|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.7.2009 21:49:54
|
|
|
|
klavdi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy PIKICA - KAKO se je spremenila zoja, čedalje bolj postaja podobna Lani, že postaja prva damica čestitke njenim prvim korakom in kako lepa tortica, si sama pekla? le kdo je dobil pa tako lep šopek, mamica , čudovit je... kdor se je na to spomnil, vsaka mu čast lepo , da ste se fajn meli.. in super za vaše skupno morje, lepo se mejte , naužijte si in se dodobra okopajte sam mi je pa res hudo da vas ne bo, saj res ne vem , če vas ne bom kar počakala, da vse skupaj mal popraznujemo TOBIJEV RD, brez pikice in njenih cukrčkov zabava ne bi bila popolna, fotografija pa ne ne najlepša ja, naš RD je minil danes malo drugače, vzeli smo si družinski dan, najprej smo se odpravili na sv. Ano, da se zahvalimo za Tobija, ki nam ga je pred letom tako varno in zdravo pripeljala na svet ; ta sem se srećčala s KLEPETKOO IN njeno družinico; lepo te je bilo videt in slišat potem smo doma malo zagrilili se spočili in se odpravili na žegnanje v Laze, na vikend; videla mislim, da ,ker smo se peljali malo stran od Pikičine hiše, da PIKICA IN MOŽEK počivata fajn je bilo sedaj že vsi spijo jaz pa med slikami obujam spomine praznovali bomo naslednji vikend, če bo vreme, ko bodo že vsi naši povabljeni prišli iz morja... KAJ BOMO NARDILE PA ME? PIKICE, SAYURI, SENY, KLAVDII NI, PRESTAVIMO NA NASLEDNJI TEDEN=???????? KDAJ PRIDEŠ PIKICA, PA SAYURI IN SENY, BOSTA TUD DRUG TEDEN DOMA' KLAVDII MORDA TUD? Jaz pridem domov enkrat v začetku drugega tedna.
|
|
|