|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
27.7.2009 18:25:15   
Anonimen
drzim pesti za vse, ki si zelite naavnega poroda(vaginalnega).....uam, da se vam zelja uresnici!
ja, ayo....cestitam za hisico. vem kaksni super pozitivni obcutki te obhajajo. sem bila na istem 3 leta pa pol nazaj!!!!
nikoli ne bom pozabila dneva, ko sva z mojem zaprla vrata mootarske pisarne in sla nazdravit kupcijo!!!!!fenomenalni obcutki. sam , kaj ko sem morala jaz v sluzbo popoldan, meni pa se je tako prodlavljalo. in v sluzbi(bila sem natakarica) sem po nesreci isti dan razbila kozarcek!
se sedaj ima ta razbit(oz. ostanki njega) kozarcek svoje mesto na piedestalu v dnevni sobi nad v-jem!
pa le, pokazi slikico kaj sta kupila.
mi2 sva sicer kupila eno staro staro hisico. in se po treh letih sele pripravljava, da jo nekako obnoviva in porihtava. smo ze notri, samo je ogromnoooo dela. ko bo, pa bo kot iz pravljiceuser posted image

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1876
27.7.2009 19:50:34   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

ja, ayo....cestitam za hisico. vem kaksni super pozitivni obcutki te obhajajo. sem bila na istem 3 leta pa pol nazaj!!!!
nikoli ne bom pozabila dneva, ko sva z mojem zaprla vrata mootarske pisarne in sla nazdravit kupcijo!!!!!fenomenalni obcutki. sam , kaj ko sem morala jaz v sluzbo popoldan, meni pa se je tako prodlavljalo. in v sluzbi(bila sem natakarica) sem po nesreci isti dan razbila kozarcek!
se sedaj ima ta razbit(oz. ostanki njega) kozarcek svoje mesto na piedestalu v dnevni sobi nad v-jem!
pa le, pokazi slikico kaj sta kupila.

hvala miska! ja sej midva bi sla tud danes zvecer nazdravit, na vecerjo pa tko, ampak kam naj rinem s tem trebuhom, neprespana in sitnim gabrielom?? tako da bova zdele kar doma nazdravila z vinckom, na zaru se pa tudi ze pece, pa bova na balkoncicu proslavila, sva tako cisto zadovoljna!!! user posted image user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
27.7.2009 20:11:36   
kerala
Ayo, čestitam za hiškouser posted image ! Mene so obdajali najintenzivnejši občutki, ko sva kupila svoj prvi mali stanovanjček. Veselo proslavljajta!

Punce, hvala za spodbudo glede našega Pikca. Zdaj je malo bolje, je celo nekaj vode popil, drugače pa kar spi. Tu intam ga malo zbudimo, da vidimo, da je še živ. Jutri zjutraj pa zgodaj k veterinarju. Res upam, da mu rata! Sploh si ne predstavljam...user posted image

Me pa zadnja dva dni malo zgaga muči. Saj ne bom jamrala, zdaj res ne more dolgo več trajat, pa tudi tako hudo ni. Gležnji in ostali sklepi so pa še vedno bp, kar ne morem verjet, večini zatečejo že zaradi vročine, še noseče ne rabijo bit, jaz imam pa še 2 tedna pred porodom take kot pubertetnicauser posted image !

Jaz sem pa pravkar s telovadbe. Sploh mi ni jasno, kako mi uspe tako fajn telovadit, tam sem še čist gibljiva, delam intenzivno skoraj vse vaje. Doma sem pa na pol invalid... Si ne predstavljam, da bi morala tla, pa WC pa ostalo pomiti. Zdaj se pa itak vse tako lepo sveti, je danes naša Liljana za vse poskrbela. U, pa zmenili smo, se, da pride naredit generalko, ko bom jaz v P, da prideva s Tarasom v popolnoma čisto in dišeče...

Tako, zdaj grem pa sadno salato dokončat, pol pa njam njamuser posted image  

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
27.7.2009 20:22:08   
Sisy
hojla punce

da se vam malo javimuser posted image  Danes sem imela ctg in pregled...Odprta sem že 2 cm...tega sem bila res vesela...ker se pri Sari nisem odpirala čisto nič,...Malega mi je merila in kar gledala v ekran..Je rekla da ji blazno velike mere ven meče in se čudila...no potem je vzela najbolj realno vrednost-3850 g..ufff me je skor kap...Sara je imela kilo manj ko se je rodila..Plodovnice že zmanjkuje počasi tko da se zna zgodit da me za vikend pošlje v porodnišnico (v petek imam namreč spet pregled)

v glavnem se dogaja..po mojem bo kmalu akcijauser posted image

Pa še čestitke šiviljiuser posted image  wow kakšno veliko punčko je rodilauser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
27.7.2009 21:01:47   
go_ta
Hej punce, da se vam na hitro javim - zvečer najin princ postane zelo zelo živahen. Hotela sem samo na hitro pozdraviti, se zahvaliti za čestitke ... Uglavnem, imava prekrasnega fantka, s katerim se spoznavamo, cartamo, lovimo ritem. Očka je tudi krasen. Ko bo malo več časa, pa napišem, kako je bilo, in prilepim slikicouser posted image  Aja, čakam na druge avgustovčkeuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
27.7.2009 21:01:53   
Flora2
Evo se še mal priklopim na našo debato,

se mi zdi da mi dan mine veliko hitreje kot prej ko sem hodila v službo, prav nobenega časa nimam več, sem mislila da si bom lahko privoščila vsaj eno urco spanja čez dan pa ni šlo, zato sem zdaj že kot cunja, mislim da bom kmalu v postelji. Imela sva obiske, oglasila se je prijateljica s familijo in mi prinesla take luškane cotke za našega user posted image , da je joj, pa že tako jih imam preveč, njena mala pa je prinesla še velikega medveda, tako da počasi se začenja nabirat, kaj šele bo.

Ayo čestitam za nakup hiške, si kar predstavljam kako ste veseli, dom je le dom, sploh če je to nova hiška je pa super.

Kerala jaz upam da se vaš peso zliže, vsaj vodo pije to je že nekaj. Si pa faca, da še vedno tako intenzivno migaš na telovadbi, jaz sprehod še speljem se pa kar namučim.

Sisy, tebe pa že dolgoooooo ni bilo naokroguser posted image , zgleda da se je pri tebi začelo, lahko vsak čas pričakujemo še kakšnega novega avgustovčkauser posted image , bo pa fant in pol, sami težko kategorniki tile naši otroci.

Punce še malo pa bomo na čisto drugi debati.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
27.7.2009 21:03:48   
Flora2
O go_ta lepo da se ti je uspelo javiti, nestrpno čakamo na slikice in na ostale informacije, nedvomno pa verjamem da je mali pravi cuker, zato javi se ko boš lahko. 

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
27.7.2009 21:29:00   
mony5

IZVIRNO SPOROČILO: romana24

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NOVA AUGUSTOVSKA DOJENCICA!!!!!!!

25.07. malo po sedmi zvečer je na svet pokukala Hana težka 4115g in velika 54 cm.

ČESTITKE ŠIVILJI IN NJENI HANI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .......JA PA OČIJU TUT NE  user posted image user posted image user posted image user posted image

ISKRENE ČESTITKE OČIJU, MAMICI IN MALI HANI!!! user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
27.7.2009 21:38:20   
mony5
Tudi mi smo imeli danes pregled in je vse ok! Nobenih popadkov, tamala je težka tam okoli 2800-2900, plodovnice je pa še dovolj, tako da imam naslednji pregled v petek 7.8.!

O Sisy ti se pa res že dolgo nisi oglasila (sej jst tud ne)!!!

Miska_mccute mogoče greš pa ti naslednja rodit!!!

Ayo bravo za nakup hiške!

Mi tudi prenavljamo eno sobo in pol in je mamo skoz delo, tako da upam, da bom še ene dva tedna 2v1 pol grem pa lahko rodit!

Zima07 midve bi pa lahko drug teden šli na kakšno kavico, če maš cajt seveda?!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
27.7.2009 21:40:04   
hel32
Se še jaz javim pred spanjem,
Go-ta, veš, da čakamo na slikice, in na porodno zgodbo.
Upam, da bo jutri vse Bp na pregledu, najbolj me skrbijo moji gležnji, mogoč pa sama malo pretiravam ,ker sem imela prvič tako izkušnjo!
Javim se vam jutri popoldan.
Nočko!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
27.7.2009 22:25:00   
cowgirl
Ojla!
Pa se bližamo koncu... oz ZAČETKU!!! user posted image

eee: tudi jaz grem v PO, ravno zato, ker so mi manjše bolnice bolj simpatične, kot LJ klinični. Klinični mi je grozno antipatičen že zato, ker je v centru in vse kar je naokoli so same bolnice... V sredo 29/7/09 imam pri gin. naslednji pregled in bom že v 37 tednu... na obrat pa sem se naročila v četrtek... ampak v 37 tednu najbrž nimam veliko šans za obrat. Ginekologinja me ni hotela prej naročit, ker sem itak imela otrdevanje trebuha že od 6. meseca naprej in bilo najbrž malo rizično obračat otročka prej zaradi možnega sproženja poroda. Moja gin. meni, da je bolje, da je otrok zdrav in donošen.
Bomo videli, kaj bo dr. Merlo povedal v četrtek.
Mi je pa trebuh vedno bolj v napoto... sem mislila, da se ga bom navadila, sam kaj ko je vsak dan večji. user posted image
Prejšnji teden sva bila z možen 3 dni na morju in 3 dni v bohinju... malo smo plavali, jaz bolj kot kit... V Bohinju je super klima za nosečke. Toplo priporočam!!! Super temperature, ponoči se super spi, podnevi je pa v senčki skoraj hladno. Zdaj sem spet doma v vročini... user posted image
Jutri dobim še zadnjo zadevo, ki jo rabim za prihod naše princeske... posteljnino od Galeba. Sem jo kar naročila po internetu in je že odpremljena. Posteljica tudi še čaka, da jo sestavimo, ampak še ne vem, ali bo najina nova spalnica do mojega poroda nared ali bom mogla stisnit vse v staro spalnico... pustimo se presenetit. user posted image

Kerala: držim pesti, da bo vse Ok z vašim pesjanom. upam, da kuža ne bo imel posledic. če pije vodo je že super, samo da ne bi naprej bruhal.

Sisy
: potem pa kar akcija! al kako?
saj sploh ne vem, kako dolgo lahko okol letaš, če si odprta nekaj cm... a je to potem hitro? ali lahko čakaš še kak teden? več? nimam pojma.

Šivilja: BRAVO!!! Čestitam! user posted image

Carpe diem

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
27.7.2009 22:46:22   
aprilčica07
kerala: upam, da se vaš kuža zmaže.. podobno je blo pr nas, ampak z mačkonom, pa se je vse ok izteklo, tako, da jst mislim, da bo vaš kuža kmalu okuser posted image user posted image user posted image   pa bravo za telovadbo, dobra si, da tolko migašuser posted image
ayo: čestitke za hišico, vau, pridni ste! vam zavidam vsem, ki imate nekaj kar je res vaše, bravo še enkrat.. ob priliki pa slikice, velja?
sisy: te imam na sumu, da bo pr tebi kmalu akcija, naj mine čimhitreje in čimlažje!
miska: tudi meni si zanimiva, ker te panika daje, pa greš že tretjič  rodit... saj vem, da tebi ni smešno, ampak mene vsak tvoj tak post nasmeje, pa ne mi zamerit..
cowgirl: super, za tak dopust.. verjamem, da je v tej vročini Bohinj bistveno bolj prijazen nosečnicam kot karkoli drugega...
go ta: ooo, dobrodošla tle gori.... slikice, prosim in valda porodna zgodbauser posted image user posted image user posted image
flora: ti imaš pa kmalu rok, kajne? še malo in bo detece tle..
hel32: fanj odpravi jutri na pregledu.. jst moram povedat, da mi očitno čajček pomaga, ker so moje noge bistveno bolše kot včeraj, mogoče tudi krema nardi svoje, ampak danes je stanje res bolše.. so otečene, itak, ampak niti približno taki hlodi kot včeraj...

Nič, jst se trenutno bašem z piškoti, oh ja, vse v ustih me boli, ampak to vseeno žrem.. peče me, jezik je ves razdražen, ampak saj bo bolše.  Popoldan smo šli le do Obija, neke stvari kupit, nič posebega, je blo prevroče za kašen težke podvige. Imam pa slabo vest, sem nesla prej Jakoba spat, pa se je neki vesil po meni in stiskal k meni,  a meni vroče in vsa od komarjev nervozna in sem ga nazjala za brezveze.. Bogi moj miško, do joka.... Joj, sem bla besna sama nase pol.. Saj se je hitro umiril in pol zaspančkal, ampak sem  besna kadar tako popiz.. za stvar, nepotrebno in Jakob za to ni nič kriv.. Majko moje, imam potrpljenje očitno že na dnuuser posted image

Zdaj grem pa pod tuš, pol pa kavč. In provat kaj spat.

Nočko.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
27.7.2009 23:20:42   
eee35
cowgirl: 37 teden je glih pravi za obrat, prej ne delajo. Upam, da bo uspel! Jaz grem kar v porodnišnico na naslednji pregled, ker moje g. ni, je na dopustu, rekli pa so mi, da se mi ni treba naročiti, samo zjutraj moram priti.

Pojedla sem celo melono...Imam je čisto preveč v trebuhu, upam, da je še kaj prostora za malčkauser posted image . Samo nekaj žvečim cel dan, živci me bojo pojedli.

kerala: držim pesti za kužija, jaz sem zelo trpela, ko je moja mačkica umrla, razumem, kok ste lahko nanj navezani. Glede telovadbe - jaz sem vse bolj nepokretna, vse me vleče, stiska, moti, si carica, da lahko še skačeš naokrog...

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
28.7.2009 4:10:38   
romana24
Evo mene že od 1. hodim okol po bajti in ne vem kako naj zabijem čas. Zob me boli k 100user posted image user posted image user posted image . zdej že tok boli da sploh ne vem več ker je taprav.

Zaspana sem pa tut tok da bi v stoje zaspala če me le nebi ta user posted image tok bolel. No sej se mi tut tipkat ne da. Grem naprej zabijat čas in čakat kdaj bo jutro. Sej takrat k bi mogla pa vstat bo pa nehaluser posted image .

Zgleda mam že priprave na noč pred porodom k me bodo popadki dajaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
28.7.2009 7:07:46   
Anonimen
jutro, punce!
sem mislila, da bom prva, pa me je romana prehitela.
uboga reva....kako jaz sovrazim zobeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aprilcica, ne zamerim. sj vem, da sem cudna in smesna.pa tudi sama sebi sem hecna...
mony: takoj bi sla. bom jutri videla, ce ze kaj kaze na to.moram pa prav spomnir G naj malo precekira tam spodaj, ce se ze kaj dogaja, ker me na momente kar konkretno razteguje. samo itak pravijo, da odpiranja ne  cutis.pa se: mene je vaginalno samo na prvem pregledu pregledalauser posted image
gota:dobrodosla doma in se 1x cestitke za malega navihanca!tudi jaz cakam slikice in zgodbico!
sisy:ti bos pa po mojem zelo hitro ze cartala svojo struco!

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1890
28.7.2009 7:17:25   
aprilčica07
JUtro,

kako ste spale? jst kr dobro, glede na okoliščine,. bolečine v ustih in komarjev za prodajat, sem vsa popikana, mi zglede nič ne pomaga. HB, da vsaj tamelmu pomaga en sprej, baby zanzara, sem ga kupla v italiji in zgleda, da malemu res pomaga.. vsaj njemu se izognejo, jst sem pa taka, kot bi me pretepli, vsa v bulicah.. oh ja..

miska: ne zamerit res, ampak mi je hecno, ker greš tretjič rodit in bi mogla bit najbolj pogumna od vseh nas, pa si mi ful smešna in panična... saj s tem ni ničnarobe, se vsaj malo nasmejemo..
romana: oh, kako vem kako se počutiš.. jst imam ves jezik otečen in podrsan in oguljen in vse me boli za znoret.. nevem več kako bi si pomagala, dobro,da je še tri tedne do pdp-ja, takoj ko bom mobilna grem direktno k zobotua stol.. mater, je zoprno to... 
eee35: držim pesti, da bo obrat uspel in da se izogneš carskemu.._
kerala: kako je pes?

Sem pojedla tri kekse zdaj, ampak me tako boli v ustih, da mi je že žal... Joj..... Nič, to je jutranje poročilo, pol grem spet po dozico železa in bo takoj ura poldne..

Se beremo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
28.7.2009 7:21:58   
Anonimen
ma ne, aprilcica. mene ni strah poroda. sploh ne. mene je samo ginekologinja nazadnje prestrasila, da se lahko zgodi, da 1,2,3 rodim. na brzino. in zdaj ob vsakem znaku panicarim, da je to to. ker je res ne bi rada kje med potjo v porodnisnico ven streslauser posted image user posted image user posted image
je rekla, da takoooooj, ko kaj cudnega zacutim, v avto pa gasa v lj.kaj cudnega pa vsak dan zacutim. pa se mi reeees ne da vozit v lj za brezveze, kazat se jim.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1892
28.7.2009 7:25:54   
Anonimen
punce, ce bomo tolko klobasale, bojo se augustovke 2009 III. del:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1893
28.7.2009 7:34:41   
Sisy
dobro jutro

Miška-s temi porodi je pa čist različno, po mojem te naši G ful strašijo..Imam kolegico ki je tretjega rojevala in rodila bolj počasi kot drugega...Drugi je samo ven padeluser posted image ,....Tko da po mojem ful paniko delat nima smisla,...je pa baje treba pri nas ki smo že rodile  v porodnišnico mal bolj pohitet jauser posted image

Jst pa skos čakam da se kej začne dogajat pa nč....user posted image  Tkole sm loh odprta še kr neki časa,...al pa se mi kmal začne..pr enih se hitr potem vse skup odvije pr drugih ne...Čeprov jst si želim avgustovčkauser posted image  tko da sem ready za akcijo od sobote naprej, nč prejuser posted image

Cowgirl-tut jst grem v PO rodit..Men je tm že tok domače..pa ful so vsi prijazni....Pa hrana dobra...Sobe lepo urejene...No pa valda-epiduralno dobišuser posted image ....Men je fajnuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
28.7.2009 7:34:49   
Alisa
Jutro,

Kerala- joj upam, da bo z kužijem vse ok. Božček maliuser posted image user posted image

Sanika- ja saj veš mal nosečniške zmede (glede poroke), sama sem že kar oreng zmedena, tako da ......

Kolcanje- tud jaz čutim kolcanje user posted image , tam pri sramni kosti, sm očitno tud moj kolca z ritkouser posted image , oz. ga kar celga premetava. Bogec.

opatija- jaz bi tud rada vdila tvoj bušek, ker men je že moj ogromen, pa je za 20 cm manjš.
Ayo- bravo za hiškouser posted image user posted image

Včeraj sem mislila da bom tud jaz šla kar rodituser posted image .
Smo šli včeraj v gozd nabirat gobe ob 9h zjutraj  ( na počitnicah imam nečaka ) in mi se odpravimo z avtom do gozda kake 20 min. peš. In hodimo, pa hodimo, Anžetko že počas mal tečen ker je težko hodit v klanc, in potem pogledam na mobitel kok je ura in glej 12h, nč si mislim počas bo treba nazaj. Jok, anže ni mogel več hodit - zaspan, zmatran,.... uglavnem groza. In povrh vsega smo se zgubil oz, šli smo predaleč in smo prišli eno vas nižje kjer smo pustili avto. Jaz sem mislila da me bo pobral, zmanjkal za pit, otroka oba čist kaput , sebe sploh nisem več štela kok sem crknjena. Uglavnem hodili smo po vročini ko bumbarji. In končno prispemo do avta, domov smo prišli ob 15h30min. Punce jaz sem sm dol padla ko sem prišla domov za dobre 10 min. Pol je bilo treba pa še kosil zrihtat.

Edini rezultat tega pohoda je bil da sem danes spal od 22h pa do 6h - bravo jaz ( še lulat mi ni blo treba).
No - zdaj ne grem nikol več dokler bom v tem stanju. Sploh nočem niti potuhtat da bi me kej zagrabilo. Novice bi bile rodila v gozdu - iskala gobe, dobila user posted image .

Danes imam pregled in komaj čakam, čeprav vem da bo gužva, ker je že takrat rekla, ko me je naročila da bo gužva, ker pride gin. iz dopusta in je ogromn nosečnc.
Grem hitr še kavo spit, pol bosta pa najbrž že tamala se zbudla.
Se javim še kaj.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
28.7.2009 7:38:21   
Flora2
Vidim da že veselo klepetate, no jaz se vam na hitro pridružim potem grem pa nazaj spat, sem vstala da sva z mojim pojedla zajtrk in popila kavo.

Miška tebe tale porod res preganjauser posted image , najbrž ko enkrat veš kako je je vse drugače, jaz ko pa ne vem kaj naj pričakujem pa sploh ne razmišljam še kaj dosti, pa bi bilo mogoče fino da bi.

Aprilčica, res je jaz imam rok v nedeljo, pa se mi zdi da ne bo še tako kmalu, naše dete je še zelo aktivno (no če je to da se umiri sploh znak bližajaočega se poroda), je pa res da mi G pravi, da me ne smejo pustiti čez rok ker je user posted image že tako težek, samo se mi zdi da jih to v P ne zanima kaj dosti, upam da v četrtek ko imam spet pregled v P povedo kaj več. Se mi pa smilite s temi komarji, vem kako je to obupno.

Kerala javi kaj kako je peso.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
28.7.2009 7:39:43   
Anonimen
sisy, ne bi mela nic proti, da na brzino rodim. samo tolko , da pocaka, da me sprejmejo v P. imam pa kar debelo uro do porodnisnice. zato panika.
alisa, srecno na pregledu! kako pa sve mi2  studirale da ga imave na isti dan? jst ga imam namrec jutriuser posted image

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1897
28.7.2009 7:40:59   
aprilčica07
miska: ja, saj vem..  se kazat kr za brezveze v P je itak mimo, pa še vsi so pol tam tečni.. tako, jst držim pesti, da se ti vse izteče ok in da rodiš v P...
alisa: joj, ta pa ne bi bla lepa.... rodit v gozdu.. ufa, dobro, da se je tako izteklo, mene ta vročina ubija in če bi jst mogla blodit po taki toploti, me garant peljejo kam.. dobro, da se je vse izteklo brez  večjih težav, ne?
sisy: saj sobota bo kmal  tu, tako, da še malo pa lahko greš rodituser posted image user posted image user posted image

Zdaj sem si zobe sprala z eno vodico in je za spoznanje bolše stanje v ustih. Jakob trenutno pije čaj in gleda bejbi tv, jst pa imam svoje trenutke miru. Študiram kaj bom kuhala, pa nimam volje, ma nobene. Najraje bi pice naročila...user posted image user posted image user posted image Niti testa se mi ne da meti v tejle toploti...

Grem še malo na kavč, pocrat malega, pol moram še ene stvari spravit, ker nimamo placa, pol bo pa itak ura za it počasi proti ambulanti,.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
28.7.2009 7:42:47   
aprilčica07
flora: hm, glede umirjanja pred porodom.. naaš Jakob se ni niti malo umiril, je brcal tisti dan in vse dneve prej kot običajno, še kot sem ga že skoraj ven sprala so noge migljale notri.... so se še babice semajale.. tako, da to z umirjanem, verjetno pr veliki večini drži, ampak ne pr vseh..  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1899
28.7.2009 7:44:14   
Anonimen
jaoo punce....
moj zlati domen si je zazelel za zajtr trdo kuhana jajcka. in mu jih naredim, dam zravn majonezo, kruh in sol!
namrec uziva, ko lahko sam soli hrano.
in grem zdaj pogledat, ce je pojedel in vzamem koscek jajcka....OMG!
solnico je narobe nastelal in stresal sol ven skozi veliko odprtino.
in ta moj mali revez ni nic rekel...user posted image user posted image user posted image
lepo tih je bil in jedel. zdaj pa se naceja z mlekom!!!
verjetno si je mislu, da je bols da je tiho in je, kot pa s5 to tecno babo poslusat!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?