|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
24.7.2009 9:46:58   
austen
dan user posted image
se javljam na raportuser posted image
sem zakopana v papirjih....šefa trenutno ni, pa sem si od doma pritovorila eno mapo papirjev za presortiratuser posted image .....ma sem tako jezna sama nase. Vedno sem imela lepo vse zloženo po fasciklih, zdej pa samo neki odlagam in potem, ko kaj iščem rabim ful časa da najdemuser posted image ....glede teh reči sem se ful polenila....si bom morala kako brco dat, da se spravim spet v red.

Euro Nenauser posted image lepo da uživate....... user posted image user posted image bravo za Zalo, naša tudi lepo spi ko je sama na veliki postliuser posted image    ma boš vidla kako ti bo dolgcajt drugi teden. Meni jeuser posted image Erika je na počitnicah že od nedelje in me čisto nič ne pogrešauser posted image ...mah sej je prav, ma kaj ko midva namesto počivat in kaj pohajat delava generalko doma, pa še bo kaj ostalo. Upam pa, da mi ne pride prehlajena domov, ker mi pravi mama da jo težko spravi ven iz vode.....in glede na to da se hodijo hladit v Sočouser posted image ...si ja pa tudi na počitnicah našla zamenjavo za Zalo in Luno....jo je pogrizu en fantek na igriščuuser posted image ...naša je prav magnet za te reči....očitno

evo malo sem vam naložila, da boste imele kaj bratuser posted image

zdej bi pa lahko že ZRAK kašen raport nardilauser posted image

asso....kam na Sardinijo pa planirate iti?

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
24.7.2009 9:52:51   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: austen
zdej bi pa lahko že ZRAK kašen raport nardilauser posted image

Zrak bo raport naredila v ponedeljek, ker doma skoraj ne užge računalnika... dela prepočasi.

asso....kam na Sardinijo pa planirate iti?

Tam okrog Olbie (costa Smeraldo - SV del) neki gledam, še nič konkretnega ne vem, najbrž bom konc avgusta se definitivno odločla (ko ne bo več nič frajuser posted image user posted image user posted image ). Bi reku moj, bomo vidli, ker takrat enkrat je trgatevuser posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
24.7.2009 10:22:34   
austen
costa Smeralda......uau....sem bila tam samo en dan (v sklopu ture) pa je bilo super, bi takoj šla šeuser posted image .....so kaj normalne cene septembra?
kje gledaš?  da malo pofirbcamuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
24.7.2009 11:10:26   
asso

so kaj normalne cene septembra?
kje gledaš?  da malo pofirbcamuser posted image

NEEEEEEEE, ma malo vse povsod. predvsem sem gledala na booking.com... kjer imaš karto in vidiš točno kje se nahaja hotel (ker seveda iščem ob morju) in klikneš na hotel in imaš podatke in cene...

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
24.7.2009 13:26:04   
nektarina
Ciaoo,da se še jaz malo oglasim. Zjutraj me itak ni doma doma, ker gremo takoj naplažo. JE SUPER.Najdemo parking,plaža skoraj prazna, voda čista in otroci še niso sitni. Je pa težko jih spravit ven iz vode. Popoldne pa itak nimaš kam jit, ker je vse tako polnooo...
Asso, kje si vidla meduzeuser posted image user posted image
Da slučajno ne gremo tam.
Smo pa tudi mi pristali na risanki NOdi. Alex bi Nodija gledal 24 ur. Telebajske nočejo več gledat in tudi Mihota ne.  jaz sploh ne utegnem več gledat TV, ker oni okupirajo vse.
Grem kaj naredit dokler spijo. Me čaka kup perila za zlikat ampak semi ne da..

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
24.7.2009 14:32:07   
austen
grem počasi počasi proti domuuser posted image ....beri imam še eno uo za oddelat.......
...lep vikend vsemuser posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
24.7.2009 14:42:55   
dskubin
Jst doma, moji vsi spijo, so mi okupirali plac, tko da gre njim zahvala, da se kaj oglasim ;)

thaiss - čestitke, čestitke!

Moji pa hodijo vsaako jutro na plažo, popoldan (oziroma zvečer), pa če se nam glih da. Mogoče bomo šli danes. Včeraj je blo treba pod mus it v knjižnico, predvčerajšnjim opravki v Luciji,..

majrim - te iščem že 2 tedna popoldne v trgovini, pa mi je včeraj I povedal, da si zdej večinoma zjutraj user posted image user posted image user posted image . Mogoče pridem kak dan drug teden na sendvič.

Jaz nisem še nič planirala dopusta, samo sem ta teden komaj sfolgala skozi, tko da bo treba nekaj umislit, ker mi zgleda NUJNO rabi, drugače bom pregorela. Ne bi pa rada bla doma, ker pol skoz nekaj delaš in si še bolj zmatran, kot če bi bla v službi. Moram naumit nekaj strašno fajn in strašno poceni user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
24.7.2009 19:10:44   
tejčica
Thaiss, čestitke tetica!user posted image user posted image user posted image

V naši familiji tudi kmalu pričakujemo naraščaj. Moja sestra ima rok začetek septembra. Sva ravno prejšnji vikend, ko sem bila gor, dale iz škatel vse cunjice. Ma ke luuuuštnoooo. Danes grem spet na Gorenjsko in jutri greva skupaj v šoping, po kar ji še manjka. No, saj v bistvi ji manjka ne več nič, sam mal je pa treba zapravljat za bebico malo.user posted image

Midva z mojim sva pa ta teden sama. Brez obeh najinih cmokov!!! Taja je že od prejšnjega četrtka v koloniji na Rogli, mali pa je pri mojih na Gorenjskem. Sicer je prazno, ko ni nobenega šundra, ampak vam priznam da kar paše, da imava nekaj časa zase. Sem imela plane kaj vse bom ta teden naredila doma, pa nisem skoraj nič, ker sva večinoma pohajala.

Ampak sedaj je pa tega dovolj, ker maledva že ful manjkata. Danes šibam po Vida na Gorenjsko, Taja pa pride domov v nedeljo. Komaj čakam!!!

Lep vikend! 

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
24.7.2009 20:55:46   
thaiss

dober večer,
danes smo bili spet na plaži, ampak na unih kamenčkih v Delfinu in nam je bilo všeč, Matii pa tudi. Danes je bil zadnji dan v vrtcu, zdej pa en mesec počitnic
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Moram naumit nekaj strašno fajn in strašno poceni user posted image

jaz tudi iščem eno tako varjanto,če kej najdeš povej naprej user posted image

Tejčica lepo da sta si z dragim privoščla teden samo za vaju!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
25.7.2009 8:37:59   
thaiss
Čestitke Brini in Neži za 2. rojstni dan!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
25.7.2009 17:27:25   
asso
Neža in Brina vse naj, naj, naj...

user posted image

Pa smo spet nekam poniknile...

Jaz sem zjutraj na zraku likala in zdej sem si spomnila, da lahko nadaljujem, ker imam še nekaj štrac za nazaj porihtat (tam nekje od spomladi ali še prejuser posted image ) in še dva frišna stroja tako, da... najboljše, da dvignem rit in grem... Punci pa uživata po svoje.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
25.7.2009 22:47:18   
n€na
BRINA IN NEŽA

VSE NAJBOLJŠE ZA DRUGO SVEČKOuser posted image user posted image user posted image

Moj in Zala pa sta danes šla z mojim mlajšim in starejšim bratom s familijo v živalski vrt. Jaz sem pa ostala doma, ker sem šla iskat neko darilo za nečaka, ki bo kmalu imel prvi rojstni dan....začnem s prvo trgovino, ki me po petih minutah začne metati ven trgovka ker kao zapirajouser posted image Sem rekla dobro in šla ven in nič kupla iz principa...grem v naslednjo in je bila odprta samo do 13huser posted image ...ma brez veze tukaj v velenju so trgovine odprte samo dopoldne....da se to zgodi na primorskem se folku zmešauser posted image user posted image user posted image ...na koncu sem ostala brez darila in še dobro da še imam čas, da ga grem iskat doli pri nasuser posted image user posted image , kjer so trgovine odprte vse dniuser posted image

< Sporočilo je popravil n€na -- 25.7.2009 22:49:05 >

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
25.7.2009 22:53:22   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

BRINA IN NEŽA

VSE NAJBOLJŠE ZA DRUGO SVEČKOuser posted image user posted image user posted image

Moj in Zala pa sta danes šla z mojim mlajšim in starejšim bratom s familijo v živalski vrt. Jaz sem pa ostala doma, ker sem šla iskat neko darilo za nečaka, ki bo kmalu imel prvi rojstni dan....začnem s prvo trgovino, ki me po petih minutah začne metati ven trgovka ker kao zapirajouser posted image Sem rekla dobro in šla ven in nič kupla iz principa...grem v naslednjo in je bila odprta samo do 13huser posted image ...ma brez veze tukaj v velenju so trgovine odprte samo dopoldne....da se to zgodi na primorskem se folku zmešauser posted image user posted image user posted image ...na koncu sem ostala brez darila in še dobro da še imam čas, da ga grem iskat doli pri nasuser posted image user posted image , kjer so trgovine odprte vse dniuser posted image

In še brez veze si živalski vrt izpustila...
Glih sem mislila rač. ugasnit sem vidla sporočila. Ta obcija, da dobiš obvestilo po e-pošti je super.
Malo slabo mi gre tipkanje od rok, ker imam ene slabe pol litra bovle v riti... tako, da je res boljše, da grem nazaj na kavč. Dragi pa je fuzbal šel igrat...user posted image user posted image user posted image  Pa ob takih urah...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
25.7.2009 22:58:00   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: asso

IZVIRNO SPOROČILO: n€na

BRINA IN NEŽA

In še brez veze si živalski vrt izpustila...
Glih sem mislila rač. ugasnit sem vidla sporočila. Ta obcija, da dobiš obvestilo po e-pošti je super.
Malo slabo mi gre tipkanje od rok, ker imam ene slabe pol litra bovle v riti... tako, da je res boljše, da grem nazaj na kavč. Dragi pa je fuzbal šel igrat...user posted image user posted image user posted image  Pa ob takih urah...

Bi blo res bolš če bi šla v ZOO, ostali so se imeli perfektno, in pol so šli še k jurmanu jest, kjer imajo fajne igralnice za otroke, tako da so res uživaliuser posted image user posted image

Drugače pa kaj te briga bovla v riti...važno, da si vse zlikalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
27.7.2009 7:47:22   
asso
Jutro,

zgleda, da je bila kar zanimiva nedelja, ker smo kar padale na drugo stran in nobene na vidiku... sej je prav tudi takouser posted image user posted image user posted image user posted image
sam, da ste uživali.

Jaz zdej pijem kavo, počasi zbudim punci in via mokra mačka, da otroci mal uživajo. Mama malo manj, ampak...
No, vsaj cunje imam (skoraj) vse zlikane tako, da grem dosti lažje...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
27.7.2009 7:49:49   
zrak
Brina in Neža vse naj naj naj...

Upam, da nisem koga izpustila...

Sem tle v službiuser posted image ... imam veliko krizo prilagajanjauser posted image

Po pravici nisem vas brala za nazaj.. preveč..

Naš dopust se je iztekel.. Bilo pa je fantastično.. neverjetno..  Hotel smo imeli v Letojanni, blizu Taormine, tako da smo sli šli ogledat Taormino, Etno, Messimo, Gole del Alcantara in vse okoliške kraje.. zelo lepo.. ljudje prijazni, hrana okusna, vino odlično... Klima fantastična, sploh ti ni vroče.. je bilo tudi čez 30 stopinj, sploh se ni čutilo .. plaža drobni kamenčki... edino negativna stvar, vsak dan kaka meduza v morju... 
Enei je ful užival, .. pridobil novo poznanstvo Calogero.. prijatelj siciljano 4 leta.. sta se pogovarjala in popolnoma razumela.. En večer se jima je pridružil en nemec.. in valda perfektno so se razumeli.. Med otroci ne obstajajo meje.. 

Zdj pa grem s sodelavko na kafe..

Upam, da ste tudi druge uživale..

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
27.7.2009 10:56:15   
zrak
OOO TLE NA RR  JE pa FUL GUŽVA...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
27.7.2009 13:32:56   
n€na
ojla,

tukaj pa res dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se tudi privajala na službo...za začetek so me poslali na terenuser posted image , jutri pa po starem naprejuser posted image ...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
27.7.2009 13:41:50   
asso
Evo mene nazaj...
smo bile na mokri mački in Tarin je uživala, ker je srečala sošolko, pa smo se jim kar pridružli. Sem pa zvedla, da so bile zdej v vrtcu samo študentke (ena "stara" vzgojiteljica) in ta mala je fasala sončarico, ker seveda študente bolj malo briga (no vsaj nekatere) tako, da jo je ona zaradi tega dogodka vzela ven.
Še dobro, da ko mi pridemo nazaj v vrtec (beri ponedeljekuser posted image user posted image user posted image ) bo večina vzgojiteljic nazaj iz dopustov... bom pa omenla, da naj pazijo zaradi tega primera...

Zdej pa vas ponovno zapuščam, ker grem na kavč delat družbo puncam, ker iz sobe je že tišinauser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
27.7.2009 16:13:49   
n€na
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je vrglo ven vse kar sem napisala....ajde napišem še enkrat

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
27.7.2009 16:20:35   
n€na
...full pogrešam mojo malouser posted image user posted image user posted image nimam volje nič delat...stanovanje je tako praznouser posted image user posted image

Mala pa full zadovoljna, nič nas ne pogreša...dobi vse kar si želiuser posted image user posted image Ji babi dovoli zaspati v dnevni, da ne joka, ker noče , da joka, ker ne ve če bi jo lahko potolažilauser posted image

...se bodo pa danes kopali v bazenu, ki ga ima brat pred hišo, na počitnicah pri babici sta ostala tudi še druga dva nečaka, najmlajši je še pa premajhen, da bi bil na počitnicah, saj je še malo odvisen od mamiceuser posted image ...

kaj čmo, meni je dolg čas mala pa uživauser posted image user posted image in prav je takouser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
27.7.2009 16:29:22   
n€na
ku ku majrim vidim te

user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
27.7.2009 17:12:54   
asso
Ha, ha n€na ti pa imaš mono debatouser posted image user posted image user posted image  Ja, to niso glih ure, ko so ostale gor... SEj tudi ti ne bi bila, če bi bila Zala doma...
Ja, včasih je prav prazno, ko ni otrok doma. Tudi mi vsake toliko jih poglešamo, ko so na počitnicah, ampak se kar hitro navadiš na "komot"

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
27.7.2009 19:46:00   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Ha, ha n€na ti pa imaš mono debatouser posted image user posted image user posted image  Ja, to niso glih ure, ko so ostale gor... SEj tudi ti ne bi bila, če bi bila Zala doma...
Ja, včasih je prav prazno, ko ni otrok doma. Tudi mi vsake toliko jih poglešamo, ko so na počitnicah, ampak se kar hitro navadiš na "komot"

maš prav asso, niso prave ure, samo jaz se moram nekako zamotituser posted image user posted image user posted image user posted image

če ne spim sem pa za računalnikom, namesto da bi kaj zrihtala...samo danes sem ko ena cota..uno čakanje sredi žbunje mi je čisto uničilo...moram čimprej do G, da mi da potrdilo in mi ne bo treba več na teren hodituser posted image user posted image

zdej ko se mi nič ne lubi grem pa slike dat dol z fotoaparata in upam da mi uspe kakšno naložituser posted image user posted image ...če ne bom prej zaspalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
27.7.2009 20:02:50   
asso
Ti kr deli kakšno slikico z namiuser posted image

Jaz pa delam ene tri stvari naenkrat... malo likam zunaj, malo tu v hiši sesam, pa dajem cunje prat... pa otrokom sem kokice naredila... in zdej grem spet ven likat, pol hiše sem posesalauser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.