PikicaStonoga
|
evo, smo pšrišli domov pred 15 min ...mater smo k cigani skor zihr dans tukaj zadnjič spimo, mi je kr mal žal ... jutri gre možek na bajto, ima tm zidarja, k meni pa pride mami in bova vse spakirale v škatle ...potem gremo zvečer v Savinjsko k mojim, od nedelje naprej pa bomo v LJ pri tastu in tašči (samo grejo jutri za en teden na morje ) stvar je v tem, da če hočem vse spakirat in met v škatlahj, ne bo prostora, da še mi tm spimo ...tko da potem drug teden, verjetno torek bomo vse prepeljali na bajto v garažo ...pol pa še ne vem ...kdaj se dejansko selimo ...še vedno je parket pod vprašajem ...še nimam infor, kdaj bomo brusili, lakirali ...bomo že enrkat, če ne prej avgusta ... tist k bi nam mogu nekej okolico še urejat je zdej tud 14 dni na dopustu, tko da mi kr nekej ne gre po planu tko da janja, ko si spraševalka, ne vem še točno, kdaj se slimo ...oz selimo vn iz Medvod se drug teden in potem bomo brez domeka en čas bazen ...jolly mogoče se pa mi trije pripeljemo v KR kak dan ...se bomo zmenili! :) kopalke ...mam že ene 5 let stare vse al pa še več, sam ker nč na morje ne hodim kaj zdej, za tist 2x na bazen, boodo pa mogle bit dobre ... cunje ...ma pa sploh ne vem, kolk mam pa kolk ne, ker mam že večino po potovalkah ...ma bom si kr kej zdej poleti kupila, pa bo :) da bo kej novega za v službo :) drugače pa našal res ne bi nč več sedela, samop še hodila ob opori ...res je faca ...kr hodi ob kavču, ob stolu, se prepriujema, spušča z neo roko, če sedi na koncu kavča, gre lepo na trebuščka in spleza dol, do papa in celo ponovi in reče papa, čist ponosna, ko ji ploskamo in jo spodbuijamo, ko ji kaj uspe ....jutri bo 9 mesecev in sem ravno šla kupit domače mleko, ga bo zjutraj prvič dobila, pa da vidimo ... zdaj pa morm nehat, da še z momjim kakšpno rečem, pripravim za zjutraj in se stisnem ...še zadnjič na tem najinem kavču ...joj kok bom pogrešala tole najino gnezdece!!!