|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
26.7.2009 9:02:33   
kerala
Dobro jutro! Ma ne morem verjet, a sem res prva tle gor, pa sej ni glih zgodaj!

Aprilčica, na komarje smo se že navadili, tle imamo samo še tigraste, naši so že izumrli. In teli pa cel dan pikajo... ma ni za govort... vse spalnice imamo zamrežene, dnevne pa ne moremo, ker imamo vsa vrata cele dneve odprta, tako da raidi laufajo na veliko... Jaz hodim ven minimalno, ker me v trenutku požrejo, nočem se špricat s tistimi kemikalijami, pa itak je prevroče. Kupila sem tudi neki bio sprej, pa je moj komentiral če je za odganjanje ali za privabljanje, ker čisto nič ne deluje...
Skrbi me, ko bo detece prišlo, njemu pa verjetno tale kemija ne bo glih odgovarjala. Sem nabavila mrežo za voziček, za ležalnik... nad gugalnik v dnevni sobi bom pa kar taveliko mrežo napela, tisto, ki smo jo ponavadi imeli na potovanjih, bo kot v Aziji...
In da je vse skupaj še bolj zabavno, teli tigri še bolezni prenašajo... v Aziji dengo in podobne viruse, še HB da malarije ne. V Italiji je pred 2 leti zaradi njih zbolelo več 100 ljudi, sem poslušala na TV. Kaj vemo, kaj nas še čakauser posted image

Tina, moj je tudi kdaj pa kdaj školjko objemal, in takrat pa sploh nisem več bila jezna, ker je ob tem tako trpel, da so mu kar solze tekle user posted image , jaz, zlobica, sem se mu pa smejalauser posted image , prav mu bodi, kaj pa ma tolk za spit!

Ma kar zavidam vam tistim, ki ste pridobile tako malo dodatnih kg, jaz sem glih računala, koliko jih bom domov prinesla. Še pri puncah sem kljub pridelanim 10kg v P pustila le dobrih 5, drugih 5 je pa tudi kar trajalo... Me je prav strah, kaj bo zdajuser posted image

Kavico sem že spila, zdaj grem pa še na malinov čajček...

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
26.7.2009 9:48:55   
Alisa
Jutro, oz. danuser posted image

Danes sem po dolgem času spala do 8huser posted image user posted image , no sicer sem se ponoči zbudila ene 3 x sm sem šla sm na wc, pa prat sem dala pa sušit.
Pri nas se je kar lepo shladilo ponoči, sm se že topli in bo spet vročeuser posted image .
Sem dobila nečaka na počitnice za nekaj dni, da bo našga škratka pazill, ker imam v torek pregled in ga nisem mogla dat nikamor z mano pa ne more, ker bodo delalt ctg in vem da 20 min pa ne bo pri miru, bi ziher kake kable izštekal.
Prejšnjič je bil z mano pa se je skor gin. več njem posvetla kot men. Mu je dala en aparat ki je zgledal kot dalnogled in stolček pa se je špilal ta čas.user posted image

Zdaj sem fante poslala ribe lovit, tako da imam mir in da lahko pospravim in pripravim za piknik. Bomo šli na jezero in bomo tam pekli ribice, pa fantje se bodo kopal jaz bom pa mal čorila pa kej brala, sm da bom mela mir pa bo luštn.

Lepe bušike mate!!! Ha sm se spomnila ko sem rodila Anžeta sem na oni postelji ležala in sem prav težko prijela za trebuh ker je blo vse tako povešeno, sem si očitno predstavljala da bo to kar zginlo. Pa je mal trajal. No sicer je šlo kar hitro, sm tak čuden občutek je bil.

A v Lj. porodnišnici je tud že poostreno glede gripe? Joj to bo še lušn ja.
Pa da so v lj. porodnišnici na dopustu za ZO, ja user posted image , kaj če se user posted image še ni obrnil a me je kar strah spet. Nočem bit 3 dni v Kr. porodnišn da mi bi delal ZO. Joj zdaj se mi porajajo 1001 vprašanje kaj bo?

Nč, grem delat, da bom kaj naredila še.
Lep preostanek vikendauser posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
26.7.2009 10:09:49   
*Orhideja*

Javljam se po dolgem času. Sicer vas skos berem, samo ni blo časa pisat. Imela sem dva izpita, nato pa sva se selila. Tako, da sva končno na svojem.
Še malo pa se bo začel "naval" avgustovčkov in avgustovk. Ne morem verjet, da bomo v roku enega meseca vse mamice, čeprav že komaj čakam.

Čestitke vsem, ki ste že mamice: Sulfinija, Poopsie, go_ta, Blanč, Barbk. user posted image

Podatki za seznam: +13kg, naslednji pregled 4.8

Benjamin: 13.8.2009

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
26.7.2009 10:35:39   
aprilčica07
Jutro, no, saj je že dan:user posted image  

spali smo dobro, edino mali je neki sanjal. Neki je tečen danes, nevem ali se ga kaj loteva, ali je pa kaj v zraku. Sva ravno pršla iz trgovine, sem si  šla kupit čaj od Ašiča za odvajanje vode, ker drgači bom kr ponorela od te otečenosti. Prve pol ure, ko vstanem sem ok, pol pa zabuhla kot, da bi celo noč popivala. Pa še eno kremo sem vzela, bomo vidli če bojo kašni učinki. Boge moje lepe nogiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

kerala: ja, glede komarjev in novorojenčka, je tudi mene malo strah.  Jakoba mažem z enim sprejem, ki mu pomaga, kako bo z tamiačkeno pa nimam pojma. Niti nevem če lahko  že tako malo dete packaš z temi žavbami..
alisa: uživajte na piknikuuser posted image user posted image user posted image
23tina: glede objemanja školje, moj to redko počne, se napije to itak, ampak bruha pa ne.... je očitno bolj navajen na take podvige...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, moram naumit kaj bomo kuhali. Ne da se mi itak nič. Mi je že vroče. Kaj vem, kaj na hitro bomo dali v lonec in bo lih tako ok.

Lepo se mejte in se beremo.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu *Orhideja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
26.7.2009 11:20:16   
hel32
Dan, se na hitro javim, potem pa moram dalje kuhat,
Spala sem tako tako, desna roka mi je začela mrtvet, , ker skozi spim na levem boku,user posted image , pa cela desna rama,
ah malo še pa bo teh težav konec, dragi je že oba avta spucal, zglancal, da lahk jutri grem v laboratorij in lekarno, imam 30 km vožnje user posted image .
Aprilčica HB, da si me spomnila na čaj, da ga grem jutri kupit, ker meni tudi zatekajo noge, kot si rekla, prve pol ure potem pa že spet po starem,
drugače pa recept, počivanje, JA PA JA DE user posted image user posted image user posted image
Danes kuhamo kurjo juho, dunajske, ponfri in domačo peso, ter sladico, po kosilu se pa grem kopat, balzam za moje telo user posted image
Lep dan
Helena 35 t in 4dni

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
26.7.2009 12:04:49   
tulpek
Hel, meni pa ni jasno, zakaj si ti več noseča kot js, če imaš rok za manouser posted image user posted image ? Danes sem točno 35 t. Čeprav, po zadnji M sem en teden več...

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
26.7.2009 12:40:45   
Drnula
user posted image kerala - jaz tud ugotavljam, da so vse pridelala zelo malo kg, jaz sem jih pri svojih 158cm ... sicer se ne vagam več ampak nekje +15 bo verjetno. Pri Neci sem jih +13 in sem v P pustila samo 3kg. Ostalo sem zgubljala celo leto s tem, da sem 3 ohranila. Trebuh ... hja, jaz ne vem, ene res odidejo iz P z ravnim trebuhom, mene je pa sosedova osemletnica po 2mesecih vprašala, če imam še enega notri. Me je pa tudi zelo motilo, ker sem si želela delat vaje pa zaradi CR nisem mogla ne upala preveč trebuha matrat. Zdaj upam da ne bo CR user posted image  čeprav .... sicer pa sem trenutno prepričana, da tokrat bom bolj aktivna na tem in bom dol spravla vse do 53kg in pika user posted image user posted image

Pri nas pa komarjev na srečo ni, bi pa si upala trdit, da zmagamo pri muhah. Pa ni mi jasno od kje jih je toliko, ker ni nobene kmetije naokoli. V dnevni sobi imam zasteklenitev v katero se zaletavajo muhe in vsak dan jih je cela kopica pocrkanih po tleh user posted image  in okna imam od njih skoz čist svinska. Ne vem kje imajo toliko neke tekočine, ne da so posrana ampak pustijo za sabo kup pack, pik ....

Zdaj pa grem, je moj nazaj, je dal zdajle Neco spat in greva pojest. Popoldne pa letimo na 2 rojstna dneva. Upam, da bo Neca vzdržala.

Lepo se imejte !!!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
26.7.2009 13:21:22   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, user posted image SPOL, NASLEDNJI PREGLED

??.??. 
Vopi   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), +8, user posted image , ?? 

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image
, 1 user posted image ), user posted image , 27.07.
ema82   -  26, P, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), user posted image  , ??

levček1   -  29, IZS, CE, (1 user posted image ), +10, user posted image , ??

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), +11,5, user posted image , ??
DeLucia   -  27, ?, LJ, (1 user posted image ), +4, user posted image , ?? 
masa006
   -  26, P,CE- Dunaj, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
5ra83
   -  26, P, MB, (1 user posted image ), +7,5, user posted image , ??

hruškolinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ),+13, user posted image , ??

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image )user posted image , ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image )user posted image , ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )
, user posted image , ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , ??

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ) +5, user posted image , ?? 
cecax   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image ), +15, user posted image , ??

modrasmotka  -  23, zaročena, CE, (1 user posted image ), +15, user posted image , ??

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), +15,2, user posted image , 28.07.

09.08.
Ayo   -  34, P, CH, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7,5, user posted image , ?? 

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +12, user posted image , 28.07.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image )user posted image , ??

M1987   -  21, P, LJ, (1 user posted image ), +13, user posted image , 03.08. 
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, user posted image , ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +16, user posted image , ??
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image , 28.07. 
eee35   -  36, P, LJ, (1 user posted image ), +10,5, user posted image , ??

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ?? 
Teya26   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

logo   -  25, ?, Koroška, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.

lucy86   -  22, IZS, SG, (1 user posted image ), +16, user posted image , ??

katyy26   -  27, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image  , ??
niway   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
cowgirl   -  30, P, Medvode, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??

15.08.
*sandy*   -  25, S, MS, (? user posted image , ? user posted image ), +10, user posted image , ??
any27   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ?? 
Mateja4   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), +7,5, user posted image , 30.07.

romana24   -  26, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +15, user posted image , 28.07.
TjasaJ   -  30, P, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), +13, user posted image , ??

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
sasa84   -  24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +8, user posted image , 30.07.

Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), user posted image , ?? 
Sanikaa   -  30, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +12, user posted image , 03.08.

77ira   -  32, IZS, Domžale, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8, user posted image , ??

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), +7, user posted image , 29.07.

mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), +7, user posted image  , ??
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), user posted image , ??
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8,5, user posted image , 29.07.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), +4, user posted image , ?? 
kargo   -  35, IZS, SG, (1 user posted image ), -2, user posted image , ??
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

20.08. 
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , ??
sams   -  31, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image )user posted image  , 28.07.
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+7, user posted image , ?? 
Reby   -  34, P, LJ, (1 user posted image ), +13, user posted image , 04.08. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), user posted image , ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??  
sirod   -  40, P, KP, (1 user posted image  ), +6, user posted image , ??
Poletna09
   -  22, ?, ??, (1 user posted image ), +1, user posted image , ??

21.08.
*anč*   -  26, zaročena, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +11,5, user posted image , 30.07.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), +9,5, user posted image , 29.07.
Alisa
   -  29, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +13, user posted image , 29.07., 11.08., 17.08.

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), user posted image , ?? 

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
aprilčica07  -  33, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +10, user posted image , 07.08.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), +10,5, user posted image , 27.07.    
*Orhideja*   -  23, IZS, Zasavje, (1 user posted image ), +13, user posted image , 04.08. 

23.08.

gabi05  -  25, IZS, Črna, (1 user posted image ), +5, user posted image , ?? 

26.08.
TRILLI   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  
Cavalierka   -  28, ?, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??

27.08.
tjasinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ?? 
Breda76
   -  ??, ?, ??, (1 user posted image )user posted image , ??

28.08.
altaya  -  27, IZS, ??, (1 user posted image ), user posted image , ?? 

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

29.08.
Arwen  -  32, P, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11,5, user posted image , 29.07. 
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), +21, user posted image , ??

Misty Scarlet   -  28, IZS, Radeče, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , ??  
garfield08   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image )user posted image , ??

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +14, user posted image , ??
tulpek  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), +9,5, user posted image , 04.08., 12.08., 21.08.  
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), +12, user posted image , 04.08. 

01.09. 
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , 11.08. 

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih  user posted image   2009  = 108 

user posted image  = 27, user posted image  = 31, user posted image = 45 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

MAMICE IN MALI:
datum poroda/PDP/nick (starost - št. otrok od prej)/ime otročka (porodna teža, dolžina, obseg glavice, porodnišnica)

1.) ??.??/ 13.08./ Sulfinija (30 let-0)/ VAL (1.600g)

2.) 15.06./ 10.08./ Blanč (35 let-0)/ LARA (1.600g, 42cm), BERNARD (2.020g, 43cm) 
3.) 29.06./ 01.08./ Poopsie (28 let-1)/ ISABELLA (2.890g, 49cm)
4.) 10.07./ 20.08./ Barbk (33 let-1)/ ŽIGA (1.580g, 42cm), BRINA (1.610g, 43cm)

5.) 23.07./ 30.07./ go_ta (27 let-0)/ NIKO (3.460g, 50cm)

user posted image  = 4, user posted image  = 3

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1783
26.7.2009 17:26:06   
eee35
Punce drage, midva pa sva spet danes šla jest. Sicer samo po pol pizze...Moj že nekaj jamra, da preveč naokrog zapravljava, ampak kaj, pol nekaj časa sploh ne bova šla nikamor. Itak bo user posted image in itak, da nimava nobenega, da bi z njim sedel...
Drugače sem spala zdaj kakšne 4 ure, ne vem, kaj mi je, kot en polh sem...Glede kilogramov pa se mi zdi, da bom zdaj v zadnjem mescu pridelala več, kot čez polovico nosečnosti. Skoz nekaj žvečim, večinoma ne, ker sem lačna, ampak od živcev po moje...Grem nazaj na kavč crkovat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
26.7.2009 17:53:30   
Sanikaa
Živijo punce!!!
Prišli smo z dopusta....malo morje ..malo pri starših na vikendu..... in včeraj grand finale poroka!! kako je fajn bilouser posted image !!!! Plesala sem in uživala. HB sem stala v tisto obleko kaj sem je en mesec nazaj kupilauser posted image user posted image . Čeprav sem pridelala +14 kg!!! Moj Videk je na uradnem delu poroke nosil prstane in sem bila tok ponosna in komaj sem zdržala da se ne zjokam. Moram vam pripopat kakšne slikice. Seveda pri nas brez komplikacij ne more..tak da je Vida po uradnem delu poroke, ko smo prišli pred restauracijo čebela pičila na ustnico. HB prvič tak da ni bila huda reakcija (samo pol ustnice mu je oteklo) sam ga je bolelo in smo čebulo držal pol ure in je bilo kar OK. Pol smo pa plesali in žurali do pol enih. Priznam sem bila že kar zdelana, ampak tamal je kričal ko smo se odpravljali, da bi plesal še en vlakecuser posted image user posted image user posted image

Kako je fajn plavat s trebuhom, ko se vse vezi razbremenijouser posted image . Tudi na vikendu sem skoraj pol dneva plutala v bazenuuser posted image  kot ena bovauser posted image . Zdaj mi kar manjka plavanjeuser posted image
Vidim da smo v tem času dobili Nikotauser posted image user posted image user posted image  Čestitam GO-ta!!!

Nič punce uživajte in božajte bušije....smo pa res v ta zadnjem mesecu user posted image user posted image user posted image
ps. sem tudi jaz prvič vidla te tigraste komarje na morju. Kar v sredi dneva letajo okrog in hudo pičijouser posted image  HB v Ljubljani jih še nisem srečala...čeprav smo zraven Ljubljanice ampak imamo na skoraj vsa okna ugrajene komarnike.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
26.7.2009 18:13:30   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NOVA AUGUSTOVSKA DOJENCICA!!!!!!!

25.07. malo po sedmi zvečer je na svet pokukala Hana težka 4115g in velika 54 cm.

cestitke pa veliiiiko cartanja!!!!!

(odgovor članu Sanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1786
26.7.2009 18:17:57   
eee35
miška o šivilji pišeš, a ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
26.7.2009 18:26:48   
simonalokar
čakte zdj sem pa zmedena kdo je zdj rodil miška al šivilijauser posted image user posted image user posted image . mal sem zmedenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
26.7.2009 18:33:09   
simonalokar
sanikea dobrodošla spet doma in šemnet dopust je šel zdaj pa bo kmal akcija z user posted image .

midva sva zdajle notr pršla in sem kar mal zmatrana,. sem čim več hodila če bo kjuser posted image user posted image user posted image . imam neredne popadke ampak nč resnega. moj tamal zdajle gleda risnko pol se pa greva stuširat in popapcat kj user posted image user posted image .  če bo sploh kj hotu je tašča štrudlj pekla in ga je malcal. moja še vedno ni, je na motorju bil v moravskih toplicah sem jeznauser posted image , ko bi šli lahk z avtom in se še mal namočiluser posted image user posted image . ampak naj mi vsaj zdrav pride domov. saj me kliče in preverja kako sm. tud če bi imela popadke mu nebi povedala da nebi divjal domov.

tina sem se nasmejala. moj če se ga napije gre bruhat če je lih sila pol pa naprejuser posted image user posted image user posted image , hvala bogu da je to zelo redkouser posted image user posted image user posted image . samo drugi dan pa juhca mami juhcauser posted image user posted image user posted image . jaz se pa norca mal delam.

zdaj pa ga zrihtat

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
26.7.2009 18:37:27   
simonalokar
no sem že najdla user posted image user posted image user posted image

švilija čestitke za punčko hano, si imela pa ornk babnco notr, lep se imejteuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1790
26.7.2009 18:49:41   
eee35
ja, čestitke še od mene! Ampak skoraj sem čestitala Miškiuser posted image . Res velika bejba je prišla! Prav fajn!

Neposredna povezava do sporočila: 1791
26.7.2009 18:58:47   
romana24
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NOVA AUGUSTOVSKA DOJENCICA!!!!!!!

25.07. malo po sedmi zvečer je na svet pokukala Hana težka 4115g in velika 54 cm.

ČESTITKE ŠIVILJI IN NJENI HANI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .......JA PA OČIJU TUT NE  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
26.7.2009 19:12:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

miška o šivilji pišeš, a ne?user posted image

haha.....user posted image user posted image user posted image user posted image ja, ja, o sivilji, ja!user posted image ---->blond moment!

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1793
26.7.2009 19:13:44   
Anonimen
se globoko opravicujem za povzroceno zmedouser posted image user posted image user posted image user posted image ....ampak, veste kaj, ce morm bit jst zmedena, bodite pa se malo tudi ve!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1794
26.7.2009 21:05:36   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

Čestitke  šivilji za Hani, res oreng punca, bravo mami in seveda tudi čestitke očku!user posted image user posted image user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
26.7.2009 21:10:34   
aprilčica07
Večer,

alora najprej čestitke šivilji za babnico Hanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo mami in tatko!

miska: ja, malo zmede je res blo, tudi jst  sem  mislila, da si rodila ti, ampak me je begalo ime, ker si rekla, da bo vaša bejba Ninauser posted image user posted image user posted image
sanikaa: doborodošla nazaj! tle smo te pa imele na sumu, da si šla rodit.. super, da ste uživali povsod kjer ste dopustovali, vključno z porokouser posted image user posted image
eee35: ah, ne glede hrane, no... mi smo šli prej ven z malim, kao na  sprehod in mimogrede sva še bureke vzele in se tle doma nažrla, kot, da ne bomo nikoli več jedli... tako sem sita, da imam občutek, da mi bo trebuh kr razneselo... dete pa notri noriuser posted image user posted image
simonalokar; nič ti ne zavidam, da imaš doma motorista, res ne... ampak  saj ne moreš pomagat.. edino kar pomaga je, da misliš pozitivno in bo vse ok... a popadke že imaš?  bo kmalu akcija?
drnula: jst ne grem več na vago, zdaj sem polna vode, to čutim in vem, in se raje ne grem vagat.. upam, da bo tako kot prvo, ko sem pol izgubila vse kar sem pridobila, z porodnišnice sem pršla z 8, še tri so šli po sami od sebe, ostali so mi pol še trije, ampak tudi tisto je šlo v 9 mesecih dol, brez matranjana in dijete.. je pa res, da sem bla vedno bolj suhica, 51 kg na 165 višine, srčno upam, da bo tokrat tudi tako ali pa vsaj podobno.. sicer pa bistveno je, da so naši otročki zdravi, ne?

Mi smo se lih prej pogovarjali, da kje bomo ko me bo prijelo, ker smo taka nomadska familija, malo v dolini in nmalo na hribu.. v prvo ni blo panike, sva popoklala kufer in šla, zdaj je pa še Jakob tle, ki ga ne moreš kr pustit...saj so none, to itak, ampak mene kr že zdaj duši, ko ne bom z njim.. sicer sem pa imela generalnko ko sem bla v bolnici od pondeljka do srede..user posted image user posted image

Nič, grem na kavč, oziroma pod tuš in pol kavč.

Pr nas je še ful toplo... a veste kaj me prijemlje? da bi šla enga skadit na balkon..user posted image user posted image user posted image user posted image se  mi zdi, da me živčki že dajejo in da je to od tega.. tudi tik pred dnevom d za Jakoba je blo podobno.. oh ja, trenutek resnice se bliža..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
26.7.2009 21:23:50   
Cavalierka
Ojla,

se vam še jaz malo javim po res zelo dolgem času. No, ampak berem vas pa kar redno. user posted image  
Drugače pa res prihaja čas naših malih srčkov. Komaj čakam, obenem pa čestitke vsem, ki so ta veseli dogodek že doživele.

Za seznam: pregled 5.8.; kile pa +7

Mi je tale moja nosečniška sladkorna, dieta in inzulin kr eno kilo dol dala. Ampak bo, počasi se bližamo koncu.

Vidim, da imamo vse podobne težave, pa naj bo to spanje, vročina, napadi tečnobe user posted image

Drugače pa likam še zadnji stroj cunjc za malega fantka, še prebelt bo treba in eno omaro sestavt, potem grem pa lahko proti porodnišnici user posted image  Aja, pa še v materinsko šolo bom šla zdaj v začetku avgusta, mi prej sploh ni uspelo iti. A je še katera meni podobna? Me vsi kr malo čudno gledajo, ker še nisem šla.

Lep večer želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
26.7.2009 21:44:35   
Ayo
SIVILJA CESTITKE!!!

Sanikaa WB!! Lepo da ste uzivali!!

Simonalokar, midve imava PDP drug za drugo in tudi mene ze kar nekaj casa hecajo popadki. No, nic konkretnega sicer, se dobro da se spomnim, ko je bilo isto pri Gabrielu. Danes ponoc me je celo zasraufalo da sem letela na wc, sem bla ze v pripravljenoti, ker se je tako zacelo pri 1.user posted image .
Ampak jaz bi lepo kar se pocakala vsaj 1 teden, imam se kar nekaj stvari za porihtat, potem grem pa lahko rodit. user posted image

Aprilcica, jaz tudi veliko razmisljam kje in kako se bo zacelo in pa da bo zdaj manj enostavno, ker imamo ze enga malo vecjega user posted image doma. Ce bo cez dan (razen soboto in nedelje) smo pokriti z vrtcem, cez noc sem pa zmenjena z baby siter, ki sva jo s septembrom najela dvakrat tedensko popoldne, da mi pride malo pomagat. babic namrec v blizini nimamo, tako da smo se morali zorganizira. Ah!
Ga bom pa pogresala mojga Gabriela user posted image ceprav je bil to noc in tudi danes cez dan tako siten, da sem celo razmisljala, da se bom v P lahko tako vsaj malo spocila user posted image

Pri nas je bilo danes zjutraj prav prijetno hladno, 19°C, mi je tako pasalo se sprehajat ze ob 8h zjutraj z vozickom!! user posted image

Jutri pa imam ob 10h pregled, potem ob 11.30 pa drzite pesti, da podpisemo za hisko user posted image user posted image user posted image

Nic, popapcamo se sladoled potem pa v postlo.

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Cavalierka)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
26.7.2009 21:56:06   
Flora2
Dober večer,

joj še eno avgustovko smo dobili, čestitam Šivilja super za tako veliko punco, čestitke tudi očiju user posted image .

Jaz sem si pa danes vzela dan čisto zase in za razvajanje, moj je do treh delal, jaz pa sem bila na msaži pa na manikuri pa na pedikuri, popoldan sem spala, zdaj sem pa še čisto zadnje stvari zložila v omaro od našega user posted image in ugotovila, da imam res vsega preveč od cunjic do vseh dodatkov, ampak je tako fino za pogledat. Mojega sem naterala, da je sestavil voziček, sem naredila še en krog po stanovanju, tako da zdaj je vse pripravljeno na veliki prihoduser posted image .

Sanikaa dobrodošla nazaj iz dopusta, je pa res fino plavat s trebuhom ja, posebno doživetjeuser posted image .

Aprilčica ne mi delat skomine z burekom, ker se pripravljam že 20min da ga grem iskat, ga imam takoj za vogalom, še manj pa s cigareti sem v hudih skušnjavahuser posted image .

Tako letim po burek, lepo spite.

(odgovor članu Cavalierka)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
26.7.2009 22:04:10   
hel32
Tulpek, meni kaže sicer po tadnji menstuaciji da sem v35t4d, po UZ pa 35t dopolnjenih v torek!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?