|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
27.7.2009 12:33:07   
*anč*
sm zdej tut jst prebrala zgodbo o rubin in njenih dveh princeskah pa mi kr solze dol tečejo user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
27.7.2009 12:35:35   
eee35
Ja, jaz sem tudi prebrala, kok sta mičkani, ne morem si predstavljat..A veste kaj je zdaj? A se je stanje kaj poboljšalo?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
27.7.2009 13:20:24   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, user posted image SPOL, NASLEDNJI PREGLED

??.??. 
Vopi   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), +8, user posted image , ?? 

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image
, 1 user posted image ), user posted image , 27.07.
ema82   -  26, P, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

levček1   -  29, IZS, CE, (1 user posted image ), +10, user posted image , ??

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), +11,5, user posted image , ??
DeLucia   -  27, ?, LJ, (1 user posted image ), +4, user posted image , ?? 
masa006
   -  26, P,CE- Dunaj, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
5ra83
   -  26, P, MB, (1 user posted image ), +7,5, user posted image , ??

hruškolinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ),+13, user posted image , ??

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image )user posted image , ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image )user posted image , ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )
, user posted image , ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , ??

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ) +5, user posted image , ?? 
cecax   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image ), +15, user posted image , ??

modrasmotka  -  23, zaročena, CE, (1 user posted image ), +15, user posted image , ??

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), +15,2, user posted image , 28.07.

09.08.
Ayo   -  34, P, CH, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7,5, user posted image , ?? 

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +12, user posted image , 28.07.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image )user posted image , ??

M1987   -  21, P, LJ, (1 user posted image ), +13, user posted image , 03.08. 
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, user posted image , ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +16, user posted image , ??
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image , 28.07. 
eee35   -  36, P, LJ, (1 user posted image ), +10,5, user posted image , ??

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ?? 
Teya26   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

logo   -  25, ?, Koroška, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.

lucy86   -  22, IZS, SG, (1 user posted image ), +16, user posted image , ??

katyy26   -  27, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image  , ??
niway   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
cowgirl   -  30, P, Medvode, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??

15.08.
*sandy*   -  25, S, MS, (? user posted image , ? user posted image ), +10, user posted image , ??
any27   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ?? 
Mateja4   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), +7,5, user posted image , 30.07.

romana24   -  26, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +15, user posted image , 28.07.
TjasaJ   -  30, P, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), +13, user posted image , ??

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
sasa84   -  24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +8, user posted image , 30.07.

Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), user posted image , ?? 
Sanikaa   -  30, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +14, user posted image , 03.08.

77ira   -  32, IZS, Domžale, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8, user posted image , ??

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), +7, user posted image , 29.07.

mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), +7, user posted image  , ??
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), +6, user posted image , 31.07.
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8,5, user posted image , 29.07.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), +4, user posted image , ?? 
kargo   -  35, IZS, SG, (1 user posted image ), -2, user posted image , ??
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

20.08. 
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , ??
sams   -  31, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image )user posted image  , 28.07.
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+7, user posted image , ?? 
Reby   -  34, P, LJ, (1 user posted image ), +13, user posted image , 04.08. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), user posted image , ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??  
sirod   -  40, P, KP, (1 user posted image  ), +6, user posted image , ??
Poletna09
   -  22, ?, ??, (1 user posted image ), +1, user posted image , ??

21.08.
*anč*   -  26, zaročena, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +11,5, user posted image , 30.07.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), +9,5, user posted image , 29.07.
Alisa
   -  29, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +13, user posted image , 29.07., 11.08., 17.08.

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), user posted image , ?? 

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
aprilčica07  -  33, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +10, user posted image , 07.08.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), +10,5, user posted image , 27.07.    
*Orhideja*   -  23, IZS, Zasavje, (1 user posted image ), +13, user posted image , 04.08. 

23.08.

gabi05  -  25, IZS, Črna, (1 user posted image ), +5, user posted image , ?? 

26.08.
TRILLI   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  
Cavalierka   -  28, ?, LJ, (1 user posted image ), +7, user posted image , 05.08.

27.08.
tjasinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ?? 
Breda76
   -  ??, ?, ??, (1 user posted image )user posted image , ??

28.08.
altaya  -  27, IZS, ??, (1 user posted image ), user posted image , ?? 

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

29.08.
Arwen  -  32, P, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11,5, user posted image , 29.07. 
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), +21, user posted image , ??

Misty Scarlet   -  28, IZS, Radeče, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , ??  
garfield08   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image )user posted image , ??

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +14, user posted image , ??
tulpek  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), +9,5, user posted image , 04.08., 12.08., 21.08.  
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), +12, user posted image , 04.08. 

01.09. 
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , 11.08. 

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih  user posted image   2009  = 108 

user posted image  = 27, user posted image  = 32, user posted image = 43 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

MAMICE IN MALI:
datum poroda/PDP/nick (starost - št. otrok od prej)/ime otročka (porodna teža, dolžina)
1.) 08.06/ 13.08./ Sulfinija (30 let-0)/ VAL (1.600g)

2.) 15.06./ 10.08./ Blanč (35 let-0)/ LARA (1.600g, 42cm), BERNARD (2.020g, 43cm) 
3.) 29.06./ 01.08./ Poopsie (28 let-1)/ ISABELLA (2.890g, 49cm)
4.) 10.07./ 20.08./ Barbk (33 let-1)/ ŽIGA (1.580g, 42cm), BRINA (1.610g, 43cm)

5.) 23.07./ 30.07./ go_ta (27 let-0)/ NIKO (3.460g, 50cm)
6.) 25.07./ 01.08./ šivilja (32 let-2)/ HANA (4.115g, 54cm)

user posted image  = 4, user posted image  = 4

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1853
27.7.2009 13:21:17   
Sanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

punce, a kaj spremljate rubin in jeni princeski Gajo in Zojo?
meni je takoooo hudo za njih.
kaksno sreco imamo, da ni niti ena augustovka imela tako prehitrega poroda. no, edino sulfinija, pa je mali Val dokazal kak dedec je ze navsezgodaj!
drzimo pesti pa male borke!

Joj sem brala!! Kar solzne oči sem imela in kurijo poltuser posted image user posted image  Res upan da se bosta izborili za svoje življenje in da ne bo posledicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
27.7.2009 13:21:39   
tulpek
Rubin in dvojčici: http://www.ringaraja.net/forum/m_4341096/mpage_4/tm.htm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
27.7.2009 13:30:39   
HeGa
Samo da vas na hitro pozdravim.

Smo kar podaljšali tole Izolo, ker je bilo lepo vreme in voda topla. Je pa res, da je niti slučajno ne morem primerjati z vodo na Pagu. Je pa tudi pasalo, ker je tašča zaposlila Evo in sva imela z mojim user posted image  malo več časa zase. Je res pasalo.

Sem pa včeraj prala sto na uro, danes pa že zlikala vse stvari, ki so za prihajajočega člana, ostalo likam pa samo po potrebi. Načeloma skoraj nič. Sem imela še en kup planov za danes dopoldan, pa mi ne bo zneslo, sam še kosilce skuham, pol pa mal noge u luft (meni tudi zatekajo). Popoldne sem pa rekla, da še torbe za v porodnišnico naštimam. Kaj pa vem. Jutri imam pregled, komaj čakam, da vidim našo pikico na UZ, pa mi bo povedala al grem že kmalu rodit, al še čakamo. Po mojem občutku (in željah) bomo še čakali.

go_ta in šivilja  iskrene čestitke ob rojstvu vajinih sončkov user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
27.7.2009 13:32:17   
aprilčica07
Za Rubin in njeni dekliciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa nazaj iz moje kure, dozo železa sem mogla it iskat danes v bolnico, ker je blo v našem zd neki narobe, pa so me dol poslali. Sem vidla moje deklice, ki smo une dni skupaj ležela, blo nas je pet, od petih, so tri še vedno hospitaliziane. boge reve, pol pa jst neki jamram, ki sem mobilna in me razen velikega bušija nič ne ovira..

Kosilo sem skuhala, Jakob spi, zdaj bom pa tudi jst šla malo počivat, namazat noge, pa tv vžgat in se dat v mir. Tle je že itak tu mač toplo. Nevem ali vpliva nosečnost, ampak jst to vročino uber težko prenašam.

Se beremo.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
27.7.2009 14:17:41   
Anonimen
no, sem klicala v P. in odgovor:
ce imate tezave, se pridite pokazat! ja valda, se bom hodila kazat 60 km dalec. pa itak nimam tezav. sam mnenje sem zelelauser posted image

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 1858
27.7.2009 14:27:19   
sams
Ojla drage moje user posted image ,
koliko ste se razpisale.... jaz pa sploh nimam časa, zdej zjutraj z user posted image  damo malega v vrtec in gremo na plažo, ko pridem domov pa sem si zadala vsak dan postoriti eno zadevo, ki jo imam "na seznamu" in če ostane kaj časa, počitek. Ampak pol je mali že doma in je itak akcija.

Čestitke šivilji in mali veliki Hani user posted image user posted image user posted image .

Aja, ste pisale o pogledih in komentarjih mimoidočih na trebuščke: meni je pa to ful simpatično, čeprav sicer nisem tip, ki imam rada, da me folk opazuje. In res so ženske ful smešne, ko razlagajao, kako so pa one rojevale.... zdej ne vem, ker delam podzavestno, ampak verjetno sem tudi jaz ista user posted image  Čeprav sovražim "small talk" iz dna duše, mi  je v nosečnosti kar OK...

miska, ful si mi smešna, ker malce paničariš oz. si ful zmedena, ne se užalit, ne mislim to grdo, ampak mi je smešno, sicer pa user posted image  in upam, da te več ne boli tam dol.

Sanikaa, čestitke za poroko!!!!! Z mojim pa sva se glih pogovarjala, da mora biti grozno, če se poročiš poleti v tej vročini, upam, da pri vas ni bilo tako zelo vroče....

Zdej grem nekaj pojest in počakat moje fante, da pojemo kosilo user posted image  (če ne jem zdaj, bom znorela).

tejči, bogica ti.... Vročinski udarec, to mora biti grozno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
27.7.2009 14:29:00   
Anonimen
miska, ful si mi smešna, ker malce paničariš oz. si ful zmedena, ne se užalit, ne mislim to grdo, ampak mi je smešno, sicer pa user posted image in upam, da te več ne boli tam dol.

kaj cem bit jezna..sem itak sama sebi fuuul smesna!mater, ko da ne bi se nikol rodila!!!!user posted image user posted image user posted image
mogoce se mi pa to zato dogaja, ker takooooo komaj cakam jit v rim!
pa ne, ne boli me nic.

(odgovor članu sams)
  Neposredna povezava do sporočila: 1860
27.7.2009 14:49:53   
kerala
O punce, zdaj pa jaz jokam...user posted image
Pride moj user posted image  prej domov pa vidi našega zlatega kužija, kako pred kletjo leži, bruha in se trese. Šibata k veterinarju, kjer predvidevajo, da se je zastrupil s polžemorom. Dali so mu infizije, 6 injekcij, ni nujno, da bo preživel, ker je dobil, zgleda, visoko dozo strupa. Zdaj pa tu doma leži, hoditi ne more, samo nekaj se plazi in gleda v tla, tako ja boooogi, jaz pa samo jokam ko ga pogledam. Pa tako ga imamo radi, res je zlat kužek. Držite pesti, da bo vse uredu...

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
27.7.2009 14:56:37   
Drnula
IZVIRNO SPOROČILO: Tanchy
Priprave na porod, če je bil prej CR - dobiš datum da prideš zjutraj tešč, naredijo vse mogoče preiskave, si tam cel dopoldan (zdej ker je gužva naročajo nekje po 3, običajno od teh ena odpade in mora prit naslednjič user posted image ) in potem se določi datum CR. Meni je tudi rekla, da če želim naravno priporoča, da če se samo odvije pred rokom za CR je seveda super, nekaj na silo pa je spet brezveze probavat. Na datum CR si pa lahko še vseeno premislim in se lahko tudi počaka še kakšen dan
Ker sem imela v prvo CR, pomeni, da če grem naravno rodit, da si štejem popadke kot prvorodka in da seveda čim manj obremenjevanja kako bo s porordom pa je najboljš - zaenkrat se sploh (še) ne user posted image

V PO in po mojih navodilih pa je zgodba taka. Če je bil CR v prvo bo v drugo avtomatično v primeru, da je od CR minilo manj kot 2 leti ali pa od diagnoze npr. preozka porodna pot. Če dobim popadke se ne oziraš na čas, rednost itd. ampak grež takoj v P in tam pogledajo kaj in kako in ocenijo ali ostaneš ali bo za počakat in to lahko tudi doma. Če se nič ne zgodi do pdp greš kot običajno na pregled v P na pdp in spet ... pregled in dogovor o možnostih poroda, ostaneš ali ne ... itd.

opatija - mislim da si zmagala v obsegu bušija user posted image user posted image
Opeklino sem pa tud jaz fasala v 1.nosečnosti, sem delala čaj in sem vrelo vodo zlila v vrč in ga je razneslo. Imela sem kar veliko rano spodaj pod popkom, še sploh ker sem imela gol trebuh in ker so še črepinje letele okrog in so raztrgale mehur. Zgledala je ogromna rana in G mi še UZ ni hotla delat čez. Potem po porodu se je trebuh, no koža skrčila in je postalo precej miniaturno vse skup in čez čas nisem več videla brazgotine.

Nič, grem še jaz nekaj skuhat.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
27.7.2009 15:12:28   
Anonimen
ojoj, kerala....drzim pesti za vasega kuzija. upam, da bo vse ok....

no, k meni je prisla frizerka, popravit frizure od malih dveh, ker sem jih sama strigla v soboto, pa ni lih najbolje izpadlo. in tamala 2 user posted image sta mi s.p.i.z.d.i.l.a. in se ju ni dalo prepricat, da jih postima!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MULARIJA!!!!
aja....
mi2 z drnulo pa sve pogruntale, da se poznave ze ene 20 let!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
sicer ne zelo zelo, ampak tako na videz!!!
v cetrtek, ce bo po sreci pade kavica!user posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 27.7.2009 15:21:35 >

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1863
27.7.2009 15:54:02   
Drnula
miska - sem pisala sicer ze na skype ... sem pogruntala da je četrtek 30. in imam tud jaz pregled, sam da v PO in da se bo bolje kaj druzga zmislit za kater drug dan, ker drugače bo vse sam ena huda fozca. Če imaš pa ti pregled pred 11. potem pa itak odpade.
He-he, zgleda da jih nis tolk slabo postrigla in jima je všeč ...sicer pa punk's not dead.

kerala - upam da bo s kužkom vse ok. Upam da ni  trajalo predolgo od zaužitja strupa do pomoči in se bo revček zmazal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
27.7.2009 16:17:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kerala

Pride moj user posted image  prej domov pa vidi našega zlatega kužija, kako pred kletjo leži, bruha in se trese. Šibata k veterinarju, kjer predvidevajo, da se je zastrupil s polžemorom. Dali so mu infizije, 6 injekcij, ni nujno, da bo preživel, ker je dobil, zgleda, visoko dozo strupa. Zdaj pa tu doma leži, hoditi ne more, samo nekaj se plazi in gleda v tla, tako ja boooogi, jaz pa samo jokam ko ga pogledam. Pa tako ga imamo radi, res je zlat kužek. Držite pesti, da bo vse uredu...

Kerala naša Liza je tudi to pred kratkim popapala in se je zvlekla... Samo infuzijo je imela celo noč priklopljeno, da se je kri sprala in je blo.... Držim pesti da se tudi vaš izvleče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kerala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1865
27.7.2009 16:19:31   
Anonimen
sicer pa punk's not dead.

ko bi bil vsaj punk, pa je cist neki tretjega!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1866
27.7.2009 16:28:41   
Sanikaa
Sams in Alisa..prišlo je mal do zmede. Nisem se jaz poročila ampak moževa sestrična in je moj Vid (njen nečak) nosil prstane. Ma bila bi res nora da bi se v zadnjem mesecu nosečnosti poročilauser posted image user posted image user posted image . Vreme je pa bilo suuuper. Mal je popustila vročina in je bilo prijetnih 25-27. Ko smo pa prišli do restauracije pod Krvavcem tam je bilo komaj 20, ob pol enih ko smo odhajali pa 12!!! Ful prijetno!! Meni je kar pasal, da je mal sveže. Frizerka mi je pa povedala da so bili na poroki 20.6. v poletnih oblekicah in poroka je bila na odprtem. Vreme je pa bilo koma..deževalo kot iz kabla in 12 stopinj!!!! Mi2 sva se poročila na Valentinovo 14.2. in sva imela sončen dan in 18 stopinj. Datum sploh ni nobena garancija za vreme user posted image .

Kerala bogi vaš kuži....upam da se bo izvlekeluser posted image user posted image . Moja mami za polže uporablja pir. V globok krožnik ga nalije in se ih v 10 minutah notri dvajset najde.

lp

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
27.7.2009 16:32:07   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: kerala

Sem imela podobne težave z mačkonko, nekaj let nazaj. Je preživela, tak da malo bo rabil ampak si bo ziher opomogel. Jaz sem pa tudi te dni žalostna zaradi mojega kužona - tumor na zadnji nogici... čakamo na operacijo in upam, da ni karcinogen...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se. Vse bo ok!

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
27.7.2009 16:49:19   
Anonimen
OMG kok so se na mene spravle....
http://www.ringaraja.net/forum/m_4368531/mpage_1/key_/tm.htm#4368688

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 27.7.2009 16:51:40 >

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 1869
27.7.2009 17:03:45   
Flora2
Kerala joj ubogi vaš pes, groza od groze upam da se izvleče in da bo čimmanj trpel. sama imam psa in vem kako močno te prizadane ko vidiš da trpi, upam res upam da se izvlečeuser posted image .

Tanchy, hvala za informacije, je pa super če ti kdo, ki opravlja to delo lahko kaj svetuje, sploh če greš prvič rodit, ker jaz si tud predstavljam ne kaj me čaka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
27.7.2009 17:04:42   
hel32
Punce moje, da se malo javim
Sem dala kri za toxo, hbc in še neki, pa se ne spomnem, no pa vodo, upam ,da bo vse v redu,
pa ja bila sem še malo v šopingu, pravzaprav sem šla pogledat za kakšno jopico, pa sem malo več kupila, jopico, pa hlačke, pa žabice,
pa kapco z inicijalko imena našega user posted image  sem našla, pa še eno kapico, pa dva bombažna poloverčka, v Kiku, in sem dala 22 € user posted image user posted image user posted image
Sem ful zadovoljna.
Jutri imam pa pregled, in komaj čakam, upam da bo delal Uz, da vidim kako veliki smo že.

Miška, jaz spremljam Rugiino zgodbo, držim pesti, da bosta obe princeski ozdraveli. Si pa res smešna, ko si tak panična, pa saj bo , malo se pomiri,Saj se bodo vsi rodili,ko bo čas še tvoja Nina.
Opatija, sem mislila da je moj največji, pa si me prekašala za dobre 4 cm,da vidimo še slikico tvojga!
Eee35, si me spravila v smeh, z ritko kolca ja!user posted image
Kerala, držim pesti za tvojga kužija, upam, da si upomore ubožec.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
27.7.2009 17:07:34   
Anonimen
Si pa res smešna, ko si tak panična, pa saj bo , malo se pomiri,Saj se bodo vsi rodili,ko bo čas še tvoja Nina.

pa sj veeeeem!!!!
me je prijateljica spomnila ko se prvic pa drugic rodila. pa kako sem si zelela, da bi se malo pocakala, da se lahko se malo naspim in v miru kaj naredim!
sam kaj...sem pozabljivauser posted image

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 1872
27.7.2009 17:09:04   
Muca83
Joj punce koliko ste spisale, komaj sem se prebila čez user posted image No, zjutraj sem potem ob 7h že omagala in se vrnila v posteljo, kjer sem oddremala še 3 ure. Po zajtrku sva pa z mojim user posted image začela generalno čiščenje dnevne sobe - odmaknila sedežno, preprala tepih z vodnim sesalcem, jaz sem okna pomila, tla pomila, itd. In zdaj sva oba čisto crknjena, mene križ boli za popiz***, moj pa zaključuje čiščenje akvarija. So bili še plani, pa bodo očitno ostali za jutri ali kak drug dan. Ampak imava pa sedaj lepo. Mora biti lepo, ko bo kraljična prišla v svoj domek user posted image

Nisem si veliko zapomnila kar sem mislila pokomentirat...
kerala, držim pestke za kužija! user posted image Upam, da se bo izvlekel.

opatija, tvoj obseg je pa res konkreten user posted image ! Bi prav rada videla slikco tega bušija.

eee35, jaz tudi čutim kolcanje včasih bolj spodaj, čeprav je v medenični legi. Pomoje ji celo telo malo trza, pa se tudi spodaj čuti. user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
27.7.2009 17:33:56   
Anonimen
Punce, na domaci strani od RR smo augustovke 2009 med najbolj zanimivimi debatami!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 27.7.2009 17:34:33 >

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1874
27.7.2009 18:18:55   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

IZVIRNO SPOROČILO: Tanchy
Priprave na porod, če je bil prej CR - dobiš datum da prideš zjutraj tešč, naredijo vse mogoče preiskave, si tam cel dopoldan (zdej ker je gužva naročajo nekje po 3, običajno od teh ena odpade in mora prit naslednjič user posted image ) in potem se določi datum CR. Meni je tudi rekla, da če želim naravno priporoča, da če se samo odvije pred rokom za CR je seveda super, nekaj na silo pa je spet brezveze probavat. Na datum CR si pa lahko še vseeno premislim in se lahko tudi počaka še kakšen dan
Ker sem imela v prvo CR, pomeni, da če grem naravno rodit, da si štejem popadke kot prvorodka in da seveda čim manj obremenjevanja kako bo s porordom pa je najboljš - zaenkrat se sploh (še) ne user posted image

V PO in po mojih navodilih pa je zgodba taka. Če je bil CR v prvo bo v drugo avtomatično v primeru, da je od CR minilo manj kot 2 leti ali pa od diagnoze npr. preozka porodna pot. Če dobim popadke se ne oziraš na čas, rednost itd. ampak grež takoj v P in tam pogledajo kaj in kako in ocenijo ali ostaneš ali bo za počakat in to lahko tudi doma. Če se nič ne zgodi do pdp greš kot običajno na pregled v P na pdp in spet ... pregled in dogovor o možnostih poroda, ostaneš ali ne ... itd.

Evo jaz sem podoben primer, sem bila ravno danes na pregledu.
V prvo sem imela CR, ker se je tamul zablokiral, ko sem bila odprta 8cm in se 5ur ni nikamor premaknil. Imel je pa 4540g, tako da je bilo celo bolje da sem pristala na CR.
Sedaj si zelim naravnega poroda. CR sem imela pa decembra 2007, torej pred manj kot 2 leti. Moj G ni imel o tem nikoli dvomov, torej imam vse moznosti. Ceprav se je pred 10-imi dnevi zacel nekaj nagibat k CR, predvsem zaradi teze, ker kaze da bo tudi ta user posted image tezkokategornik. Ampak danes mi je ponovno vlil upanje user posted image user posted image user posted image Imam super G user posted image user posted image user posted image Se je danes samo 10 minut ukvarjal z analizo teze, ampak pac tocnega podatka itak ne mores dobit. Danes rpi 38 2/7 t je nameril cca 3600g. Sedaj imam naslednji pregled 6.8. direktno v P, narocil je da pride tudi specialist za ugotavljanje teze. Sef je pa itak moj G, tukaj pri nas je tako, da te ima tvoj osebni pri porodu, super zadeva user posted image user posted image user posted image
Skratka imam se vse moznosti za naravni porod, sem bila res vesela, ko sem zapustila ordinacijo. user posted image user posted image
user posted image

No potem sva bila z mozekom pa cele 3 ure in pol pri notarju, rezultat - podpisano, hiska kupljena!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za na konec sem si pa se masazo nog privoscila, uuuuu je pasalo!

Zdaj pa pocasi pripravljat vecerjo.

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?