|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2009
24.7.2009 13:01:48   
*pupsa*
a možn d teb pokaže plus zarad teh tabletk?

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
24.7.2009 13:13:11   
isabeaux
ne...utrogestan je progesteron, ki ne vpliva na pozitiven test, ni iz skupine hcg hormonov...iz skupine hcg so samo lh, fsh in tsh ter beta hcg...ki se lahko odzovejo na test....

Hkrati pa je bilo isto kot zdaj že dvakrat pr men...in takrat nisem jedla utrogestana...

Tako da je očitno spet zgodnji ss....samo sedaj se mi zdi brezveze zopet klicat g., da to potrdi...dvakrat...nazadnje pa je potrdila...ko je bilo isto, da gre za ss....samo takrat mi je pokazal test+ zvečer pa zjutraj..pol pa ničveč...pol je bil pa minus naprej...zdaj pa je v bistvu že tretji dan fs + ...sam nič močnejši...no bc mini je prej tudi mož pogledal...pa je reku da je mini...ful malo vidna črtica...tko da user posted image

zdaj sva se zmenila, da bova počakala do nedelje...takrat nardila cb...in če bo - neham z utrogestanom...user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
24.7.2009 13:55:05   
marvi
Pozdravljene vse,
ze nekaj casa spremljam forum in berem vasa sporocilca in sem se koncno opogumila, da se tudi jaz prikljucim in povem svojo zgodbo.
S partnerjem se trudiva dobro leto. Aprila letos so mi odstranili dva endometrioma, ta mesec pa spet odkrili novega in (morebitno) pregrado v maternici. Ovul teste uporabljam kaksne pol leta, pa mislim, da sem naredila napako, saj samo stejem in kalkuliram v glavi, od mladih mamic pa slisim, da jim je kar ratalo.... Sedaj pa se ne morem odvaditi.....user posted image .  Upam, da bo ta mesec ratalo, ko greva na dopust in bo bolj relax...user posted image .

Ali ima katera podobno izkusnjo? Se opravicujem, ce se ponavljam, ampak nisem brala vseh sporocil....

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
24.7.2009 14:21:50   
isabeaux
joj z menoj je cel križ...sem bla na wc  - ju in je že roza izcedek..kot en dan pred m...tako da nič ne bo...je bilo spet vse lažno...kriza...jutr se bo vsipala al pa danes ponoči...user posted image .user posted image user posted image user posted image

marvi...ja men so odstranili polip in pregrado...pa grem sedaj v 17. krog in še vedno nič...pa imam redno o teste...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marvi)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
24.7.2009 14:30:38   
marvi
joooj.... tocno vem, kako se pocuts. groza me je pomislt. 
kar se pa tice pregrade, mi je pa kolegica povedala, da je treba 6 mesecev po odstranitvi zanosit, ker se rado ponovi.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
24.7.2009 14:31:43   
*pupsa*
isa ti imaš že 2 otročka če prav razumem tvoj stavek spodaj?

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
24.7.2009 14:55:26   
dini
Ojla punce, sm ful user posted image user posted image user posted image ker berem vse to pa tudi na sploh že nekaj dni mi gre na user posted image user posted image user posted image , ne vem kaj mi je.

isa ne obupat pa vztrajna.
Chi_Pita 3.7. nej bi pršla user posted image  mi je pa že čist vseeno za to user posted image , nej bo kar hoče.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
24.7.2009 14:56:38   
Tejchy25
Hej! No, še zmer nobnene rozike, k bi tebi delala družbo? :(

Men se je pa user posted image že skor končala, tko je šibka, da je kr mal čudn...prvi dan zvečer je blo kr močno, včer mal, dons pa skor nč več...

Ehhh, loterija pa igrice...

Avgusta pa bo :)

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
24.7.2009 15:00:19   
dini
Oj Tejchy25 hitro v akcijouser posted image user posted image user posted image a si imela ti kakšno operacijo že? Nism šla za tem.user posted image
Kako kuža?

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
24.7.2009 15:19:28   
Tejchy25
Hehe, akcija, ja :)

Kuža pa super, včer je dobila pikico in je jokala :)

Ampak je blo hitr dobr :)

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
24.7.2009 15:20:35   
dini
Cepljenje ja:) Kako se kliče?

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
24.7.2009 18:18:34   
chloe
Ojla, a se kar nobene user posted image ? No, jaz se kar cakam, da pride teta user posted image pa od nje niti glasu. Znakov nestetouser posted image , predvsem tistih PMS, bolece joskice, napihjen trebuh, utrujenost... Pa naj se ze enkrat ulije, da lahko, ko se konca vsaj bolj mirno zivim...

Lep vikend vsem!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
24.7.2009 18:21:55   
dini
Oj še zmer ni user posted image user posted image , upamo nauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu chloe)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
25.7.2009 8:27:03   
Chi_Pita
Dobro jutro ...

isabeaux hvala za tako izčrpno razlago user posted image ... bom zdaj tudi sama spremljala MV. Pa user posted image , ker se je usipala.
dini, sam a ni možno, da si ti rozika user posted image ... bi kmalu že naslednja teta mogla prit ... mogoče pa ti test ne zazna hormonček. user posted image

Želim vam, da čimlepše preživite vikend ... pa ne bit žalostne, če ne bo +, bo v avgustu vse roza ... punce s polno paro v nova pričakovanja user posted image ... jaz mislim, da se bom tudi selila v naslednji mesec, nisem pa še ziher user posted image ... javim v ponedeljek kako se odvija pri meni.

Zdaj pa grem na eno hitro kavico, da se malo zbudim preden začnem delati user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
25.7.2009 13:54:14   
Angel miss
Živjo punce. Tudi jaz grem avgusta v nov krog user posted image . Danes zjutraj se mi je user posted image  ulila v vsej svoji veličini. No, vsaj prišla je, prejšnji mesec mi je konkretno nagajala. Očitno se  bomo morali za drugega user posted image  bolj potruditi user posted image  .
Navijam za user posted image user posted image , čeprav je julijski seznamček čist preveč moder.

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
25.7.2009 15:20:16   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

isa ti imaš že 2 otročka če prav razumem tvoj stavek spodaj?

Živjo...ja pupsa...prav si razumela...eno pupo 7 let in enga pobiča...nedonošenčka, ki bo sedaj 1 leto.....user posted image

Za oba so rekli, da sta čudeža, in pr obeh je bilo tako, da sem pred pupo mela 3 ss - e, pred sinkom tudi 3 ss - e...sedaj pa tud že 3 ...kriza....no pa saj se tolažim, v avgustu bomo pa razturale...

z mene lije kot iz škafa ...križ me tko boli , da kamej hodim...jao meni....pa saj bo tudi to mimo...user posted image .

Dajte no rozike...kje ste...?user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
25.7.2009 21:40:21   
mokca
čer!

upam,da se me še spomnite,klepetuljice!user posted image

skoraj vsak dan vas berem,navijam za vse nas.ampak moram pa mal povedat,da na seznam kdaj ne čakam pa me niste dale!!!user posted image

no na vsak način vam moram neki povedat,ker sem v dvomih!

1.7.09 sem dobila M.točno kot singerca.14 dan je bila O-delala O teste.sma pa na 15. dan.user posted image
danes je 25 dan mojga ciklusa.in ker me joške bolijo za znort,res ful(že kakih 5 dni),mi ni dal miru in sem šla nardit test.delala sem ga ob 16 popoldan.in glej ga zlomka vidna je tudi druga črtica,poleg kontrolne.delala sem Baby check,une lističe.
zdaj pa nevem,al se lahko potihem že veselim.testek je videl tudi mož in je takoj reku evo,ja vidna je.

torej: test sem delala 3do 5 dni pred pričakovano M.dobit jo moram 28.7.(28 dni) ali najkasnej(30.7.-30 dni).
znakov nobenih razen boleče joškice,ampak drugač,ko mirujem me kar zakljuva not in zapeče!user posted image

jaz upam da je to-TO!na seznam me za rozike  ne dajte,ker je še mnogo prekmalu,mogoče pa celo še dobim M.no upanje mi je ostalo.test ponavljam v ponedeljek zjutri.in pol ko pridem z morja.v pondelk odpotujemo za 6 dni na morje.matr bo dolga!

za vse nas držim pesti.in upam da bomo kmalu deležne res lepih in zdravih user posted image .se vam še javim.

isabeux: po utrogestanu,pride do zamika kakih 2,3 dni.po zadnji tabeltki.
dini: kaj čakaš:po test,razen če že veš da ni +.veš v to smo ženske kar prepričane,tako da kar pogumno.

vsem novinkam veselo dobrodošlico,jaz sem namreč tu gor od leta 2004.samo imam drugi nick.user posted image
pa pa

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
25.7.2009 22:18:57   
mokca
p.s. : popravila bi-delala sem FIRST SIGN,unga z 2 lističema.user posted image

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
26.7.2009 8:53:15   
S*
mokca, iskreno upam da je to to in da si srečka user posted image . Se opravičujem, ker sem te spregledala pri seznamčku, evo že popravljam in upam, da te naslednje sni barvam roza user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
26.7.2009 9:23:27   
S*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

ALI  PRIČAKUJEMO JULIJA 2009   

XX.07. - Inana  user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - BEBIII
XX.07. -barvar user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - sarar ( 5.krog )
XX.07. - Kliki ( 9.krog po laparo )
XX.07. - dolydoly ( 19.krog )
XX.07. - tecnobica
XX.07. -marvi
XX.07. - mica77 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - buska user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.07. - Lambada ( 13.krog )
01.07. - S@nny   user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.07. - Amethiste( 1o,krog )
02.07. - Aninimna2
07.07. - Aninimnauser posted image  ( 14. krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
07.07. - LUNA83 ( 7.krog ) user posted image user posted image user posted image user posted image
10.07. - ziva1 ( 5.krog po L+H )
10.07. - biba77 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.07. - limonita ( 1.krog po L+H ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.07. - *pupsa* (1.krog ) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
13.07. - S* ( 11. krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.07. - lolitaa83
15.07. - *sanela*
15.07. - NATAŠA35 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.07. - misk2 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.07. - MiniMiska user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.07. - Tiki55 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
17.07. - Tanisha 

19.07. - Tejchy25 ( 12.krog )user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
20.07. - tropical (16. krog(8. po ss) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
23.07. - zebra ( 18.krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
24.07. - isabeaux ( 16.krog )user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
26.07. - Angel miss ( 1.krog )user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
26.07. - chloe ( 2. krog )
26.07. - T.Z. ( 4.krog )
28.07. - sunprincess
28.07. - kago ( 5.krog )
28.07. - mokca
29.07. - milabe
30.07. - Chi_Pita

JULIJK 2009 nas je: 42

Modrih :19 
Roza   :  1
Skupaj : 20

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*toba*
*Ursa30*
*Nattasha*
*Kliki*
*julieb*
*aqua77*
*tinncyka*
*Maisha*
*Anci Banci*
*Miklarom*
*Tiki55*
*Nončika*
*sonček85*
*Jada82*
*Lily86*
*JanaB*
*Giotti*
*larilu*
*pilotina*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR....................................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR............................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC............................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL........................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ....................................................35,71% SREČK NOSEČK 
JUNIJ.................................................26,0SREČK NOSEČK
JULIJ.................................SREČK NOSEČK

user posted image

[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
26.7.2009 12:05:45   
kago
Čau punce, kjer kaj novega?

Mi smo danes na 53 dnevu od prvega dneva zadnje user posted image . Zadnji test sem delala en teden nazaj pa je bil - . Moji ciklusi so neurejeni, UZ maja je bil spodbuden, ... ker sem nekaj let jemala KT smo počakali če se bo čez poletje zadeva uredila. Ko se mi usuje, ČE se mi usuje, moram takoj se prijavit na UZ... če se pa ne usuje, ... se moram pa isto prijavit na UZ. V vsakem primeru grem septembra na UZ in bomo vidl zakaj....

Še engega testa nisem delala user posted image mal ker se bojim user posted image pa mal zato ker je lahk tud prekmal user posted image moji ciklusi so nenormalno dolgi user posted image hvala bogu, da je moja ginekologinja super

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
26.7.2009 13:15:41   
milabe
čao punce....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  barvam se v modro... danes zjutraj sem delala test - negativno, ker sem že včeraj opazila med lulanjem rjavo roza sluz, kar pri meni nakazuje na user posted image .
torej jo pričakujem nekje do torka da se usuje.

bila sem pa prepričana, da bo tokrat uspelo, saj sem redno delala ovul-teste, 15.7. je bila močno vidna ovulacija in potem sva seveda user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image  grem v avgust

vso srečo vsem, ki še čakate!!!!

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
26.7.2009 13:23:40   
mokca
čav bav!

S*:user posted image user posted image tako ja.se že bolš počutim.user posted image nas je veliko,kaj!!!

zadeva pa je pr men taka.danes mi itak ni dal miru,in sem baba tečna-jaz še 1x ponovila test,tokrat zjutri,pa spet ne z prvim urinom.no,...in črtica je dans tudi vidna,ni pa enako močna kot testna.upanje imam,veliko upanje.zvedla pa ne bom nič prej kot v soboto ko pridemo z morja,če ne bo kej ta M,mešala štrene.takrat bo
že 2 dni zamujala,če bo.in v ponedeljek grem na šiht.
in na krvnega grem,davidim kolk je vrednost bhcg,da bom malo mirna.potem pa itak čakanje in čakanje na pregled.

počutje!verjetno vas zanima.mislim,da je še ful prezgodaj govort o znakih.še zaostala mi ni.tako da lahko povem le to,da grem lulat večkrat(lahk pa sam malo od nervoze,ker sem črtico zagledala.)pa mal sm zmatrana,samo mene itak vročina zdela.jo ne prenesem glih najbolj od prve nosečnosti.ker sem bla polet noseča in bilo je 34 st.jaz pa 80kg.user posted image user posted image user posted image ma zdaj si mislim,makr 90 samo da bo ok!!

se beremo še zvečer,da vas pozdravim,ker pol se pišemo čez 1 teden.

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
27.7.2009 7:02:53   
*pupsa*
dobro jutro bejbe, kako smo?

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
27.7.2009 8:28:15   
sunprincess
po moje nas samo še par vstraja na tej temi...večina se je že med avgust preselilauser posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?