Tosca
|
Hoj, me sva imeli pa danes doooolgo potepanje z zapravljanjem, je mami domov prišla z dvojimi kopalkami, eno oblekico in čevlji, pa še par cotk za našo miško sva kupili na razprodajah. I love sales . (Moj dragi malo manj, le zakaj ). Drugače smo bili pa spet pri zdravniku, ker imamo še vedno podočnjake in pravi, da je prebolela verjetno eno virozo, za vsak slučaj pa je dala še enkrat pregledat urin. Upam, da bo OK. Je bilo pa jako zabavno, ji je zdravstveni tehnik dal gor vrečkico in ko sem ga vprašala, če kdaj kaj mimo steče, je suvereno rekel, da je super gor nalimal. Pa sem takoj, ko se je polulala, čutila, da se je in celo dopoldne hodila okrog s polulanimi hlačami . Zdaj je bila pa tako tečna, takoj ko sem jo dala na tla . Ko sem jo vzela v naročje, se je pa drla, ker ji nisem pustila tolči po tipkovnici. Zadnje čase je to (poleg telefona in daljinca) najbolj zaželena igrača. Potem je pa še lepo polila in ko sem jo šla preobleč, je bila že tako zaspana, da se je na pol drla, napol pa spala. Upam, da bo bolje, ko se zbudi. Afnica, se popolnoma strinjam, da nama je ostalo še en cel kup reči. Pridete do naju v četrtek ali petek dopoldne? Mleko čaka na koncu vasi nekje do 10:30, pa ga vsak drugi dan odpeljejo in ga do večera ni. Imejte se vsi lepo, na morju, v gorah, doma in še kje! Pa da se vam vsi bogi malčki bolančki pozdravčkajo čimprej!
|