|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
25.7.2009 9:22:29   
Nezy85
Dobro jutro souser posted image
MmmmmMMmm kak paše malo svežega zraka, ponoči pa ga je vredi sekalo, je bil taki močni veter pa še bliskalo in grmelo je!!Strašno je blo ponočiuser posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
25.7.2009 10:36:51   
Menta
Res paše malo ohladitve. Pa še ravno pravi dan, ko moram pospravit in v grozni vročini itak ne bi mogla. Ponoči pa pri nas ni nič grmelo, tak da sem kar ok spala.

Sicer bom pa zdej kar 1 teden samauser posted image , ker je moj user posted image šel na nek tabor. Upam, da hitro mine. Bo treba it kam na obisk za kakšen dan.

Imejte se lepo in lep dan. Dobrodošle vse nove user posted image !

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
25.7.2009 16:21:48   
piška goriška
Hej, hej vse predrage souser posted image in pozdravljene vse nove klepetulje!!!user posted image user posted image user posted image

Samo takole, da vas malo pozdravim. Sem bolj malo na čarunalniku in vas samo na hitro preletim. Z user posted image možekom se potepava po par dni naokoli. Zdaj sva spet na goriškem, kjer je pa takooo vroče, da bova kar kmalu spet pobegnila. Najprej na Pohorje, potem pa na mooorje!user posted image Komaj čakam!
Še prej pa pregled - v ponedeljek. Bom poročala.
Ja, hemeroidi - jaz sem jih tudi fasala kak teden nazaj. Ampak so lepo pomagale svečke in mazilo. Je pa bolelo, ja..user posted image
Pa nisem vedela, za otrdevanje trebuha. Meni se je zdelo samo, da mi je koža na trebuhu premajhna in da rastemo. Tako napeta koža je bila...
Takole..Lep vikend vsem in poljubčke bušijem! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
25.7.2009 21:50:53   
pi82ka
ojla...

otrdevanje trebušča..ja jaz sem tud najprej mislna da mam pa č tak trebušček zvečer ko sem pač čist polnauser posted image  ampak potem sem na momente opazila da je res tko kot bi mi bla koža premajhna.

Pa tele brcike včasih čutim kot da bi me hkrat še v nožnico nekaj brcnilo...čutim res full nizko.ž, zelo redko čutim višje v višini popka pa sploh ne.

Kar se tiče nalepk, pa sem jaz kar narisala na steno 2 mucka pa 3 rožice in pa sonček...sobica pa je pastelno rumena in pa bela.

Kaj pa joškice a kero še bolijo...mene tko na otip, včasih se mi zdi da mam full polne...dane sem na čnem modrčku opazila na obeh straneh flekec...kot da bi mi mleko puščalo...sam nisem sigurna morda je od kreme...ko si namažem tud joškice...z mlekom za telo...sam nisem ziher ker kolikor vem, sem se prejšni dan z mandeljevim oljem...bom sedaj bolj opazovala.

Pridne bodite...a vožičke že imate zbrane...midva bova šla po dopustu ponj, oziroma ga bova naročila, če ga ne bodo imeli na zalogi, vzela bova pa Jane slalom pro v črno zeleni barvi-kljub temu da bo user posted image , men je full všeč...tud pajacki so mi full lepi taki svetlo zeleni.
Sem pa videla v Merkator centru v postojni v eni trgovini za nosečke in jenčije en zimski pajacek, ki mi ga je prodajalka prijazno pokazala, nimajo jih še na polici ampak je šla zadaj in mi je pokazala v različnih barvah...cena pa da te kap...čez 20 evrov...sej bil je lep sam a ni to mal pretirana cena...pa tunika z dolgimi rokavi je bla 47 evrov...no pol sem ugotovila...da majo vse artikle full drage...Groza te cene.

BODITE PRIDNE IN SE IMEJTE SKRAJNO LEPO...jutri bo lep dan...vsaj upam, če ne si ga pa narediteuser posted image

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
25.7.2009 22:02:24   
eva1
Hojla!!!

Kar se tiče nalepkic za sobico... mi smo zdej za tavelka dva falotka zrihtala sobico, eno steno pobarvali na roza, drugo na modro-seveda na njihovo željo..ostalo je belo..in smo šli izbrati nalepke...3x lahko ugibate kaj smo kupili...Luka si je zbral spidermanna-itak in je naliman na modri steni..alja pa princeske ki so na roza steni..k ringelšpil...ampak če je njima tako všeč pa naj bo..nimam kaj jaz zbirat, sej ni moja soba...tak da dokler še lahko izbirate, le dajte kej lepega goruser posted image

Moj bebi tudi brca čisto nizko..včasih k me lulat tiši ni boljšega kot po mehurju brcat...ampak luka je bil v medenični ustavi do konca in upam, da se bo ta obrnil, ker ni na koncu nič prijetno ko ti uide, ker se z vso silo nasloni na mehur!

pi82ka-mene joške še vedno bolijo bradavice so ful občutljive in čist temno rjave , pa težke k bi mela že ne vem kok mleka notr...

Joj men tut paše k se je malo ohladilo..sicer ne bo za dolgo a vsaj spala sem mal bolje..me pa ponoči ful hrbet boli..oz desni bok in noga..pač ta išijas in G je rekel da bo vrjetno vse slabše, ker bo maternica čezdalje bolj na križ pritiskala...ma ja bo že..

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
26.7.2009 8:01:08   
Menta
Dobro jutrooooo!

Samo en pozdravček. Naspala sem se dobro, ni bilo ne prevroče in ne premrzlo. No, le postelja je prevelika, ker se moj user posted image možek potepa. Ampak dobim obiske, ki mi bodo krajšali čas.

Lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
26.7.2009 10:37:48   
luan
Dobro jutro souser posted image .
Mene pa je včeraj ful leva noga bolela in otekla bolj kot desna.Tako, da sem se že vstrašla da imam GVTuser posted image .No pa je pol ponoči oteklina splahnela, me je pa bolel križ.Pa še tamal mi je bruhal, tako da sem bolj malo spala.Sem dežuralauser posted image .Zdaj je mali ful dobr, mene pa še kar križ boli.Sem pa si zjutraj navlekla, spet po dolgem času, kompresijske nogavice sem misla da bom kar rodila.Jih komaj gor spravim čež gležnje.
Punce uživaje v prelepem nedeljskem sončnem dnevu.
LP

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
26.7.2009 10:39:17   
luan
Aja, ej kaj boste kuhale?Jaz sem popolnoma brez idejuser posted image .
LP

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
26.7.2009 11:18:10   
monika985
Jaz bi vas rada sam mal na hitr pozdravla. Danes grem namreč na neko družinsko kosilo, zvečer moram še zlikat,  potem pa si spakiram za morje in če bo počutje uredu, me minimalno en teden ni, tako da uživajte, pridno čvekajte, pazite na bušije, skratka bodite lepo user posted image !!!

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
26.7.2009 17:11:24   
spelap1
lep pozdrav po dolgem času tudi od mene! bila sem na morju 10 dni in 15.7 smo preživeli mf. imeli bomo user posted image in težki smo že 493g. je pa vse vredu in pomahala nam je, pa kolcalo se ji je. našo babiko smo šli pogledat v polni ekipi, moj lubi, moja mami in moja tašča. g si je vzela čas in občudovali našo bibo skoraj celo uro. super doživetje. naslednjič pijem glukozo. pregled imam 17.8. na morju je bilo super, sem se pa izogibala najbolj vročega sonca. nisem se mogla prej oglasiti ker smo imali včeraj krst od nečakinje in sem bila botrca, imamo pa danes fešto naprej. sem vas pa uspela prebrati. lepo se imejte in se oglasim ko bo več časa

(odgovor članu monika985)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
27.7.2009 9:52:15   
ursa1981
Pozdravljene souser posted image !

Kako preživljate to vročino. Jaz včasih zelo težko, tudi če bi rada kaj naredila, mi takoj začne liti pot in sem po parih minutah zmatranauser posted image  

Smo pa v soboto začeli preurejati bivšo spalnico, ki bo zdaj otroška soba, lahko si predstavljate kako je če se spraviš prenavljati sobo v hiši stari 190 let user posted image  Na določenih delih no na dveh, je omet kar v kosu odpadel, pa me nikoli ne bo nihče prepiričal, da bi se dala v obnovo celotne stare hiše - pride sigurno dražje kot če začneš zidati na novo, v stari pa živiš dokler nove ne urediš in jo vzdržuješ sproti in za silo. Kriza. Tako, da zdaj že dva dni ometavamo to zadevo, danes omečemo še enkrat, potem še fini omet in nato še izravnalna masa, tako da bomo šele na koncu tedna nekje začeli z ostalimi lepšimi deli - beljenje, ....
Vse skupaj sva si z možem predstavljala enostavneje in ceneje user posted image

No, drugače pa imam naslednji pregled v porodnišnici pri prim. dr. Cerarju v ponedeljek 3.8. in pri ginekologinji 5.8.2009, tako, da bo naslednji teden spet pestro kar se tiče pregledov. Pa v kratkem bom morala iti piti glukozo, upam, da tokrat ne bo pokazalo nosečniškega diabetesa, prvič je bilo ok, kaj bo tokrat ne ve, se pa malo bojim, ker pri Anji sem imela sladkorni diabetes.

No, se vam pa vsekakor javim.

LP

URŠA

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
27.7.2009 10:45:53   
december06
Hej, en lep sončni pozdrav vsem souser posted image !

Naj javim vam in za seznamček da bomo imeli PUNČKO!!!! No, upam, da se G ni zmotila. Imeli bomo parček. user posted image  Zdaj imam pa težave z imeni, vsak teden je druga pesemuser posted image . Pa tudi zrava je in vse je na svojem mestu in tako kot more bit. Malo mi noge otekajo in morem pazit pri prehrani (manj slano). Naslednji pregled imam 24. 8.

Lep dopust želim vsem, ki se odpravljate.

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
27.7.2009 12:14:27   
miska73
Lepo pozdravljene moje novemberske souser posted image .
Vas že nekaj časa občasno prebiram, pa sem si rekla, da bi se pa končno le spodobilo, da vam se tudi javim.

Sem dvojna nosečka in sem tako bolj na temah za dvojčke. Ampak vse pogosteje prebiram tudi vas in pobiram koristne nasvete.

Za seznam:

PDP imam 10.11.
miska73 (36)        (1.user posted image , 0.user posted image )           user posted image user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
27.7.2009 12:29:15   
mayamaya
Pozdravljene souser posted image

A vam je spet kaj vroče? Vikend je bil kar prijeten, ne? Jaz sem se koooooončno kopala. Me je morje kar vabilo k sebi user posted image in je takooooooo pasalo. Tako da tiste ki se odpravljate na dopust na morje, uživajte maximalno user posted image . Jaz pa še teden v službi pol pa zaslušeno na dopust, nič še ni planiranega, ampak nekaj bova že....

Miska73 dobrodošla user posted image user posted image user posted image mislim, da si prva ki pričakuje dva user posted image med nami čvakicami. Imaš pa PDP enak kot jazuser posted image

Pridno se hladite

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
27.7.2009 13:16:05   
tassika
Evo mene, morfologija je za mano, mali je ravno prav velik, baje ima 530g, vse super in oh in sploh, razen tega, da se mi je malo maternični vrat skrajšal in sem spet na bolniški, se pravi morje odpade, ampak važno da je ostalo ok, bom že zdržala še teh nekaj tednov doma.

Naslednji pregled imam pa zdaj čez 3t 19.8. ravno zaradi tega, da mi bo spet pogledala če je ok in če se ni spet kaj skrajšal. Glede spola bo pa zaenkrat še paketek presenečenja, ker ni čisto dobro videlauser posted image

Miška73 sem te bračla na drugem forumu, dobrodošla, končno imamo eno mamico z dvojčki, čeprav mislim, da nam boš ušla k oktobrkam, ali pa neuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
27.7.2009 17:10:12   
giotti
Tassika, super za morfologijo! user posted image

Koliko je pa dolg tvoj vrat, da so ti predpisali bolniško? Pušenjak pravi, da je nad 15 mm vse okej.

Lep dan vsem, meni je tako lušno, ker je poletje in imam samo oblekico na sebi user posted image Drugače pa je v službi norišnica user posted image Komaj čakam dopust, ki ga imam konec avgusta in še potem nekaj v septembru user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
27.7.2009 17:54:13   
tassika
Giotti ni tako kratek, samo je rekla da bo spremljala, ker se je iz 4,3mm zmanjšal na 3,8mm v 4t. Je povedala, da je kritično pod 1,5mm samo da je bolje da preventivno ostanem doma, pa bom pač doma, res sem rajši v službi, ker gre čas hitreje samo nisem upala ugovarjat.

Evo našo bibouser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
27.7.2009 18:00:54   
piška goriška
zelo sem vesela in čestitke vsem za morfologijo!!! user posted image user posted image user posted image Krasen pregled, a ne?
Dobrodošla Miška73!!!

Pa da malo potožim - sem imela danes pregled, sicer vse super in ok. Ampak sem pa morala piti glukozo, ki je pa bljakuser posted image .  Res zanič, ampak predvsem zato, ker sploh ne jem sladkorja in slaščic in moje telo na cuker sploh ni navajeno. Vse kar dobim, dobim iz sadja. Potem pa taka doza, da me je kar vrglo. In pokazalo povišane vrednosti.user posted image
Seveda - naslednji teden me čaka me še en presejalni test (3.8.)- še enkrat več glukoze!?! Moram priznat, da mi je prav zoprno in se malo bojim. Se mi zdi, da je edina rešitev, da ta teden jem kake sladolede, pa tortice, pa čokoladice, pa take stvari, da malo privadim svoje telo na cuker... Bo moja vegi prehrana dobila še dodatno obogatitev, huh. No, to so bile tožbeuser posted image .

Dobre strani: Slišala sem prekrasnega srčka prekrasnega dojenčkauser posted image ! Dobila zeleno luč za na morje v drugem tednu avgusta! user posted image Končno bila na pregledu, ki je trajal manj kot 4 ure
!user posted image user posted image user posted image Danes sta me pičila šele dva komarja!!!user posted image

Uživajte punce!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
27.7.2009 18:10:27   
miska73
Tassika meni so na zadnjem pregledu zmerili maternični vrat 3,8 in mi rekli, da je to super.

Sej jst se tudi tebe spomnem iz drugih tem... ne more bit drugač, če pa že dolgo haramo po tem RR-ju.
Sicer pa jst res računam na oktober... ampak spadam pa vseeno med novemberke.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
27.7.2009 21:04:02   
Nončika
miska73, dobrodošla.

jaz mam jutri pregled, me je kar malce strah. bolniška se mi izteka, šef me že klicari, kako sem uredila.

tassika, bravo za MF. si pa na bolniškem? bo že. samo, da bodo naša dečika ok in bomo me mirne.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
27.7.2009 21:41:32   
tassika
Aja pozabila sem povedat, da imam na vrhu materničnega vratu nek lijak, ki tudi lahko povzroči predčasno odpiranje in zato sem na bolniški, me je pa kljub vsemu malo prestrašila, sploh ker je moja mami obe moji sestri rodila v 36t pri zadnji je bila že v 26t v porodnišnici, ko so ji ustavljali popadke. Samo jaz sem bila rojena na rok.
Ampak sem pozitivna in bom lepo počivala pa bo vse ok.

Nonička nič se ne sekiraj ni vredno, šefu pa lepo sporoči, da ne gre tako hitro in da takoj ko boš izvedela sporočiš. Do konca tedna imaš čas, ko je konec meseca. Ma drugače se mu pa ne oglasi pa pošlji samo sms, jaz res ne vem kako so eni lahko tako nerazumevajočiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
27.7.2009 21:47:49   
mayamaya
tassika super za morfologijo user posted image user posted image user posted image , otročkek je pa takoooo lep. na sploh so meni te slikce z UZ enkratne. se jih kar ne naveličam gledat in sem vsakič vsa blažena user posted image .

jutri imam pa jaz tudi pregled, pa vse neki govorite o tej glukozi. a to so vam že prej povedali, da boste mogle piti ali so vam kar dali - pa pijte user posted image . ker meni niso čisto nič napovedali in po vaših besedah sodeč ni ravno najbolj okusno user posted image . bom poročala. sicer pa komaj čakam, da spet srček slišim

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
27.7.2009 23:25:34   
Lupinca
Čer,
no, pa je vikend za nami, upam da ste imele lep začetek novega tedna. Jaz kar uživam, mi paše k ni hude vročine...papam skos...zdele bom vafljeuser posted image njami. Sej kilce pa tud kar grejo gor. Se tolažim s tem, da bom vsaj enkrat v živjenju imela preveč kil, ker že cel življenje poslušam da sem presuha. Kar je lih tko glupo poslušat kot "kok si debela". hehe...

tassika super za morfologijo!user posted image
meni ni pa nič povedala kok je težka...al pa sem preslišala. No, mogoče je pa v knjižco kaj zapisala, bom jutri pogledalauser posted image pa upam da bo vse ok, kar se tiče MV! Ti sam lepo u izi vse počni...

Nončika
dobro opravi jutri na pregledu! user posted image

drugače pa super da se nam je še ena dvojna nosečka pridružila! user posted image miska73 a imena imate že izbrana?

nič, šibam zdej še mal popapat, potem pa ajat,,,sem zadnje čase ful zaspana, ker ponoči slabo spim...mi kolki spet nagajajo....ampak se nič ne pritožujem, bomo vse potrpele za naše sončke ane??

lepo nočko vsem!

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
28.7.2009 9:02:59   
pikica 28
ojla,

se tudi jaz oglašam po dooooolgem času...smo bli na morju..pa lutal okol...pa nisem prispela do računalnika...

vidim, da ste že veliko načvekale...he he....pridne...
no glede brcik...jaz sem to noč zelo slabo spala, tamal se mi je tako čudno obrnil, da je pritiskal na pljuča in nisem mogla normalno dihat...potem je pa še full brcal...
tako, da sem že imela skoraj jok čisto na koncu...pa sem komaj vstopila v zadnje tromesečje...joj kaj še bo...

se mi pa dogaja, da se mi je prikradel nek strah v mene...take in onake čudne misli in sanje...probam se sprostit, pa včasih mi lepo rata, včasih pa malo težje...je še katera tako?....

no lep dan vem želim...pa pa

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
28.7.2009 9:23:06   
mashy
Pozdravljene!

Najprej čestitke vsem za uspešne MF, in lepo pozdravljena miska73 !

Kako ste kaj? Jaz kar vredu, čeprav ne zadnjih nekaj dni boli spodaj v trebuhu, no tudi trebuh je vsak dan očitno večji in me počasi ovira pri vsakdanjih opravilih. Drugače pa gužva v službi, ponoči nič ne spim (ker imam borbe s komarji, na WCju sem vsako uro in še prevroče mi je)...

Danes imam ravno pregled in sem pred pol ure pila sladkor user posted image  Blek. Pa saj ni tako hudo, edini problem je, ker je količine veliko. Ker sem doma čisto zraven bolnice, sem šla sedaj še malo na internet, čez pol ure moram iti pa nazaj, da ponovno dam kri. in upam, na dobre rezultate. Potem pa nazaj v službo...

Danes so pa zunaj prav prijetne temperature, upam, da tako ostane...

Lepo bodite!

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?