|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
26.7.2009 15:37:12   
Menčy
no, takole, pred točno enim letom je na svet prikukal naš sonček TOBIJA, sreča nam je namenila en velik košček sebe... user posted image

user posted image
RAVNO PRISPEL DOMOV

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
26.7.2009 15:43:53   
Anonimen
Sem prišla voščit za 1 leto našega Tobija user posted image

TOBIJA! VSE LE NAJLEPŠE ZA TVOJ PRVI ROJSTNI DAN, OSTANI ŠE NAPREJ TAK SONČEK, KI OSREČUJE VSE, KI TE IMAJO RADI, NESKONČNO RADI! ZDRAVJA VELIKO IN VESELIH, BREZSKRBNIH DNI OTROŠTVA! user posted image user posted image user posted image

Čestitke seveda tudi tvoji zlati mamici user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4552
26.7.2009 15:44:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

no, takole, pred točno enim letom je na svet prikukal naš sonček TOBIJA, sreča nam je namenila en velik košček sebe... user posted image

user posted image
RAVNO PRISPEL DOMOV

Lep fantek je bil že takrat user posted image  In ob rojstvu že tako velik user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4553
26.7.2009 15:47:51   
Anonimen
Menčy, se pa še vedno dobro spominjam najinega "skupnega" ctg-ja proti koncu v porodnišnici. Nikoli, res nikoli pa ne bom pozabila tebe na današnji dan pred enim letom, ko si prišla rodit. Jaz sem šla ravno v kuhinjo po stekleničko za mojo malo pikico.. Ti pa..polna pričakovanj, strahu, skrbi, želja... Bogica, si se mi smilila takrat user posted image  Ampak kmalu sem izvedela od porodničarja, da si rodila fantka Tobija user posted image  in sreča je bila v tvojih rokah user posted image
..kot da bi bilo včeraj...pa je od tega minilo že leto dni..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4554
26.7.2009 16:15:43   
Anonimen
Hvala lepa vsem za lepe čestitke! user posted image user posted image user posted image

Drugače pa smo ok, praznovanje za nami, seveda en del. Drugi del pride na vrsto čez en mesec, ko bo več ljudi doma user posted image  Sicer pa smo veselo shodili pred 1.rojstnim dnemuser posted image  Je faca mala, raca kot račka user posted image  . Pa na svoj 1.rojstni dan je prvič spala v svoji sobici user posted image user posted image user posted image   Sami veliki dogodki user posted image

Čaka me spet pakiranje user posted image  Gremo na morje. Zadnja runda letos HB user posted image  se mi več ne da.

Uživajte v sončni nedelji!

Malo slikic:

Moj 1. rojstni dan

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

1. spim v svoji sobici user posted image

user posted image

Eni izmed mojih prvih korakov user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4555
26.7.2009 20:25:12   
smrka
Vse najboljse Tobija!!

Zoja cestitam za tvoje prve korake!!! Bravo!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
26.7.2009 21:04:24   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Menčy, se pa še vedno dobro spominjam najinega "skupnega" ctg-ja proti koncu v porodnišnici. Nikoli, res nikoli pa ne bom pozabila tebe na današnji dan pred enim letom, ko si prišla rodit. Jaz sem šla ravno v kuhinjo po stekleničko za mojo malo pikico.. Ti pa..polna pričakovanj, strahu, skrbi, želja... Bogica, si se mi smilila takrat user posted image  Ampak kmalu sem izvedela od porodničarja, da si rodila fantka Tobija user posted image  in sreča je bila v tvojih rokah user posted image

veš, ravno danes sem te imela v mislih user posted image , v živo, kako si stala tam v dolgi bolnišnični spalni srajci s stekleničko v roki, že vsa srečna in spokojna user posted image , delovala si tako pomirjujoče, tvoj izraz na obrazu mi je močno pomagal, saj mi je dejal, da grem tja "not" po nekaj lepega, čudežnega in nič ne more biti tako hudo, da is ne bi upala iti v boj za radostjo in srečo...
ja, veliko si mi pomagala user posted image , morda si ne misliš, ampak bila si moja odskočna deska, drugače bi se morda premislila in se odpravila domov in čakala, da pride samo od sebe...
tako pa sem stopila v to "sobo" in kmalu prišla že iz nje z najčudovitejšim darilom-Tobijem
HVALA user posted image , res si prava ROŽICA... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
26.7.2009 21:17:52   
Menčy
PIKICA - KAKO se je spremenila zoja, čedalje bolj postaja podobna Lani, že postaja prva damica
čestitke njenim prvim korakom user posted image
in kako lepa tortica, si sama pekla?

le kdo je dobil pa tako lep šopek, mamica user posted image , čudovit je...
kdor se je na to spomnil, vsaka mu čast user posted image user posted image user posted image
lepo , da ste se fajn meli..
in super za vaše skupno morje, lepo se mejte , naužijte si in se dodobra okopajte
sam mi je pa res hudo da vas ne bo, saj res ne vem , če vas ne bom kar počakala, da vse skupaj mal popraznujemo TOBIJEV RD, brez pikice in njenih cukrčkov zabava ne bi bila popolna, fotografija pa ne ne najlepša user posted image

ja, naš RD je minil danes malo drugače, vzeli smo si družinski dan,
najprej smo se odpravili na sv. Ano, da se zahvalimo za Tobija, ki nam ga je pred letom tako varno in zdravo pripeljala na svet user posted image ; ta sem se srećčala s KLEPETKOO IN njeno družinico; lepo te je bilo videt in slišat user posted image
potem smo doma malo zagrilili
se spočili
in se odpravili na žegnanje v Laze, na vikend; videla mislim, da ,ker smo se peljali malo stran od Pikičine hiše, da PIKICA IN MOŽEK počivata user posted image user posted image

fajn je bilo
sedaj že vsi spijo
jaz pa med slikami obujam spomine user posted image

praznovali bomo naslednji vikend, če bo vreme, ko bodo že vsi naši povabljeni prišli iz morja...

KAJ BOMO NARDILE PA ME? user posted image

PIKICE, SAYURI, SENY, KLAVDII NI, PRESTAVIMO NA NASLEDNJI TEDEN=????????

KDAJ PRIDEŠ PIKICA, PA SAYURI IN SENY, BOSTA TUD DRUG TEDEN DOMA' KLAVDII MORDA TUD?

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
26.7.2009 21:19:18   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Vse najboljse Tobija!!

Zoja cestitam za tvoje prve korake!!! Bravo!!!user posted image

HVALA SMRKA!!!

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
26.7.2009 21:33:02   
Menčy
ŠE NEKAJ SLIKC IZ MORJA:

splezal sem...
user posted image

naša norička ...
user posted image

ko bom velik, bom mornar...
user posted image

ku, ku midve sva tu
user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
26.7.2009 21:44:46   
Anonimen

veš, ravno danes sem te imela v mislih user posted image , v živo, kako si stala tam v dolgi bolnišnični spalni srajci s stekleničko v roki, že vsa srečna in spokojna user posted image , delovala si tako pomirjujoče, tvoj izraz na obrazu mi je močno pomagal, saj mi je dejal, da grem tja "not" po nekaj lepega, čudežnega in nič ne more biti tako hudo, da is ne bi upala iti v boj za radostjo in srečo...
ja, veliko si mi pomagala user posted image , morda si ne misliš, ampak bila si moja odskočna deska, drugače bi se morda premislila in se odpravila domov in čakala, da pride samo od sebe...
tako pa sem stopila v to "sobo" in kmalu prišla že iz nje z najčudovitejšim darilom-Tobijem
HVALA user posted image , res si prava ROŽICA... user posted image

user posted image  Menčy, z veseljem user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4561
26.7.2009 21:49:54   
klavdi*

PIKICA - KAKO se je spremenila zoja, čedalje bolj postaja podobna Lani, že postaja prva damica
čestitke njenim prvim korakom user posted image
in kako lepa tortica, si sama pekla?

le kdo je dobil pa tako lep šopek, mamica user posted image , čudovit je...
kdor se je na to spomnil, vsaka mu čast user posted image user posted image user posted image
lepo , da ste se fajn meli..
in super za vaše skupno morje, lepo se mejte , naužijte si in se dodobra okopajte
sam mi je pa res hudo da vas ne bo, saj res ne vem , če vas ne bom kar počakala, da vse skupaj mal popraznujemo TOBIJEV RD, brez pikice in njenih cukrčkov zabava ne bi bila popolna, fotografija pa ne ne najlepša user posted image

ja, naš RD je minil danes malo drugače, vzeli smo si družinski dan,
najprej smo se odpravili na sv. Ano, da se zahvalimo za Tobija, ki nam ga je pred letom tako varno in zdravo pripeljala na svet user posted image ; ta sem se srećčala s KLEPETKOO IN njeno družinico; lepo te je bilo videt in slišat user posted image
potem smo doma malo zagrilili
se spočili
in se odpravili na žegnanje v Laze, na vikend; videla mislim, da ,ker smo se peljali malo stran od Pikičine hiše, da PIKICA IN MOŽEK počivata user posted image user posted image

fajn je bilo
sedaj že vsi spijo
jaz pa med slikami obujam spomine user posted image

praznovali bomo naslednji vikend, če bo vreme, ko bodo že vsi naši povabljeni prišli iz morja...

KAJ BOMO NARDILE PA ME? user posted image

PIKICE, SAYURI, SENY, KLAVDII NI, PRESTAVIMO NA NASLEDNJI TEDEN=????????

KDAJ PRIDEŠ PIKICA, PA SAYURI IN SENY, BOSTA TUD DRUG TEDEN DOMA' KLAVDII MORDA TUD?
Jaz pridem domov enkrat v začetku drugega tedna.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
26.7.2009 21:50:02   
Anonimen
Menčy- lepe slikice user posted image
Kdaj pridem iz morja? Hmm, ne vem, ampak po mojem čez 14 dni user posted image  Se vrnemo, ko bomo imeli dovolj. Ne čakaj name, bo predolgo.. user posted image
Ne vem... Tak čas je, čas dopustov....
Ja Menčy, mi je mož rekel ko ste šli mimo :"Lej jo Menči" user posted image  
Sva uživala na travi, je pasalo. Zoja je spala, Lana bila pri babici, mir pri hiši user posted image

Me čaka kup perila za zlaganje... pa pa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4563
26.7.2009 21:53:48   
Anonimen
Aja, šopek, Menčy.. ne, ni bil namenjen meni, pač pa smo ga jaz, možek in Lana podarili naši pikici Zoji user posted image  Ja, lep je, tak nežen..

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4564
26.7.2009 21:54:04   
klavdi*
TOBIJA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 1.ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
26.7.2009 21:56:11   
klavdi*

Hvala lepa vsem za lepe čestitke! user posted image user posted image user posted image

Drugače pa smo ok, praznovanje za nami, seveda en del. Drugi del pride na vrsto čez en mesec, ko bo več ljudi doma user posted image  Sicer pa smo veselo shodili pred 1.rojstnim dnemuser posted image  Je faca mala, raca kot račka user posted image  . Pa na svoj 1.rojstni dan je prvič spala v svoji sobici user posted image user posted image user posted image   Sami veliki dogodki user posted image

Čaka me spet pakiranje user posted image  Gremo na morje. Zadnja runda letos HB user posted image  se mi več ne da.

Uživajte v sončni nedelji!

Malo slikic:

Moj 1. rojstni dan

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

1. spim v svoji sobici user posted image

user posted image

Eni izmed mojih prvih korakov user posted image

user posted image
Kako,lepa je tale tvoja princeska in pa seveda Lana tud.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
26.7.2009 21:58:58   
klavdi*

ŠE NEKAJ SLIKC IZ MORJA:

splezal sem...Bravo Tobija,kar korajžno tako naprej.
user posted image

naša norička ...
user posted image

ko bom velik, bom mornar...
user posted image

ku, ku midve sva tu
user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
27.7.2009 0:02:55   
Anonimen
Ojla punce

Sem mogla sem gor, pa čeprav pozno.

Najprej velike čestitke za 1. rojstni dan našima dvema lepoticama ZOJI in TIJI user posted image user posted image user posted image   ter lepotcu TOBIJU. Veliko lepih, zdravih in razigranih otroških dni. Pravi trije cukri ste user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi Maruši, ki je tudi praznovala te dni user posted image user posted image user posted image

klepetka lepo te je bilo danes videt in poklepetat user posted image user posted image user posted image Kok pridne cukre maš okrog sebe.

pikica uživajte na morju user posted image user posted image user posted image , slikice so pa itak kot vedno enkratne, modeli pa itak user posted image

menčy
tud tvoje slikice in modeli so user posted image

Evo samo da sem vas na hitro pozdravla, zdej pa na hitro spakirat par zadevic, ker gremo jutri na lepše. Komaj čakam, en lep družinski dan z mojo ljubico in dragim.

Pa pa user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nogica -- 27.7.2009 0:04:11 >

(odgovor članu klavdi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4568
27.7.2009 10:56:35   
Anonimen
Muklla- vse najboljše za roj.dan! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4569
27.7.2009 12:01:44   
Menčy
MUKLLA - torej praznuješ, VSE NAJNAJNAJ pa kmalu še enga škratka...upam, da se kmalu kaj vidimo...
ti si doma te dni al pa naslednji teden?

NOGICA - KAJ PA TI , SI ODPOTOVALA ZA DALJ ČASA , al si v domačih krajih in boš dosegljiva te dni, bolje rečeno drug teden, ko pride še SAYURI...?
pa hvala za čestitke
KLAVDII- HVALA , HVALA...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
27.7.2009 19:21:55   
Menčy
kje je pa dulči user posted image ???

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
27.7.2009 21:57:04   
Muklla
Tobija vse najboljše in najlepše. In cmoka, cmoka, cmoka od Špele!!!!!

Čestitke tudi Tiji!!!!!

Oj! No, končno malo časa. Danes je bilo natrpano, tako da sem se šele sedaj malo umirila. Dopoldan sva šla v LJ po nove jogije, pol smo šli s starši na kosilo, pol kar neki skoz, pol smo šli laufat okol Ugarja. Ja, prav ste prebrale in ko smo prišli domov, akcija, večerja, umivanje, ...., je kar padla v spanje. Upam, da bo spala. To noč se je zbudila samo ob 3.15.

Ja, danes praznujem. Mormo na en drink. A jutri bi šlo?

Menčy teden smo doma do četrtka, v petek gremo v CE, ker bomo na vikendu v nedeljo praznovali naš 1. rojstni dan.

Pa sej ne morem verjet, da so tile naši škrati kar na enkrat iz dojenčkov postali malčki.

Danes smo po postli naredili prve korake. Ne vem, mogoče pa hoče do nedelje shoditi. Baba naša.

Ajde, grem počivat. Nočko!

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
27.7.2009 22:10:25   
klavdi*
MUKLLA VSE NAJBOLJŠE ZA ROJ.DANuser posted image .ŽELIM TI VELIK ZDRAVJA PA DA BI ČIMPREJ IMELA ŠE TAKEGA ŠKRATKA KOT GA IMAŠ ZDAJ.

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
27.7.2009 22:20:10   
klavdi*
No,pa sem končala s tem pokanjem.Jutri zjutraj pa končno potujemo proti morju.Vsi skupaj se imejte skrajno lepo.Se slišimo ,ko pridem nazaj.
Adijo

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
27.7.2009 22:36:43   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

Tobija vse najboljše in najlepše. In cmoka, cmoka, cmoka od Špele!!!!!

Čestitke tudi Tiji!!!!!

Oj! No, končno malo časa. Danes je bilo natrpano, tako da sem se šele sedaj malo umirila. Dopoldan sva šla v LJ po nove jogije, pol smo šli s starši na kosilo, pol kar neki skoz, pol smo šli laufat okol Ugarja. Ja, prav ste prebrale in ko smo prišli domov, akcija, večerja, umivanje, ...., je kar padla v spanje. Upam, da bo spala. To noč se je zbudila samo ob 3.15.

Ja, danes praznujem. Mormo na en drink. A jutri bi šlo? JAZ LAHKO, SEM KONČNO PROSTA ... user posted image

Menčy teden smo doma do četrtka, v petek gremo v CE, ker bomo na vikendu v nedeljo praznovali naš 1. rojstni dan.

Pa sej ne morem verjet, da so tile naši škrati kar na enkrat iz dojenčkov postali malčki.

Danes smo po postli naredili prve korake. Ne vem, mogoče pa hoče do nedelje shoditi. Baba naša.

Ajde, grem počivat. Nočko!

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.