Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 19:53:38
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec seznam !!!!: kje hudiča sva jaz in moj matevž na seznamu? pa redno sporočava podatke s pregledov, samo slika je bila stara - iz porodnišnice? nasploh se mi zdi da nas še nekaj manjka??? popravite me če se motim? Torej Jaka in jaz nisva edina, ki manjkava....?!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 20:03:34
|
|
|
|
Najaa
|
V sredo se začne v intersparu akcija - Otroška kaša (jabolko-banana s keksi, jabolko-banana-breskev ali sadno žitna) 190g, ki je v redni prodaji 1,27, ob nakupu 2 ali več 1 kos 0,99 centov.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 20:40:18
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec seznam !!!!: kje hudiča sva jaz in moj matevž na seznamu? pa redno sporočava podatke s pregledov, samo slika je bila stara - iz porodnišnice? nasploh se mi zdi da nas še nekaj manjka??? popravite me če se motim? Torej Jaka in jaz nisva edina, ki manjkava....?! ne, nista edina ki manjkata... pač glede na to, da se seznam spreminja (dodajanje slik, ki povečujejo to klobaso), smo se odločle, da se bo brisalo tiste, ki se ne oglašajo...sej ni fora samo podatkov pošiljat...nočem bit nesramna al karkoli... res ne... samo seznam je pač ratal ena velika klobasa... in glede na to, da sta šele zdej opazli, da vaju ni več na seznamu, se vidi koliko sta ga sploh gledali da ne bo pomote... z veseljem vaju dam nazaj... ampak dejta se nam tudi pridružit v debatah in ne samo brat... pa brez zamere prosim...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 20:41:22
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa V sredo se začne v intersparu akcija - Otroška kaša (jabolko-banana s keksi, jabolko-banana-breskev ali sadno žitna) 190g, ki je v redni prodaji 1,27, ob nakupu 2 ali več 1 kos 0,99 centov. kira firma pa?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 20:42:17
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa V sredo se začne v intersparu akcija - Otroška kaša (jabolko-banana s keksi, jabolko-banana-breskev ali sadno žitna) 190g, ki je v redni prodaji 1,27, ob nakupu 2 ali več 1 kos 0,99 centov. hvala za obvestilo ... mogoče pa že res kaj nabavim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 20:45:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa V sredo se začne v intersparu akcija - Otroška kaša (jabolko-banana s keksi, jabolko-banana-breskev ali sadno žitna) 190g, ki je v redni prodaji 1,27, ob nakupu 2 ali več 1 kos 0,99 centov. kira firma pa? HIPP.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 20:57:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutrooo spps kje je kavica, tipčki,itd.?? sej greš v terme ,mogoč se bo pa tam kaj za pogledat našlo nič pametnega
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 20:59:49
|
|
|
|
tasa_m
|
Halo punce. Samo na hitro se vam oglasim, da sma z term prišle žive in zdrave..v glavnem zgubili se nisva Lija je plavala v Fredovem obročku in ko so drugi otroci škropili, nje ni odvrnilo da si nebi več pela. Je bila tak posrečena Me pa danes tak čudno glava boli, mogoče zarad tega ker nisem kave pila..ma če se jo hočem odvadit pa očitno nebo šlo..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:00:50
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Dan, mi smo že s pregleda, dobili drugega pikeca in smo samo malo zajokali (dosti boljše prenes, kot prvega pikeca). Podatki za tabelo tehtamo 7550 g in veliki smo še vedno 70 cm (danes ga je samo iztegnila in tako izmerila, tako da smo ostali enako visoki). Kaj več pa kasneje, ker naš fantina že kliče
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:07:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec kokica in druge MB: dobimo se jutri ob 9. uri pred zdravstveno. kokica, za vsak primer ti pošljem še zs s svojim telefonom in upam, da boš dobila to sporočilo! se vidimo! Upam, da mi bo šlo skozi..ker moj rabi zjutraj avto, pa upam, da bo porihtal do pol devetih, da potem prideva....kje pa boste?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:07:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 hahhaa..Najaa fora res..da te potolažim, jaz tudi v tem bazenu nisem plavala... Imaš ZS, pa Tasa in Felix tudi!!!! zakaj pa jaz ne dobiš khm... a morm kej rečt sploh?? Ne, ne rabiš..sem že rekla puncam naj vse na FB povejo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:08:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec kokica in druge MB: dobimo se jutri ob 9. uri pred zdravstveno. kokica, za vsak primer ti pošljem še zs s svojim telefonom in upam, da boš dobila to sporočilo! se vidimo! Upam, da mi bo šlo skozi..ker moj rabi zjutraj avto, pa upam, da bo porihtal do pol devetih, da potem prideva....kje pa boste? Jaz sem jutri že zmenjena s kolegico , katero sem nazadnje videla, ko je rodila 1. sina (pred 4 leti), tak da žal..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:10:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec seznam !!!!: kje hudiča sva jaz in moj matevž na seznamu? pa redno sporočava podatke s pregledov, samo slika je bila stara - iz porodnišnice? nasploh se mi zdi da nas še nekaj manjka??? popravite me če se motim? ja zbrisali so te! Se že ne javljaš dovolj...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:13:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec kokica in druge MB: dobimo se jutri ob 9. uri pred zdravstveno. kokica, za vsak primer ti pošljem še zs s svojim telefonom in upam, da boš dobila to sporočilo! se vidimo! Upam, da mi bo šlo skozi..ker moj rabi zjutraj avto, pa upam, da bo porihtal do pol devetih, da potem prideva....kje pa boste? Jaz sem jutri že zmenjena s kolegico , katero sem nazadnje videla, ko je rodila 1. sina (pred 4 leti), tak da žal.. Nama pa res ne bo ratalo, da se vidiva na pijački...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:13:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutrooo spps kje je kavica, tipčki,itd.?? sej greš v terme ,mogoč se bo pa tam kaj za pogledat našlo nič pametnega Saj sem vedla..pa že prej napisala..se ne more primerjati s tistimi, ki jih Spps pošilja...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:14:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutrooo spps kje je kavica, tipčki,itd.?? sej greš v terme ,mogoč se bo pa tam kaj za pogledat našlo nič pametnega Saj sem vedla..pa že prej napisala..se ne more primerjati s tistimi, ki jih Spps pošilja... spps, to je poziv zate. Izkaži se!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:14:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj sem spet sama?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:14:44
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 hahhaa..Najaa fora res..da te potolažim, jaz tudi v tem bazenu nisem plavala... Imaš ZS, pa Tasa in Felix tudi!!!! zakaj pa jaz ne dobiš khm... a morm kej rečt sploh?? Ne, ne rabiš..sem že rekla puncam naj vse na FB povejo... ma ne vem če so kej rekle
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:15:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutrooo spps kje je kavica, tipčki,itd.?? sej greš v terme ,mogoč se bo pa tam kaj za pogledat našlo nič pametnega Saj sem vedla..pa že prej napisala..se ne more primerjati s tistimi, ki jih Spps pošilja... spps, to je poziv zate. Izkaži se! Oooo Najaa HELLO!!!! Torej je za tabo uspešen dan?!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:15:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 hahhaa..Najaa fora res..da te potolažim, jaz tudi v tem bazenu nisem plavala... Imaš ZS, pa Tasa in Felix tudi!!!! zakaj pa jaz ne dobiš khm... a morm kej rečt sploh?? Ne, ne rabiš..sem že rekla puncam naj vse na FB povejo... ma ne vem če so kej rekle Res? Kaj ti pošljem ZS, da boš vedela tudi ti?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:17:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa V sredo se začne v intersparu akcija - Otroška kaša (jabolko-banana s keksi, jabolko-banana-breskev ali sadno žitna) 190g, ki je v redni prodaji 1,27, ob nakupu 2 ali več 1 kos 0,99 centov. kira firma pa? HIPP. To so sedaj imeli od firme Alete, ki jo jaz kupujem...Sem nakupila sokecov...Pa sem mu danes dala korenčkovega, pa mu ni bil všeč, pa se cucelj je čisto oranžen ostal...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:17:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Saj sem vedla..pa že prej napisala..se ne more primerjati s tistimi, ki jih Spps pošilja... eh makaki, to pa sploh ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:18:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj sem spet sama? jaz sem tu, sem slikice iz fotiča dol devala zato me zdaj ni bilo.. sem ti na voljo. Midve pa boma res mogle na pijačo ko se bova ponovno v Mullerju srečali Kdaj kaj greš?? Še vam ni zmanjkalo kašic?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:18:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj sem spet sama? Se ti zdi? Kaj sem jaz duhec? Buuuuuuuu!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.7.2009 21:19:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 To so sedaj imeli od firme Alete, ki jo jaz kupujem...Sem nakupila sokecov...Pa sem mu danes dala korenčkovega, pa mu ni bil všeč, pa se cucelj je čisto oranžen ostal... ja in ne gre več dol tudi če ga prekuhaš
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?