|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
26.7.2009 22:12:28   
Sanikaa
OOO čestitke šivilji!!! To je pa orang bejbauser posted image user posted image user posted image . Že imaš kaj za prejetuser posted image user posted image  in objetuser posted image ! Čestitke seveda tudi očiju!!

Zdaj ko mal omenjate popadke..mene tud kakšen orang na dan zvije. En ali dva ..ampak tako močno da se moram ustavit in prejet in kar počakat da mine.
Hvala punce da ste se spomnile na meneuser posted image . Ko bo akcija pri nas bom seveda sporočila.

Simonalokar tudi jaz ti nič ne zavidam na motoristu. Vedno ko jih vidim na cesti si mislim kako so nezaščiteni in kako peljejo glavo v torbi. zastopim pa tudi da je nekaterim to strast in način življenja kateremu bi se teško odpovedali. Moja mami je očetu dala ultimatum ..jaz ali motor in ga je prodal. Danes po 33 tih letih zakona reče da se je napačno odločiluser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
26.7.2009 22:23:52   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Tulpek, meni kaže sicer po tadnji menstuaciji da sem v35t4d, po UZ pa 35t dopolnjenih v torek!

To pa bo. Malo me je zmedlo, ker zadnje dni ugotavljam, da živim v zmoti glede nekaterih nosečniških informacij, pa sem že mislila, da narobe štejem tedne user posted image . Samo tega bi mi še manjkalo user posted image .

Mene tudi nekajkrat na dan zvije in to kar pošteno močno, sem že vadila dihanje. Še govorit mi je težko takrat, je pa manj boleče, če hodim, kot če ležim. Mi ni nič všeč user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 26.7.2009 22:25:44 >

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
26.7.2009 22:37:49   
hel32
Evo, mi smo imeli celi ljubi popoldan obiske, komi sem prilezla ven iz vode že je prišu sodelavec od
dragega, pa potem še en prijatelj, pa še moj bratec, tak, da je bilo pred bajto polno avtov,
no zdaj je mir in čekiram pa rr-ju.
Šivilja, čestitam za babnico Hano, je pa orng vlka pupa! In čestitke tudi očku.user posted image user posted image user posted image user posted image
Tulpek, še enkrat, ne vem kako računajo te tedne,Saj pa imam po UZ, točno na torek 35 t, ti pa jutri, štima, sicer, pa to zdaj ni važno, važno je, da se naši pišeki rodijo točno takrat, ko je prav, ne prehitro, in da so zdravi! Bova itak na koncu sami tuki na tej temi!user posted image
Sanikaa, dobrodošla nazaj, počasi boste vse tuki, in bomo ena za drugo rojevale,.
Aprilčica, ti kr brez panike ko te bo zgrablo, bo vse lepo steklo, sam mi se včasih preveč obremenjujemo, pa saj jaz nisem boljša, me tudi skrbi, kako se bosta moja Tjaša in dragi razumela, oz. sem razmišljala, da jo bom dala kr k omi za 1 teden.A cigareta se ti lušta, meni se ga je prej, ko je bratec zraven mene kadil, pa me je ža minlo.
Ayo, dobro opravi na pregledu.
Flora, pravilno, da si se dala razvajat, to bi mogla vsaka nardit, jaz si tudi privoščim, če le gre, kre potem bo bolj malo časa.
Mene jutri čaka spet laboratorij, kri, in voda, v torek pa G.
Zdaj grem pa tudi jaz v postlo, sem konkretno utrujena od obiskov, pa zgleda, da našemu user posted image  kr paše, veselo skače.
Noč

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
26.7.2009 23:05:38   
Sanikaa
sem mal pobrskala po forumih in najdla Sulfinijino sporočilo. Mogoče vas zanima kako se razvija naš prvi "avgustovček" :)

Sulfinija:
Belen,točno midva z Valom sma sedaj doma.Rodil se je v 31.tednu nosečnosti,imela sem bakterijo steptokok ki mi je krajšala mat.vrat in 8.6 mi je odtekla voda in nato smo šibali v porodno sobo.Val je imel ob rojstvu 28,5cm obseg glavice,1600g in pa 39cm je bil dolg.Ob rojstvu ni bilo komplikacij vse je z najin sončkom ok le tisti dan ko je bil rojen je imel 10s dihalno stisko vendar je sedaj ok.Bil je v inkobatorju 3 tedne na oddelku intezivne v MB kjer so nedonošenčki v zgradbi porodnišnice.Ko je dosegel težo 1670g je bil dan v toplo posteljico k meni na oddelek.38.dan po rojstvu je bil odpuščen domov z merami 211og in obsegom glavice 32,5cm in velik 44cm.21.7 smo imeli prvič posvetovalnico in naše mere so bile 34cm obseg glavice,teža 2250g in velikost 45cm.V pon.imamo v MB kontrolo in okolista.Najin sonček pridno je se redi le ponoči je kot vsi dojenčki.Hranim ga polovico obrokov z mojim izčrpanim mlekom,polovico obrokov pa dodatek Beba 0.

Slikice najinega malega velika Vala si lahko ogledate v albumu.

Upam da mi Sulfinija ne bo zamerila da sem to posredovala , ampak vem da nas je veliko mislilo na njo in na njenega Vala!! Vesela sem da sta dobrouser posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
26.7.2009 23:07:09   
Muca83
No, da se samo malo javim, da ne boste mislile, da sem šla rodit user posted image Danes sva se šla popoldne z dragim malo sprehajat v botanični vrt in na sladoled v center Lj. Oba sva samo začudeno gledala prazne ceste, parkirišča, res ni nikjer ljudi. Vsi so na morju jaz pa priklenjena doma user posted image Res se mi fuuul lušta morja, samo ko pa pomislim, da tam ležim s tem trebuhom, me pa vse mine. Sem prepričana, da mi ne bi uspelo najti udobnega položaja.
Vidim, da imamo novo avgustovovko Hano. user posted image Čestitke, šivilja!!! Lepo se cartajte!

Prej sem se malo čudila izjavam, da nekatere želite čimprej rodit, zdaj pa razmišljam, da tudi jaz ne bi imela nič proti, če bi že čez kak teden user posted image Sam pomoje ne bom, sem v sebi že ves čas prepričana, da bom šla čez rok, pa ne vem zakaj user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
26.7.2009 23:11:11   
romana24
Grrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image  zdele sem pa res jezna ko 100user posted image . Grem na banko gledat kok mam se kej dinarčkov in ugotovim da mi je banka vse transakcije opravljene 21.7. odbila dvakrat.  Ful so dobriuser posted image . Tko da grem jutri zjutraj tja in ma da mi preci vrnejo na račun če ne bom popiuser posted image .

Tko da punce tiste ki ste pri SKB pejte pogledat če vam za dan 21.7. vse štima! Tok v opozorilo.

Drugač sem pa zdele v dveh dneh zatekla k žoga. Prej nič zdej mam pa gležne k slonuser posted image .

Nič, se grem mal pohladit od jeze in upam da jutri kaj uredim

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
27.7.2009 6:27:51   
Muca83
Evo, danes sem pa jaz prva... Mogoče se še katera spomni, ko sem bila vesela, da spim kot angelček... no, konec veselja user posted image Že dve noči sem se zbudila okrog 5h zjutraj in je moj tooook smrču, da sm ga skoz bockala in je revež dvakrat vstal ob 5h in ves zalepljen okol hodil cel dan. user posted image No, danes sem pa rekla, bom pa kar jaz vstala, da se vsaj malo naspi. Spet ista pesem... Sem hotla it ob 1h spat je toook smrču, da sm živčna ratala in sm šla raj ven iz spalnice. Ob 2h mi je uspelo zaspat, 10 do 6h sem se pa že zbudila (in prej 2x vmes za lulat). Ampak sem vidla, da me je on zbudil, ker se je obrnil in mi kar roke pomendral, potem mi je pa dihal direkt v obraz user posted image In potem se je začelo tekmovanje v najglasnejšem smrčanju vseh časov user posted image 1x sm ga obrnila pa ni pomagalo, potem sem pa raje obupala in sama vstala, naj se revež vsaj en dan naspi, če ima dopust. Mah, včasih res rečem, da bi dala 50.000 eurov samo da ne bi nikoli več smrčal, ampak pri tem se pa ne da nič pomagat user posted image

Upam, da se vrnejo noči normalnega spanca. Ker slabe 4 ure je pa res malo spanca. user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
27.7.2009 6:47:25   
Tanchy
Dobro jutro,

vikend je za nami, zdaj pa veselo delat....pospravljat, sam sm že toook sita, non stop isto - vikend za nami, pol pa cel tedn pospravljam, da kej v red spravim user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: romana24

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NOVA AUGUSTOVSKA DOJENCICA!!!!!!!

25.07. malo po sedmi zvečer je na svet pokukala Hana težka 4115g in velika 54 cm.

ČESTITKE ŠIVILJI IN NJENI HANI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .......JA PA OČIJU TUT NE  user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem čestitkam - evo, a zdej je pa spet izenačeno user posted image  pri spolih.

M1987 drži se danes v Kranju in upam, da bo ZO uspel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se pa v soboto pogovarjala z babico, ki je bila zraven pri Leonu in sem izvedla kar nekaj koristnih info. Res je velik lažje, če ti kdo kej razloži, ker se mi zdi, da smo zdej že zbombandirane iz vseh strani z različnimi info, pa nekatere sploh ne držijo....
V glavnem v PO Ljubljlana je full gužva, poprodov je res ogromno, nočnih tudi, pa CR - ni da ni. Zato gredo mamice in malčki če je vse ok, kar hitro domov user posted image .

Zdej pa še en teden, potem pa moj prvi CTG in dobim končno napotnico za posvet glede poroda (to sem pa tudi izvedla kako sploh izgleda user posted image )

Zdej sm pa že lačna, bom najprej jedla user posted image , pol pa user posted image .

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
27.7.2009 7:10:01   
Alisa
Dobr jutr,
Saniika vse čestitke za poroko user posted image user posted image

Ayo - velik sreče na pregleddu in držim pesti tud za hiškouser posted image user posted image user posted image
Muca- tud naš mi že 2 dni smrči in me on zbudi, sm saj nekak zaspim nazaj, sm mi pa kr živčke skravžla ko se zbudim on pa smrči kot user posted image in potem traja da zaspim.
M1978- veliko sreče user posted image user posted image user posted image user posted image danes na ZO, mene tud najbrš čakauser posted image .

Mi smo včeraj na pikniku uživali, fantje so se kopal, jaz pa sem ležala in brala revije, ko bi ve vedele kako težko je ležat na brisači ko te vse tišči in ti nikakor ne paše ležat, oz. sploh nisem našla pozicije , ki bi mi odgovarjalauser posted image , no sem pa vseeno uživala.

Nad popkom mi je ratala 2 cm dolga črta rdeča, me je skoraj kap ko sem danes zjutraj mazala bušija, a je možno ad je to strija, joj boga moja koža. Sem pa danes zjutraj ugotovila da že 4 dni nisem šla na veliko potrebouser posted image , in da me bo razneslo. Grem pol v lekarno, ker mi tale donat očitno nič ne pomagauser posted image user posted image . Pa še strah me je teh hemoroidov, ker sem jih zdaj v tej user posted image , že mela in ni glih fajn, boli ko pas.

Grem še kavico spit pol pa mal v akcijo, bom že kaj našla za delatuser posted image , zmer se najde.user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
27.7.2009 7:37:01   
aprilčica07
Jutro dame,

kako ste? spala  sem kr dobro, tako, da mi je trenutno še kr fanj. Pa noge so tudi še ok, itak, ker sem komaj vstala. Bom povedala kako bo čez kašno urco. Mali me šečaka, ga nisem še niti previla..user posted image user posted image

hel32, flora: ja, cigaret se mi je luštal, ampak se vzdržala..... user posted image user posted image user posted image se mi zdi, da me živčki malo najedajo,t ako, da je najbrž od tega ta potreba po cigaretih:)
alisa: meni pomaga kolkor tolko jogurt aktiviva, zjutraj naa tešče, pa vse skupaj zalijem z donatom, čez en cajt pa grem...ti verjamem, da ni blo lepo ležat na brisači, saj jst če ležim tako na ravnem se ne morem več vzdignit brez pomočiuser posted image
romana: neki podobnega se je na banki tudi meni zgodilo, pa smo pol hitro vse poštimali, pa opravičili so se mi..user posted image
muca: ja, dobrodošla v klub  nas ki spimo po par urc na noč, ampak jst sem zadovoljna tudi s tem... da vsaj malo spim
tanchy: dober tek!

Nič, zdaj grem malega uštimat, pol kaj pojest, kaj nardit, ampak ni volje... pol pa moram spet it po običajno dozo železa in ostalih zvarkov. Čez vikend so mi namreč dali pavzo, HB.

LP.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
27.7.2009 7:57:01   
Drnula
Dobro jutro !
Noč je bila bolj tako, prvo zaspat nisem mogla kar je vedno moj največji prblem, potem ob pol dveh še Neca zarogovili ... menda je imela od dveh rojstnih dnevov včeraj polno glavo in je bila čez noč nemirna. Nekako ji je uspelo zaspat nazaj v dnevni sobi in potem je bila gor spet ob pol šestih in po pol ure jamranja in pojokavanja zdaj še spi, bo pa verjetno zdaj zdaj pokonci.
Ko se zbudi se uštimava in greva v trgovino po blago in po kruh pa k moji mami na kavo, saj od jutri dalje verjetno ne bom imela več časa, vsaj če bodo res prišli majstri jutri user posted image upam, da bodo. Pa jaz imam tud še kar nekaj za naredit v naslednjih 10 dneh.

Se mi je pa user posted image tolk umiril da sem že od sobote mal v strahu. Skoz sem pozorna. V soboto proti večeru je malo malo manjkalo da nisem šla v P pa se je po 3h miru in po eni čokoladi nekaj zganilo. Včeraj sem bila nonstop pozorna in ok, se premika vendar manj kot sem navajena. Verjetno res ni placa več veliko. Čutim že ampak prej me je skor prestavljalo zdaj pa je to mnogo bolj blago ... uf me moti.

So mi pa včeraj vsaj 5x rekli kako me je razneslo, da sem pa res okorgla in 2x so skakali okrog mene s fotoaparatom, da to pa morajo slikat, pa naj dvignem majco user posted image Men pa se zdi, da sem že 1m čist enaka.

Če kateri kaj manjka cun za user posted image naj mi javi user posted image Jaz imam ful, od vsega kar so mi dali sem zbrala kar se mi zdi, zdaj pa mi soseda javi, da ima zame še 2 škatli in 2 vreči za novorojenčka, da ji je dala sodelavka in kako da je vse super lepo ohranjeno. Ok, sam jaz ne rabim in nimam več kam dat. Mi je ponujala prej in sem rekla OK vendar mi je govorila kot da bodo obleke za Neco in tam nekje do 4 leta starosti. Zdaj pa mi pripelje to in pravi, da bo ostalo, ta večje pa še prištimala user posted image Ji nisem mogla reč da me ne zanima več. Če ne za drugega mi bo za Neco kar prav prišlo kaj.

user posted image na srečo zdajle kolca user posted image Če mi prej ni bil več prav prijeten občutek sem zdaj prav blažena user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
27.7.2009 8:13:38   
Anonimen
jutro!!!!!
u drnula, ce imas res kaj viska cunj, se priporocam. ko sem jih prala se mi je jih zdelo fuuuul veliko. zdaj, pa ko sortirane in zlozene po velikosti, pa se mi zdi, da jih je res sam za silo....user posted image
bi ti pisala na ZS, pa imas zaklenjej profiluser posted image
no, jst sem spala tako tako...zaradi sebe bi ze, pa me je tadej zbujal, pa se ninika je prevale delala po meni celo noc!

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1812
27.7.2009 8:22:17   
simonalokar
aprilčica in sanikea ne morem si nič pomagat glede mototrejv, včeri je prišel ob 8 zvečer domov. mi je reku da mu je žal in se mi pol pravi da bomo  šli ta teden v toplice al pa na morje za 1 dan. ja pa jade če so v firmi na dopustu in samo on pa še eden znata rihtat na računalniku da proses teče tko da ni šans. jaz bi pa rada šla mal na morje pogledat. je v šali šef reku da še 14 dni ne smem rodit - ker ga rabiuser posted image user posted image user posted image .  ja hvala lepa.

ayo ja me že mal šraufa tudi mene bomo vidl- če bo kj. tudi ctg mi je pokazal nekaj. bomo vidl jutri ko imam ctg če se spet kj pripravlja. kam pa boš šla rodit v LJ.

punce me zanima tiste ki boste darovale pop. kri a ste dobile paket že domov al ga morate iti iskat. jaz bi rada da mi ga domov pošljejo. moram poklicat.

zdjle pa grem jest sem lačna

aprilčica naj ti itro mine na infuziji

simona v 39 t

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
27.7.2009 8:23:52   
Serendipity
Ojla avgustovke, da se malo še tu javim.

Mi smo OK, napredujemo. Buši sicer nima neke ogromne razsežnosti, zadnje čase je tole otekanje malo naraslo, ampak še ni panike, ponoči se sprehajam na WC cca 4-5 x (po novem včasih celo 6x), brcike so postale kar konkretne in nenadne (ma je zanimivo, ko je cel buši v nekem čudnem premikanju, mar ne?), kolcanje je na dnevnem redu vsaj 2-3x na dan.
V petek sem imela prvi CTG, ki je pokazal ''ravno črto'', tak da še nič akcije ne bo kmalu (najverjetneje) . Naslednji CTG spet ta petek, 31. julija. In potem že pride naš mesec. Nekatere so kar pohitele že user posted image in se cartajo, komaj čakam ta trenutek. Trenutno berem knjigo Modrost rojevanja (hm, si še ne morem ustvarit določenega mnenja o njej...), pijem čajek iz malinovih listov, se spravljam (še ni ratalo) masirat presredek (tu se je celo možek pridno javil) in se pripravljam na dan D. Pralni stroj pere še zadnje cotike, še posteljico namontiramo in še vozeka nabavimo (upam, da nisem edina, ki ga še nima user posted image ), borša za v P je pripravljena, tak da ... me ne more več nič presenetit. Sicer imam feeling, da bomo šli tam enkrat po roku v akcijo, ampak dokler je naš bejbi OK, ni panike.

ČESTITKE za šiviljo in njeno Hano, go_ti in njenemu Niku, pa še tukaj za avgustovko Bumo in njeno Lano (ne vem, če je sodelovala na tej temi) in vse ostale novopečene mamice avgustovke, ki jim še nisem čestitala!

user posted image

Ostale uživajte, jaz pa grem iskat, če imamo kje stavnico katera bo naslednja user posted image user posted image user posted image

Še za seznamček: Čaka nas (baje user posted image ) user posted image , naslednji pregled je CTG 31.7.09, zredili smo se + 6 kg
(pa podatek za Sulfinijo in njenega Val-a - rodil se je 8.6. - sem prečikirala na seznamu teme Borba VI)

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
27.7.2009 8:29:01   
Flora2
Jutro babnice,

vidim da vas nekatere matra spanje, jaz pa spim kot top, včeraj sva dobila nov jogi pa se mi zdi da sem še bolje spala kot prej, pa ko ponavadi pričakuješ da te bo kaj motilo, ampak je bilo bp.

Tanchy jaz imam vsak teden preglede v P in je res ful gužva v Lj., se mi zdi da gre vse kot po tekočem traku, so pa sestre in zdravniki zelo prijazni, tako da mislim da se nimamo kaj bat.
Me pa zanima, kaj je babica kaj koristnega povedala, vsaka info prav pride.

Drnula, jaz imam podobne probleme s cunjicam kot ti, dobila sem več kot preveč in mi je nerodno zavrnit, zato sem izbrala kar mi je bilo najbolj všeč ostalo pa zapakirala nazaj in bom vse ob priliki vrnila, sicer si ne predstavljam koliko česa bom potrebovala, mi pa vse prijateljice, ki že imajo otroke govorijo da imam že sedaj vsega preveč.

Zdaj grem pa nekaj pojest potem pa ven dokler še ni prevroče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
27.7.2009 8:30:09   
Drnula
miška - zaklenjen profil ?? Neee ....nič ne najdem, da bi imela zaklenjenega, kako ga pa odklenem? Čak bom jaz tebi poslala zs.

simonalokar - še dobro, da si me spomnila. Papirje mi je G dala že kake 3m nazaj in sem vse skup pozabila. Jih moram poiskat. Po info, ki mi jih je dala je pa tako, da jaz samo izpolnim neke papirje in se podpišem, da dovoljujem, da odvzamejo in shranijo v mednarodno banko če bi komu prišlo prav in na potem vse zrihtajo v P.
Razen če govoriš za shranevanje celic zase. Potem pa se mi zdi, da  bi res morala dobiti na dom komplet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
27.7.2009 8:35:05   
Anonimen
punce, a kaj spremljate rubin in jeni princeski Gajo in Zojo?
meni je takoooo hudo za njih.
kaksno sreco imamo, da ni niti ena augustovka imela tako prehitrega poroda. no, edino sulfinija, pa je mali Val dokazal kak dedec je ze navsezgodaj!
drzimo pesti pa male borke!

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1817
27.7.2009 8:37:35   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Flora2

Drnula, jaz imam podobne probleme s cunjicam kot ti, dobila sem več kot preveč in mi je nerodno zavrnit, zato sem izbrala kar mi je bilo najbolj všeč ostalo pa zapakirala nazaj in bom vse ob priliki vrnila, sicer si ne predstavljam koliko česa bom potrebovala, mi pa vse prijateljice, ki že imajo otroke govorijo da imam že sedaj vsega preveč.

Še ena z istim problemom. Sem se tudi odločila da kar mi je všeč in je funkcionalno - sem si dala na stran, ostalo nazaj zapakirala in potem vse naenkrat vrnem. Je pa res, da težko je nekoga, ki ti z veseljem ponudi cunjice zavrnit, ne bi rada nikogar užalila. Pač se najde najboljša rešitev, ne?

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
27.7.2009 8:38:23   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

punce, a kaj spremljate rubin in jeni princeski Gajo in Zojo?
meni je takoooo hudo za njih.

Ko sem nazadnje brala, se je vse izboljševalo, ne mi rečt da ni več tak... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
27.7.2009 8:39:59   
*anč*
dobro jutro punce!

mi smo doma, vikend smo pa preživeli v Bohinju na kampiranju. je blo tooook lepo, samo dež iz petka na soboto je ponagajal, drugače smo se mel pa super. smo meli pa v soboto zvečer " vajo oz. priprave na porod", sem dobila ene 3 popadke z razmakom 10 min, pol se je pa umirilo user posted image .

ste tok napisale, da ni šans da se čez prebijem ... kaj je kej nouga? sm zasledila, da mamo novo dojenčico ... še kaj??

hel  veš, da se je naša user posted image tut kr naenkrat umirila in sem jo ene 3 dni zelo nežno čutla, nč valovanja trebuha. sm štela gibe pa jih je blo vseeno več kot 10, tko da nisem panike delala. zdej je pa spet mal bolj aktivna, sam vseen ne tok kot prej.

joj, jst mam pa še toooook za zrihtat, da sploh še nimam nobene želje po porodu. mam  problem s prostorom, rabim ene 2 orng omare za v spalnico, da bom lahko pospravla najine cote in tiste od tristana preselila iz previjalne, ker zdej dojenčkastih cotk nimam kam dat, tko da jih niti oprala še nisem vseh user posted image . ker pa trenutno ni denarja za nove omare, čakam, da pridejo starci z morja, k so mi oni rekli, da mi jih kupjo ... sam mudi se jim pa nč ne, čez 10 dni jst že lahko rodim. tko, da moji hormoni definitivno delujejo in me delajo živčno, ker bi rada vse zrihtala pa ne morem user posted image . eh, bom mogla začasno rešitev najdet. pol morva še z mojim že enkrat na tale CSD zrihtat očetovstvo in vse ostalo, kozmetiko morm še kupit ... ajajaj, tko da ni šans da rodim preden mam vse popedenano.  v četrtek mam pregled po 6 tednih, komi čakam, naj me kar orng pogleda, da bomo vidli kje smo user posted image . uf, sm se razpisala ...

mejte lep dan!!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
27.7.2009 8:40:56   
Anonimen
drnula, ni se Zs jauser posted image
jaz sem imela pri domnu tooooolko cunj......jao jao.....res groza. polne omare. pol pa sem jih ponucala za tadeja in razdala.....
smo rekli, da je konec z dojencki!user posted image
na, zdaj pa imam!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 1821
27.7.2009 8:42:42   
eee35
Helou, babe, vidim, da res ne spite čist ničuser posted image . Bom sama med zaspanci ostala...Mojuser posted image tudi smrči kot 100user posted image , ampak mu nič ne morem, razen, če ga vržem ven iz postelje v drugo sobo (to pa ne bi, ker se zjutraj tako fajn stisnit, lepo dišiuser posted image ). Drugače zbudim ga, rečem, naj neha smrčat, pa vedno reče, da to ne onuser posted image KDO pa, če smem vpražat, sosed????user posted image Ti deci....
Mene nekako ne muči več zaprtost, končalo se tam nekje ok. 4 mesca se mi zdi, HB, zdaj mi prebava deluje še preveč dobro.

simonalokar: moj dela neki projekt v službi, pa zadnjič je izjavil, da ja, da glih končujejo, je zelo zadovoljen in bo samo še en dan v Trst šel, nekaj tam kao zraven glavnega koordinatorja. Kakšen Trst!!!! Ni nobenega Trsta, dokler jaz ne rodim! Na njegove se ne morem zanest, da bi me peljali v porodnišnico, če bi njegovega fotra klicala, verjetno bi rekel, da bo prišel že kmalu, samo nakaj še prišraufa, pa s sosedo kavico spijeuser posted image . Vem, da se obnašam, kot popek sveta, ampak briga me, zdaj je najbolj pomembno, da ko bo TA DAN me spravi hitro roditi, Trst bo po moje stal na svojem mestu, kot stoji....Ufff, tečnoba sem. Včeraj sem ga spet nadrla, sem začela vlečt dol najnovejšega Harry Potterja, pa mi je računalnik izklopil, ko sem šla pranje obesit. Pa meni živce ne delujejo normalno, takoj me meče, pa valjda povem več, kot bi smela...

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
27.7.2009 8:48:04   
Drnula
miška - zdej maš. se je neca zbudila tačas

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
27.7.2009 8:58:58   
aprilčica07
Vidim, da imamo z dedi vse iste probleme. Me je moj prej klical, da ga je šef vprašal, da kdaj mislim jst  rodit, da pač vejo, kdaj mu dopust pisat?? halo, saj mu je blo smesšno in neumno (ima drgači res fanj šefa), ampak kdaj bom rodila pač ne morem vedet, ne? imajo problem z kadri, zaposlovanje omejeno, proti koncu avgusta bo tudi trgatev že začela in verjamem, da je šefa strah, ker imajo neke nove ssiteme zdaj, kako bo to laufalo.. ampak jst tudi ne morem vedet, kdaj bo akcijauser posted image user posted image user posted image

eee35: smčranje? joj, groza pr nas doma....
anč: super, da oddih v Bohinju..

ah, imam na kolenih malega, pridem nazajuser posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
27.7.2009 9:12:54   
Ayo
Jutro!

Muca, kadar jaz spim 4 ure v kosu je to ze lep dosezek! Pa mislim da se mi ze par mesecev to ni zgodilo, pridem do 4 ure po kosih (2+1+1), obicajno spim po 3 ure na noc (in spet po obrokih).

Pa se Gabriel ga sracka ponoci, tako da sva z mojim ze cisto na koncu z zivcki, mozek se mi tudi tako smili, ker jaz sem vsaj doma on pa mora cel dan potem se delat user posted image user posted image user posted image Danes zjutraj mi je prvo stvar rekel, da nej grem ze hit rodit, da se bo koncalo to moje user posted image nespanje!!! user posted image

Ampak jaz moram zdrzat se do drugega tedna, si me vceraj Flora spomnila, da imam naslednji ponedeljek tudi jaz se pedikerja in puljenje kocin.
Danes sem si pa prav na hitro rezervirala masazo nog, ker me obupno bolijo in tudi meni zadnje case zatekajo (pa mi nikoli niso!!!) user posted image Da o krcnih zilah spet ne zacnem jamrat!!! user posted image user posted image user posted image

A ve si kar pridno mazete buhije z raznimi kremami in olji? Mene pa moti ta vrocina, ker ce se namazem je potem se huje, tako da to sigurno ne prakticiram vsak dan, ceprav bi rada. user posted image No, imam pa sreco, da zaenkrat nisem pokasirala se nobene strije in podobno.

Morje - jaz ga tudi straaaaaasnooooooo pogresam!!! user posted image Saj smo bili tistih 10 dni na Sardiniji, ampak je bilo bolj tako tako letos, trebuh je nagajal, mrzla voda, Gabriel sitko...tako da smo bolj malo imeli od pocitnic. Pa tudi navajeni smo hodit med poletjem med vikendi k tasci in tastu na morje ali pa v hribe, zdaj pa pac zdimo doma in cakamo na dogodek!! Uf!!!!!

Hel, ti tok skomine delas s tem tvojim bazenom!! user posted image user posted image

Nic babnice se grem pocasi pripravit za pregled, pa potem odvetnik in nasa hiska, ob 2h masazica, no pa bo dan naokoli!

Bodite v cvetju! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?