|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
23.7.2009 16:58:22   
Dream
Janja 27, pri tebi pa res skoz nekaj dogaja. Če že obiskov in izletov ni, pa punci poskrbita, da nisi preveč na računalniku in na off user posted image

Eh, veš kaj se sprašuzjem? Kaj bom oblekla, ko bo treba it v službo - verjetno ne bo glih zgledalo, da pridem v trenirki, ne? In zato sem kr mal slabe volje, ko vidim goro pre-premahjnih cunj v omari... Sicer pa me bazeni na splošno odbijajo, ker sem vedno staknila kaj finega, da sem imela potem precej pogoste obiske G. Sem očitno bolj občutljive sorte in se me vsak vrag od nesnage prime user posted image

Grem poghledat, kaj dela naš mulo - danes popoldne še ni nič spal, sicer ga vrže za kakšno uro in pol.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
23.7.2009 21:50:52   
janja 27
ma ja dej  sej jaz mam tud v omari goro premajhnih cunj (bodo prov prišel drugo poletno sezono) mi je blo isto pri manci sem bla čist down poleti k mi je blo vse pramajhno pa sem potem drugo poletje vse nazaj oblekla, mal šiht, mal vrtec, mal bolni , mal druge skrbi, mal stekanje in študiranje varstva itd pa so šli cm okkoli trebuha sami doluser posted image user posted image user posted image user posted image tko da se sedaj tud nič ne sekriam ......moram pa res provat službene hlače ker mam uniformo - moj mi je reku da mam 10 let življenja podarjenga ker mi ni treba šturdirat kaj oblečt za na šiht, ena dobra stran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
24.7.2009 6:50:15   
jolly123
Ja sam res, to je cela znanost kaj zjutri oblečt na šiht včasih, pa ugotoviš, da nimaš nič zlikano pa jao, jao.
Kje pa delaš da maš uniformo?

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
24.7.2009 7:11:43   
jolly123
A gre katera drug teden na bazen v KR če bo lepo vreme?? 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
24.7.2009 9:05:16   
mbd0411
Jolly,pazi se je na avtocesti,če ne boš imela vinjeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
24.7.2009 9:15:18   
jolly123
Oh pol me nič ne skrbi, me bo že spustla user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
24.7.2009 11:28:07   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Oh pol me nič ne skrbi, me bo že spustla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image itak , ma me še en čas ne bo na cesti ker bom šla v kabino uživat dokler se bo dalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
24.7.2009 11:31:42   
janja 27
ker nobena nič ne časti evo za danes k je tko vroče
malica

user posted image

kozarec hladne vode user posted image user posted image user posted image

user posted image

za tiste strastne kofetarce pa

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
24.7.2009 11:36:34   
mbd0411
Vse troje bi zdajle prav prišlo
user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
24.7.2009 12:06:40   
Dream
Dan!

Midva sva imela pa danes obisk kolegice z dveletnim fantkom in je bilo res živo. Ampak Matic se je kr neki po svoje igral, kot da sploh nima obiska. Neki časa ga je opazoval, potem je pa pozabil nanj user posted image  No, na koncu je pa kromagal in sem ga nesla v posteljico, pa je v sekundi omagal.

Janja27, ja bo držalo, da ti je prihranjenega 10 let življenja user posted image  Verjetno si sploh ne predstavljaš, kako to zgleda, če maš zjutraj vse omare odprte, pa še vedno "nič ni notri". Mene bolj skrbi to, da bo treba vse na novo kupovat, kar se mi zdi res škoda. Eh, bo že...

Punce, raje mi pvoejte, kje dobim kjake pametne kopalke za ugodno ceno, to si res moram nabvavit, sicer bom na morju ves čas v majici in kratkih hlačah. Pa zna bit, da me bo dragi z oblačili vred v vodo vrgel user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
24.7.2009 22:27:33   
PikicaStonoga
evo, smo pšrišli domov pred 15 min ...mater smo k cigani user posted image
skor zihr dans tukaj zadnjič spimo, mi je kr mal žal ...user posted image user posted image jutri gre možek na bajto, ima tm zidarja, k meni pa pride mami in bova vse spakirale v škatle ...potem gremo zvečer v Savinjsko k mojim, od nedelje naprej pa bomo v LJ pri tastu in tašči (samo grejo jutri za en teden na morje user posted image ) stvar je v tem, da če hočem vse spakirat in met v škatlahj, ne bo prostora, da še mi tm spimo ...tko da potem drug teden, verjetno torek bomo vse prepeljali na bajto v garažo ...pol pa še ne vem ...kdaj se dejansko selimo ...še vedno je parket pod vprašajem ...še nimam infor, kdaj bomo brusili, lakirali ...bomo že enrkat, če ne prej avgusta ...
tist k bi nam mogu nekej okolico še urejat je zdej tud 14 dni na dopustu, tko da mi kr nekej ne gre po planu user posted image tko da janja, ko si spraševalka, ne vem še točno, kdaj se slimo ...oz selimo vn iz Medvod se drug teden in potem bomo brez domeka en čas user posted image

bazen ...jolly mogoče se pa mi trije pripeljemo v KR kak dan ...se bomo zmenili! :)

kopalke ...mam že ene 5 let stare vse al pa še več, sam ker nč na morje ne hodim kaj zdej, za tist 2x na bazen, boodo pa mogle bit dobre ...

cunje ...ma pa sploh ne vem, kolk mam pa kolk ne, ker mam že večino po potovalkah ...ma bom si kr kej zdej poleti kupila, pa bo :) da bo kej novega za v službo :)

drugače pa našal res ne bi nč več sedela, samop še hodila ob opori ...res je faca ...kr hodi ob kavču, ob stolu, se prepriujema, spušča z neo roko, če sedi na koncu kavča, gre lepo na trebuščka in spleza dol, do papa in celo ponovi in reče papa, čist ponosna, ko ji ploskamo in jo spodbuijamo, ko ji kaj uspe ....jutri bo 9 mesecev in sem ravno šla kupit domače mleko, ga bo zjutraj prvič dobila, pa da vidimo ...

zdaj pa morm nehat, da še z momjim kakšpno rečem, pripravim za zjutraj in se stisnem ...še zadnjič na tem najinem kavču ...joj kok bom pogrešala tole najino gnezdece!!! user posted image
user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
24.7.2009 23:45:58   
mbd0411
Pikica,boš hitro pozabila to malo gnezdece,saj se seliš v eno veliko gnezdouser posted image ,kjer boš imela tooooliko prostora,pa potem tooooliko novega dela,da boš kar pozabila tu kaj napisatuser posted image Lepo si vse še 1x poslikaj za boljši občutek,potem pa novim zmagam naproti.
Meni je tudi bilo žal,ko smo se selili in sem čisto zadnja šla ven iz stanovanja pa na skrivaj brisala solzeuser posted image user posted image user posted image Zdaj pa pred hiško sedim in pivo pijem,pa nobeden mi ne gleda pod prste in v vrečko kaj prinesem iz trgovine....
Tako,zdaj pa spat..

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
25.7.2009 7:46:23   
jolly123
Jutro kva je to za en čuden vreme, dež...brezveze. Sem ravnokar nardila obračun za elektriko, me je skor kap...400 € za doplačat. O shit, se pozna da smo doma cele dneve, da več peremo, kuhamo, imamo bojler prižgan itd. Sam mene bo kap s telimi stroški....

Moj otrok je včeraj po dolgem času spet sam zaspal zvečer no je bil pa zato buden že 5:15 user posted image

Pikica ti boš pa tako uživala v novem domu, da boš kmalu nehala pogrešat starega, boš vidla user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
25.7.2009 8:26:33   
PikicaStonoga
Jutro, jutro še od mene!

Perem prvi pralni stroj ...pa še ene tri morm potem ...upam, da ne bom skurla stroja! user posted image
Moja pikica že panča prvo rundo, je tud vstala, ko je blo še 5 na uri ...sicer 5.30 ....ampak zame to PREzgodaj ...sploh danes ko me čaka ultra naporen dan ...ampak same luštne stvari ...pakiranje, pospravljanje, potem pa na hiško po možeka in k mojim v Mozirje no in potem šibam jaz direkt v MB na dekliščino ... user posted image user posted image user posted image

Domek ...ja verjemte, da ga BOM pogrešala ...že res, da grem na večje in lepše in predvsem svoje, ampak tukej je bil najin prvi dom, to je pa tako kot prva ljubezen, ki je ne pozabiš a ne ...prvo je le prvo ...kolk spominov in stiskanja, že zdej mi je hudo ...mater ej kok je minil čas ...kr 4 leta in 8 mesecev bo skor, ko se bova selila ...user posted image

Glede pospravljanja, pa mislim da ne bo take panike ...pred selitvijo HB imam take majstre, ki pazijo in ne bo tisgta non stop pucanja ...okna sva z mami že vsa poštimale, samo še enkrat šipe greva čez, ploščice so vse ščiščene, samo še enkrat potegnemo in to je to ...nimam kej dost pucat ...en dan, pa bova z mami vse gotove ...ok, nekej se bo nosilo, ker klet še ni čist zdelane oz. stopnice bomo ploščice polagali šele jeseni, ampak vseeno ne bo panike ... kar pa se tiče notr potem pospralvjanja, sem pa tud prepričana, da ne bo tolk več ...ker zdej imam malo in vse nametano in če hočem jaz prah zbirat, verjemte, rabim vsaj eno uro, ker morm vsako malenkost prestavit ...tm bo pa vse po predalih in bo vse imelo svoje mesto in bo šlo zato hitreje ...ostalo pa tud no ...mam že zdej veselje, ko vem, da bom pucala svoj domek :)

nč grem še kej narest, dokler miška spi, pa dokler mami ne pride ...da dam na skrivno mesto ala kondome in vibrator in podobno ...user posted image user posted image user posted image user posted image da ne bo kakšnih šokov in neordnih trenutkov potem user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
25.7.2009 9:27:20   
jolly123
To pa le skrij ja. meni je mat ko sem živela še doma in je enkrat pospravljala mojo sobo to najdla in je od ogorčenja vse stran vrgla user posted image Kok sem bila šele jaz ogorčena potem user posted image  user posted image

Dejte mi nekaj povedat tiste,ki ste bolj domače po Ljubljani, če grem iz morja na katerem odcepu moram it ven, da pridem na Celovško? zadnjič sva hotela po stari cesti domov, da greva še v ŠK. Loko pa sva prišla direkt v tunel za Vodice, ko sva pa zavila potem tam kao za Medvode in Šk. Loko pa sva se vozila po enih božjih rovtah sploh vedla nisva kje sva.

Neposredna povezava do sporočila: 2515
25.7.2009 22:56:16   
Tosca
Jolly, glede Celovške - po razcepu Kozarje, kjer se AC cepi na južno in severno obvoznico, je na severni po izvozu Brdo razcep, kjer gre levi del proti Šentviškem predoru, desni del pa se nadaljuje v ljubljansko obvoznico. Ti bi tu morala iti po desnem pasu in potem je tretji izvoz Celovška, kjer piše Kranj, itd...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
25.7.2009 23:10:41   
Tosca
Čer,
vidim, da so dopusti v polnem razmahu. Mi pa imamo malo bolj "domač vikend", vsaj danes nič potepanja, je bilo treba kaj po hiši in okoli nje postorit. Mogoče pa jutri gremo kam.

Se kaže drugi zobek (ali pa je že napol venuser posted image ) in HB pride celo kakšna ura ali dve, ko je naša princesa kaj manj tečna, kot zadnja dva mesecauser posted image . Uh, kolk je dans pasal, ko je bila vsaj en čas tišina oz. samo zadovoljno čebljanje.

Sem bila pa zelo vesela, ko smo zvedeli za izvide urina, ki so OK. HB ni kakšen refluks, ki sem ga menda imela tudi jaz kot otrok. Podočnjake ima sicer še vedno, kdaj bolj izrazite, kdaj manj, ampak, dokler se tečnarjenje in jok umirjata, se ne sekiram več tako.

Je pa danes celo uspela malo "speljat" naprej, ker se je doslej premikala le nazaj, danes se je pa kot vojak celo malo plazila naprej.user posted image  So ji ful všeč eni moji roza copati in so bili dovolj dobra motivacija. Pa očitno niso tolk smrdel, da bi morala it rikverc.user posted image  

Očitno so v tej dobi res ogromno razlike med otročki, nekateri vaši že hodijo ob opori, naša pa komaj, da se iz sedenja spravlja v bočno sedenje, še na noge se ne opre, ko sem jo skušala postaviti. Ma ja, saj pravi fizioterapevtka, da se šteje za normalno, če otrok shodi enkrat med 8. in 24. mesecem. Naša bo vsekakor bistveno bližje zgornji meji. user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
25.7.2009 23:23:42   
Tosca
Pikica, lepo pozdravi staro stanovanjce in se poslovi od njega in spodaj še zadnje lepe spominčke, predvsem pa, da bi čimprej uspeli dokončati hiško in se preseliti. Da vam čimprej mine obdobje škatel.user posted image   Pri nama so se valjale naokrog še leto dni po selitvi, če ne bi bila noseča, bi se še dlje. Drugače je pa meni sedaj žal, da sem pri selitvi stran vrgla svojo staro tipkovnico. Bi sedaj zelo prav prišla.user posted image user posted image  

Dream, jaz sem si te dni na razprodajah kupila kopalke, res je, da so številke že dokaj zredčene, ampak vseeno se še da kaj dobiti in to tudi za 50% popusta. Kupovala sem pa Lisco, je kar nekaj trgovin v BTC-ju v hali A in D. Mene je popust premamil, da sem si kupila dvoje.user posted image  Liscina trgovina v Sevnici je tudi ponavadi imela dobro izbiro.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
26.7.2009 10:10:37   
iraira
Hello bejbe!

Bolj mrtvilo je tukaj user posted image ...zgleda da vse uživate na dopustih user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Evo pri nas vse po starem...spimo kakšno noč super, potem pa spet kakšno zbujanje user posted image ..nimaš kaj, saj bodo zrastli enkrat in spali tudi...tako da jih bomo mogle iz postelj vlečtuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Moja princes sedaj, ko je vročina kakšen dan skoraj nič ne pojeuser posted image , ima pa tudi dneve, ko jo sploh nafutrati ne morem...toliko bi pojedlauser posted image

Zgornji zobki(poleg ene enke ji rine še druga enkica in dvojkice) so na pohodu in ima revica boga čisto zagnojeno dlesen...je rekla P. naj samo mažemo in hladimo, da pač tako jeuser posted image

Punce uživajte še naprej...tiste, ki imate bolčkane user posted image  user posted image .....itd., itd.

Lep pozdrav!

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
26.7.2009 16:52:42   
PikicaStonoga
Čao!

Da se malo javim ...
komaj gledam, tok sem utrujena!!!Včeraj sem vstala ob 5.30 (le kdo je kriv za touser posted image ) in potem cel dan pakirala ...Rezultata: vse moje imetje je v škatah! :)
Potem smo z mami pobrale možeka na hiški, ki je cel dan garal tm in smo se odpeljali v MOzirje ...od tam direkt v MB na dekliščino in sem prišla domov ob štirih zjutraj ...kok je blo fajn ...bilo nas je 10 punc pri moji prjatlci doma in smo se mele ful lepo ...JOJ KOK POGREŠAM MARIBOR! Sem sčasoma pozabila ...pa sem zdaj spet dojela, kok lepih spminov me veže na nanj ...predvsem pa pogrešam moji dve prijatlejici ...preden sem šla na dekliščino, sem odletela za 15 min še pocrkljat enga fantiča Matica, k je star 2,5 meseca ...ojoj ojoj kok je to miceno ...sploh ne morm verjet, da je bla Tijana kdaj taka piška mala ...
zjutraj sem odspala do desetih ....potem sem pa skor cel dopoldne šivala prte za moje nove mize v hiški ...
zdej ap še ne vem po mojem še mal pa bom začela pakirat nazaj za LJ ...je katera jutri za pijačko v BTCju? Jaz v torek ne bom mogla, ker selimo ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
26.7.2009 16:54:24   
PikicaStonoga
joly dvomim da bo kaj od bazena ta teden ...ker so se plani mal obrnili ...zvedeli smo, da pred 10 avg ne bo nič s parketom, tko da se ta teden preselimo, oddamo ključe od stanovanja, pol pa šibamo v Bosno tm nekje do 10. avgusta ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2521
26.7.2009 18:58:17   
jolly123
U ste se pa neki razpisale user posted image user posted image Moje dete že spi od pol sedmih. zadnje čase ma spet ene prebliske in ful malo spi čez dan, tko da je bil ob petih že čist fertik in je komaj zdržal kopanje.
Jaz se bom pa počasi spravila pisat vprašalnik za diplomo.

Pikica vi se kar preselite, bomo šli pa drugič na bazen user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2522
26.7.2009 20:56:06   
gogabojan
Čeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr.

Evo, mi smo mal prej prišli z počitnic prespati domov, jutri pa dalje na počitnice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imeli smo se nepopisno lepo.

Novica tedna - SEM ZAROČENAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zgodilo se je na obali, ob sončnem zahodu, pred malim milijon ljudi. Dragi poklekniluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Bojan bil fotografuser posted image user posted image user posted image user posted image , in si je dušo izlil ven. Na koncu po besedi DA, je začes skakati in se dreti ''she said YES''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

KOPER -
izredno lepo mesto. In veliko stvari za videti. Se lahko kosa s Piranom za moj okus. Toliko znamenitosti.
Plaža super. Veliko veliko senčke, in zelo velika igrala. Tudi mivka je bila, kjer so se otroci igrali. Še senčnik je bil na sredini mivke. Tako da z moje strani je plaža ENA A. Kar se tiče majhnih otrok.

ROK + MORJE - malo krizice je bilo, dokler ga nismo prej z roko namazali z vodo. Potem pa UŽIVANCIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kak ma naš otrok vodo rad.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa to je bilo vriskanja in smeha. Samo besedo ČOF ČOF omeni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

APARTMA - zelo blizu plaže. Na terasi smo imeli želvico, pa še sosedov hasky (mladiček še), nas je prihajal obiskovati.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BOJAN - hmmmmmmmmm kaj naj rečem zanj. NE VEM.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Od celega dneva, k smo na plaži bili, je bil z nami vse skupaj samo 5 min, pa še to, ko je bil lačen. Drugače ga nisem videla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . V glavnem užival maksimalno.

SRČEK - kaj naj rečem, užival ob pogledu najinih sinov, kako sta vesela in srečna.

JAZ - nimam besed. V pozitivnem smislu.

Sem pa danes pošteno zmatrana oz. crknjena. Jutri gremo pa dalje za teden dni na dopust.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
26.7.2009 21:02:45   
Lucka1
hej punce, sam na hitro, da se pofočkam....imam par dni dopusta - mal prejšnji teden, pa še mal tega, ki prihaja, in posledično maksimalno izkoriščamo dneva, da smo skupaj in naokoli....user posted image je pravi cuker, še vedno dobrovoljček večino časa, postavlja se na kolena in ob opori se trudi dvignit na noge, pa mu še ne gre...bo že, vse ob svojem času.

Smo bili pa en dan na bazenu, en dan v avstriji, en dan v mostecu in živalskem vrtu v LJ in danes cel dan v Bohinju, tako da res niti ne uspem do računalniak priti.....IN MORAM REČT, DA MI PRAV PAŠE :)))

Uživajte vse po vrsti - pikica prebrala sem, da boš pogrešala domek....he,he, boš videla, kako hitro boš pozabila. Mi smo se preselili 1 mesec pred rojstvom user posted image , pa sem še pred porodom nehala pogrešat najino prejšnjo malo stanovanjce user posted image user posted image user posted image človek se hitro razvadi user posted image user posted image
jolly - super, da se taj uspava ponovno sam - da bi le trajalo dlje časa takole...pri nas so male težave s spanjem ,ampak sem prepričana, da zaradi zobkov...zelo zelo ga matrajo, revež. Upam, da kmal ven pokukajo .....

TAKO, LAHKO NOČ IN LEPE SANJE - JUTRI PA NOVIM ZMAGAM NAPROTI

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
26.7.2009 21:04:35   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Dream, jaz sem si te dni na razprodajah kupila kopalke, res je, da so številke že dokaj zredčene, ampak vseeno se še da kaj dobiti in to tudi za 50% popusta. Kupovala sem pa Lisco, je kar nekaj trgovin v BTC-ju v hali A in D. Mene je popust premamil, da sem si kupila dvoje.user posted image  Liscina trgovina v Sevnici je tudi ponavadi imela dobro izbiro.

TOSCA super za kopalke.....jaz jih soooooooovražim kupovat user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?