hel32
|
Dober jutro Sem se naspala, ampak vedno pogosteje se mi dogaja, da se zbujam na hrbtu, a je to v redu Vse, ki imate preveč oblačilc, kok vam je fajn, jaz sem vse sama mogla kupit, nisem nič dobila, kajti vse prijatelce, incela žlahta, je nosečo, al pa že ima male pišeke! Eh, mogoč pa dobim še kaj. Eee35 imaš pa ti probleme, mene tudi kr hitro iz tira vrže kaj, in kr tečnarim 100/h, hormoni so krivi! Moj reče, ko vidi kako nosečnico, o bogi njen mož!!! Češ, kako smo pa mi močki bogi, ko mormo svoje nosečnice prenašat, kaj pa me, ko nosimo njihove otroke??????? Jaz grem v P z rešilcem, ker je moj preveč paničen, da bi me sam spravljal kam. Anč, nisem, bila tista, ki ni čutila tako močno, naš kr ornk skače! Sem pa tudi jaz danes ponoči dobila 2 konkretna popadka, in potem še čakala, no pa zgleda, da še ne bo nič, še ne sme bit. Ja, poznam to, kako je ko mislijo saj je še čas, ti bi pa najrajši iz kože skočila, ker veš da ga več ni!!! Aprilčica, kolk smo si boge s temi nogami, pa jaz imam enake probleme, ko se zbudim so lepe, po eni uri so pa še zatečene, . Muca, jaz spim skozi normalno, pač tisto, ko se obrnem in se zbudim, drugač sma se pa z mojim zaenkrat odločila, da spima vsak zase, ker se on ne more naspat zraven mene, jaz pa tudi ne ker grozno smrči, tak, da je zdaj boljši, in bo verjetno tak režim kr še en čas. Popldan grem v laboratorij, dat vodo in kri, pa mogoče malo v šoping, neki malega kupit, no jutri imam pa pregled navsezgodaj, boljš za moje noge, da nebojo zaotečene. Lep dan Helena v 35 tednu