image

12.user posted image stuhica   (30)               (4.user posted image ,?user posted image . )           
?                    user posted image
13.user posted image  sanjacka (34)              (2. user posted image ,?user posted image )          29.7.                user posted image
14.user posted image   sunny1980(29)           (2.user posted image ,?user posted image )          29.7.               user posted image             
03.11
15.user posted image  Monika985 (26 )          (1.user posted image ,?.user posted image )          5.8.                  user posted image
16.user posted image  Maša88 (? )                  (?.user posted image ,?.user posted image )                ?                 user posted image
17.user posted image  Toba (33)                        (2.user posted image ,1.user posted image )            ?                 user posted image
18.user posted image   Nonička (28)                     (2.user posted image ,1.user posted image )         ?                user posted image
04.11.  
19.user posted image Perlica76 (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )            ?                      user posted image
05.11.

20.user posted image Bojana82 (26)                 (2.user posted image ,1.user posted image )          ?                    user posted image    
21.user posted image Anonimna (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )             
?                   user posted image
22.user posted image  Juniorka (?)                   (?user posted image . ,?. )                 12.8.            user posted image
23.user posted image   tanja712 (24)                   (1.user posted image ,0. )            12.8.             user posted image
06.11. 
24.user posted image Lupinica (23)                 (2.user posted image ,?.user posted image )               ?                   user posted image   
25.user posted image  srecna_zvezda (?)                 (2.user posted image ,?.user posted image )               ?          user posted image   
7.11.     
26.user posted image daisy1980 (28)             (1.user posted image ,0user posted image )           03.09.                 user posted image
27.user posted image tante (?)                         (?. ,?.user posted image )                ?                       user posted image   
28.user posted image  cari (30)                      (1.user posted image ,0.user posted image )           3.8.                     user posted image
08.11.  
29.user posted image aurarina (?)                   (1.user posted image ,user posted image )         
      ?                        user posted image
30.user posted image zanka (?)                       (2.user posted image ,?.user posted image )                ?                        user posted image
09.11.
31.user posted image m031281(27)               (?.user posted image ,?.user posted image )            
?                        user posted image
32.user posted image  Pecorella (?)                  (1.user posted image ,1.user posted image )               ?                   user posted image   
10.11.  
33.user posted image robikA (?)                       (3.user posted image ,?.user posted image )                ?                       user posted image
34.user posted image  mayamaya (32)           (1.user posted image ,?.user posted image )            21.                      user posted image
35.user posted image   miska73 (36)                 (1.user posted image ,0.user posted image )             ?                      user posted image user posted image
11.11.  
36.user posted image srecna_zvezda (?)         (2.user posted image ,?.user posted image )           
?                        user posted image
37.user posted image divja (26)                       (1.user posted image ,?. user posted image )           ?                        user posted image
38.user posted image jj24 (24)                       (2.user posted image ,1.user posted image )               ?                      user posted image
39.user posted image metuljcica77 (?)             (1.user posted image ,0.user posted image )         29.07.                 user posted image          
12.11.    
40.user posted image  jona3 (31)                     (3.user posted image ,3user posted image             ?                       user posted image       
41.user posted image  Tula (36)                         (3.user posted image ,3user posted image             ?                       user posted image     
13.11.  
42.user posted image nina68 (40)                    (3.user posted image ,user posted image        
5.8.                          user posted image
43.user posted image valerija77 (32)              (3.user posted image ,1.user posted image )        11.8.                      user posted image         
14.11.
44.user posted image Nezy85 (23)                   (2.user posted image ,?.user posted image )          ?                           user posted image  
45.user posted image  ROZICI (??)                    (2.user posted image ,?.user posted image )              ?                      user posted image
15.11.        

16.11.

46.user posted image   iribiri (27)                         (1.user posted image ,?.user posted image         ?                      user posted image
47.user posted image  Mashy (27)                     (3.user posted image ,1.user posted image )         25.8.                   user posted image   
48.user posted image   ninka80(29)                  (2.user posted image ,1.user posted image )         25.8.                   user posted image       
49.user posted image   lelyka(?)                         (?.user posted image ,?.user posted image )          07.08.                user posted image      
50.user posted image    sasika (31)                      (2.user posted image ,?.user posted image )          ?                      user posted image
51.user posted image    ninka80 (28)                  (2.user posted image ,user posted image 2. )           ?                     user posted image
52.user posted image    spelap1 (21)                      (1.user posted image . ,0user posted image . )        17.8.            user posted image   
53.user posted image   Eva19 (19)                      (1. . ,0. )                    30.7.            user posted image
17.11
54.user posted image among_the_clouds(?)    (2.user posted image ,?.user posted image              
?                      user posted image
55.user posted image MC09(?)                         (1.user posted image ,0.user posted image                ?                     user posted image      
56.user posted image  luan  (?)                           (2.user posted image ,1.user posted image        ?                           user posted image       
18.11. 

57.user posted image *i.am.happy* (31)            (1.user posted image  ,?user posted image )          ?                         user posted image
19.11.
58.user posted image stelaJ (30)                         (1. user posted image ,?.user posted image )      
 11.08.                user posted image       
59.user posted image  MajchaT (?)                    (1.user posted image  ,?.user posted image )           
?                       user posted image      

60.user posted image december06 (30)           (2.user posted image , 2.user posted image )          24.08.               user posted image     
61.user posted image  caryn (?)                         (1.user posted image , 0.user posted image )            ?                      user posted image     

20.11.
62.user posted image pikapoka83 (26)             (2.user posted image  ,2.user posted image )           ?
                       user posted image            
63.user posted image sashy (20)                       (2.user posted image ,?.user posted image )          5.8.                     user posted image      

64.user posted image  barbchen(31)                  (2.user posted image ,?.user posted image )         14.8.                   user posted image      
65.user posted image  mamka3(37)                  (3. user posted image ,? user posted image )          4.8.                     user posted image
21.11
66.user posted image summer410 (29)            (1.user posted image ,?.user posted image )              ?                       user posted image        

67.user posted image  krivonoska (32)            (2.user posted image ,1.user posted image )                  ?                    user posted image  
22.11.
68.user posted image nina7 (27)                       (2.user posted image ,2user posted image )         18.8.                      user posted image
69.user posted image moglan (?)                       (?.user posted image  ,?user posted image )                ?                        user posted image
70.user posted image  giotti  (33)                       (2.user posted image ,?.user posted image )       
 ?                               user posted image
71.user posted image Menta (27)                      (1.user posted image ,?.user posted image )         6.8.                           user posted image

72.user posted image  ursa1981 (28)                (2.user posted image ,1user posted image )        3/5.08                      user posted image
23.11.
73.user posted image tassika (25)                    (2.user posted image ,?.user posted image )         19.08                        user posted image

24.11.
74.user posted image bellamia (?)                    (2.user posted image ,2.user posted image )               
?                         user posted image
25.11.
75.user posted image  karmyka (22)                (2.user posted image ,3user posted image )          ?                               user posted image
76.user posted image  pi82ka (26)                 (1.user posted image ,1. user posted image )                  ?                       user posted image
77.user posted image  Kepica78 (31)               (1.user posted image ,0.user posted image )          13.8.                      user posted image   
27.11.
78.user posted image Ikar (?)                         (3. ,2. )                 
?                            user posted image
79.user posted image  Ninaaa (30)                    (2.user posted image ,2.user posted image )            ?                          user posted image           
28.11.
80.user posted image korala (32)                       (1.user posted image  ,user posted image )             3.8.                   
   user posted image
29.11.
81.user posted image mariee 
(26)                   (1.user posted image ,?.user posted image )             
?                           user posted image

82.user posted image  neni13 (?)                   (2.user posted image ,1.user posted image )               ?                            user posted image
30.11.
83.user posted image  katyn (26)                    (1.user posted image ,1.user posted image )          
10.8.                       user posted image
84.user posted image   ZalaLuka (26)              (2.user posted image ,3,4.user posted image user posted image )       ?                          user posted image       
02.12.
85.user posted image  eva 1(26)                         (3.user posted image ,3user posted image )        5.8                         user posted image
XX.XX. 
86.user posted image **lunica** (?)             (?.user posted image , ?.user posted image )              
?                            user posted image
87.user posted image D.Mateja  (?)                 (?.user posted image , ?.user posted image )          

?                            user posted image
88.user posted image špešla (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )                ?                           user posted image   

Skupaj: 

user posted image :    28

user posted image :    19

user posted image  :    42

user posted image + user posted image + user posted image  = 88

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image zdajšnja januarka 2010 user posted image

polmaja user posted image  
water lilyuser posted image
Twixy user posted image user posted image   zdajšnja februarka 2010 user posted image
MalaRožauser posted image
miki23user posted image

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

user posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 29.7.2009 9:47:12 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu eva1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4295
    29.7.2009 9:41:27   
    murkica
    IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

A ma še kera kri Rh- ?

Jaz imam Rh-. Tako da moram naslednjič 2 dni pred pregledom it na Zavod za transfuzijo dat kri in prinesti rezultate potem h ginekologu, kjer naj bi dobila to injekcijo. Baje, da se dobi neka protitelesa ali nekaj podobnega. Se po pravici nisem kaj veliko posvečala temu, ker zdravniki že vedo kaj delajo user posted image

No pa lep dan želim vsem, zdaj pa šibam še na en sprehod, preden postane prevroče.

Papa

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pi82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 4296
    29.7.2009 9:46:45   
    ninka80
    Pozdrave tudi od nas.

user posted image user posted image vsem za zdrave bebike.
    Mi smo fajn, se cele dneve zunej potepamo, ker ni tko vroče, čeprav se mi zdi, da bo dans bolj kot te dni.

Včeraj smo šli pogledat user posted image (6 tednov). kr nisva mogla verjet, da je bil naš fantin kdaj tut tak drobižekuser posted image user posted image .

Lep dan, me mali kliče.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 4297
    29.7.2009 9:54:32   
    barbchen
    En lep sončen pozdravček souser posted image ,

midva sva bila na podaljšanem vikendu v Savudriji in je bilo prav fino. Sem ugotovila, da je moje počutje dosti boljše, če nisem domauser posted image , ko pridem domov imam zelo nizek pritisk in vse me nekaj boli, če sem pa zdoma pa očitno kar na vse pozabimuser posted image , bo treba možeka še za kakšen podaljšan vikend na morčiju prepričatuser posted image .

Drugače vsem čestitke za dobro opravljene preglede, morfologijo, test sladkorja. Kolikor je meni znano in kot mi je razložila kolegica, so njo poslali v obeh nosečnostnih na test glukoze, ker je bil jenči zelo velik in so se želeli prepričati, da to ni zaradi sladkorne. Meni ni moj G. še nič omenjal tega pregleda, tako da se bom pustila presenetiti, je pa res tako kot je napisala giotti, da je očitno pri nas praksa zelo različna in se strinjam z njo, da moramo zaupati tako ali drugače, da bo vse v reduuser posted image .

Pa še dobrodošlico izrekam miški 73, prvi dvojni mamici med namiuser posted image . Veš tudi jaz imam v družini po obeh straneh potencial za dvojčke, ampak tokrat bo 1. Me je G. hecal, da se mi bo to verjetno zgodilo, ko se bom odločila za 3. otročka in bo potem dvojna srečauser posted image , no do tam je še dalečuser posted image .

pi82ka, glede črnih misli oz. dvomih se včasih pojavljajo tudi pri meni v smislu, ali bom/va zmogla biti dobra starša, kako bomo vse skupaj folgali, kakšna mama bom ipd., pa se potem ozrem naokrog, sploh k družini moje sisterce, ki ima 3 škratke in se pomirim, saj jim gre dobro od rok in tudi vem, da če bodo kakršnikoli dvomi, negotovosti, vem, da imam najprej ob sebi moža, ki je najboljšiuser posted image , pa starše in sestro z izkušnjami, pa taščo in tasta ter prečudovite prijatelje. Pa še me na RR si bomo pomagale z nasvetiuser posted image . Pa mislim, da so tovrstne misli povsem običajne za nas, ki bomo 1. mamice, tako da misliti pozitivno in bo vse tako kot mora bitiuser posted image !

Nič spet sem se kar razpisala, pravi filozofuser posted image . Želim vam prečudovit dan, pa še naš škratek me kr ornk suva sem in tja, očitno vam hoče sporočiti, da se imejte lepo!user posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 4298
    29.7.2009 10:10:53   
    Nezy85
    Dober dan souser posted image
    Jaz sem pa tako jeznauser posted image in razočaranauser posted image , da sem čisto out iz vsega, sem včeraj klicala v službo zakaj mi še niso regresa nakazali, pa mi je direktorca rekla da jim je denarja zmankalo in da za nas te ko smo na porodniški oz. bolniški ni denarja zdaj pa sploh ne vem al ga mi bojo gdaj nakazali ali ne!!??Druge so ga pa vse dobile, samo me ne ko smo na bolniški, torej smo me kaj majn vredne al kaj?? Ne vem, kaj vser država dopušča, kaj pravite punce kaj naj nardim??
    A naj še kaki mesec al pa 2 počakam pa grem pol na delovno inšpekcijo al kaj???Čisto se mi meša v glavi!???

Dobili smo najlepše darilo:
    Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
    1mesec-4400kg;54cm
    2mesca-5470kg;58cm
    3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu murkica)
    Neposredna povezava do sporočila: 4299
    29.7.2009 10:21:55   
    tassika
    Nezy po zakonu ti ga more nakazat do 30.11. če je res v likvidnih težavah. Tako da še počakaj, če pa do konca leta ne bo nič potem pa na inšpekcijo, če je bilo za vse je tudi zate, saj ti pripada. Samo ne se pustit, ti ji samo naslednjič lepo povej, da boš še malo počakala, če pa ne bo nič boš pa lepo urejala po pravni poti.

Matr so eni res žlehtuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nezy85)
    Neposredna povezava do sporočila: 4300
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
    Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

DUDA
    nataly33

Ali ima vaš dojenček rad dudo?

DA (61%)

NE (39%)

Število vseh glasov: 109

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!