|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
22.7.2009 12:47:20   
barbchen
No, pa sem se končno prebila skozi vse branje, ki ste mi ga naštimale v 1 tednu, pridne ste bileuser posted image , zdaj pa še komentarji:

najprej dobrodošlica vsem novim novembrskim mamicamuser posted image user posted image lepo, da se naše število vztrajno povečuje

telovadba v nosečnosti - s kolegico sva se kakšnih 14 dni nazaj odločili, da malo preizkusiva tele nosečnostne telovadbe v Lj. in okolici in sva zaenkrat odkrili 3, ki so aktivne tudi skozi poletje. Najprej sva probali v Tanergiji, kjer imajo pilates za nosečnice, prilagam link http://www.tanergija.si/. Bilo je fino, velik poudarek je na utrjevanju mišic medeničnega dna in sem imela naslednji dan kar malo musklfibra, pa sem drugače kar aktivna športnica (odbojka, tek, kolo); vaditeljica mi je bila zelo všeč, pa fino je tudi, da je 1. obisk zastonj, da lahko poizkusiš, če ti ustreza ali ne, cenovno pa se mi tudi ne zdi pretirano za razliko od Sunny studia, kjer moraš 1. obisk plačati in je cena 1x višja kot v Tanergiji. Potem je tu še Otelo v Domžalah, ki pa ga tudi še nisva uspeli preizkusiti, ampak je 1. obisk tudi brezplačen. Pozanimali sva se tudi glede telovadbe v porodnišnici, vendar je čez poletje ne izvajajo. Jaz bom v avgustu po vsej verjetnosti hodila kar v Tanergijo, do takrat pa vsakodnevni 5km sprehod in mislim, da bo pripravljenost kar ta prava user posted image

prašičja gripa in potovanja
- jaz sem se pred odhodom v Grčijo posvetovala s svojim G. in se na podlagi njegovih odgovorov dokaj brezskrbno podala na 1 tedenski oddih. Dejstvo je, da se lahko okužimo kjerkoli, res pa je, da je z izpostavljanjem na bolj množičnih krajih več možnosti za okužbo. Celotni dopust niti pomislila nisem na gripo do ponedeljkovega odhoda domov, ko sem bila na letališču kar malo paranoična, ker je bilo polno angleške mladine, prekrokane, kihajoče, kašljajoče...pa sem se zadrževala bolj na strani...če sva kaj prinesla domov, se bo izkazalo v naslednjih 4 dneh, mi je pa G. rekel, da lahko tamiflu dobijo tudi nosečnice, tako, da sem vsaj po tej plati malo pomirjena...Generalne prepovedi potovanj ni, tako da je odločitev o tem odvisna od vsakega posameznika posebej. Sva pa imela s sabo razkužilo v spreju in sva bolj kot ponavadi skrbela za redno umivanje rok in osebno higieno, če bi bilo treba, bi si nadela tudi zaščitne maske.

materinska šola - midva imava namen začeti v septembru, odločiti se morava le še med Lj. in PO.

brcike - pri meni jih je povsod polno, pa tudi trebuh mi že malo valovi, očitno imam pod srcem pravega/vo razgrajača/icouser posted image . Če se uležem na hrbet začne takoj brcati, če sedim bolj poredko, med hojo pa itak nič ne čutim. Mislim, da ni nič narobe, če so brcike na enem in istem mestu, zaenkrat imajo naši jenčiji še dovolj prostora, kmalu pa temu ne bo več tako in bomo verjetno pogrešale to udobje, predvsem, ko bodo na udaru naša rebra, ledvice, mehur...meni se že zdaj večkrat ''usede'' na mehur in zna biti zelo neprijetno, pa tudi ledvice so me že nekaj časa bolele, bi rada vedela, ali gre za posebne boksarske prijeme našega škratkauser posted image oz. kaj za vraga počne, da tako boliuser posted image , je pa fino, ker zaenkrat ne traja dolgo, saj hitro menja položajeuser posted image

boleč trebuh
- tudi jaz opažam že nekaj dni, da me kar pogosto boli okrog trebuha, levo, spodaj, desno, pa potem mine. Tudi jaz sem imela včeraj na sprehodu kar nekaj težav, ampak sem zmogla celo turo, potem pa me je minilo. Tudi otrdeva mi od časa do časa, enkrat ja, spet drugič ne, verjetno se vse skupaj spet širi, pripravlja, krči...takle mamouser posted image

stvari za dojenčka - jaz sem od sestre že dobila vsa oblačilca do enega leta od njenih 3 škratkov, tako da je za to poskrbljeno; voziček bova verjetno vzela rabljen, ga morava iti še pogledati, je bil baje zelo malo v uporabi, je pa od Chicco-ta; previjalno bova kupila novo, posteljico pa verjetno tudi rabljeno od znanke. Dokončno se morava še uskladiti, kje bo posteljica - ali pri nama v spalnici, ali pa bo dojenček kraljeval v svoji sobici, ampak po vsej verjetnosti bo kar pri nama, zato bova prebarvala spalnico in malo prestavila pohištvo pa bo. Ste pa res pridne, da imate že skoraj vse zrihtanouser posted image , naju to še vse čaka, verjetno septembra.

pa še čestitke vsem za dobro opravljene preglede!user posted image user posted image user posted image user posted image

Uf sem se razpisala, payback time za vse poste, ki ste mi jih naštimaleuser posted image

Fino bodite, zdele šibam kuhat bučkino juho in marelične cmoke, se mi že cedijo slineuser posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu monika985)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
22.7.2009 12:59:06   
Anonimen
Barbchen WBuser posted image user posted image user posted image , si se pa razpisalauser posted image
Tud mi bomo začel enkrat sred septembra mal naštimovat za user posted image , pa sobico prebelt....zdej nimam časa, ko je Gaja doma, takrat bo pa v vrtcu. No vsaj upam, da bo, da ne bo pol več doma kot tm.

Materinska šola sm hodila lani v kamniku pa je blo kr neki, čist brez veze, trajala je 4 dni po eno uro pa pol, pa niso nč pametnega povedal, pa kr ene diapozitive so kazal iz pamtivekauser posted image . Nekje majo pa baje full dobr

Brcike jest bl slabo čutim , verjetno ker je pojsteljica spredaj je rekla g, ker pri Gaji so ble full močne. No sej verjetn bojo zdej tud še

(odgovor članu barbchen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4202
22.7.2009 13:04:59   
Anonimen
Juniorka sm pogledala tvoje slikce na fb, joj kašn cukr je tvoj maliuser posted image

(odgovor članu tanja712)
  Neposredna povezava do sporočila: 4203
22.7.2009 13:05:08   
petkapet
Ojla pozdravljene,
tud jaz sem vas do zdej brala. Doma imamo že enega fantička in zdaj, ko sem premagala oviro user posted image (beri:pozabila geslo in vzdevek) sem tu. Rok imamo 20.11. Najbrz bo kaj prej, ker je po UZ večji, čakamo pa še enega user posted image .

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
22.7.2009 13:16:16   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: petkapet

Ojla pozdravljene,
tud jaz sem vas do zdej brala. Doma imamo že enega fantička in zdaj, ko sem premagala oviro user posted image (beri:pozabila geslo in vzdevek) sem tu. Rok imamo 20.11. Najbrz bo kaj prej, ker je po UZ večji, čakamo pa še enega user posted image .

Dobrodošla petkapet user posted image pa še isti PDP imavauser posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
22.7.2009 13:17:33   
Anonimen
Petkapet dobrodošlauser posted image user posted image

(odgovor članu petkapet)
  Neposredna povezava do sporočila: 4206
22.7.2009 13:17:39   
juniorka
barbchen- si mi luste s cmoki nardila, jaz sem prelena, da bi se jih spravla nardit... Pecjaka pogresam!!! user posted image sem eno poljsko varianto probala, pa sem jih stran vrgla, so bli ko lepilo, sama moka...
Je pa zanimivo o tamiflu, meni so pa tu rekli, da nosecnice neki druzga dobijouser posted image eh, se ne sekiram, res se brezveze obremenjevat, se cisto strinjam s tvojim misljenjemuser posted image
tanja712 in tula, dobrodosliuser posted image tanja, imas isti pdp kot jaz, pa pregled, bova lahko delili izkusnjeuser posted image
Nasa bejba pa ima prave fuzbalerske zurke ze 2 dni, prej sem vecinoma spodaj brce cutila, zdaj je pa povsod, mi trebuh skace, tako da je vceraj tud nas mali lump videl... bogve kaj si misli in kolk razume pri 2l, zakaj ima mami dojencka v trebuhuuser posted image
Sem bla pol ure na orbitreku, vec se mi ne da... bi pa nonstop jedla, taka lakota, samo me je groza, ker prvic sem se v zadnjih dveh mesecih najvec zredila, se nisem obremenjevala, ker kao z dojenjem gre itak dol..ja,ja, nismo vse iste, ni slo nic dol, sem par kil se zravn dobilauser posted image , pa ne vem od cesa, ker jedla glih nisem grozno... tako da sem zdaj zacela z 10+ iz prve user posted image , cilj mi je pa max. teza pred prvim porodom... joj, ze vidim, da bo treba vec migat...
mashy- hvala glede tamponov za plavanje, sem jih ze dobila, mi je sestra poslala, tako da lahko grem na nosecnisko telovadbouser posted image
drugac mam tudi jaz skoz nek izcedek, ce ni rahlo vnetje, je beli tok... so dnevni vlozki del mojega zivljenja...
grem se mal lenarit, dokler sem samauser posted image

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
22.7.2009 13:25:38   
juniorka
petkapet- dobrodosla!!!!
nina7, hvalauser posted image , me kr skrbi, kako bom custveno sprejela naso pupo, ko smo vsi tako zaljubljeni v nasega fantauser posted image Ja, pravijo, da avtomatsko pol razdelis naklonjenost, samo me vseeno skrbi... al sem jaz cudna, neuser posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
22.7.2009 13:27:34   
eva1
petkapet-dobrodošla!

Jaz sem imela danes MF-vse je ok, dobili pa bomo user posted image ! Tako da bosta Luka in Alja dobila bratca, kar se ful veselita, jaz pa tudi! Nogice ima kot sem predvidevala spodaj in vztrajno brca v mehur...lulija pa sem takoj vidla, k je mel tako nogice narazen da ni bilo dvoma...pol je pa še G potrdil da bo user posted image
Drugače je vse ok, pregled imam čez 2 tedna...julija sem skoristila še dopust, z 1.8. pa grem na bolniško, kjer bom vrjetno zaradi nosečniške hipertenzije do porodniške..vsaj tako je G napisal!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
22.7.2009 13:33:08   
Anonimen
Juniorka ne nisi čudna, to se tud jest spašujem kako bomo našga user posted image  sprejel k je zdej Gaja v središču pozornosti. Ja, verjetn se pol kr porazdeliuser posted image

Eva1 user posted image user posted image user posted image  za user posted image .

Kg pa jest upam, da bojo šle tko dol kot v prve, so šle full hitr

(odgovor članu juniorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4210
22.7.2009 13:36:39   
Anonimen
Marelične cmoke jest tud kr kupimuser posted image , se mi jih ne da delat.
Dons sm pa skuhala korenčkovo juho k mam tolk korenja, pol k pa moj pride pa še krompir pa meso sperčem pa solatouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4211
22.7.2009 13:52:07   
eva1

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK    (STAR.)    (?user posted image ,?user posted image )   NAS. PREGLED         SPOL

30.10. 
1.user posted image Nončika (27 )               (2.user posted image ,?. user posted image )      ?                        user posted image
31.10. 
2.user posted image rožica13 (24)               (1.user posted image ,?.user posted image )        ?                      user posted image  

3.user posted image soča (? )                        (?.user posted image ,?.user posted image )         ?                      user posted image
4.user posted image murkica (24)                (1.user posted image , ?.user posted image )                                user posted image
01.11.         
5.user posted image piška goriška (34)        (1.user posted image , 1.user posted image )      27.7.                 user posted image
6.user posted image marby (33)                    (?. , ?. )                ?                     user posted image
7.user posted image  katja34 (36)               (4.user posted image , 4.user posted image )         ?                      user posted image  
8.user posted image  ellam(30)                     (2.user posted image , 1.user posted image )        ?                       user posted image
02.11.             
9.user posted image pocahontas (29)          (2.user posted image , ?.user posted image )         
?                        user posted image
10.user posted image Pikica28 (28)              (1.user posted image , ?.user posted image )      4.8.                      user posted image

11.user posted image lucky girl (?)                (1.user posted image , ?.user posted image )         ?                       user posted image

12.user posted image stuhica   (30)               (4.user posted image ,?user posted image . )           
?                    user posted image
13.user posted image  sanjacka (34)              (2. user posted image ,?user posted image )          29.7.                user posted image
14.user posted image   sunny1980(29)           (2.user posted image ,?user posted image )          29.7.               user posted image             
03.11
15.user posted image  Monika985 (? )             (1.user posted image ,?.user posted image )          5.8.                  user posted image
16.user posted image  Maša88 (? )                  (?.user posted image ,?.user posted image )                ?                 user posted image
17.user posted image  Toba (33)                        (2.user posted image ,1.user posted image )      23. 7.                user posted image
18.user posted image   Nonička (28)                     (2.user posted image ,1.user posted image )       28.7.            user posted image
04.11.  
19.user posted image Perlica76 (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )            ?                      user posted image
05.11.

20.user posted image Bojana82 (26)                 (2.user posted image ,1.user posted image )          ?                    user posted image    
21.user posted image Anonimna (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )             
?                   user posted image
22.user posted image  Juniorka (?)                   (?user posted image . ,?. )                 12.8.            user posted image
23.user posted image   tanja712 (24)                   (1.user posted image ,0. )            12.8.             user posted image
06.11. 
24.user posted image Lupinica (23)                 (2.user posted image ,?.user posted image )               ?                   user posted image   
25.user posted image  srecna_zvezda (?)                 (2.user posted image ,?.user posted image )               ?          user posted image   
7.11.     
26.user posted image daisy1980 (28)             (2user posted image ,0user posted image )                                      user posted image
27.user posted image tante (?)                         (?. ,?.user posted image )                ?                       user posted image   
28.user posted image  cari (30)                      (1.user posted image ,0.user posted image )           3.8.                     user posted image
08.11.  
29.user posted image aurarina (?)                   (1.user posted image ,user posted image )         
      ?                        user posted image
30.user posted image zanka (?)                       (2. ,?.user posted image )                ?                        user posted image
09.11.
31.user posted image m031281(27)               (?.user posted image ,?.user posted image )            
?                        user posted image
32.user posted image  Pecorella (?)                  (1. ,1.user posted image )               22.7.                user posted image   
10.11.  
33.user posted image robikA (?)                       (3. ,?.user posted image )                ?                       user posted image
34.user posted image  mayamaya (32)           (1. ,?.user posted image )             28.7.                   user posted image
11.11.  
35.user posted image srecna_zvezda (?)         (2.user posted image ,?.user posted image )           
?                        user posted image
36.user posted image divja (26)                       (1.user posted image ,?. user posted image )           ?                        user posted image
37.user posted image jj24 (24)                       (2. ,1 )               ?                              user posted image
38.user posted image metuljcica77 (?)             (1. ,0 )               ?                             user posted image
12.11.    
39.user posted image  jona3 (31)                     (3.user posted image ,3user posted image             ?                       user posted image       
40.user posted image   Tula (?)                           (?.user posted image ,?user posted image             ?                       user posted image     
13.11.  
41.user posted image nina68 (40)                    (3.user posted image ,user posted image        
5.8.                          user posted image
42.user posted image valerija77 (32)              (3.user posted image ,1.user posted image )        11.8.                      user posted image         
14.11.
43.user posted image Nezy85 (23)                   (2.user posted image ,?.user posted image )          ?                           user posted image  
44.user posted image  ROZICI (??)                    (2.user posted image ,?.user posted image )              ?                      user posted image
15.11.        

16.11.

45.user posted image   iribiri (27)                         (1.user posted image ,?.user posted image         ?                      user posted image
46.user posted image  Mashy (27)                     (3.user posted image ,1.user posted image )         28.7.                   user posted image   
47.user posted image   ninka80(29)                  (2.user posted image ,1.user posted image )         25.8.                   user posted image       
48.user posted image   lelyka(?)                         (?.user posted image ,?.user posted image )             23.7.               user posted image     
49.user posted image    sasika (31)                      (2.user posted image ,?.user posted image )          konec julija     user posted image
50.user posted image    ninka80 (28)                  (2.user posted image ,user posted image 2. )           ?                     user posted image
51.user posted image    spelap1 (21)                      (1.user posted image . ,0user posted image . )        15.7.MF       user posted image   
52.user posted image   Eva19 (19)                      (1. . ,0. )                    30.7.            user posted image
17.11
53.user posted image among_the_clouds(?)    (2.user posted image ,?.user posted image              
?                      user posted image
54.user posted image MC09(?)                         (1.user posted image ,0.user posted image         24.7.                     user posted image      
55.user posted image  luan  (?)                           (2.user posted image ,1.user posted image        ?                           user posted image       
18.11. 

56.user posted image *i.am.happy* (31)            (1.user posted image  ,?user posted image )          ?                         user posted image
19.11.
57.user posted image stelaJ (30)                         (1. user posted image ,?.user posted image )      
?                         user posted image       
58.user posted image  MajchaT (?)                    (1.user posted image  ,?.user posted image )           
?                       user posted image     

59.user posted image december06 (30)           (2.user posted image , 2.user posted image )            ?                      user posted image    
60.user posted image  caryn (?)                         (1.user posted image , 0.user posted image )            ?                      user posted image     

20.11.
61.user posted image pikapoka83 (26)             (2.user posted image  ,2.user posted image )           ?
                       user posted image            
62.user posted image sashy (20)                       (2.user posted image ,?.user posted image )          5.8.                     user posted image      

63.user posted image  barbchen(31)                  (2.user posted image ,?.user posted image )         14.8.                   user posted image      
64.user posted image  mamka3(37)                  (3. user posted image ,? user posted image )          4.8.                     user posted image
21.11
65.user posted image summer410 (29)            (1.user posted image ,?.user posted image )           28.7 MF              user posted image        

66.user posted image  krivonoska (32)            (2.user posted image ,1.user posted image )                  ?                    user posted image  
22.11.
67.user posted image nina7 (27)                       (2.user posted image ,2user posted image )         18.8.                      user posted image
68.user posted image moglan (?)                       (?.user posted image  ,?user posted image )                ?                        user posted image
69.user posted image  giotti  (33)                       (2.user posted image ,?.user posted image )       
 ?                               user posted image
70.user posted image Menta (27)                      (1.user posted image ,?.user posted image )         6.8.                           user posted image

71.user posted image  ursa1981 (28)                (2.user posted image ,1user posted image )           ?                             user posted image
23.11.
72.user posted image tassika (25)                    (2.user posted image ,?.user posted image )         27.7.                         user posted image

24.11.
73.user posted image bellamia (?)                    (2.user posted image ,2.user posted image )               
?                         user posted image
25.11.
74.user posted image  karmyka (22)                (2.user posted image ,3user posted image )          ?                               user posted image
75.user posted image  pi82ka (26)                 (1.user posted image ,1. user posted image )          13.7.MF                  user posted image
76.user posted image  Kepica78 (31)               (1.user posted image ,0.user posted image )          13.8.                      user posted image   
27.11.
77.user posted image Ikar (?)                         (3. ,2. )                 
?                            user posted image
78.user posted image  Ninaaa (30)                    (2.user posted image ,2.user posted image )            ?                          user posted image           
28.11.
79.user posted image korala (32)                       (1.user posted image  ,user posted image )             3.8.                   
   user posted image
29.11.
80.user posted image mariee 
(26)                   (1.user posted image ,?.user posted image )             
?                           user posted image

81.user posted image  neni13 (?)                   (2.user posted image ,1.user posted image )               ?                            user posted image
30.11.
82.user posted image  katyn (26)                    (1.user posted image ,1.user posted image )          
10.8.                       user posted image
83.user posted image   ZalaLuka (26)              (2.user posted image ,3,4.user posted image user posted image )       ?                          user posted image       
02.12.
84.user posted image  eva 1(26)                         (3.user posted image ,3user posted image )        5.8                         user posted image
XX.XX. 
85.user posted image **lunica** (?)             (?.user posted image , ?.user posted image )              
?                            user posted image
86.user posted image D.Mateja  (?)                 (?.user posted image , ?.user posted image )          

?                            user posted image
87.user posted image špešla (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )                ?                           user posted image   

Skupaj: 

user posted image :    25

user posted image :    16

user posted image  :    46

user posted image + user posted image + user posted image  = 87

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image zdajšnja januarka 2010 user posted image

polmaja user posted image  
water lilyuser posted image
Twixy user posted image user posted image   zdajšnja februarka 2010 user posted image
MalaRožauser posted image
miki23user posted image

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

user posted image

[/quote]

(odgovor članu tassika)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4212
    22.7.2009 13:53:43   
    Lupinca
    Ojli souser posted image

evo mene, spet se kuham in se poskušam ohladit. Sam za štedilnikom bo to spet malo težjeuser posted image  so danes na meniju polpetki, pečen krompirček in kumarična solata. njami njami...o kilah bom pa kr tihouser posted image

Pa dobrodošle nove nosečke!user posted image  Zdej nas je pa res že veliko! Vas že komaj dohitevam, ker nimam časa vsak dan takole vas prebirat. Ampak sej prov, bom vsaj kot bodoča tršica imela dost otrok za poučevatuser posted image  hihi

Ino, kako se kaj ohlajate v teh dneh? Js nevem kaj še nardit,ker nimava klime v stanovanju. Tako da imam rolete dol kar tam nekje do 5h, pa ventilator mi skos laufa. Pa recimo da kr gre...

eva1 user posted image  za fantka!!user posted image

juniorka...vem kako je ko imaš apetit na vrhuncu...men je že prov smešno...pojem celo kosilo, res ne majhne doze, se najem ko pujsika, pa čez 10 min, ko se naredi malo prostora v bušiju, že spet kr nekaj bi in iščem po hladilniku, na koncu pa vedno pol žulim breskve do naslednjega obrokauser posted image  
    drigače pa lahko tudi mene dodaš na FB, bi js tudi občudovala tvojega sinkotauser posted image

barbchen wb! Ste užival ane?user posted image  za telovadbo so mi pa prov prav prišle tvoje info. Sem ravno včeraj tudi sama brskala po netu in tudi našla te omenjene strani. No, še tista fitmami al kaj je, se mi je tudi fajn zdela, a kaj ko ne delajo čez poletjeuser posted image   Tako da super da si napisala da ti je bilo v Tanergiji všeč, me je še bolj premamilo, če takole katera nosečka napiše da je super. Bom verjetno tudi jaz hodila ja, ker bo treba nekaj malo bolj pred porodm, kot pa samo teli sprehodiuser posted image  

no zdej pa res šibam skuhat do konca, mali žabici ne paše več da sedim in brcka ko zmešanauser posted image ah ja, kako se ne boš topil zravenuser posted image

lepo se mejte, še lepše ohlajanje, user posted image  vsem in pridno božat bušije.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 4213
    22.7.2009 14:01:18   
    Anonimen
    Lupinca jest mam srečo da mam v hiši dost hladno, 22 stopinj, tko da me že mal zebe k sm bl mal napravljenauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 4214
    22.7.2009 14:22:37   
    Nezy85
    hey souser posted image
    A se vam ne zdi, da je letos ogromno fantkov??
    Za kosilo sem si jaz kr privoščla domačo Pizzo!user posted image

< Sporočilo je popravil Nezy85 -- 22.7.2009 14:23:24 >

Dobili smo najlepše darilo:
    Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
    1mesec-4400kg;54cm
    2mesca-5470kg;58cm
    3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 4215
    22.7.2009 14:48:04   
    mayamaya
    IZVIRNO SPOROČILO: Nezy85

hey souser posted image

evo točno to sem jaz tudi malo prej razmišljala user posted image pri nas se tudi sami fantki rojevajo, jaz sicer še ne vem kaj bo, ma...

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Nezy85)
    Neposredna povezava do sporočila: 4216
    22.7.2009 16:37:02   
    Menta
    IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya

IZVIRNO SPOROČILO: Nezy85

hey souser posted image

evo točno to sem jaz tudi malo prej razmišljala user posted image pri nas se tudi sami fantki rojevajo, jaz sicer še ne vem kaj bo, ma...

Meni drugi tako pravijo, da je ogromno fantkov vse povsod. Bomo videli konec leta statistiko, ali je to res ali se samo tako zdi. user posted image

Kako ste pa kaj drugače? Meni je danes takooooo vroče, da kriza.
    Začeli pa smo rihtati stanovanje (dodatno sobo), da bo več prostora, ko pride naš mali slonček. Izbiramo voziček, posteljico in ostalo. Počasi začenjamo gnezdit user posted image . Tako lepo je user posted image .

Imejte se lepo!

(odgovor članu mayamaya)
    Neposredna povezava do sporočila: 4217
    22.7.2009 17:21:23   
    rožica13
    Ojla!

Da malo pojamram. Vidim da imate ene velik apetik in da lahko veliko tudi pojeste. Jaz lahko pojem samo polovico kosila, ker me tako začne tiščati v želodcu da je groza, pomoje se je maternica že tako dvignila da pritiska na želodec in se je tako zmanjšal.
    Sicer pa tudi iz dneva v dan trebuh raste, če še pre 14 dnevi ni bil tako zelo opazen je sedaj že kar, sicer sem pa že v 27 tednu tako da se mora kaj videti.

Tudi vzpon po stopnicah je zame velik podvig, zraven pa diham kot slon. Hvala bogu da lahko telovadim normalno. Ja kaj čemo oviranje trebuščka se začenja.

(odgovor članu Menta)
    Neposredna povezava do sporočila: 4218
    22.7.2009 18:09:02   
    lucky girl
    Pozdravljene...user posted image

Ej, punce je kje na internetu vaje za nosečnice..vem da obstaja knjiga, samo sem jo vrnila kolegici, ker na začetku nisem smela telovaditi. Zdaj pa ko sem bila nazadnje na pregledu mi je pa dejala, da lahko telovadim in plavam (rolanje, kar jaz obožujem in kolesarjenje pa neuser posted image ). Odsvetovala mi je tudi kopanje v bazenih...

Imam vprašanje... zna katera kleklat in izdelovati prtičke v rešelje tehniki?

(odgovor članu rožica13)
    Neposredna povezava do sporočila: 4219
    22.7.2009 19:29:00   
    monika985
    Če bo katera kaj popravljala seznam, vidim da pri meni manjka starost; 26 let.

Tudi jaz sem že opazila, da letos full prevladujejo fantki in če se prav spomnim, je tu kar nekaj novembrk, ki so jim na MF povedali, da ne bo user posted image  ampak user posted image . Jaz imam od samega začetka občutek, da bom imela fantka in kljub temu, da je g. na MF zelo samozavestno napovedala pupo, še vedno mislim, da bo user posted image . Toliko o mojem nezmotljivem sedmem čutu user posted image . (P.S.; tassika enkrat si pripela sliko bušija-jaz ti napovedujem user posted image .)

Drugače pa jaz prenašam vročino presenetljivo dobro. Počutim se odlično, imam pa občutek, da se mi bo sedaj nosečnost začela nekoliko vleči. Pozabila sem povedat, da imam za konec avgusta oziroma začetek septembra obljubljeno stanovanje user posted image , katero bo sicer potrebno v celoti opremit, tako da z prvim septembrom startam na polno. Upam, da ne bom preveč utrujena in da nama bo uspelo, se pa veselim tega, da mi bo čas (pomojem) minil bistveno hitreje.

(odgovor članu lucky girl)
    Neposredna povezava do sporočila: 4220
    22.7.2009 19:36:34   
    Tula
    Punce, hvala za dobrodošlico!

Pogledala sem na seznam, pa sem opazila, da so pri vseh podatkih vprašaji, hehe.
    Torej, imam 36 let, tretja nosečnost in tretji otrokec! Če še katero kaj zanima, naj kar vpraša.

In naj vam bo čim manj vroče...user posted image

Tia 26.11.2002
    Lea 16.7.2005
    Matija 11.11.2009

(odgovor članu eva1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4221
    22.7.2009 22:09:40   
    pi82ka
    ojla punce...

tassika pritisk si merim in imam skoraj preniskega...na pregledu pa itak previsozgauser posted image .
    Drugače pa me je danes na sprehodu spet bolelp...sem počasi nadaljeval pot, si masera trbuščkai n je full hotro minilo...sedaj se pa počutim odlično.

PUNCE LAHKO NOČKO VAM ŽELIM

(odgovor članu Tula)
    Neposredna povezava do sporočila: 4222
    22.7.2009 23:02:55   
    Nezy85
    Lahko noč souser posted image

user posted image

Dobili smo najlepše darilo:
    Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
    1mesec-4400kg;54cm
    2mesca-5470kg;58cm
    3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu pi82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 4223
    23.7.2009 8:49:23   
    lelyka
    ojla punce..jaz prišla iz pregleda..no kot sem predvidevala nosim otročička zelo nizko..tako,da zaradi tega sem tud zlo napata..
    pa mi je itak svetovala kot vsakič,počivanje,počivanje in še enkrat počivanje..bolniško mi je sedaj ona spisala do nastopa porodniške..
    sedaj pa se pustimo presenetit kaj bo komisija rekla..
    smo pa danes sam srček poslušali,pa še to se je spretno izogibal pa skrival..
    da ga je prav skoz lovila po trebuhu..drugače pa tud lepo raste je rekla..
    drugače pa evo sem majčen razočarana,ker sem mislila,da ga bom videla,ker ga itak ponavad na vsakem pregledu..ma danes je rekla,da ne:(..
    no naslednji pregled pa imam 7.8..kr potem gre pa na dopust...
    aja za izvide krvi pa vode je rekla,da naj okol 11ih pokličem in upam,da bo vse ok..
    no šibam sedaj nekaj pojest,ker sem že zlo lačna
    ve pa preživite lep dan..

(odgovor članu Nezy85)
    Neposredna povezava do sporočila: 4224
    23.7.2009 9:24:11   
    summer410
    hello girls......sem nazaj z dopusta.....na delovnem mestu.....sem si zelo oddahnila in naplavala:)))

drgač nič novga...mala brca ko nora....aja...jz bom pa verjetno mogla začnet mal korenčka jest:)))
    ste si že slikale bušije...ker moj je ogromen in ga bom dodala:))

(odgovor članu lelyka)
    Neposredna povezava do sporočila: 4225
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
    Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
    Majhne skrivnosti za lažji porod
    Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?