|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
25.7.2009 12:03:49   
aprilčica07
23tina: lep buši in lepa sobicauser posted image user posted image user posted image
romana24: hvala za tolažbo... sej najbrž se grozno čuje, ampak mi je lažje, če vem, da nisem edina z takimi težavami.. j.... me je prav iztirilo, no.. in očitno do poroda ni kaj narest..
eee35: ah, daj no, nisi  zaj... karakter, pač ti ne paše, da te ogovarjajo in ugotavljajo kdaj boš rodila... kaj jih pa briga? ne, tam kjer mi je zob odpadel me HB vsaj boli ne, no, trenutno je stanje neboleče..

Nič, moram naštimat kosilo, vsaj za malega, jst bom že kaj na hitro nardila zase. Itak sva sama trenutno... Pr nas ni še ohladitev, kako je pr vas?

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
25.7.2009 12:53:46   
eee35
V Ljubljani tako - tako, se ni ne vem kok shladilo. Malo že, ampak sem mislila, da bo tam nekje 20 stopinj. Pa je ok. 25. Ampak sem bila vseeno pridna, pa sem juho za jutri skuhala, soseda mi nosi zelenjavo z vrta, prav fajn, toliko je imajo, da ne morejo porabiti. Lahko bi šla k tašči, ona mi tudi prav rada da, karkoli ji zraste, ampak tast mi tako para živce, da sem rekla, da pred porodom ne grem k njima. Prav agresivna postajam, ko poslušam, kakše neumnosti kvasi. Sori ampak je glup, tako glup, da jaz ne morem...In ne gre za inteligenco, ampak takšno življensko pamet, ki je nima sploh. Oj, moram nehat, ker samo, da pomislim nanj, pa mi pritisk naraščauser posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
25.7.2009 13:13:11   
M1987
Čao user posted image

Evo naju user posted image v čet sem imela CTG + UZ, ki je pokazal, da se naša user posted image user posted image noče obniti na glavico, tako da moram v pon v Kranjsko porodnišnico na ZO, ker pač v LJ ni nikogar, so na dopustu user posted image A je katera že imela ZO? Kaj te notri sprejmejo, ker jaz neki berem na netu pa mi ni nič jasno user posted image Drugače je naša pupa super. Težka je 2749g in naslednji CTG imam 3.8.09 user posted image + moja dosedanja pridobitev teže 13 kg

LP vsem user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
25.7.2009 13:27:09   
M1987
Jaz sem zdaj klicala za ZO v Kranj in me je skoraj kap! 3 dni si notri - tretji dan ti delajo obrat user posted image ful dobr... tam bom tri dni skupaj samevala. user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
25.7.2009 13:29:56   
hel32
Evo, mene nazaj iz kuhinje
pecivo se še trenutno peče, ker mi pečica protestira, pa nevem, če nebo treba še tega zamenjat z novim, bogi moj dragi,
bo počasi bankrotiral!
23tina, lepi buši imaš, pa tudi sobica je cert.
Eee35, glede lažnih popadkov jaz sem jih imela včeri celi dan, pa še danes malo, pa nič ne de, počasi se mora maternica pripravit,
sam do 15. avgusta ne smem rodit.
Aprilčica, jaz tudi imam slabe zobe ful, kr naprej mi krvavijo dlesni, enega bi mi mogla izruvat, pa zdaj v nosečnosti ne more nič
bomo mogle počakat, je pa rekla moj Zob. da so v nosečnosti zobi zelo ogroženi.
Morem šibat nazaj, da dokončam pecivo, Ste že delale Valove Dunaja, fulllllll je dobro!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
25.7.2009 13:47:11   
tejči77
hel32 recept prosim.
Jaz delam bolj redkokdaj pecivo, pa še Larisa je alergična na mleko in moram bolj izbirat.
23tina, res lep buši in sobica.

Vse imate take lepe trebuščke, kaj sem jaz edina s strijami? Edino prav, da jih nimate, ker moje strije, ki so nastale na porodu, so se zdaj raztegnile in še enkrat popokale, da so nekatere čisto krvave. Groza mi je it na kopanje, ker imam samo navadne bikinke in potem vsi buljo. Ampak sem si rekla, če moram jaz te strije požret jih bodo tud drugi, saj niso njihove.
Se spomnim, ko sem bila pred tremi leti zadnjič sama na morju, pa sva že načrtovala Lariso. Sem si rekla takrat, no - verjetno zadnjič vidim moj lep in raven trebušček. Pa še res je bilo tako.user posted image Vsega lepega je enkrat konec.

M1987, kaj ti tudi na obrat? Pa zakaj ravno tri dni? A so možne kakšne komplikacije. Želim, da bi pri tebi vsaj uspelo, da ne bi zastonj trpela not.
eh, o zobeh ne bi, jaz imam tudi bolj slabe ne glede na to kako jih glancam in zobarja se bojim kot hudiča.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
25.7.2009 14:31:22   
aprilčica07
Evo, kosilo skuhano in tudi pojedli smo že. Jakob spi, moj smrči na kavču in kao gleda kvalifikacije od formule, jst pa za računalom.. Nervozna ko pes, ker si z jezikom kr naprej dregnem lih tam kjer je bil včasih zob, pa imam že vse razdraženo in razbolelo v ustih..user posted image user posted image

tejči: kaj te briga če te gledajo.. naj se brigajo zase.....user posted image user posted image user posted image js sicer v prvo nisem kasirala strij, kako bo zdaj bomo vidli, ampak zaenkrat zgleda kr ok... imam pa tudi ogromen trebuh, samo slikala se nisem, ker se ne znam pa mojga raje niti ne vprašam, ker se mi pol smejeuser posted image user posted image user posted image
hel32: pecivo, si spekla? sem sicer že slišala za to pecivo, ga pa nisem še nikoli delala...
eee35: tle je pa tak sopara, da je za znoret.... stopinj je enih 27 ampak občutek je kot, da smo v kotlu... ljubi moj Kras, kjer lahko lažje dihamo, tle v tem betonu je res ludnica..user posted image user posted image user posted image
M1987: glede ZO nimam prav nobenih izkušnej, moja kolegica je bla sicer  v PO, ampak ni ostala notri, so jo isti dan zvečer domov spustili, ZO so pa provali delat takoj zjutraj... ampak jim ni uspelo...

Popoldan moram it še kaj do trgovine, ampak se mi ne ljubi. Imam prilično zatečene noge in taka mi ni za klatit okoli. Zanimivo je, da me matra bolj desna noga.. Ima še katera tak problem?

Grem malo počivat, se beremo zvečer.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
25.7.2009 14:47:53   
sasa84
AnjaPH, hvala. Takoj poskusim, ko bo še kaj za opratuser posted image  No, itak, da bo, samo domov moram priti, ker je posteljnine še oh in sploh! Za tamaučka pa sem že vse oprala, razen dekice za v porodnišnico.
Go_ta, očka in Nik -  čestitam!!!!!!user posted image user posted image user posted image
EEE35, saj bo, bomo pa pač malo bolj pesti držale.user posted image
Tulpek, jaz sem tudi vedno govorila, da levčka pa ne bomo imeli pa bo zgleda ravno levčekuser posted image  Sva mislna škorpijončka naštimat, da bi bli potem trije, ampak ni uspelouser posted image  Pač slabe izkušnje z levi in levinjami (razen z eno sodelavko, ki je pa prav fenomenalna).
Sams, si me nasmejala s to tvojo kuharijouser posted image  Jst sm ista, pa ponavad sm še čist popackana po bauhiju od hrane, ko jemuser posted image
Alisa, VSE NAJ NAJuser posted image user posted image user posted image
23tina, a Lijo boste meli? Ful lepo imeuser posted image
Pikec mi pa prav orje po trebuhu že ene dve uri! Neumoren je...user posted image  
Punce, nehajte s temi pecivi...mi take skomine delate, da je joj! Sva na vikendu, imava pa "samo" domačicouser posted image
Kaj mislite kako bo sedaj z obiski, ko ta nova gripa na veliko razsaja? Mislite, da jih bodo kaj omejili?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
25.7.2009 15:04:34   
Anonimen
Obiski so v LJ porodnišnici prepovedani. Pridejo lahko samo zdravi možje oz. partnerji. Ostalih varnostnik ne spusti v dvigalo user posted image   Za ostale P pa nevem user posted image

(odgovor članu sasa84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1759
25.7.2009 16:15:06   
kerala
Pozdravljene! Malo se je shladilo, kaj, prav neke hude temperaturne razlike pa ni, je bilo prejšnji teden bolj fino.

No, da vam končno pokažem še svoj trebušček:

url=http://www.Slikomat.com/slika/3916047.htm]user posted image [/url]

Aprilčica, ma reva kaj vse te toka, pa glih zdej tik pred zdajci. Še dobro, da te ne boli!user posted image
Tejči, midve imava isti dan rok, velikost bušija pa tudi tam tamuser posted image  Moj ima tudi strije, samo so še od prejšnjič in se zaenkrat niso nič "aktivirale", pa nobena nova ni nastala. Tako da niso hudo vidne, ker so vse čisto svetle. Si ga pa mažem 3x na dan z Weledinim oljem, da je cel cajt čist masten.
Tina, tvoj bušek je pa res krasen, pa sobica tudi!user posted image
M1987, upam, da obrat uspe! Res je pa hecno, kako različno obravnavo imajo po različnih P. Zakaj pa greš v Kranj, v Postojni pa traja le 1 dan. Ma kolikorkoli berem o teh ZO, imam občutek, da se noben user posted image  ne obrne. Kakšni pa literaturni podatki o uspešnosti?
eee, jaz sem tudi bolj za*** sorte, pa kaj potem, zakaj bi pa morali vedno prenašat vsemogoče, prav se mi zdi, da povemo svoje mnenje. In zakaj bi končno morali riniti nekam, kjer nam ne paše?
hel, ma meni se od stroškov pa metanja dnarja v bajto že meša... včasih imam tko poln kufer vsega, da bi jo kar s stanovanjem zamenjala (OK, z veliko teraso), pa bi ta dnar raj za potovanja porabila!

Glede obiskov v porodnišnicah pa končno nimam nič proti omejitvam, samo naj mojemu user posted image  pa puncam dovolijo priti, za ostale mi je še boljše, kot da jim moram razlagat, da jih tam nočem videtuser posted image . Če pa punc ne bi spustili not, bi pa popi*****- ga bom pa ven odnesla, pa bomo skup na hodniku!

Kosilo sem uspela skuhat, zdaj bi pa nekaj sladkega, mi take gušte delate s tem... samo kaj naj pečem če sva pa sama, pol pa vse požrem! Kil pa imam že itak čez glavo, sploh ne vem kako se jih bom uspela znebiti. Zdaj pa še Harryja Potterja dokončam, sem že čist pri koncu. Potem naprej pa sploh več ne vem, kaj bi počela, nisem navajena tega brezdelja...

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
25.7.2009 17:04:55   
hel32
Mi smo se že napapcali in počivali, tak na pol.
Recept za pecivo pa bom potem proti večeru napisala, se mi zdaj ne da pa še dragi mora nekaj za streho it gledat, tak, da me že čaka.
Spet sem se napapcala, kot pujsek!
Aprilčica, tvoj tudi smrči in kao gleda tv, moj je isti, smrči kot tank user posted image user posted image user posted image , ja meni tudi večine zaoteka samo desna noga, so mi žile na tisti nogi v 1 nosečnosti popokale, pa mi zdaj HB samo tista malo zateče, to zgleda tako, da imam okoli gležnja mali buhteljček, ko pa malo počivam, je pa boljši.
Kerala, lepi buši, pa saj imamo v bistvu več al majn vse podobne velikosti bušijev.
Sasa84, naš user posted image  tudi cel dan telovadi po bušiju, da sploh ne vem, gdaj spi, kr naprej nekaj dela user posted image user posted image , vadi za porod.
Glede obiskov zaradi nove gripe, mi kr paše da bi bilo dovoljeno samo očkom, ker ostali, so tako samo odveč, upam pa da se do konca avgusta kaj umiri. Malo pa tudi novinarji in  mediji delajo nepotrebno paniko.
Se mi je zluštalo kavice, se javim zvečer, da napišem recept.
Pa,pa

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
25.7.2009 17:34:29   
Drnula
Lepi trebuščki user posted image user posted image user posted image

Jaz sem glih od frizerja, vsako leto grem ene 2x in evo, sem ga že prav rabla. Čeprav frizura ... no, ok dobra bo. Še mal barve mi ne bi škodilo.

IZVIRNO SPOROČILO: kerala

Likanje... ma kako se vam da, še posebno v tej vročini... pridne, ni kaj, moje pleničke pa glih tko stojijo v predalu, čeprav niso zlikaneuser posted image

Enako. Za silo sem si pripravila cunjice, toliko, da grem lahko tud rodit in se počutim mnogo bolje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: eee35

Ej, ko sem bila v Postojni, sem vidla enega zdravnika, malo tako neprijazno je deloval, sem preverila, imenuje se Tašev, a ga katera pozna?

user posted image  njega, še bolj pa Kristana si ne želim zraven ! Tašev mi je delal 1 vizito po CR in se mi naslonil na trebuh da sem ostala brez sape, skor padla v trans in on mirno gleda v papirje in leno pove, da se mi maternica mal počasi krči. Tud sicer ga poznam pa mi ni všeč.

Jaz tud nisem nikoli imela tolk pozornosti kot kot user posted image  - na cesti mislim. Zdaj se mi zdi, da se vsak ta drug zabul vame in moj trebuh, ampak me nič ne moti. Ja, zdaj vem kako se počutijo lepotičke, za katermi se radi ozirajo user posted image

Tejči - jar res, itak, da ti vsaka ženska pove svojo izkušjo, pa čeprav je nisem še nikol v življenju videla user posted image . Ne vem, ženske res tolk rade govorijo o temuser posted image  Se mi zdi, da sam da zagledajo trebuh že napeljejo nekako da bodo povedale kako je bilo pa ko so bile one noseče in kako so rodile ...user posted image

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
25.7.2009 17:44:26   
kerala
Ma men se bo zmešalo danes! Začela se je invazija muhuser posted image user posted image user posted image , z muholovcem v roki že cal dan okrog sebe maham, sem jih že full pobila, pa so spet nove in nove... groza! To se ponavadi zgodi enkrat na leto, včasih še to ne... ampak zakaj mora glih zdej, da me živcira!
edina možnost bi bila, da vsa okna zaprem pa spet klimo zalaufam. Pilek, se ji hočem izogniti vsaj takrat, ko je možno, in danes tako lepo pihlja cel dan da je prav znosno, zdej pa touser posted image user posted image user posted image !

sicer pa me je danes že nekajkrat začelo stiskati spodaj v trebuščku, pa se mi ne zdi podobno popadkom. vseeno pa se očitno nekaj res začenja dogajat...

Sanikaa, kje si??? A se vam tudi zdi kaj sumljiva? Če se ne motim, se je zelo redno javljala, zdaj pa že par dni nič!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
25.7.2009 18:34:16   
eee35
Smo šli na kosilo za user posted image rojstni dan, pa sem se tako nažrla, da mi ni jasno, kam to vse gre. V joške verjetnouser posted image .

drnula: no pol če grem v PO roditi, sigurno nabašem ali enega ali drugega. Ponavadi imam takšno srečo...Čeprav v petek mi je rekel Likar naj grem k dr Jordanovi. Mogoče bom glih srečo imela in začela roditi, ko bo ona tamuser posted image Sra...je.
Ma povsod verjetno so eni takšni, ki jih raje sploh ne bi vidla, ampak sem se odločila z ato Postojno, pa bom probala vstrajat, upam, da bom naletela na kakšnega normalnega zdravnika. Likar mislim, da gre na dopust glih (ma nima kdaj hodit, samo takrat, ko bom rodila!user posted image )...Eh.

M1987 - poglej malo nazaj, sem opisala kako je bilo na mojem ZO. Ne vem pa kakšna je praksa v Kranju, da moraš biti 3 dni prej noter???? Razumem pol, če so kakšne komplikacije, ampak prej????

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
25.7.2009 20:32:43   
aprilčica07
kerala: muhe? a ti pošlem še komarje?user posted image user posted image user posted image user posted image jih imamo za prodajat in bolj kot se špricam bolj me banda pika, za znoret res... smo bli zdaj pr koelgih na obisku, čičali zunaj in čvekali, in jst valda sem vsa popikana, pa je blo vžgano uno proti komarjem, in namazala sem se tudi, ma da popizdiš, res....
glede zoba pa itak, mi jezik sila lih tja v tisto luknjo in imam občutek, da sem že vsa porezana notri...
drnula:  tudi ti danes pr frizerju? jst sem se sicer že barvala, ampak bo treba ponovit vajo, ker me je ostrigla in se na določenih delih vidi, da sem pobarvana bolj na hitrco...user posted image
hel32: uf, smrčanja, poezija za moja uha.....

Glede omejitev obiskov, je v naši šempeterski porodnišnici, oziroma na splošno v bolnici popolna prepoved obiskov, le če bi rodila je lahko moj zraven, drgači pa zdaj noben ne sem na obisk.. saj veste, imamo invazijo gripe na našem koncu...user posted image user posted image user posted image

Smo pa šli še prej po špežo in ker že govorite kako vas gledajo, sem bla malo bolj pozorna... in sem jih najdla kr neki, ki so buljili v trebuh, kot, da ne bi živi dan še vidli nosečnice z malim otrokom zraven.. mater..user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem pa lačna in bi še kaj pojedla, ampak nimam pojma kaj naj nardim.. kaj dobrega bi, ampak bo takem kar bi jst jedla, itak vsa zatečen.. jao meni, se mi lušta burek in podobna dobrota...

Pridem nazaj.user posted image  

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
25.7.2009 21:35:56   
hel32
Meni se ne lubi recepta pisat, bom jutri, oblubim.
Aprilčica in drnila, mi imamo tolk komarjev, da mam po celi bajti raidove komarnike naštekane, pa je še moj celi popikan,
jaz pa začuda nič, vejo da ne smejo,user posted image user posted image user posted image
Jao, jaz bi si tudi mogla pobarvat narastek prej da grem rodit, ker imam že kr pošteno velikega, pa se mi ni.
Eee35, jaz se zadnje cajte tudi malo preveč nažiram, vsaj za večerjo, glede dohtarjev se pa ne obremenjuj, glavno da nardijo svoje delo pri porodu je tak ponavadi samo babica, no pri tvojem bo verjetno tudi dr. pa dobro tiste3-4 dni pa greš domov, potem pa veselica doma.
Nič, se grem stuširat! Pa se malo javim še.

Neposredna povezava do sporočila: 1766
25.7.2009 21:40:15   
Flora2
Dober večer punce,
kolk vi pridno tipkate, vas komaj dohajam, kakšno čvekanje bo to šele, ko bomo vse že imele našeuser posted image , takrat bi se pa res morale zmenit da se vidimo, če ne bo RR pregoreluser posted image .
Skratka pri nas nič novega, v petek sem imela spet pregled v P, vse ok, za vsak slučaj moram dat preverit trombocite, tako da me v četrtek spet čaka pregled v P.
Zdaj pa res lahko rečem, da že čutim vso težo našega user posted image , hoja je upočasnjena na minimum sploh ko sem že utrujena. Mislim da šibam zadnje krogeuser posted image .

Tinca luškana sobica zelo zelo, bušija sem pa videla v živo in je velik večji kot zgleda na sliki predvsem pa lepuser posted image .

Slišim, da imate invazije komarjev in muh (Kerala, Aprilčica) no če vama je kaj v tolažbo, mi imamo pa polno kebrov, sploh proti večeru, niti slučajno ne morem imeti odprto okno na stežaj, so packi takoj v stanovanju.
Aprilčica ti imaš pa res smolo z vsem skupaj user posted image .

Kerala, Tejči kakšni bušiji, men se zdi da smo prov vse prov luškane, morma zdajle mojega prosit, da me slika da dam fotko gor, ste me čist nakurile.
Tejči, glede mame pa ne bom preveč komentirala, ker nima smisla, še dobro da se zavedaš kaj je zate pomembno in da imaš tako luškano familijo, ki se bo kmalu še povečala.

Glede komentarjev na trebuh, meni so včasih prav smešni v večini jim pa ne posvečam pozornosti, me pa čudi neolikanost predvsem starejših žensk, še posebej v trgovinah, ko s svojimi vozički butajo in rinejo pa nima veze kam, me je zadnjič ena zadela direkt v trebuh pa ne bu ne mu, pa sem se ji jaz 'opravičila'.
Hecno mi je pa predvsem to, pa ne mislim v slabem smislu, ko mi vsi kose poslavljamo rečejo  srečno če se ne vidimo, se počutim, kot da bi šla v rudnik delatuser posted image user posted image , pa vem da je vse dobronamerno.

Zdaj grem pa nekaj pomalcat, sem nareč zgubila 1,5kg odkar se strogo držim stran od sladkih stvari, tako da sem na 11,5kg.

Neposredna povezava do sporočila: 1767
25.7.2009 22:06:36   
modrasmotka
hey
sj pr nas je tut polno komarjev sam vejo da mene nesmejo popikat ker bojo potem takoj umrli ker sem polna strupauser posted image

neki zelo nenavadnega sem danes opazila pri sebi.ponavadi spijem do 2 litra tekočine čez dan.danes sem pa od 5 popoldan spila že 5 litrov vode.pa bi še kr pila.v grlu mam občutek kot da hočem dehitrirat ves čas.pomoje mi bo počasi že iz ušesov voda ven teklauser posted image kaj naj bi to pomenilo.da mala rabi več vode pa ker bo lev in hoče očitno met vse pod komando  moram zato toliko pit al da bom počasi res šla proti bolnici rodit??
zelo nenavadno se mi tole zdi še nisem od nobene slišala da je tojk pila

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
25.7.2009 22:10:41   
Ayo
Cer!

Kaksne lepe in veeeliiikeee busije imate! user posted image user posted image user posted image
Pa hvala vsem za komplimente za mojga user posted image user posted image user posted image
Jaz sem se do zdaj zredila 7,5kg, pojma nimam kako to da tako malo. user posted image No, saj ne da me to moti, ampak se cudim, ker jem normalno oz. veliko vec kot sem pri Gabrielu. Pri njemu sem pokasirala 11kg, iz P sem pa prisla domov s +1 (ta eden je bil verjetno mleko in joske).

Pri nas je tudi bilo danes vroce za znoret!!! Sicer je moj rekel, da sploh ni tako hudi (ker v resnici je res malo veterek pihal in je bilo prijetno), ampak ocitno jaz ne prenesem vec vrocine! user posted image
Noc je bil spet obupna, vroce mi je bilo ko 100user posted image , pa da ne omenjam kako me je pekla zgaga!!! user posted image user posted image user posted image Sem mislila, da bom kar zivcni zlom dobila!!!!!!
Pa potem tudi moj ni mogle spat, ob 7h naju je pa vrgel pokonci ze Gabriel in sva bila cel dan totalno povozena, pa se mali ko zanalasc ful naspidiran, niti spat ni hotel popoldne. user posted image No na sreco je pa potem ze malo pred 8 zvecer zaspal.

Likanje - jaz sem tudi taka bolj pedantna gospa in vse likam (razen gat in stunfov), zdej k je vroce in ne morem spat pa to itak pocnem ponoci na balkonu.

Uuuuu muhe so tudi meni ful nagravzne! user posted image Kerala, si me nasmejala s tistim muholovcem, sem se te predstavljala kako letas naokoli s trebuhom in klofas user posted image user posted image user posted image

Aprilcica, ja zrihtej z zobom, mas pa res smolo user posted image user posted image

Tejci, tvoja mama je pa ta prava, ubozica ti!!! user posted image user posted image

A v SLo pa kar prepovedani obiski v P zaradi gripe??? user posted image Pri nas tega zaenkra ti, samo se pa tudi kar veliko govori, da s septembrom bo verjetno zanjo zbolel vsak 4 clovek. Sem rekla mojmu, no mi smo 4 clani in eden jo bo sigurno pokasiral user posted image user posted image

Nic babnice saj bi se kaj pokomentirala in napisala, pa me mozek ze caka v postli. Tko da se grem malo stisnit (upam, da ne racuna na kaj konkretnega, ker se mi tudi slucajno ne da!!! user posted image ) Na spanje pa itak da ne racunam user posted image user posted image user posted image

Se beremo jutri, pa-pa!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
25.7.2009 22:14:57   
hel32
Evo mene nazaj, grem počasi v mižule,
nočko vsem!
Flora, si še tuki, ti si naslednja na vrsti!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
25.7.2009 22:16:08   
23tina
punce hvala vsem za lepe komentarje...
so pa zdj smehi,sva mela obiske in se ga je moj tok napiu,da zdj vsake 2 minuti kleči pred wc školjko,najhujša je bla pa prej k je v dnevni na tepihu na tleh ležu,pa mu je slabo ratal in je čez ceu stanvanje kobacu,hehehe smehi k vidš 100 kg deca da se plazi po štirih....bogiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobr da skor nikol ne pije k drugač dvomim da bi mi blo smešno!!!!

no dobr ajite

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
25.7.2009 22:40:20   
Tanchy
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

moram v pon v Kranjsko porodnišnico na ZO, ker pač v LJ ni nikogar, so na dopustu user posted image

Zdravo, naj te opozorim, da sej tudi jaz imela l.2007 v Kranju ZO in sem bila tam notri 8 dni. Vsaj takrat so tam delali bolj na pripravah za ZO, da se maternica zmehča prej in podobno. Jaz sem bila kljub dolgemu času tam gori zelo zadovoljna - hrana kot v hotelu user posted image user posted image user posted image  (lahko si izbiral med različnimi zajtrki in kosili), zeloooo prijazne sestre, strokovno delo in mir. Zato vzemi s seboj vse kar potrebuješ (kot bi šla rodit). Aja, pa velik za brat. Ja, pe meni so poskusili 2x obrnit, zato je trajalo 2 dni dlje.

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
25.7.2009 22:42:25   
Flora2
hel32 še sem tukaj, zgleda da moje dete še uživa na all inclusiveuser posted image in si še ne želi zamenjati aranžmajauser posted image .

Ayo ti si se pa res malo zredila v bistvu nič, super ne.
Možeku se pa le malo posvetiuser posted image .

Jaz sem se pa prov super najedla, zdaj grem pa mal pred TV, pol pa spat.

Dobro spite.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
26.7.2009 0:34:07   
Muca83
Evo, se že pozna, da imam mojega pri sebi doma. user posted image Se nisem cel dan nič utegnila oglasit.

Danes sva šla v kino, potem je pa še njegova sestra klicala, da se pri njej dobimo na klepetu in pici in sva prišla nekaj čez 23h domov. Se mi zdi, da je res ogromno nosečnic letos. Ko sem šla v kino sem jih kar nekaj videla. Pa tudi opažam, da me ljudje gledajo, pa saj no, če priznam tudi sama nosečke gledam user posted image Mi je lepo videt bušije. Kakšnih čudnih komentarjev neznanih ljudi pa ne doživljam. Je pa res, da ženske zelo rade razlagajo kako so same rodile.

Ne bom vas kaj posebej pokomentirala, ker sem že pozabila kaj sem prebrala. Sem pa videla, da ste prilepile kar nekaj lepih bušijev. Pa o muhah in komarjih se pogovarjate - jaz imam pa na oknih nalepljeno mrežico in tako zračim z okni odprtimi na stežaj, muh in komarjev pa nimam. Edino se včasih kakšna muha zmuzne ravno takrat, ko balkonska vrata odprem. Tista se pa hitro sreča z loparčkom user posted image

Zdaj grem pa spat, imam že težke oči.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
26.7.2009 0:52:32   
tulpek
Muca, meni se tudi zdi, da je polno nosečnic okrog. Sem bila danes v Mullerju in vsaka druga je imela bušija. In itak, da sem vsako pogledala user posted image .
Mene je včeraj v lekarni lekarnarka začela spraševat, kdaj bo, da zdaj je pa že verjetno pri koncu... in kako je bila ona pred 22. leti noseča in da je imela rok avgusta, pa kašna vročina, da je bila... Meni se moj buši še ne zdi tako velik, da bi bil že za 9. mesec, tak da mi ni jasno, zakaj se drugim zdi user posted image user posted image .

Glede mrčesa: mreža je zakon, ampak pri nas imamo zaradi bližine stoječe vode še takšne drobne mušice, ki pridejo skozi mrežo, tak da dokler so luči, so okna zaprta, potem pa odprta.

Za seznam: +9,5

Lahko noč.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?