|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
23.7.2009 11:41:42   
Ni novih sporočil
kepica78
evo nosečke da se vam še jest malo javim....kolk ste pridne...pišete skoz....jest pa vas pridno prebiram user posted image

Petkapet dobrodošla user posted image user posted image

v glavnem ravnokar sem na netu tole najdla: http://www.zps.si/varnost/odpoklic-2009/odpoklic-izdelka-avtosedez-bugaboo.html?Itemid=399
mogoče bo pa kateri prav prišlo.

lepo se imejte

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
23.7.2009 16:16:39   
Ni novih sporočil
Nončika
alo!

vročina, vročina in še enkrat vročina. me ubija!

danes sem šla in nabavila mizo za našo novo kuhinjo, huh kak sem happy.

lleyka, kako ti ugotavlja nizko ležečo posteljico, če ti ni G delala Uz-ja? ti je zaprosila bolniško do nastopa porodniške?jaz mam do 31.7, porodniško nastopim 6.10, tako, da če dobim bolniško do 30.9, pa še dopust, sem lahko brez skrbi. če ne pa bo še pestro. pogodba mi konec avgusta poteče in bog si ga vedi, kaj si bo zmislil naš direktor.

a kero mučijo kaj hemoroidi? mene so začeli in to pošteno. eh, kaj me še čaka vse do konca?

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
23.7.2009 17:10:14   
Ni novih sporočil
stelaJ
No pa da se jaz se malo javim, se ze dooolgo nisem. Sej preberem se kej, sam pisem pa ne velik. Vmes smo ze opravili z morfologijo, vse ok, spola se pa ni videlo.  Naslednji pregled imamo 11.8. Trebuh raste, drugace pa se pocutim okuser posted image V soboto gremo mal na dopust, samo ne v grcijo, katera je bla v planu, mal zarat gripe...verjetno nekam blizje...

Imam pa eno vprasanje, ce katera ve: vem, da gres 28 dni pred rokom v porodonisko, me pa zanima, ce je to 28 delovnih dni al skupaj s sobotami in nedeljami....da vidim kako dolgo bomo se delaluser posted image .

uzivajte, pa se kaj oglasim....

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
23.7.2009 17:23:01   
Ni novih sporočil
Anonimen
Nončika mene ne,upam, da me ne bojo, sm jih pa fasala pri porodu, matr kolk to boliuser posted image
Pa super da maš novo mizouser posted image

StelaJ začetek porodniške je 28 dni pred PDP z nedeljami in sobotami vred, škoda auser posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4229
23.7.2009 19:47:14   
Ni novih sporočil
luan
Pa smo preživel še en pasje vroč dan.Čeprav imamo v stanovanju še vedno skoraj 28 stopinj.HB za ventilatorjeuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa še drva smo danes dobili je tast čist divji, saj bo še koga kapuser posted image .Mislim, da ima namen vse danes pod streho spravt, kot da bo že jutri -10.

Ja hemeroidi znajo biti zelo nadležni, moji kolegici so takoj po porodu opravili operacijo tako hude je imela.Kar se hemeroidov tiče imam srečo, me pa napadajo krčne žile in strijeuser posted image .Noge me bolijo za umret.

Uživajte punce, želim vam ful hladno noč,da se bomo me in naše bebe naspaleuser posted image .
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
23.7.2009 20:27:02   
Ni novih sporočil
mayamaya
dober večer user posted image

samo na hitrco da vas pozdravim, prebrala vas bom pa kakšen drugi dan. doma je malo komplicirana situacija in sem čisto brez volje user posted image .

uživajte na hladnem in poljubčke vsem trebuškom user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
23.7.2009 20:37:28   
Ni novih sporočil
lelyka
nončika..ja danes je prvič k mi ni ultrazvoka delala..je sam v nožnico šla pa potipala..pa rekla,da je zlo napeto da je nizko..
potem je pa še trebuh pretipala in rekla,da dojenček lepo raste..
kako to ona ve nimam pojma..
grem pa sedaj 7mega nazaj k njej,da me še enkrat pogleda preden gre na dopust..je pa rekla da naj res počivam..
drugače je pa ona napisala ja,da mi da bolniško do 18.10ker potem nastopim z porodniško..sedaj kaj bo komisija rekla se pa pustimo presenetit..no če mi pa ne ugodijo mam pa itak še kr nekaj dopusta za porabit in bi se mi lepo izteklo tudi v tem primeru..je pa res tukaj odvisno od delodajalca,če bi mi dal en mesec pa nekaj dni dopusta..
to bom za vsaki slučaj jutri klicala..ker res ne bi rada,da mi propade,ker mam še celega letošnjega in nekaj dni starega..
drugače upam,da se ti izide tako kot bi bilo zate najbolše..

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
23.7.2009 21:45:48   
Ni novih sporočil
petkapet
Hvala punce za dobrodošlico user posted image . Vidim da skor vsako od nas pesti kakšna nosečniška težava.
Pa da napišem še jaz svojo, zelo pogosto mi otrjuje trebuh user posted image .
Izkušnje imam že od prve nosečnosti, ko mi je cca v 26 tednu začel otrjevati tudi na pol ure vsak dan user posted image . Tako sem skor do konca preležala (in se valda sekirala), na srečo pa sem bila celo nosečnost zaprta, in vse se je dobro izšlo.....No in evo ti, zgodovina se ponavlja. Otrjevanje je že začelo (na uro do dve, zvečer tudi pogosteje, grrrrr), pa še niti nisem v tistem tednu. Sem pa začela pit magnezij in komaj čakam na pregled, ki bo drugi teden, da vidim če bo tudi na tem posteljica lepo visoko in se bo otrjevanje izkazalo kot"lažni alarm".

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
23.7.2009 22:05:06   
Ni novih sporočil
murkica
No pa še pozdravček od mene.

Vidim, da vsa vse pestijo že nekatere nosečniške nevšečnosti. Jaz moram kar potrkati na les, da se počutim odlično in da nimam nobenih težav. No edina težava se pojavi ponoči, zaradi spanja na boku me posledično tudi ta boli, ampak to v slabe pol urce zjutraj tudi mine.
Jutri sva si z mojim vzela frej in bova odšla malo na vikend in upam, da se nama uspe tudi kaj namočiti. Ampak vreme ni preveč obetajoče,  vsaj kar se sobote in nedelje tiče, tako da bomo videli kako bo. No ampak že oddih od Ljubljane bo super.

Hotela sem vas samo pozdraviti vam zaželeti že v naprej lep vikend in uživajte.

Papa

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
24.7.2009 7:09:26   
Ni novih sporočil
Nezy85
Dobro jutro souser posted image
Jeeeeeeeeej pa je že petek in imamo vikend pred sabouser posted image pa boma spet z mojim skupajpa še dopust imajo 14 dniuser posted image , tak da ne bom sama doma!!!Sicer naju čaka polno dela po hiši pa še letenje po trgovinah za našegauser posted image .
Evo meni pa je začela prozorno belkasta tekočina tečti po kaplicah iz prsi, se pripravlajo na mlekeca!!user posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
24.7.2009 8:06:31   
Ni novih sporočil
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: petkapet

Hvala punce za dobrodošlico user posted image . Vidim da skor vsako od nas pesti kakšna nosečniška težava.
Pa da napišem še jaz svojo, zelo pogosto mi otrjuje trebuh user posted image .
Izkušnje imam že od prve nosečnosti, ko mi je cca v 26 tednu začel otrjevati tudi na pol ure vsak dan user posted image . Tako sem skor do konca preležala (in se valda sekirala), na srečo pa sem bila celo nosečnost zaprta, in vse se je dobro izšlo.....No in evo ti, zgodovina se ponavlja. Otrjevanje je že začelo (na uro do dve, zvečer tudi pogosteje, grrrrr), pa še niti nisem v tistem tednu. Sem pa začela pit magnezij in komaj čakam na pregled, ki bo drugi teden, da vidim če bo tudi na tem posteljica lepo visoko in se bo otrjevanje izkazalo kot"lažni alarm".

petkapet, tudi jaz opažam ta teden pogostejše otrdevanje trebuha, pa se niti nisem ne vem koliko naprezala, ker sem na dopustu in večino dneva po tej vročini kar doma, ko pa sem se zadnje dni proti večeru odpravila na vsakodnevni sprehod, pa sem kar skoz čutila, kako trd imam trebuh, ko sem prišla domov in se ulegla, pa je minilo. tudi jaz upam, da je samo lažni alarm, pri obeh, bom pa tudi jaz kakšno magnezijevo tableto popila, pa bomo videli, če bo kaj boljše.

lep petek vam privoščim in še lepši konec tedna, midva greva za vikend s šotorom k sestri v Savudrijo. me prav zanima kako bo s spanjem na turbomaximusu s trebuhomuser posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
24.7.2009 9:25:34   
Ni novih sporočil
Menta
Živjo,

tudi jaz opažam v zadnjih dneh, da imam zvečer ful trši trebuh kot zjutraj in čez dan. Tak čuden občutek, kot da mi je vsa koža premajhna. Ful se napne in potem komaj sedim. Leže mi je lažje.
Upam, da to ni kaj hujšega. Je pa res neprijetno.

Lep pozdrav.

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
24.7.2009 9:39:54   
Ni novih sporočil
ninka80
Dan,

midva sva že nazaj noter, je že vroče.

To otrdevanje ni nič hujšega, če zraven niso prisotne močne bolečine in krvavitve. Tko da ne se sekirat, če trebuh sam otrdeva. Men je pri 1 user posted image že od 20. tedna, pri 2. pa že od 16. Sam pobožajte bušita, pa bo kmal minilo.

barbchen
,uživaj na morju.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
24.7.2009 10:07:35   
Ni novih sporočil
Menta
ninka80 Hvala za spodbudne besede. Res nič ne boli user posted image in najmanj kar lahko naredim je, da pobožam bušija. Hvala in lep pozdrav vsem!

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
24.7.2009 11:24:23   
Ni novih sporočil
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: ninka80

Dan,

midva sva že nazaj noter, je že vroče.

To otrdevanje ni nič hujšega, če zraven niso prisotne močne bolečine in krvavitve. Tko da ne se sekirat, če trebuh sam otrdeva. Men je pri 1 user posted image že od 20. tedna, pri 2. pa že od 16. Sam pobožajte bušita, pa bo kmal minilo.

barbchen
,uživaj na morju.

ninka, hvala za tvoje besede, si me kar malo pomirila, pa božanje bušija je itak moje najljubše opravilouser posted image

pa hvala za dobre želje, se bom potrudila in zaplavala še za vas

Carpe Diem!

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
24.7.2009 12:00:55   
Ni novih sporočil
petkapet
Oj, Barbchen, jaz pa si že mislila, da utrjuje samo tistim, ki imamo rok na 20.11  user posted image  ,  hecam . Bodi sigurna, magnezijeve tablete pomagajo (preizkušeno pri ta prvem). Je pa res neprijetno, še posebej, zveček ko se mi namnožijo vsako uro  (ležanje pa ne pomaga). Ma ni blema, bomo dale tudi  to "spremljavo user posted image " skozi.

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
24.7.2009 13:07:05   
Ni novih sporočil
valerija77
Pozdravljene

No mi smo pa včeraj končno prebelili stanovanje in zdaj komaj čakam da se prične še selitev. Smo se pa z barvami kr mal igrali, tko da je pršlo ven kr zanimiv. Sploh otroška in kuhinja sta mi všeč.res pa je da otroški še nista povsem končani, ker še manjkajo gor penaste figure od medvedka puja in tigrčka in pa bordura. Ta dva si je sinko sam izbral, za drugega pa bomo dokončali drug mesec, ker drugače pa lahk kr bankrotiram. user posted image
Če katero zanima si lahk pogleda slikce...    http://www.ringaraja.net/forum/m_3838204/mpage_170/key_/tm.htm
Drugače pa tudi mene ubija ta vročina. Včeraj smo uživali na bazenu, danes pa se pajsam doma, pa še čist mal manjka da sem bom jaz skuhala in ne kosilo.
Mene pa k sreči zaenkrat ne matra nič, še v križu je nehala bolečina. user posted image

Aha pa da ne pozabim.... vse nove nosečke DOBRODOŠLE!!!   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
24.7.2009 13:09:28   
Ni novih sporočil
valerija77
Joj men se pa link mal zamešu... user posted image user posted image user posted image

upam da bo zdaj pravi...  http://www.shrani.si/index.php?kaj=album&mapa=Stanovanje

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
24.7.2009 13:50:23   
Ni novih sporočil
rožica13
Živjo!

Eno je zanimalo glede vaj za nosečnice na internetu, naj povem da sem preiskala vse pa nisem našla nič, potem sem si pa izposodila knjigo s Športom v zdravo nosečnost; Švarc - Urbančič, Trudi in moram reči da so fajne vaje notr pa tut velik pametnega piše. Pa magar si potem skeniraš in sprintaš vaje ko moraš knjigo vrnit.

StelaJ - 28 dni z vikendi.

Jaz grem jutri zopet na morje, tokrat za 10 dni oz. več če mi uspe prestavit pregled, tako da fino čvekajte in upam da vam ne bo preveč vroče!

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
24.7.2009 14:19:48   
Ni novih sporočil
katyn
A MOGOČE KATERA VE ZA CENE 3D/4D ULTRAZVOKA? KJE JE NAJCENEJŠI? PA KAKE SO KEJ CENE?

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
24.7.2009 14:40:04   
Ni novih sporočil
Lupinca
Hej hej,

kako smo kaj? Vam je kej vroče?user posted image  
Nina7, ej kaj pa če zamenjamo stanovanje za kak teden? Js bi tud uživala na 22 stopinjahuser posted image

Js sem pa zadnjič dala kri in vodo, no in mi baje primankuje preceje železa, kar pojasni moje slabo počutje, tako da sem šla danes že po tablete in upam da bojo kaj pomagale! user posted image

murkica uživaj na vikendu! pa tud js upam, da bosta uspeli s čmrljo malo zaplavatuser posted image

katyn za 3D sem šla js v Dravlje. In mislim da je cena samo 3D 80€. Nevem pa točno, ker sem js mela morfologijo +3D in plačala 100€. So pa drugače povsod drugje, ala dr. Strah in Pušenjak cene okol 100 ali pa 110€. In če imaš namen it h kakemu "znanemu" se že kar naroči, se kar čaka.

aja otrdevanje bušija... no, potem je to to tudi pri meni. Sem misla da je zvečer tok trši, ker se tok napapam čez dan. user posted image  Sam včeri zvečer me je pa ene 2krat prov zarezalo še v nožniciuser posted image  Kot da bi mi en z nožem potegnil notr. Me je kar premaknilo, tok me je zabolelo. Nisem pa še našla razloga...Upam da je to pač normalno, ker rastemo?

rožica13 uživaj na morčku!

Zdej pa šibam v hladilnik pogledat, kaj hladnega lahko pripravim za kosilo, ker prov kuhat se mi dans nedauser posted image
Pa upam tud da bo jutri res kaj bolj hladno, ker se morm res že začet učit, ampak se tkole v tej vročini ne morem.

(odgovor članu katyn)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
24.7.2009 15:01:51   
Ni novih sporočil
Lupinca
aja, če je še katera obupala nad ponudbo nalepk in teh zadevic za otroško sobico v slo. trgovinah, vam mogoče teli linki pridejo prav:
http://www.unique-baby-gear-ideas.com/nursery-wallies.html
http://www.bellababyart.com/
http://www.create-a-mural.com/BabyWallStickers.html

js bom iz teh strani kaj naročila in pol nalimala, ker razni "wini puji" in "hello kitty" al karkol tazga, men ne potegnejo...povsod pa prodajajo samo to, pa še par žalostnih izjemuser posted image  

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
24.7.2009 15:34:30   
Ni novih sporočil
mashy
IZVIRNO SPOROČILO: katyn

A MOGOČE KATERA VE ZA CENE 3D/4D ULTRAZVOKA? KJE JE NAJCENEJŠI? PA KAKE SO KEJ CENE?

dr. Strah ima 100 EUR, dr. Levak v Velenju 60EUR, najceneje je pa mislim da v ZD Litija, okoli 40EUR.

(odgovor članu katyn)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
24.7.2009 21:12:10   
Ni novih sporočil
Metuljcica77
ojla čvekice user posted image

ste ble pa hudo pridne, komaj sm prebrala vse vaše poste, bla 2 tedna na morčku, uživala na polno in naša pikica tud. Sva se naplavali do onemoglosti, komaj čakam naslednji dopust spet čez 2 tedna user posted image .

Buši mi veselo raste in miga, večino čez dan, ponoči pa kr lepo spimo.

za naš prelepi seznam: 1.nosečnost, 1.otroček, punčka, naslednji pregled 29.07.

K ste že tolk aktivne na forumih, a se da kateri delat tud frend suggestione, te k se že poznamo na FB user posted image user posted image user posted image

Grem še mal bušija božat, uživajte maksimalno!

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
25.7.2009 8:33:35   
Ni novih sporočil
luan
Pozdravljene souser posted image .
Želim vam prav lepo, sveže dobro jutrouser posted image .Paše malo ohladitve.
LP

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.