hel32
|
Evo, mi smo imeli celi ljubi popoldan obiske, komi sem prilezla ven iz vode že je prišu sodelavec od dragega, pa potem še en prijatelj, pa še moj bratec, tak, da je bilo pred bajto polno avtov, no zdaj je mir in čekiram pa rr-ju. Šivilja, čestitam za babnico Hano, je pa orng vlka pupa! In čestitke tudi očku. Tulpek, še enkrat, ne vem kako računajo te tedne,Saj pa imam po UZ, točno na torek 35 t, ti pa jutri, štima, sicer, pa to zdaj ni važno, važno je, da se naši pišeki rodijo točno takrat, ko je prav, ne prehitro, in da so zdravi! Bova itak na koncu sami tuki na tej temi! Sanikaa, dobrodošla nazaj, počasi boste vse tuki, in bomo ena za drugo rojevale,. Aprilčica, ti kr brez panike ko te bo zgrablo, bo vse lepo steklo, sam mi se včasih preveč obremenjujemo, pa saj jaz nisem boljša, me tudi skrbi, kako se bosta moja Tjaša in dragi razumela, oz. sem razmišljala, da jo bom dala kr k omi za 1 teden.A cigareta se ti lušta, meni se ga je prej, ko je bratec zraven mene kadil, pa me je ža minlo. Ayo, dobro opravi na pregledu. Flora, pravilno, da si se dala razvajat, to bi mogla vsaka nardit, jaz si tudi privoščim, če le gre, kre potem bo bolj malo časa. Mene jutri čaka spet laboratorij, kri, in voda, v torek pa G. Zdaj grem pa tudi jaz v postlo, sem konkretno utrujena od obiskov, pa zgleda, da našemu kr paše, veselo skače. Noč