Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.7.2009 15:11:52
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: Menčy SPOROČAJTE MI ZA KOFETKE PO MOBIJI, PLEASE!!! Nič ne pomaga Menčy Tebe še vedno ni na kofetke [/quote] POMAGA , POMAGA, SAM DOMA ME NI BILO, je moj ustregel svoji mami no, pa tud nam in nas peljal v toplice, pol smo pa še našo mami s sabo vzel, blo je prav fajn, zarja pridna mali pa -mala zaspana sitka-spal čez dan 20 minut , drgač nobene gužve, voda super, nič nismo vonjal kakega klora, samo os za 100 osirjev
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.7.2009 15:23:52
|
|
|
|
Menčy
|
smrka za tvoje slikice. Joj kako veliko princeso maš že, pa kako je lušna, prava mala gospodična. Pa tolko igrač, najbrž je čist navdušena. A ta kočija je za Baby borna? A se lepo igra? Jo zanimajo take igrače? Mi tud mamo Borna pa voziček, posteljico in banjico (da ne boste mislili, das smo vse mi kupili--dobili smo skoraj vse v dar) pa jo pravzaprav skoraj nikoli ne vidim igrati se z njimi NOGICA - ja, očitno se bo treba drgač zmenit, sedaj, ko imam oba doma, pa mi noben več čez dan ne spi, imam res NIČNIČNIČNIČNIČ časa če se peljem kaj ta teden mimo se oglasim al pa vidve pridita na kavico, sokec , če ne pa takrat, ko boste vse RRjevke povalbljene naTORTICO ob Tobijevem RDju PIKICA - LEPE SLIKCE!!Kje pa je to v Italiji, kje blizu Gardalanda? kako sta prenesli vožnjo tvoji lepotički? KLAVDII - tebe pa bolj malo berem... SAYURI - ŠE PLAVA IN SE OBRAČA-praži NA SONČKU? KDAJ PA PRIDE? A NI TO SOBOTO POROKA NJENEGA BRATCA? KLEPETKAA- KJE JE PA ONA... NE DUHA NE SLUHA O NJEJ... A SI JE KAR CEL MESEC ABONIRALA NA MORJU , KOT NAŠA SENY ... SENY - miss you... MUKKLA - kok ti spi pa čez dan tvojka ribica? in še nekaj. A DAJETE/STE DAJALE SPAT VAŠE MALE ŠE 2X NA DAN PRI 1 LETU AL SAM 1X?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.7.2009 16:10:35
|
|
|
|
smrka
|
Helou, medve s hcero sva pravkar prisle iz mesta, sva mal hodile po trgovinah. Ja tist grad pa kocija je od baby borna, in nasa se ful igra. Cisto je navdusenja igranja s punckami.... raje ne govorim koliko punck ima, ampak s cisto vsemi se igra.. nobena ni v kotu.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.7.2009 19:55:22
|
|
|
|
Muklla
|
Menčy naša pupa spi 2-krat čez dan. Sam to samo po 20 min. Dopoldan okol 11h, pol pa popoldan različno, včasih tudi okol 6h zvečer. In ne boš verjela, če spi tam do okol 6.30 zvečer, tudi ponoči bolje spi. Evo, zdejle spi že pol ure, ker sva popoldan zaspali obe. To pomeni, da je spala 2 uri in zvečer ni nič mrknila. Me zanima kaj bo. Je pa tolk pojedla za večerjo, da včasih samo gledam: skor CELO hrenovko in pol žemlje, pol pa še 200 ml mleka. Aaaaaa? Si predstavljam kako ti je. Ko nimaš tudi 5 min zase. Za popi****. Ja, dolgo te nisem vidla. Grem možu večerjo pripravit, pol pa pod tuš in pred TV. Da vidim, kako je to, ker tako hitro še nismo nikoli zaspali. Mejte se!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.7.2009 14:54:09
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla Menčy naša pupa spi 2-krat čez dan. Sam to samo po 20 min. Dopoldan okol 11h, pol pa popoldan različno, včasih tudi okol 6h zvečer. In ne boš verjela, če spi tam do okol 6.30 zvečer, tudi ponoči bolje spi. Evo, zdejle spi že pol ure, ker sva popoldan zaspali obe. To pomeni, da je spala 2 uri in zvečer ni nič mrknila. Me zanima kaj bo. Je pa tolk pojedla za večerjo, da včasih samo gledam: skor CELO hrenovko in pol žemlje, pol pa še 200 ml mleka. Aaaaaa? Si predstavljam kako ti je. Ko nimaš tudi 5 min zase. Za popi****. Ja, dolgo te nisem vidla. Grem možu večerjo pripravit, pol pa pod tuš in pred TV. Da vidim, kako je to, ker tako hitro še nismo nikoli zaspali. Mejte se! ja, trenuno mamo krizo, je bil pa včeraj praznik, saj sta oba zaspala popoldne v 10 minutah in spala 2 uri-skladno-sinhronizirano-uau-saj nisem mogla verjet, sploh nisem vedla kaj naj počnem s tolikim časom, sem se kar plepletala pa mal brala, pa računalnik, pa TV pa kofetek... kako mleko ji pa daš?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.7.2009 14:56:32
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Helou, medve s hcero sva pravkar prisle iz mesta, sva mal hodile po trgovinah. Ja tist grad pa kocija je od baby borna, in nasa se ful igra. Cisto je navdusenja igranja s punckami.... raje ne govorim koliko punck ima, ampak s cisto vsemi se igra.. nobena ni v kotu. balgor tebi, pri nas nobena igrača ni kaj preveč aktualna, morda še najbolj avtočki veš, kaj je pa res prav grozno, da sva tako blizu doma pa se niti 1x nisva uspeli videti, no ja se pozna , da sm,o bili na morju pa še bolni
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.7.2009 14:58:51
|
|
|
|
Menčy
|
TOREJ ŠE 1X VPRAŠANJE ZA VSE: KAKO MLEKO NAJ DAJEM MALEMU RAJE DOMAČE ALI MLEKO IZ TRGOVINE ALPSKO AL KAKO, PRI DOMAČEM JE PROBLEM, DA KRMIJO ŽIVINO S SILAŽO...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.7.2009 17:41:16
|
|
|
|
Muklla
|
Menčy jst kupujem mleko v prahu od Pomurskih mlekarn. O alpskem dobivam neke čudne maile, ker je homogenizirano. Kao strup. Sam jst dvomim, da bi bilo potem na policah v trgovini. Ga pa vsi odsvetujejo. Kaj pa vem. Sem pa že razmišljala, da bi začela kupovat sveže mleko od hm......, pozabla. Jah, če je silaža, potem ne vem. Jst ne bi. Drgač smo pa danes slabo spali. Šele od 3h je bilo ok.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.7.2009 23:16:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer! Samo na hitro se vam javim. Smo v pripravih na jutrijšnji praznik V glavnem akcija. Jaz si zdajle lase sušim, mož še briše po tleh.. Menčy- jaz dam Zojo spat v glavnem samo še enkrat- ker zjutraj spi ponavadi do 8h, potem gre pred 12-to spat in spi 3, včeraj celo 4 ure. Sem jo še potem nekaj časa dajala spat še enkrat, pa smo imeli žurko potem do 22h ali še več. Ne, hvala. Mleko- jaz kupujem sveže nehom. mleko Planika. Kupujem ga v Sparu, malo je zoprno to, ker je rok uporabe kratek, pa vseeno. Če je (baje) bolje za otročka, nič zato, grem pa večkrat v shopping (danes sem pa malo čudno pogledala, ker je mleko imelo rok samo do jutri ) Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.7.2009 8:20:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja mala sončica leto dni nazaj, kmalu po rojstvu RTI Zoja!!!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.7.2009 9:18:52
|
|
|
|
smrka
|
Pikica, se enkat vse najboljse tvoji Zoji, pa lepo praznujte!!!!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.7.2009 10:17:25
|
|
|
|
Muklla
|
Ijeeeee kak čmrl je bila tale Zoja! Danes pa taka "velika" punca, a ne? VSE NAJBOLJŠE ZA TE DRAGA ZOJA!!!!!!! Pa lepo praznujte!!!!!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.7.2009 13:30:48
|
|
|
|
klepetkaa
|
ZOJA, VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU PRVE SVEČKE TI ŽELIVA Z LANO. OSTANI ŠE NAPREJ TAK SONČEK Mamici pa lep pozdrav Ostalim tud, seveda
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.7.2009 16:43:42
|
|
|
|
Menčy
|
DRAGA NAŠA ZOJA! KAKŠNA MALA PIKICA SI BILA LETO DNI NAZAJ, DANES PA ŽE PRAVA ZVEZDICA, KI LEPŠA DNI SVOJI MAMICI, OČKU IN SESTRICI. MI VSI TI ŽELIMO VELIKO LEPIH SONČNIH IN RAZIGRANIH DNI, ZRAVEN PA ŠE ENO AMBULANTO ZDRAVJA, KOŠEK SREČE, MORJE LJUBEZNI IN POLNO DLAN DOBROTE!!! AH, JA PA POŠILJAMO TI EN BAZENČEK POLJUBČKOV ...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.7.2009 16:49:50
|
|
|
|
Menčy
|
DRGAČ PA mi se kopamo in hladimo v senčki , zvečer pečemo ribice in pijemo piviko, mah kaj , poletje je v zagonu , juhuhu... KATERA BO DRUG TEDEN DOMA, DA BO LAHKO PRIŠLA NAZDRAVIT NA TOBIJEV RD? BOMO UBRALE KAK SKUPEN DAN A NE ?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.7.2009 18:48:54
|
|
|
|
Menčy
|
ŠE NAŠI TA ZADNJI: IN pa lep večer
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.7.2009 19:16:49
|
|
|
|
smrka
|
Mency luskana otrocka mas.... ja res... skor sosede sva pa se nisva videli nic... bomo pa drugo leto ko pridem. Sicer je pa poleti tesko, ker so dopusti in vse kar prinasa poletje zraven in nas ni doma.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.7.2009 1:02:15
|
|
|
|
Nasy
|
Pikica, tvoji deklici vse najboljše!!!Čestitke tudi tebi!
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.7.2009 15:06:59
|
|
|
|
klavdi*
|
ZOJA.VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 1.ROJSTNI DAN .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.7.2009 15:13:01
|
|
|
|
klavdi*
|
No,sedaj se pa tudi zame bliža ohladitev na morju.In sicer se v torek zjutraj odpeljemo proti Pagu in se tam lepo namestimo.Če pa se slučajno več ne vidimo.Pa se vsi ostali imejte skrajno lepo. Čaw se slišimo.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.7.2009 15:15:11
|
|
|
|
klavdi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy DRGAČ PA mi se kopamo in hladimo v senčki , zvečer pečemo ribice in pijemo piviko, mah kaj , poletje je v zagonu , juhuhu... KATERA BO DRUG TEDEN DOMA, DA BO LAHKO PRIŠLA NAZDRAVIT NA TOBIJEV RD? BOMO UBRALE KAK SKUPEN DAN A NE ? Mene,žal ne bo doma.Samo še v ponedeljek bom doma.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.7.2009 15:17:37
|
|
|
|
klavdi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy TOREJ ŠE 1X VPRAŠANJE ZA VSE: KAKO MLEKO NAJ DAJEM MALEMU RAJE DOMAČE ALI MLEKO IZ TRGOVINE ALPSKO AL KAKO, PRI DOMAČEM JE PROBLEM, DA KRMIJO ŽIVINO S SILAŽO... ZALA ne mara niti kravjega mleka in niti aptamila.To se pravi,da se je vrgla po meni.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.7.2009 23:18:16
|
|
|
|
Nasy
|
Menčy, jaz bi ji raje dajala domačega, če dobiš res dobrega, malo se pozanimaj, jaz sem celo znanost nardila iz tega, saj kolegica službeno dela na tem področju, potem pa naša princeska ne pokusi kapljice mleka. Za probo sem ji kr od Planike mleko probala a se ni pustila prepričat Tako vsi Linoti odpadejo, jemo edino jogurte, pa še to je začela nekaj štrajkat pač ni mlečni otrok, kaj čem. Na srečo ima vsaj sadje rada.
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.7.2009 15:31:57
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy Menčy, jaz bi ji raje dajala domačega, če dobiš res dobrega, malo se pozanimaj, jaz sem celo znanost nardila iz tega, saj kolegica službeno dela na tem področju, potem pa naša princeska ne pokusi kapljice mleka. Za probo sem ji kr od Planike mleko probala a se ni pustila prepričat Tako vsi Linoti odpadejo, jemo edino jogurte, pa še to je začela nekaj štrajkat pač ni mlečni otrok, kaj čem. Na srečo ima vsaj sadje rada. torej bolje domače pa fotrano s svežo travo..? takega pa mamo...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.7.2009 15:32:25
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdi* IZVIRNO SPOROČILO: Menčy DRGAČ PA mi se kopamo in hladimo v senčki , zvečer pečemo ribice in pijemo piviko, mah kaj , poletje je v zagonu , juhuhu... KATERA BO DRUG TEDEN DOMA, DA BO LAHKO PRIŠLA NAZDRAVIT NA TOBIJEV RD? BOMO UBRALE KAK SKUPEN DAN A NE ? Mene,žal ne bo doma.Samo še v ponedeljek bom doma. KDAJ PA PRIDEŠ?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.