Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 24.7.2009 13:01:48
|
|
|
|
*pupsa*
|
a možn d teb pokaže plus zarad teh tabletk?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 24.7.2009 13:13:11
|
|
|
|
isabeaux
|
ne...utrogestan je progesteron, ki ne vpliva na pozitiven test, ni iz skupine hcg hormonov...iz skupine hcg so samo lh, fsh in tsh ter beta hcg...ki se lahko odzovejo na test.... Hkrati pa je bilo isto kot zdaj že dvakrat pr men...in takrat nisem jedla utrogestana... Tako da je očitno spet zgodnji ss....samo sedaj se mi zdi brezveze zopet klicat g., da to potrdi...dvakrat...nazadnje pa je potrdila...ko je bilo isto, da gre za ss....samo takrat mi je pokazal test+ zvečer pa zjutraj..pol pa ničveč...pol je bil pa minus naprej...zdaj pa je v bistvu že tretji dan fs + ...sam nič močnejši...no bc mini je prej tudi mož pogledal...pa je reku da je mini...ful malo vidna črtica...tko da zdaj sva se zmenila, da bova počakala do nedelje...takrat nardila cb...in če bo - neham z utrogestanom...
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 24.7.2009 13:55:05
|
|
|
|
marvi
|
Pozdravljene vse, ze nekaj casa spremljam forum in berem vasa sporocilca in sem se koncno opogumila, da se tudi jaz prikljucim in povem svojo zgodbo. S partnerjem se trudiva dobro leto. Aprila letos so mi odstranili dva endometrioma, ta mesec pa spet odkrili novega in (morebitno) pregrado v maternici. Ovul teste uporabljam kaksne pol leta, pa mislim, da sem naredila napako, saj samo stejem in kalkuliram v glavi, od mladih mamic pa slisim, da jim je kar ratalo.... Sedaj pa se ne morem odvaditi..... . Upam, da bo ta mesec ratalo, ko greva na dopust in bo bolj relax... . Ali ima katera podobno izkusnjo? Se opravicujem, ce se ponavljam, ampak nisem brala vseh sporocil....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 24.7.2009 14:21:50
|
|
|
|
isabeaux
|
joj z menoj je cel križ...sem bla na wc - ju in je že roza izcedek..kot en dan pred m...tako da nič ne bo...je bilo spet vse lažno...kriza...jutr se bo vsipala al pa danes ponoči... . marvi...ja men so odstranili polip in pregrado...pa grem sedaj v 17. krog in še vedno nič...pa imam redno o teste...
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 24.7.2009 14:30:38
|
|
|
|
marvi
|
joooj.... tocno vem, kako se pocuts. groza me je pomislt. kar se pa tice pregrade, mi je pa kolegica povedala, da je treba 6 mesecev po odstranitvi zanosit, ker se rado ponovi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 24.7.2009 14:31:43
|
|
|
|
*pupsa*
|
isa ti imaš že 2 otročka če prav razumem tvoj stavek spodaj?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 24.7.2009 14:55:26
|
|
|
|
dini
|
Ojla punce, sm ful ker berem vse to pa tudi na sploh že nekaj dni mi gre na , ne vem kaj mi je. isa ne obupat pa vztrajna. Chi_Pita 3.7. nej bi pršla mi je pa že čist vseeno za to , nej bo kar hoče.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 24.7.2009 14:56:38
|
|
|
|
Tejchy25
|
Hej! No, še zmer nobnene rozike, k bi tebi delala družbo? :( Men se je pa že skor končala, tko je šibka, da je kr mal čudn...prvi dan zvečer je blo kr močno, včer mal, dons pa skor nč več... Ehhh, loterija pa igrice... Avgusta pa bo :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 24.7.2009 15:00:19
|
|
|
|
dini
|
Oj Tejchy25 hitro v akcijo a si imela ti kakšno operacijo že? Nism šla za tem. Kako kuža?
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 24.7.2009 15:19:28
|
|
|
|
Tejchy25
|
Hehe, akcija, ja :) Kuža pa super, včer je dobila pikico in je jokala :) Ampak je blo hitr dobr :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 24.7.2009 15:20:35
|
|
|
|
dini
|
Cepljenje ja:) Kako se kliče?
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 24.7.2009 18:18:34
|
|
|
|
chloe
|
Ojla, a se kar nobene ? No, jaz se kar cakam, da pride teta pa od nje niti glasu. Znakov nesteto , predvsem tistih PMS, bolece joskice, napihjen trebuh, utrujenost... Pa naj se ze enkrat ulije, da lahko, ko se konca vsaj bolj mirno zivim... Lep vikend vsem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 24.7.2009 18:21:55
|
|
|
|
dini
|
Oj še zmer ni , upamo na
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 25.7.2009 8:27:03
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Dobro jutro ... isabeaux hvala za tako izčrpno razlago ... bom zdaj tudi sama spremljala MV. Pa , ker se je usipala. dini, sam a ni možno, da si ti rozika ... bi kmalu že naslednja teta mogla prit ... mogoče pa ti test ne zazna hormonček. Želim vam, da čimlepše preživite vikend ... pa ne bit žalostne, če ne bo +, bo v avgustu vse roza ... punce s polno paro v nova pričakovanja ... jaz mislim, da se bom tudi selila v naslednji mesec, nisem pa še ziher ... javim v ponedeljek kako se odvija pri meni. Zdaj pa grem na eno hitro kavico, da se malo zbudim preden začnem delati
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 25.7.2009 13:54:14
|
|
|
|
Angel miss
|
Živjo punce. Tudi jaz grem avgusta v nov krog . Danes zjutraj se mi je ulila v vsej svoji veličini. No, vsaj prišla je, prejšnji mesec mi je konkretno nagajala. Očitno se bomo morali za drugega bolj potruditi . Navijam za , čeprav je julijski seznamček čist preveč moder.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 25.7.2009 15:20:16
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa* isa ti imaš že 2 otročka če prav razumem tvoj stavek spodaj? Živjo...ja pupsa...prav si razumela...eno pupo 7 let in enga pobiča...nedonošenčka, ki bo sedaj 1 leto..... Za oba so rekli, da sta čudeža, in pr obeh je bilo tako, da sem pred pupo mela 3 ss - e, pred sinkom tudi 3 ss - e...sedaj pa tud že 3 ...kriza....no pa saj se tolažim, v avgustu bomo pa razturale... z mene lije kot iz škafa ...križ me tko boli , da kamej hodim...jao meni....pa saj bo tudi to mimo... . Dajte no rozike...kje ste...?
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 25.7.2009 21:40:21
|
|
|
|
mokca
|
čer! upam,da se me še spomnite,klepetuljice! skoraj vsak dan vas berem,navijam za vse nas.ampak moram pa mal povedat,da na seznam kdaj ne čakam pa me niste dale!!! no na vsak način vam moram neki povedat,ker sem v dvomih! 1.7.09 sem dobila M.točno kot singerca.14 dan je bila O-delala O teste.sma pa na 15. dan. danes je 25 dan mojga ciklusa.in ker me joške bolijo za znort,res ful(že kakih 5 dni),mi ni dal miru in sem šla nardit test.delala sem ga ob 16 popoldan.in glej ga zlomka vidna je tudi druga črtica,poleg kontrolne.delala sem Baby check,une lističe. zdaj pa nevem,al se lahko potihem že veselim.testek je videl tudi mož in je takoj reku evo,ja vidna je. torej: test sem delala 3do 5 dni pred pričakovano M.dobit jo moram 28.7.(28 dni) ali najkasnej(30.7.-30 dni). znakov nobenih razen boleče joškice,ampak drugač,ko mirujem me kar zakljuva not in zapeče! jaz upam da je to-TO!na seznam me za rozike ne dajte,ker je še mnogo prekmalu,mogoče pa celo še dobim M.no upanje mi je ostalo.test ponavljam v ponedeljek zjutri.in pol ko pridem z morja.v pondelk odpotujemo za 6 dni na morje.matr bo dolga! za vse nas držim pesti.in upam da bomo kmalu deležne res lepih in zdravih .se vam še javim. isabeux: po utrogestanu,pride do zamika kakih 2,3 dni.po zadnji tabeltki. dini: kaj čakaš:po test,razen če že veš da ni +.veš v to smo ženske kar prepričane,tako da kar pogumno. vsem novinkam veselo dobrodošlico,jaz sem namreč tu gor od leta 2004.samo imam drugi nick. pa pa
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 25.7.2009 22:18:57
|
|
|
|
mokca
|
p.s. : popravila bi-delala sem FIRST SIGN,unga z 2 lističema.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 26.7.2009 8:53:15
|
|
|
|
S*
|
mokca, iskreno upam da je to to in da si srečka . Se opravičujem, ker sem te spregledala pri seznamčku, evo že popravljam in upam, da te naslednje sni barvam roza
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 26.7.2009 9:23:27
|
|
|
|
S*
|
ALI PRIČAKUJEMO JULIJA 2009 XX.07. - Inana v nove boje XX.07. - BEBIII XX.07. -barvar v nove boje XX.07. - sarar ( 5.krog ) XX.07. - Kliki ( 9.krog po laparo ) XX.07. - dolydoly ( 19.krog ) XX.07. - tecnobica XX.07. -marvi XX.07. - mica77 v nove boje XX.07. - buska v nove boje 01.07. - Lambada ( 13.krog ) 01.07. - S@nny v nove boje 01.07. - Amethiste( 1o,krog ) 02.07. - Aninimna2 07.07. - Aninimna ( 14. krog ) v nove boje 07.07. - LUNA83 ( 7.krog ) 10.07. - ziva1 ( 5.krog po L+H ) 10.07. - biba77 v nove boje 12.07. - limonita ( 1.krog po L+H ) v nove boje 12.07. - *pupsa* (1.krog ) srečka 13.07. - S* ( 11. krog ) v nove boje 13.07. - lolitaa83 15.07. - *sanela* 15.07. - NATAŠA35 v nove boje 16.07. - misk2 v nove boje 16.07. - MiniMiska v nove boje 16.07. - Tiki55 v nove boje 17.07. - Tanisha 19.07. - Tejchy25 ( 12.krog ) v nove boje 20.07. - tropical (16. krog(8. po ss) v nove boje 23.07. - zebra ( 18.krog ) v nove boje 24.07. - isabeaux ( 16.krog ) v nove boje 26.07. - Angel miss ( 1.krog ) v nove boje 26.07. - chloe ( 2. krog ) 26.07. - T.Z. ( 4.krog ) 28.07. - sunprincess 28.07. - kago ( 5.krog ) 28.07. - mokca 29.07. - milabe 30.07. - Chi_Pita JULIJK 2009 nas je: 42 Modrih :19 Roza : 1 Skupaj : 20 NAVIJAČICE *toba* *Ursa30* *Nattasha* *Kliki* *julieb* *aqua77* *tinncyka* *Maisha* *Anci Banci* *Miklarom* *Tiki55* *Nončika* *sonček85* *Jada82* *Lily86* *JanaB* *Giotti* *larilu* *pilotina* HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR....................................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR............................................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC............................................................28,81% SREČK NOSEČK APRIL........................................................22.73% SREČK NOSEČK MAJ....................................................35,71% SREČK NOSEČK JUNIJ.................................................26,0SREČK NOSEČK JULIJ.................................SREČK NOSEČK [/quote]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 26.7.2009 12:05:45
|
|
|
|
kago
|
Čau punce, kjer kaj novega? Mi smo danes na 53 dnevu od prvega dneva zadnje . Zadnji test sem delala en teden nazaj pa je bil - . Moji ciklusi so neurejeni, UZ maja je bil spodbuden, ... ker sem nekaj let jemala KT smo počakali če se bo čez poletje zadeva uredila. Ko se mi usuje, ČE se mi usuje, moram takoj se prijavit na UZ... če se pa ne usuje, ... se moram pa isto prijavit na UZ. V vsakem primeru grem septembra na UZ in bomo vidl zakaj.... Še engega testa nisem delala mal ker se bojim pa mal zato ker je lahk tud prekmal moji ciklusi so nenormalno dolgi hvala bogu, da je moja ginekologinja super
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 26.7.2009 13:15:41
|
|
|
|
milabe
|
čao punce.... barvam se v modro... danes zjutraj sem delala test - negativno, ker sem že včeraj opazila med lulanjem rjavo roza sluz, kar pri meni nakazuje na . torej jo pričakujem nekje do torka da se usuje. bila sem pa prepričana, da bo tokrat uspelo, saj sem redno delala ovul-teste, 15.7. je bila močno vidna ovulacija in potem sva seveda ... grem v avgust vso srečo vsem, ki še čakate!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 26.7.2009 13:23:40
|
|
|
|
mokca
|
čav bav! S*: tako ja.se že bolš počutim. nas je veliko,kaj!!! zadeva pa je pr men taka.danes mi itak ni dal miru,in sem baba tečna-jaz še 1x ponovila test,tokrat zjutri,pa spet ne z prvim urinom.no,...in črtica je dans tudi vidna,ni pa enako močna kot testna.upanje imam,veliko upanje.zvedla pa ne bom nič prej kot v soboto ko pridemo z morja,če ne bo kej ta M,mešala štrene.takrat bo že 2 dni zamujala,če bo.in v ponedeljek grem na šiht. in na krvnega grem,davidim kolk je vrednost bhcg,da bom malo mirna.potem pa itak čakanje in čakanje na pregled. počutje!verjetno vas zanima.mislim,da je še ful prezgodaj govort o znakih.še zaostala mi ni.tako da lahko povem le to,da grem lulat večkrat(lahk pa sam malo od nervoze,ker sem črtico zagledala.)pa mal sm zmatrana,samo mene itak vročina zdela.jo ne prenesem glih najbolj od prve nosečnosti.ker sem bla polet noseča in bilo je 34 st.jaz pa 80kg. ma zdaj si mislim,makr 90 samo da bo ok!! se beremo še zvečer,da vas pozdravim,ker pol se pišemo čez 1 teden.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 27.7.2009 7:02:53
|
|
|
|
*pupsa*
|
dobro jutro bejbe, kako smo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 27.7.2009 8:28:15
|
|
|
|
sunprincess
|
po moje nas samo še par vstraja na tej temi...večina se je že med avgust preselila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?