|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
23.7.2009 20:35:16   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Ooooo krasne slikce user posted image cukri Tilen in Erin, Lev An, Jan, Rok in bratranec Jaka user posted image

Moj malek spi, jaz sem se pa ukvarjala s prošnjami za službo.

Mali je zadnje čase obupen, kr naprej tečnari, nič mu ni prav, bognedaj da mu kaj ne dovolim, prav trmarit začne, se na tla vrže, klati z rokami in se dere user posted image Ne more biti na miru niti minute, vsake stvari se naveliča v eni minuti, obupen je res user posted image Včeraj se je pred spanjem eno uro drl, sem bila že čist na koncu z živci.
Sem se tudi odločila, da bo menda kar edinček ostal. Včasih se mi zdi, da sploh nisem oseba za otroke user posted image
En čas je že bil priden, zdej je pa spet tak naporen, se mi zdi da ima prav levji karakter in se prav bojim, kaj šele bo. Niti predstavljati si nočem, da bi imela še eno tako tečko.

No, sem se vam malo potožila, enemu se moram user posted image Je že boljše.

Se lahko samo podpišem je ista in isto razmišljam.

Slike so vse res za pojest, no mislem tiste, ki so na njihuser posted image

Tejkaz sem res zelo vesela zate, da si zadovoljnauser posted image

Šibam prošnje pisat za službo.
Ma tista farma tam na Facebooku mi vzame ves čas, jooooj sm smotana z njo.user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
23.7.2009 22:53:09   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Smokijev in čipsa mu jaz ne mislim dajat, ker to je še men ogabno.

Sej ne mislim v prvem letu, sčasoma otrok sam prosi in verjemi, da mu ne odrečeš, ker je ža tako za precej stvari prikrajšan

Smo dobili glih danes odobreno, da imam še naprej na recept Allernovo in kar 30 škatel na mesec. So čist nori. Če nismo 10 škatel porabili v 1 meseceu, kje jih bomo pa 30??user posted image Sem se odločila, da jih bom nekaj prodala vsak mesec po 6 ali 5 Eur komad,

Tega ti ne bi glih priporočala. S tem je tako. Dobiš napotnico za 30 kom, vzameš jih pa lahko, kolikor hočeš. Itak ti mora P napisat recept, koliko bi jih vzela. Vidiš, koliko jih porabiš in do kdaj je rok uporabe in jih morda vzameš na zalogo. Sama jih nisem upala na ta način prodajat, ker ne vem, kako reagira zavarovalnica oz. kdorkoli, če ugotovi, da prodajaš stvar, ki jo dobiš ti na recept. Ne vem, no. Jaz sem zajec za te stvari. Bog si ga vedi, kdo ti bo hotel kupiti (nikoli ne veš) in ti naredil štalo. Ne bi rada (v mojem primeru) vračala denarja nazaj za vse dobljene škatle, ni malo. Naredi pa kakor hočeš, le naglas razmišljam oz. tako je moje mnenje.

Pri nas je rekel P, da moramo vsae škatle vzet pa ni važno koliko jih porabimo, ker zakaj bi pustili mleko sej se itak plača.
Pa sej ne plača zavarovalnica, ampak tist katerega ima otrok za zavarovanje urjenega. A ni tako? Nam so vedno dali toliko škatel, koliko smo imeli odobrenih na mesec. Enkrat jih res nisma vzela, ker sma jih imela še dost, pa še pozabla sma na dvig recepta.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
23.7.2009 23:02:53   
K_a_t_j_a
anita goitan krasne slikice!! Zoja pa že res obvlada hojo user posted image user posted image user posted image BRAVO!!

nell super za službo!! A pol ne boš na Stranicah?

majči22 in vse, ki iščete službo držim pesti za vas, da jo čimprej najdete. user posted image user posted image user posted image Mene že to tudi kmalu čaka, predvidoma drugo leto v začetku leta.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
23.7.2009 23:46:43   
K_a_t_j_a
bella02 sem vidla na forumu Alergije, da je treba plačevat polovično ceno Allernove in drugih podobnih nadomestkov KM, tak da zdaj pa res ne mislim prodajat. Pa še enkrat sem šla brat tist za odobrenje Alernove na recept in je tako napisano, da sem si šele zdaj prišla gor, da imamo za pol leta 30 škatel odobrenih. Ma so smotano napisali, pa nobenega pečata ni gor. Šlamparija...

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
24.7.2009 7:59:54   
gajka
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image vam še postrežem, potem se moram pa malo službe lotit. Spet delam od doma user posted image , ampak Roka vseeno dam en štuk nižje v varstvo, ker drugače ne morem popolnoma nič naredit. Ga pa vmes za kakšno pavzo grem obiskat, drugače se pa poskušam držati čim bolj enakega urnika kot sicer, če sem v pisarni.

Še tole komentiram:

Mali je zadnje čase obupen, kr naprej tečnari, nič mu ni prav, bognedaj da mu kaj ne dovolim, prav trmarit začne, se na tla vrže, klati z rokami in se dere user posted image Ne more biti na miru niti minute, vsake stvari se naveliča v eni minuti, obupen je res user posted image Včeraj se je pred spanjem eno uro drl, sem bila že čist na koncu z živci.
Sem se tudi odločila, da bo menda kar edinček ostal. Včasih se mi zdi, da sploh nisem oseba za otroke user posted image
En čas je že bil priden, zdej je pa spet tak naporen, se mi zdi da ima prav levji karakter in se prav bojim, kaj šele bo. Niti predstavljati si nočem, da bi imela še eno tako tečko.

Ahhhh, bolje ne bi mogla sploh povedat, kako se jaz počutim! Do pikice enako! Tudi o tem, da nisem primerna za otroke, pa da bo Rok kar edinček ostal... In mi naj bi imeli celo mirnega in tihega rakca... user posted image

Aja, pa luštne fotke vseh avgustovčkov! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 24.7.2009 8:08:04 >

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
24.7.2009 8:32:30   
Zoja Miša
Gajka, pridna, hvala za kvico. Je pasala, sedaj šibava ven, predno bo zopet prevroče za živet.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
24.7.2009 11:17:59   
gajka
Šjore, kam ste vse poniknile? A se vse veselo ohlajate na morju? Jaz bi tudi, jaz bi tudi! user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
24.7.2009 11:21:43   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Šjore, kam ste vse poniknile? A se vse veselo ohlajate na morju? Jaz bi tudi, jaz bi tudi! user posted image

jaz sem doma, pod klimo, kuham, Zoja mi spi, mal na netu..

Aja punce, tista ki vodi seznam user posted image , po ta novem imam jaz pdp 15.1.2010

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
24.7.2009 11:41:30   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

jaz sem doma, pod klimo, kuham, Zoja mi spi, mal na netu..

Aja punce, tista ki vodi seznam user posted image , po ta novem imam jaz pdp 15.1.2010

Jaz se pa službo igram. user posted image In zraven pošiljam nekam AutoCAD, ki se mi vztrajno sesuva... user posted image Klime še ne laufam, je še od jutranjega luftanja dovolj hladno. Kuham še tudi ne (le kako, če sem pa v službi? user posted image ). Roka pa momentalno iz spodnjega štuka ne slišim več, tako da obstaja velika verjentnost, da je vendarle omagal. user posted image
A že veste, kakšnega spola bo ta prihajajoči user posted image ?

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
24.7.2009 12:16:16   
Ryssa
tejkaz super da ni nič hudega če hodijo po prstih. Meni se zdi, da ga tudi cicibanovi sandalčki malo ovirajo, ker ko jih ima obute ves čas hodi po prstih, bos pa že tudi stopi na celo stopalo. Sploh se mi pa zdi tudi, da ne vem če ni začel po prstih hodit odkar imamo te opevane cicibanke.
Pa kako sta srčkana Jaša in Eva user posted image

Moram mu kakšne mehkejše sandalčke kupit. Ima katera kakšno idejo? Kaj imajo vaši obuto za zunaj? Kaki crocsi bi že prišli v poštev?

Punce ni lepo da me to veseli, ampak me res veseli da so vaši tudi taki tečkoti. Mi je kar nekak boljše. Ugotavljam da me je muljo očitno naveličan in naveličan biti doma, včeraj smo bili na pikniku, je bilo več otrok in odraslih, in je bil mali čist vesel, niti malo tečen, prekoračil je tudi čas za spanje... Nisem mogla verjet. Ker doma je nemogoče da bi prekoračil čas za spanje, ko je on zaspan bo tak tečnaril da ga moram takoj nest v kinderpet.
Izredno je bil fasciniran nad vrtno hiško (tiste male pisane za otroke). Tako da bo to dobil za rojstni dan. Imajo trenutno tudi znižanje v BC.

Kaja Lina user posted image

Zoja user posted image pa vau kako že šiba, taprava planinka.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
24.7.2009 13:05:01   
bella02

bella02 sem vidla na forumu Alergije, da je treba plačevat polovično ceno Allernove in drugih podobnih nadomestkov KM, tak da zdaj pa res ne mislim prodajat. Pa še enkrat sem šla brat tist za odobrenje Alernove na recept in je tako napisano, da sem si šele zdaj prišla gor, da imamo za pol leta 30 škatel odobrenih. Ma so smotano napisali, pa nobenega pečata ni gor. Šlamparija...

Katja, sem tudi jaz nekej slišala, da se po novem nekaj plačuje. Jaz nisem za Pregomin še nič. Pri nas v Lj je tako: na alergološki dobiš odobreno, npr. 60 škatel. Potem greš k P, da ti napiše recept. Jaz sem naprimer šla 2x po 30 škatel, ker jih nimaš kam dat tolk. Od P greš na zavarovalnico, da ti na listu iz alergološke napiše -škatle in poštamplja recept od P. Šele nato sem šla v lekarno. Tako sem delala jaz. Je pa res, da ti recept velja le pol leta in če v tem času porabiš vse, do novih nisi upravičen. Meni je ene 2x en prijazen lekarnar dal 2 škatli, za kateri sem plačala in ko sem čez nekaj dni prinesla recept, mi je vrnil denaruser posted image
Tjaša je dolgo pila mleko vsak večer in sem ga kar porabila. Nisem pa na njem delala nič drugega, npr. pire ji ni bil všeč, palačinke pa delam iz radenske. Zdaj mam še ene 3 škatle in jih je Tjaša s crispiji al pa sam mlek, sam moraš to porabit v roku treh tednov.

Ja, tisti list je pa kar nekej, bi ga skoraj lahko sam napisal, sam nekaj podpisov je gor, ki naj bi potrjevali avtentičnost. Kar neki.

anita, sej ne vem, so ti datum pomaknili naprej al nazajuser posted image A za spol bosta vprašala?

gajka, to, da imaš delo doma, ima tudi nekej dobrih strani, mar neuser posted image ?

ryssa, drugo okolje ponavadi res dela čudežeuser posted image . Pa saj bo morda vajina nadubudneža to tečnarjenje minilo (mislim tebe in gajko), vsaj pesti držim za to. Vama ne znam svetovat, naš smejko je glih da ne skoz dobre volje. Je pa jok, če kaj ne doseže, sam ni panike.

Zojko MIšek, te čist razumem, da te stiska, sej vse pomojem. Najbolj bed mi je, ker bo v vrtcu, pa mene ne bo tamuser posted image , pa zdaj ima tak fajn ritem, vstane ob 8h, gre ob 11h spet spat tam do cca 13h, pol je okol 14h kosilo, zdaj pa se bo vse to podrlouser posted image . Vem pa, da se bo tam imela lepo, jaz pa bom lahko v miru študirala.

Teja še spi, mene pa kar nekej ima, da si pripravim gradivo za učit. Bo počasi treba začet, bo avgust takoj mimouser posted image . Danes moj user posted image prične z dopustom, bo 14 dni domauser posted image . Za dva dni gremo v Bohinj, za morje še ne vem, pa močno upam, da letos postaviva stopnice, da bomo imeli svoj vhod. Lani je blo v planu, pa se je Teji mudilo na svetuser posted image , pol pa ni blo časa in voljeuser posted image . Pa še jutri se bo baje malo ohladilo, bo kar pasalo, ne maram te vročineuser posted image
No, lepo se imejte!!!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
24.7.2009 13:18:50   
anita goitan
datum so mi nazaj premakniliuser posted image
spol je še neznanka, 12.8.imam morfologijo, pa verjetno ne bo večuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
24.7.2009 13:20:37   
gajka
Moram mu kakšne mehkejše sandalčke kupit. Ima katera kakšno idejo? Kaj imajo vaši obuto za zunaj? Kaki crocsi bi že prišli v poštev?

Sem se o tem zanimala prejšnji teden pri P in ta teden pri fizioterapevtki. Najboljše je, če so čim več bosi ali pa imajo kvčjemu tiste usnjene copatke ali pa nogavičke. Čeveljči pa sicer ni važno, da so Ciciban, pomembno je, da imajo čim mehkejši (upogljiv) podplat.
Rok je zunaj kar bos. Saj je poletjein je toplo. Pa itak še ni nek ''pohodnik''. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 24.7.2009 13:35:04 >

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
24.7.2009 14:02:07   
matejchi
Lep pozdrav po krajši odsotnosti.. user posted image
Eno vprašanje... v zvezi z znižanim plačilom vrtca...

a je treba vlogo oddati recimo za Marušo, če ima itak zastojn, ker je vpisan že Žiga?? ali je treba dati vlogo, da ima sploh zastojn ali je to "avtomatsko".. 

Danes imam prvi dan dopusta... user posted image

šibammmmm...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
24.7.2009 14:04:09   
matejchi
anita v torek kmalu zjutraj, ko še ne kurijo toliko bi se lahko na kakem kafetku srečale.. kaj praviš?user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
24.7.2009 14:08:35   
andrejaboris
Hoja da se vam malo javim! Enej zdaj spi, jaz pa samevam, saj je Lan na počitnicah pri babi! Moji mami. Uživa 100 na uro jaz ga pa že fuuuuulllll pogrešam.

No v nedeljo 19.7 smo imeli krst, tako da je še Enej zdaj pravi kristjanuser posted image user posted image user posted image , imeli pa smo se fulll fajn! Bom pol malo slikc pripopala.

Naš Enej že kar dost korakov naredi sam, vsak dan več in je na to tako ponosen , da joj.user posted image user posted image user posted image user posted image Mami in ati pa seveda tut in morale bi videt Lana, kako je ponosen na svojega bratca!

Nisem še povedala , da tut Enej gre v vrtec, da mami končno diplomo napiše.

Še malo pa gremo na morje,. Z nami gre moja mama in jaz upam le, da bomo vsi zdravi in da bomo imeli lepo vreme.

Tak to so novice iz naše strani, zdaj pa grem malo prebrat, kaj dogaja z vami!user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
24.7.2009 14:21:33   
andrejaboris
user posted image

evo naega srčka

user posted image

sma šetala po cerkvi
user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
24.7.2009 15:23:49   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Lep pozdrav po krajši odsotnosti.. user posted image
Eno vprašanje... v zvezi z znižanim plačilom vrtca...

a je treba vlogo oddati recimo za Marušo, če ima itak zastojn, ker je vpisan že Žiga?? ali je treba dati vlogo, da ima sploh zastojn ali je to "avtomatsko".. 

Za Marušo moraš oddati Vlogo za oprostitev plačila. Jaz sem vlogo dobila na strani našega vrtca. http://www.vrtec-medvode.si/index.php?option=com_content&task=view&id=39&Itemid=39 Ne vem ali je povsod enaka vloga, oddala sem jo pa na Občino.

AndrejaBoris, bravo za vrtec in lepo za bratsko ljubezen in ponos.

Sem se o tem zanimala prejšnji teden pri P in ta teden pri fizioterapevtki. Najboljše je, če so čim več bosi ali pa imajo kvčjemu tiste usnjene copatke ali pa nogavičke. Čeveljči pa sicer ni važno, da so Ciciban, pomembno je, da imajo čim mehkejši (upogljiv) podplat.
Rok je zunaj kar bos. Saj je poletjein je toplo. Pa itak še ni nek ''pohodnik''.

Pri nas je bilo isto rečeno. Jaša je bos. Če pa kam gremo, mu pa obujem Teva čeveljce. Edini čevlji v katerih hodi po stopalih, samo ne more jih imeti konstantno gor, ne? Imata pa oba tudi Crocsse. Eva jih sezuje samo ko gre spat, pa še to včasih težko, za Jaša pa še ne pridejo v upoštev. Jih imamo samo za okras, tako da če jih katera potrebuje, jih dam, so samo ponaredek.

Bella, moj ima tudi zdaj 14 dni dopusta. user posted image user posted image

Zoja Miša, jaz grem že čez 10 dni v službo. Po mojem se še ne zavedam dovolj, ker me še ne zvija. Ali pa pri drugem otroku postane to drugače. Včasih si želim da bi čimprej šla.

Jaša je nor na papir. Samo da ga kje najde, je že v ustih. Zdajle sem mu vzela navodila za uporabo mikrovalovke. Užaljeni jok user posted image

Mi gremo jutri na dopust. Lepo se imejte naslednji teden

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
24.7.2009 15:25:34   
tejkaz
Pa še nekaj - do konca julija morate oddati vlogo za otroške dodatke, da ne boste pozabila. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
24.7.2009 17:46:39   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Za Marušo moraš oddati Vlogo za oprostitev plačila. Jaz sem vlogo dobila na strani našega vrtca. http://www.vrtec-medvode.si/index.php?option=com_content&task=view&id=39&Itemid=39 Ne vem ali je povsod enaka vloga, oddala sem jo pa na Občino.

Pri nas niso nič rekli, da bi morali karkoli oddat, ko imamo enega že v vrtcuuser posted image Bosta pa v istem, le enota bo druga.. Bom še 1x prašala

Matejchi, WB! Ti pa maš letos pestro s tem dopustomuser posted image

Tejka
in Andrejaboris, pa uživajte na morju! Mi bomo šli drugo leto, verjetno ...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
24.7.2009 21:43:40   
naty13
Čer.

Ni čudno, da ni nič dežja, premal čvekate. user posted image user posted image

Mi smo na polno zaposleni. user posted image  Otroka super dobro prenašata vročino, velik spita čez dan, Jošt mi že cel teden hodi ob 18h spat za noč, ali pa še kakšno minuto prej. user posted image  Spi pa tam nekje do 6.30. user posted image  Je pravi mali dobrovolček, poln energije, ne pozna trmarjenja, slabe volje,... Koščke dobro poje, tudi sam jih nese v usta, govorimo pa nič, razen ata in am am in čeblanje, ki pomeni kdo ve kaj user posted image  Hodili tudi še ne bomo, se nam nikamor ne mudi,... user posted image  Mal ob sedežni hodi, drugač je pa raje na vseh štirih in veselo stanovanje glanca. user posted image

Včeraj smo meli terapijo bioresonance. Nejcu smo z eno terapijo odpravli viruse in mu dvignili odpornost. user posted image  Jošt pa ima še čisto malo alergije na beljak, smo zadnjič preskočili taglavni program, ker je bil tolk zaspan. Sploh ni mogla verjet, da je skor dobro, mi je še rekla, da verjetno še ne bo nič bolje, potem pa presenečenje. user posted image  11.8. imamo kontrolo za Jošta za beljak, pričakujemo, da bo bp, Nejcu odpravljamo parazite, kar bo verjetno v eni terapiji, če so bili virusi prioriteta in smo v eni terapiji zmagali. user posted image  Konec septembra pa štartamo Nejcu jajce, Joštu koščičasto sadje in obema dvigujemo zraven še odpornost pred zimo, če bo seveda potrebno. user posted image

Avgustovčki ste krasni, pocukrani, pravi velikani. user posted image  Ob slikicah se samo še bolj sprašujem, kdaj je šlo eno leto mimo. user posted image

Mi bomo že čez 6 dni upihnili prvo svečko. Kam čas beži.

Vlogo za znižano plačilo vrtca sem pa tudi izpolnila. Pri nas se odda na občini, je pa vloga za vse vrtce enaka.

Vsem avgustovčkom pa user posted image user posted image user posted image  za obmesečnice in prve svečke.

pa pa

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
25.7.2009 11:37:15   
Krysia
Dan!

Bi vam skuhala kavo, sam ne vem ... je ura že čez 11, sigurno ste se že vse zbudile user posted image

No, mi smo z dopusta, blo super, kaj več pozneje ...

Najprej vam povem, da sem vse prebrala, ampak ura je bla polnoči, tko da sem 3/4 verjetno pozabila ... bom probala mal pokomentirat, ampak ne me tepst, ker bom sigurno kaj pomembnega izpustila ...

Tejkaz, jst mam tud rada tvojo pediatrinjo! user posted image Te je lepo potolažila, bi najrajši še Roka k njej peljala ... ker naša je pač obsedena s težo oziroma pridobivanjem teže ... in vse, kar so ti punce napisala, je res ... mislim, da je Jaša super fant, ki ima mamico, ki ga ima ful rada. In pojma nimam, kaj narediti s hojo po prstkih ... sem pa zdej na morju vidla kr ene par otrok, ki so stopicljali po prstkih, pa ni blo videt, da bi se kdo sekiral in jih popravljal ...

Zoja Miša, samo, da ste boljše! Se mi zdi, da ko otrok pšrvič zboli, je res najhujš ... men se pri naši drugi vročini ni zdel pol tko hudo koz ta prvič ...

Ryssa, mislim,da imamo vse obdobja, ko razmišljamo, da nismo za otroke ... jst se tud včasih sprašujem, če sem sploh sposobna bit taka mam, kot je treba ... se mi zdi, da se Rok rajši k vsem drugim stiska kot pa k meni ... sam sem potem ugotovila, da to ni res - ampak če mene gleda dan za dnem in je skoz z mano, je logično, da so drugi bolj zanimivi in bolj fajn za crkljanje ... trma je pa tudi pri nas prisotna, ampak ne v takih količinah - zaenkrat se ga da še fajn zamotit s kakšno drugo stvarjo, ko kaj ni po njegovem ...

matejchi, WB!

anita goitan, vi mate pa konkretne vzpone! Fajn to. Sam vseen mal pazi nase, punca! Pa super za nočno spanje user posted image user posted image

gajka, fajn tole delo od doma, prišparaš na času (zarad vožnje) pa še k nam lahko pokukaš! user posted image

slikce so fenomenalne! Moram še jst kakšno morsko prilimat gor ... ampak jih moram še s fotoaparata prenest ...

aja, pa še vse praznovalčke za nazaj bom probala naštet ... bom šla kr po dnevih:
PON: LANA (žanneža), MARUŠA (matejchi), ZOJA & NIA (minca_n) - čestitke za 11ko!
TOR: JAKA (nejka23), ROK (betty) - čestitke za 11ko!
SRE: IVAN (cebrca) je upihnil 1. svečko! user posted image Vse najboljše in veliko lepih trenutkov v objemu mamice in očija! Anaya je praznovala rojstni dan - velik sreče, smeha in veselja z malo Neli! user posted image Pa še VID (Vilika) in LANA (pingo80) sta imela zadnjo obmesečnico pred prvo svečko!
ČET: NEJC (tinka14) - čestitke za 11ko!
PET: TIA (čipka) - čestitke za 11ko!
DANES: AJDIN (erta), čestitke za 11ko!
Evo, mislim, da mi je ratalo user posted image

Zdej pa to objavim, pol pa še mal napišem ...

< Sporočilo je popravil Krysia -- 25.7.2009 11:47:37 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
25.7.2009 11:47:15   
Krysia
No, pa še mi na hitro ... Rok je v Izoli ful užival. Vreme je blo super, mogoče celo mal prevroče. Mal smo si oddahnil od vsakdanjika in moram priznat, da je prav pasalo ... spal smo tud lepo cele noči, ful se plazimo (ne vem, a more zdej vse za nazaj not prinest user posted image ), najrajš bi bil pa skoz na nogah ... in seveda pol se je treba z njim po plaži sprehajat, pa pr vsaki tretji brisači najde kej zanimivega, une tete so pa tud čist srečne, ko ga ogovarjajo ... sam mene na koncu hrbet boli, ampak ni panike user posted image

Vam moram še tole povedat: v ponedeljek pridemo na plažo, se "utaborimo", gremo v vodo in potem z vozičkom na en sprehod ... pridemo nazaj pa jst pogledam, kdo je zraven nas (če bomo kej moteči, ko bo imel Rok kakšne napade) in je tm ena ženska, ki mi je znana .. sam sem bla brez špeglov, pa sem si rekla "eh, ne morem kr tko sred plaže glih zraven naše brisače srečat še ene avgustovke". In nič. Pa pogleda ona mene, pa spet jst njo pa spet ... pol pa le še otroka mal bolj pogledam in vidim, da je Leon - smo srečal dajo28 user posted image in pol sta Rok in Leon mela družbo, veselo sta si izmenjevala igrače, mi smo lahko mal čvekal, zadnji dan smo pa ugotovil še, da smo skor sosedje tm na morju ... v glavnem, avgustovčkov je povsod dost user posted image

nič, ne bom mela več samogovorov ... se tipkamo poznej al pa jutr, če ne bomo kakšnega celodnevnega potepanja izvedli ...

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
26.7.2009 11:02:32   
Erin
GrozzzZZZZZZZaaa!!!!user posted image user posted image user posted image

Na drugi strani smo.. moram hitro nekaj napisat...

najprej pa kavica! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse! Upam da bo dovolj...

Mi smo včeraj hoteli na Blejsko pa je spet meni zdravje "zagodlo" in smo ostali doma.....se tko groZZZn počutm... sem uničla večer vsem, ne samo sebi... samo kaj morem, nimam kontrole nad tem.. in sem spet poslušala ognjemet namesto da bi ga gledala (se sliši do nas)..user posted image

Tilen je tudi ena velika cmerica, trmica in še kaj..user posted image postal... se je pa začel ful k meni stiskat... ko npr kuham pride do mojih nog in se nasloni nanje, ko je v naročju me prime za "ta sladke" lase zadaj in me cuka in vleče zanje... čeblja ful, besede mama pa noče rečt user posted image ... vsakič ko mu rečem naj reče odgovori z ata ali teta... no to pa nisem... hodili še nekaj časa ne bomo, se le vsake "svete" mal spusti za cc 3 sekunde in potem čmokne na rito potem pa šiben zi po  stanovanju po vseh 4.. ma tko fletno rita se mu prav nasmejim...

Danes gremo v bohinjski konec... pa nazaj grede mogoč na bled, če so kake štante da Tilnu kupim prvi balon...user posted image

Lepo nedeljo vam želim...

< Sporočilo je popravil Erin -- 26.7.2009 11:03:33 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
26.7.2009 19:08:28   
čipka
Evo punce, mi smo doma..bom na hitro.. Najprej, da se malo pohvalimo.. Tia je shodila 04.07.-samo 14 dni po njenem 10 mesecu..Najprej jih je naredila 7, drugi da 10 in vsak dan mal več, tako da zdej že skor teče, samo da je vmes kakšna buška. Pa ful je pomagal, ker je pol dobila krosice. Zgleda, da ji je morski zrak koristil. Ful je frajerka, zasliši musko in pleše, ampak čisto zares, nora je na pse, če vid kakšenga hodi za njim, kaže na njega s prstom in se dere..U U!user posted image Glavo, mi smo uredu, danes smo prišli po dobrih 3 tednih, pa spet bomo šli v sredo za ene 3 tedne, pol pa počas konc. Tok sem pršla domov, da plačam položnice in operem perilo. Bom se še mal kasneje javla pa slikce bom pripopala. user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?