Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.7.2009 23:38:24
|
|
|
|
Kliki
|
Sam na hitro vam sporočim da je moja M v soboto zjutraj prišla. Povzzročila mi je pa en kup težav ker mi je bilo noro slabo. Zdaj sem že OK. Tečka pa tudi počasi odhaja. Če sem čisto poštena sem jo bila kar vesela, zdaj saj vem da je treba v nov boj. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 3:42:30
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro bejbe!!! Kako kaj? Jaz ne morem spat pa pišem! Kliki upam da bo tvoja tečka kmalu odšla za kako leto na dopust Beyba pa kje se ti skrivaš??? Veš kako sem te pogrešala!!! Vse ostale pa tko veste da vas ima oktavija rada!!! Ja včeraj sem bila v Mullerju v Velenju, ker ga v Celju ni... in sem ugotovila da folk na veliko kupuje vse njihove izdelke, tudi vlažilne robčke in planičke... res da se pri ceni razlika pozna... ampak mene zanima kakšna pa je kvaliteta ( tudi za novorojenčke).... sicer sem slišala veliko pohval na rčun Mullerjevih planičk.... No jaz sem si za začetek nabavila Pampersovo 1 (2-4 kg) pol bom pa videla.... Kak vaš dober nasvet ne bo doveč!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 9:55:30
|
|
|
|
Kliki
|
Oktavija tudi jast upam da bo kmalu odšla na dopust. Kar se pa izdelkov Muller tiče ti pa jast lahko povem da kolegica za svojo pupo vse nabavlja tam in je zadovolna in pa še občutno ceneje je.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 10:15:57
|
|
|
|
NATAŠA35
|
oktavija, jaz veliko kupujem v muellerju in ti lahko povem, da sem z njihovimi izdelki fenomenalno zadovoljna, so kvalitetni izdelki in tudi poceni...pleničke so zelo vpojne, tako da mali nima mokre pleničke in so mile takrat boljše kot pa pampers...res pa je da je razlika,če kupiš pampers pleničke v muellerju ali kjer drugje, ker tu imajo samo originale in izdelano v nemčiji (njihova znamka), tamali nikoli ni imel nobene alergije ali rdečke ritke, kar se je dogajalo pri drugih plenicah...prav tako so fenomenalni robčki za obrisat (rumene barve, njihova znamka), šamponi... zelo ti priporočam... kliki kaj še vedno ni ? meni tudi tokrat ni uspelo, ampak nisem obupala in upam, da bom spet , ma sej nama bo uspelo, verjamem v to
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 10:19:02
|
|
|
|
Anonimen
|
oktavija v mullerju dobiš npr pleničke iz avstrije nemčije kar pomeni bolj kakovostne kot pa če kupiš pamperske v mercatorju al kje drugje k so narejene pa na poljskem,tko da kvaliteta definitivno premaga,jaz za tamavčija niti enkrat nisem kupila drugjhe pampersk kot v mullerju jaz sm čist fertik pa še 12 ni ure,tamavči neki joku in ga je zdele kr zmanjkal tko da ne vem al se mu kej kuha al kaj tko da sem ga nosila in me zdele čist vse boli nč grem zdele krompir dat kuhat dokler mam obe roki frej
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 10:46:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Oktavija tudi jaz sem kupila Müllerjeve pleničke Pravijo, da so super dobre in robčki tudi. Kar se pa otroške kozmetike tiče, pa zaenkrat še nisem nič kupovala, ker sem se oprijela samo hladilnega mazila in mandljevega olja. No en Becutan imam za ven, to pa je vse. Dobila sem eno olje Bübchen, pa bom vidla kako se obnese... En paket teh malih pleničk je pa še mami kupila v Leclercu, pa ti sporočim, kere so boljše, če bom prej rodila kot ti Aja včeraj sem poslikala naš kotiček za tamalega... Lahko si ga ogledate v albumu A voziček in lupinico sem vam že pokazala?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 11:18:48
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 aqua a ti si bila na Bledu? ja madona, zakaj se pa nismo za kofi zmenil? Če bi vedla, da si v bližini bi se javla, da se zmenva... Nč hudga, pa naslednjič... Sem pa velikokrat na tem koncu... tako da ko naslednjič štartam, javim ziher...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 11:25:20
|
|
|
|
ledenka
|
jutro tud mi smo nazaj z vikenda na morju... no, prišli smo že včeraj popoldan, smo šli bolj zgodaj, da se izognemo gneči. Vreme je bilo super, samo smo bili tako leni, da še do plaže nismo šli - smo kar ostali pri hotelskem bazenu pa pojedli kup ribic in drugih morskih dobrot Oktavija, Müllerjeve pleničke so fajn, edino meni se zdijo malce vroče za poletje. jih pa uporabljam za ponoči (do sedaj - kak teden - še niso spustile), čez dan pa Alano ali Moltex (eko plenice). njihovi robčki mi pa niso všeč, bolj so mi DMovi (Babylove, modro pakiranje - zelenega še nisem probala)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 11:27:17
|
|
|
|
aqua77
|
Ojla Ajsi, a kar po morju ste se potikali... Fajn... A je Maks užival?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 11:31:18
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Ojla Ajsi, a kar po morju ste se potikali... Fajn... A je Maks užival? seveda. sva z mojim ugotovila, da so mu fancy hoteli všeč pa jahte tudi. bo moral dobro zaslužit je bilo pa kljub slabim napovedim super vreme, kar prevroče
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 11:35:45
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Ojla Ajsi, a kar po morju ste se potikali... Fajn... A je Maks užival? seveda. sva z mojim ugotovila, da so mu fancy hoteli všeč pa jahte tudi. bo moral dobro zaslužit je bilo pa kljub slabim napovedim super vreme, kar prevroče E ja, hvala bogu, da se za vreme na obali velikokrat zmotijo... Glede tvojga pa verjamem, da so mu nobl stvari všeč.... Bo mogu še mal bolj za delo prijet, sam kaj ko bo potem še manj doma... No ja, važno da bosta vidva z Maksom uživala, atiji so pa za to, da denar služijo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 11:42:48
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Ojla Ajsi, a kar po morju ste se potikali... Fajn... A je Maks užival? seveda. sva z mojim ugotovila, da so mu fancy hoteli všeč pa jahte tudi. bo moral dobro zaslužit je bilo pa kljub slabim napovedim super vreme, kar prevroče E ja, hvala bogu, da se za vreme na obali velikokrat zmotijo... Glede tvojga pa verjamem, da so mu nobl stvari všeč.... Bo mogu še mal bolj za delo prijet, sam kaj ko bo potem še manj doma... No ja, važno da bosta vidva z Maksom uživala, atiji so pa za to, da denar služijo... ne mojmu, Maksu so všeč mali ma že zdaj drag okus, po kom le?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 11:48:52
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Ojla Ajsi, a kar po morju ste se potikali... Fajn... A je Maks užival? seveda. sva z mojim ugotovila, da so mu fancy hoteli všeč pa jahte tudi. bo moral dobro zaslužit je bilo pa kljub slabim napovedim super vreme, kar prevroče E ja, hvala bogu, da se za vreme na obali velikokrat zmotijo... Glede tvojga pa verjamem, da so mu nobl stvari všeč.... Bo mogu še mal bolj za delo prijet, sam kaj ko bo potem še manj doma... No ja, važno da bosta vidva z Maksom uživala, atiji so pa za to, da denar služijo... ne mojmu, Maksu so všeč mali ma že zdaj drag okus, po kom le? sem narobe zastopla... Če je pa Maksu vse to všeč, je pa sigurno po mamici pobral!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 12:04:36
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Ojla Ajsi, a kar po morju ste se potikali... Fajn... A je Maks užival? seveda. sva z mojim ugotovila, da so mu fancy hoteli všeč pa jahte tudi. bo moral dobro zaslužit je bilo pa kljub slabim napovedim super vreme, kar prevroče E ja, hvala bogu, da se za vreme na obali velikokrat zmotijo... Glede tvojga pa verjamem, da so mu nobl stvari všeč.... Bo mogu še mal bolj za delo prijet, sam kaj ko bo potem še manj doma... No ja, važno da bosta vidva z Maksom uživala, atiji so pa za to, da denar služijo... ne mojmu, Maksu so všeč mali ma že zdaj drag okus, po kom le? sem narobe zastopla... Če je pa Maksu vse to všeč, je pa sigurno po mamici pobral!!! ja, ati tud nima poceni okusa sem rekla, da gremo naslednjič šotorit, da se navadi tud na neluksuzne zadeve se greva zdaj umit in na trg, nimamo nič za jest
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 18:51:01
|
|
|
|
gigi1
|
Kliki Ajsika a ste uživali? Maksi se je pa verjetno kar po obeh vrgel Aquica vidim, da si aktivna danes Spps hvala izpod tvojih prstkov v mojga bušija Larilu prosim pazi nase. Živček jaz pa ne vidim sobice v albumu Pikica0 in Biba vaju sem pa tolk vesela, ko se oglasita
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 19:35:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem te dodala med prijatelje in zdej boš po moje lahko vidla
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 19:35:47
|
|
|
|
sonček85
|
beyba,ja mali lepo raste ,mje priden ,samo mamici je pričelo primanjkovati mleka in dodajamo Hvala za glaske evo vas vse lepo pozdravljam in se še oglasim kaj.Vsem borkam veliko sreče,mamice bodoče pridno božajte bušije,mamice cartajte bebije
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 19:44:54
|
|
|
|
murkica
|
Živa jst ne vidim slikic, vidim jih samo od poroke in bušija... Danes smo dobili voziček Bom pa dala slike gor, takoj, ko bom utegnila, zdajle namreč šibam delat. Upam, da se zvečer najde čas in pokažem. Drugače pa vse lepo pozdravljene. LP Murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 19:59:06
|
|
|
|
gigi1
|
Živček še vedno ne vidim. Samo slikce bauhija in poroke. Isto kot Murkica. Murki za voziček Sonček85 lupčka Aleksu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 20:29:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Danes smo dobili voziček Bom pa dala slike gor, takoj, ko bom utegnila, zdajle namreč šibam delat. Upam, da se zvečer najde čas in pokažem. Drugače pa vse lepo pozdravljene. LP Murkica žiži:hvala in poljučke pošilja nazaj,no malo zasanjane a jih pošilja.Že lepo aja,se je skopal ,najedel in sedaj spi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 20:29:23
|
|
|
|
sonček85
|
živa:jaz te imam za prijatelja pa če kliknem na tvoj album ne vidim sobice ampak samo bušij prelepga in porokico . če pa kliknem na moja ringaraja jo pa vidim.joj kako je lepaaaaaaaaaaaaaaaa,pa previjalna mi je všeč
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 20:46:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa zdej? Sem dala da ga lahko vidim jaz in moji prijatelji, pa zgleda ne dela No zdej sem vse albume odprla.... Sej nima smisla da se še skrivam
< Sporočilo je popravil živa25 -- 27.7.2009 20:51:14 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 20:50:14
|
|
|
|
Nončika
|
kliki . v novi krog in v nove boje. oktavija, jaz sem pri mali prešaltala na Mullerjeve plenice pri njenih 8m, se mi zdi, da so tedaj prišle ven. bile so 1A, robčki prav tako. tam sva kupovala pamperske in pa mlekeca. pa sem vidla in sem si mislila za tisti keš ga probam. in ga več nisem menjala za nič drugega. no, enkrat sem po tistem še probala Lidlove, pa sem jih tak vrgla, da joj. robčki isto. kozmetike pa nisem ravno preveč uporabljala. še danes pri njenih 4l se zna zgoditi, da jo zvečer stuširam, umijem samo z vodiko. čisto vodo. za njeno rito sem rabila bepanten, samo pri kakecu, drugače pa robčke. milo sem začela rabit pri njenih cca 6m, do tistega samo voda. sonček, ti samo vstrajaj pri dojenju. dodatek pač daj, a ne obupaj. to ti znam povedat iz prve roke. jokala sem se, ko sem mala več ni hotela dojiti. lažje je priteklo po flaški. murkica, super za vozek. jeee!!! mi ga še nismo nabavili. se mi zdi, da ga bomo čez dober mesec že počasi morali.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 21:05:12
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Kaj pa zdej? Sem dala da ga lahko vidim jaz in moji prijatelji, pa zgleda ne dela No zdej sem vse albume odprla.... Sej nima smisla da se še skrivam zdaj se pa vsi lepo vidijoo nončika:prav imaš,meni je tko lepo k dojim ,da bom še naprej vstrajala .Sem pa vesela da sem ga vsaj prve tri mesece imela .pA TKO SEM MISLA DA GA BOM DO 9M DOJILA ČE BOM LE MLEKECA IMELA.a BOMO VSTRAJAL NI DA NI HVALA
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.7.2009 21:16:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla evo preden grem vodoravno k sm čist fertik,noge me tko ubijalsko bolijo tko da mi bo cel telo in klara hvaležna da se bom ulegla,če bom pa jutr sploh lahk ustala se bom pa s tem jutr ubadala tamavči je dans skoz kr neki jokcu pa skoz sm ga več al manj nosila tko da posledica tega da me vse boli živček lepa sobica sonči glede dojenja pa lepo imej v mislih da si prvovrstna mami za svojega sončka,jaz sm si večkrat izstiskala pa čeprav je bilo po 20ml pa je bilo pač sam 20,bo pa potem bolj,lahk pokličeš G pa ji rečeš za tabletke al pa razpršilo ali celo oboje,lahko probaš tudi s čajčkom za dojenje,no pri meni je bilo vse ker druge mi ni ostalo k je flaško zavračal ker če ne bi bilo mleka bi mogu preko infuzije dobit tko da upam da boš imela dovolj mlekca če pa ne pa tud ne bo nič narobe ker bo sonček junior še zmeri imel the best mami kliki gigi ajsi že zadnjič sm hotela rečt da maš ful dobr podpis ostale pa nisem pozabila sam zdele res ne morm niti sedet več ne tko da vas bom jutri obdelala nč nočko vsem
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......