Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 19:58:41
|
|
|
|
Najaa
|
o Valentin, kar zavidam ti, čeprav imam morje v bližini. Sem namreč postala prava primorka in se sploh ne kopam več. haha, resno. Letos še nisem konkretno zaplavala. Samo s puncama sem šla do pasu v vodo... Ne, lažem! Enkrat junija sem plavala... jah, kje je že to!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 20:01:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
hahhaa..Najaa fora res..da te potolažim, jaz tudi v tem bazenu nisem plavala... Imaš ZS, pa Tasa in Felix tudi!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 20:26:27
|
|
|
|
Najaa
|
Ti imaš tudi nazaj zs. Tako, moji punci sta v postelji, kdaj bosta zaspali, je pa drugo vprašanje. Bomo danes tudi kako rekle? čeprav ne bom tako dolgo na rač., ker bom jutri spet težko vstala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 20:30:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ti imaš tudi nazaj zs. Tako, moji punci sta v postelji, kdaj bosta zaspali, je pa drugo vprašanje. Bomo danes tudi kako rekle? čeprav ne bom tako dolgo na rač., ker bom jutri spet težko vstala... jaaaaaaa!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 20:33:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najaa si dobila nazaj moje ZS?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 20:40:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa si dobila nazaj moje ZS? Ne, nič nisem dobila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 20:45:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa si dobila nazaj moje ZS? Ne, nič nisem dobila. še enkrat ti bom poslala..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 20:47:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sem že! Si sedaj dobila?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 20:59:08
|
|
|
|
tasa_m
|
večer.. kokica a nisis rekla da imaš mal bazenček?? Hmmm, v tem pa bi midve z Lijo res lahko rit namočle grem zdaj brat ZS, nekaj mi šteka RR
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 20:59:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer.. kokica a nisis rekla da imaš mal bazenček?? Hmmm, v tem pa bi midve z Lijo res lahko rit namočle grem zdaj brat ZS, nekaj mi šteka RR kaj se ti zdi vlki?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:00:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem že! Si sedaj dobila? Sem. In tudi odg. Sam švašta ej!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:01:03
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, si preživela današnjo vročino? Se ni nič zapalilo? Sam kok si me pa prej nasmejala! Sem skoraj s stola dol padla!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:01:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ja, je treba pazit na vsakem koraku...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:02:25
|
|
|
|
Najaa
|
Tako, zdaj pa obe spita. Enkrat za spremembo je Nika kasneje zaspala kot Tija. To pa zato, ker si je tamičkena privoščila še malo spanca od šestih do sedmih in razumljivo ni mogla ob osmih zaspat. Tijo je pa vročina izmučla danes in je kar hitro zaspala. Zdaj si pa lahko privoščim eno pivo in čvek!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:02:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, je treba pazit na vsakem koraku... Zdaj se bom še lastne sence bala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:03:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tako, zdaj pa obe spita. Enkrat za spremembo je Nika kasneje zaspala kot Tija. To pa zato, ker si je tamičkena privoščila še malo spanca od šestih do sedmih in razumljivo ni mogla ob osmih zaspat. Tijo je pa vročina izmučla danes in je kar hitro zaspala. Zdaj si pa lahko privoščim eno pivo in čvek! Kaj ti ga vsak večer cuzaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:04:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, si preživela današnjo vročino? Se ni nič zapalilo? Sam kok si me pa prej nasmejala! Sem skoraj s stola dol padla! saj GOR ne moreš pasti...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:05:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaj se ti zdi vlki? ma ja a ni??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:06:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, si preživela današnjo vročino? Se ni nič zapalilo? Sam kok si me pa prej nasmejala! Sem skoraj s stola dol padla! sem preživela, ko se je začelo nekaj kadit sem bila glih na kafeju in sem hitro v wc glavo prtisnila. Ziher je ziher
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:06:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tako, zdaj pa obe spita. Enkrat za spremembo je Nika kasneje zaspala kot Tija. To pa zato, ker si je tamičkena privoščila še malo spanca od šestih do sedmih in razumljivo ni mogla ob osmih zaspat. Tijo je pa vročina izmučla danes in je kar hitro zaspala. Zdaj si pa lahko privoščim eno pivo in čvek! sem prebrala čik
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:07:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tako, zdaj pa obe spita. Enkrat za spremembo je Nika kasneje zaspala kot Tija. To pa zato, ker si je tamičkena privoščila še malo spanca od šestih do sedmih in razumljivo ni mogla ob osmih zaspat. Tijo je pa vročina izmučla danes in je kar hitro zaspala. Zdaj si pa lahko privoščim eno pivo in čvek! Kaj ti ga vsak večer cuzaš? hahaha, pivo misliš? Skoraj vsak večer. Kak dan mi tud ne paše.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:07:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 hahhaa..Najaa fora res..da te potolažim, jaz tudi v tem bazenu nisem plavala... Imaš ZS, pa Tasa in Felix tudi!!!! odgovorilaaaaa !!!! (to sem ti zdaj zapela )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:07:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, si preživela današnjo vročino? Se ni nič zapalilo? Sam kok si me pa prej nasmejala! Sem skoraj s stola dol padla! sem preživela, ko se je začelo nekaj kadit sem bila glih na kafeju in sem hitro v wc glavo prtisnila. Ziher je ziher Si si sproti še lase oprala. Vidiš, so tudi plusi slame v glavi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:09:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 hahhaa..Najaa fora res..da te potolažim, jaz tudi v tem bazenu nisem plavala... Imaš ZS, pa Tasa in Felix tudi!!!! odgovorilaaaaa !!!! (to sem ti zdaj zapela ) videlaaaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 21:10:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Si si sproti še lase oprala. Vidiš, so tudi plusi slame v glavi!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
ime za fantkaPacotaKatero vam je najbolj všeč?
Matic (
51%)
Matija (
25%)
Matevž (
23%)
Število vseh glasov: 210Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!