kerala
|
Pozdravljene! Malo se je shladilo, kaj, prav neke hude temperaturne razlike pa ni, je bilo prejšnji teden bolj fino. No, da vam končno pokažem še svoj trebušček: url=http://www.Slikomat.com/slika/3916047.htm] [/url] Aprilčica, ma reva kaj vse te toka, pa glih zdej tik pred zdajci. Še dobro, da te ne boli! Tejči, midve imava isti dan rok, velikost bušija pa tudi tam tam Moj ima tudi strije, samo so še od prejšnjič in se zaenkrat niso nič "aktivirale", pa nobena nova ni nastala. Tako da niso hudo vidne, ker so vse čisto svetle. Si ga pa mažem 3x na dan z Weledinim oljem, da je cel cajt čist masten. Tina, tvoj bušek je pa res krasen, pa sobica tudi! M1987, upam, da obrat uspe! Res je pa hecno, kako različno obravnavo imajo po različnih P. Zakaj pa greš v Kranj, v Postojni pa traja le 1 dan. Ma kolikorkoli berem o teh ZO, imam občutek, da se noben ne obrne. Kakšni pa literaturni podatki o uspešnosti? eee, jaz sem tudi bolj za*** sorte, pa kaj potem, zakaj bi pa morali vedno prenašat vsemogoče, prav se mi zdi, da povemo svoje mnenje. In zakaj bi končno morali riniti nekam, kjer nam ne paše? hel, ma meni se od stroškov pa metanja dnarja v bajto že meša... včasih imam tko poln kufer vsega, da bi jo kar s stanovanjem zamenjala (OK, z veliko teraso), pa bi ta dnar raj za potovanja porabila! Glede obiskov v porodnišnicah pa končno nimam nič proti omejitvam, samo naj mojemu pa puncam dovolijo priti, za ostale mi je še boljše, kot da jim moram razlagat, da jih tam nočem videt . Če pa punc ne bi spustili not, bi pa popi*****- ga bom pa ven odnesla, pa bomo skup na hodniku! Kosilo sem uspela skuhat, zdaj bi pa nekaj sladkega, mi take gušte delate s tem... samo kaj naj pečem če sva pa sama, pol pa vse požrem! Kil pa imam že itak čez glavo, sploh ne vem kako se jih bom uspela znebiti. Zdaj pa še Harryja Potterja dokončam, sem že čist pri koncu. Potem naprej pa sploh več ne vem, kaj bi počela, nisem navajena tega brezdelja...