aprilčica07
|
kerala: upam, da se vaš kuža zmaže.. podobno je blo pr nas, ampak z mačkonom, pa se je vse ok izteklo, tako, da jst mislim, da bo vaš kuža kmalu ok pa bravo za telovadbo, dobra si, da tolko migaš ayo: čestitke za hišico, vau, pridni ste! vam zavidam vsem, ki imate nekaj kar je res vaše, bravo še enkrat.. ob priliki pa slikice, velja? sisy: te imam na sumu, da bo pr tebi kmalu akcija, naj mine čimhitreje in čimlažje! miska: tudi meni si zanimiva, ker te panika daje, pa greš že tretjič rodit... saj vem, da tebi ni smešno, ampak mene vsak tvoj tak post nasmeje, pa ne mi zamerit.. cowgirl: super, za tak dopust.. verjamem, da je v tej vročini Bohinj bistveno bolj prijazen nosečnicam kot karkoli drugega... go ta: ooo, dobrodošla tle gori.... slikice, prosim in valda porodna zgodba flora: ti imaš pa kmalu rok, kajne? še malo in bo detece tle.. hel32: fanj odpravi jutri na pregledu.. jst moram povedat, da mi očitno čajček pomaga, ker so moje noge bistveno bolše kot včeraj, mogoče tudi krema nardi svoje, ampak danes je stanje res bolše.. so otečene, itak, ampak niti približno taki hlodi kot včeraj... Nič, jst se trenutno bašem z piškoti, oh ja, vse v ustih me boli, ampak to vseeno žrem.. peče me, jezik je ves razdražen, ampak saj bo bolše. Popoldan smo šli le do Obija, neke stvari kupit, nič posebega, je blo prevroče za kašen težke podvige. Imam pa slabo vest, sem nesla prej Jakoba spat, pa se je neki vesil po meni in stiskal k meni, a meni vroče in vsa od komarjev nervozna in sem ga nazjala za brezveze.. Bogi moj miško, do joka.... Joj, sem bla besna sama nase pol.. Saj se je hitro umiril in pol zaspančkal, ampak sem besna kadar tako popiz.. za stvar, nepotrebno in Jakob za to ni nič kriv.. Majko moje, imam potrpljenje očitno že na dnu Zdaj grem pa pod tuš, pol pa kavč. In provat kaj spat. Nočko.