Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 11:07:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
TASAAAAAAA, kje si? Mene je strah, da se ti ni res kaj naredlo?????
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 11:15:47
|
|
|
|
julam
|
končno sem dočakala, da so slikice mojih treh zakladkov na rač. Tako lahko najnovejšo delim z vami... Tole so moji pižamarji
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 11:40:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam končno sem dočakala, da so slikice mojih treh zakladkov na rač. Tako lahko najnovejšo delim z vami... Tole so moji pižamarji Vauuuu! Kaka lepa druščina...Superca.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 11:51:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 TASAAAAAAA, kje si? Mene je strah, da se ti ni res kaj naredlo????? se je javla na sms, slama se ni vžgala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 11:52:08
|
|
|
|
Anonimen
|
oj..evo mene..sem bila 2dni pri babici,polsestri in bratu..smo se mal tepli imeli smo se fajn.....bila sem prijavljena na sestrinim računalniku,sam nažalost nisem imela časa pisat.pa niti mi ni pustila do računalnika,sam me je nekaj spraševala če sem nekoč imela nick drevoživljenja ne vem od kje ji to ...smo se imeli fajn,pozneje vas preberem in dodam kakšno slikico za seznam ...zdaj pa grem torto peč ker je moj imel 13.7rojstni dan,jutri pride iz terena..pa pozneje se kaj oglasim ker pride nadležna sestra malu pazit da lahko v miru spečem ...mala je bila pridna-rada ima babico(seveda če jo cel dan ima na rokah ),novega nič ni,le da se zelo slinimo..fajn bojte.grem.pa-pa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 11:54:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: julam končno sem dočakala, da so slikice mojih treh zakladkov na rač. Tako lahko najnovejšo delim z vami... Tole so moji pižamarji Vauuuu! Kaka lepa druščina...Superca. pravi navihančki
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 11:55:58
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam končno sem dočakala, da so slikice mojih treh zakladkov na rač. Tako lahko najnovejšo delim z vami... Tole so moji pižamarji IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, KAKO LEPI.......
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 11:56:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: julam končno sem dočakala, da so slikice mojih treh zakladkov na rač. Tako lahko najnovejšo delim z vami... Tole so moji pižamarji Vauuuu! Kaka lepa druščina...Superca. julam, čestitke za dosežek ampak so pa res lušni blondki
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 11:58:19
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia oj..evo mene..sem bila 2dni pri babici,polsestri in bratu..smo se mal tepli imeli smo se fajn.....bila sem prijavljena na sestrinim računalniku,sam nažalost nisem imela časa pisat.pa niti mi ni pustila do računalnika,sam me je nekaj spraševala če sem nekoč imela nick drevoživljenja ne vem od kje ji to ...smo se imeli fajn,pozneje vas preberem in dodam kakšno slikico za seznam ...zdaj pa grem torto peč ker je moj imel 13.7rojstni dan,jutri pride iz terena..pa pozneje se kaj oglasim ker pride nadležna sestra malu pazit da lahko v miru spečem ...mala je bila pridna-rada ima babico(seveda če jo cel dan ima na rokah ),novega nič ni,le da se zelo slinimo..fajn bojte.grem.pa-pa Nas tuki kdo nategava?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 11:59:59
|
|
|
|
mediuhec
|
temence: nam pa mustela ni pomagala, zato pa smo jih odpravili z olivnim oljem, prav fajn je šlo dol, ko sem ga razčesavala. ne vem, kaj ste mele tle gor s slamo in podobnimi, samo tolk povem, da je tasa_m živa in zdrava sva se ravno v parku srečali. kreme za sončenje: nam je pa pediater rekel, da do 6 m nič, če pa že potem pa od eucerina. spet se moram pohvalit, da je naš spal do 7.00 zjutraj! juhu, mamica naspana!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 12:00:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia oj..evo mene..sem bila 2dni pri babici,polsestri in bratu..smo se mal tepli imeli smo se fajn.....bila sem prijavljena na sestrinim računalniku,sam nažalost nisem imela časa pisat.pa niti mi ni pustila do računalnika,sam me je nekaj spraševala če sem nekoč imela nick drevoživljenja ne vem od kje ji to ...smo se imeli fajn,pozneje vas preberem in dodam kakšno slikico za seznam ...zdaj pa grem torto peč ker je moj imel 13.7rojstni dan,jutri pride iz terena..pa pozneje se kaj oglasim ker pride nadležna sestra malu pazit da lahko v miru spečem ...mala je bila pridna-rada ima babico(seveda če jo cel dan ima na rokah ),novega nič ni,le da se zelo slinimo..fajn bojte.grem.pa-pa Nas tuki kdo nategava? men tud nič jasno,zgleda,da je spet vakuum
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 12:00:48
|
|
|
|
julam
|
hvala hvala za komplimente . za tamalo še ne vem, če bo blond , fanta sta pa kot dva Šveda. Jest pa ratujem siva, tako sta nabrita .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 12:00:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia oj..evo mene..sem bila 2dni pri babici,polsestri in bratu..smo se mal tepli imeli smo se fajn.....bila sem prijavljena na sestrinim računalniku,sam nažalost nisem imela časa pisat.pa niti mi ni pustila do računalnika,sam me je nekaj spraševala če sem nekoč imela nick drevoživljenja ne vem od kje ji to ...smo se imeli fajn,pozneje vas preberem in dodam kakšno slikico za seznam ...zdaj pa grem torto peč ker je moj imel 13.7rojstni dan,jutri pride iz terena..pa pozneje se kaj oglasim ker pride nadležna sestra malu pazit da lahko v miru spečem ...mala je bila pridna-rada ima babico(seveda če jo cel dan ima na rokah ),novega nič ni,le da se zelo slinimo..fajn bojte.grem.pa-pa a dej nehi no... dej pol mal za nazaj preber, kaj tvoja sestrca piše... me ful zanima TVOJ komentar
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 12:02:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia si izbrisala?saj vas ne bom lih pogrešala,nimam cajta se s tem ubadat,,imam preveč dela s 2ma .....nisem jaz začela ...pač nimajo drugega dela kot tračkat.in sory moje pravo ime ni jasmina ,jee od sestre..moje ne izdam ....fajn bojte..če se nebi iz drugega ene par njih norca delale bi bilo vse ok..kot da sem komu kaj kriva...mahhhhhhhhhhh
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 12:02:34
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam hvala hvala za komplimente . za tamalo še ne vem, če bo blond , fanta sta pa kot dva Šveda. Jest pa ratujem siva, tako sta nabrita . bolš siva, kot pa brez las meni še kar izpadajo kot nori
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 12:03:28
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam hvala hvala za komplimente . za tamalo še ne vem, če bo blond , fanta sta pa kot dva Šveda. Jest pa ratujem siva, tako sta nabrita . bolš siva, kot pa brez las meni še kar izpadajo kot nori ah, ja no, to pa itak, nisi edina
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 12:04:30
|
|
|
|
Anonimen
|
danes bo pestro ko pride ,saj itak bi lahko to pričakovala,ni prvič da piše sranja pod mojim imenom no coment ,,,ajojjjjjj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 12:04:42
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia oj..evo mene..sem bila 2dni pri babici,polsestri in bratu..smo se mal tepli imeli smo se fajn.....bila sem prijavljena na sestrinim računalniku,sam nažalost nisem imela časa pisat.pa niti mi ni pustila do računalnika,sam me je nekaj spraševala če sem nekoč imela nick drevoživljenja ne vem od kje ji to ...smo se imeli fajn,pozneje vas preberem in dodam kakšno slikico za seznam ...zdaj pa grem torto peč ker je moj imel 13.7rojstni dan,jutri pride iz terena..pa pozneje se kaj oglasim ker pride nadležna sestra malu pazit da lahko v miru spečem ...mala je bila pridna-rada ima babico(seveda če jo cel dan ima na rokah ),novega nič ni,le da se zelo slinimo..fajn bojte.grem.pa-pa Nas tuki kdo nategava? meni se tud tako zdi, sem že večkrat sledila debatam omenjene avtorice in vsakič, ko zaštrika, je potem nekdo drug kriv ampak, boli me
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 12:04:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam hvala hvala za komplimente . za tamalo še ne vem, če bo blond , fanta sta pa kot dva Šveda. Jest pa ratujem siva, tako sta nabrita . bolš siva, kot pa brez las meni še kar izpadajo kot nori ah, ja no, to pa itak, nisi edina men še tud letijo lasje dol,da ni za nikamor
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 12:05:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia danes bo pestro ko pride ,saj itak bi lahko to pričakovala,ni prvič da piše sranja pod mojim imenom no coment ,,,ajojjjjjj Kolk je pa stara?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 12:06:32
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia oj..evo mene..sem bila 2dni pri babici,polsestri in bratu..smo se mal tepli imeli smo se fajn.....bila sem prijavljena na sestrinim računalniku,sam nažalost nisem imela časa pisat.pa niti mi ni pustila do računalnika,sam me je nekaj spraševala če sem nekoč imela nick drevoživljenja ne vem od kje ji to ...smo se imeli fajn,pozneje vas preberem in dodam kakšno slikico za seznam ...zdaj pa grem torto peč ker je moj imel 13.7rojstni dan,jutri pride iz terena..pa pozneje se kaj oglasim ker pride nadležna sestra malu pazit da lahko v miru spečem ...mala je bila pridna-rada ima babico(seveda če jo cel dan ima na rokah ),novega nič ni,le da se zelo slinimo..fajn bojte.grem.pa-pa Nas tuki kdo nategava? piruri, očitno je nekomu dolgčas in nas tle na suho j.e.b.e.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 12:06:42
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Jutro, krema za sončenje o tem ste že govorile tu ali na FB. Pohvalile ste kremo od Mustele. Meni je v lekarni ni hotela dati za tako mičkenega otročka, saj je za otročke po 36 mesecu. Priporočala pa je kremo od ILRIDO. A jo katera pozna? Tudi lekarne niso več kar so nekdaj bile, tudi tukaj je prevladala komerciala, njihova mnenja ne slonijo zgolj na strokovnosti, ampak je prisoten komerciala. meni so tudi dali Ilrido... mislim, da mam 30-ko... Si zadovoljna? ma kaj js vem.. zaenkrat sm ga samo enkrat al dvakrat namazala pa ni bil nič opečen...verjetno je ok, če prodajajo v lekarni.. če bi bla kakšna Mercator krema bi bla bol skeptična
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 12:08:07
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia danes bo pestro ko pride ,saj itak bi lahko to pričakovala,ni prvič da piše sranja pod mojim imenom no coment ,,,ajojjjjjj haloo, pa kaj se zdaj gremo tle? kolk je to dete staro? jaz več nič ne štekam....kako lahko sploh komu gelsa zaupaš? moja še moj mož ne ve....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 12:11:15
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
veš kaj je najbolj smešno?? da imata ti in sestra ENAK STIL PISANJA... mater.. to pa so reeees podobni geni... TIIZVIRNO SPOROČILO: leo#tia danes bo pestro ko pride ,saj itak bi lahko to pričakovala,ni prvič da piše sranja pod mojim imenom no coment ,,,ajojjjjjj ''SESTRA'' IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia si izbrisala?saj vas ne bom lih pogrešala,nimam cajta se s tem ubadat,,imam preveč dela s 2ma .....nisem jaz začela ...pač nimajo drugega dela kot tračkat.in sory moje pravo ime ni jasmina ,jee od sestre..moje ne izdam ....fajn bojte..če se nebi iz drugega ene par njih norca delale bi bilo vse ok..kot da sem komu kaj kriva...mahhhhhhhhhhh vejice namesto pik, 3 pikice umes... dej dej... ne nas za.je.ba.vat!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 12:11:26
|
|
|
|
mama_milchy
|
MaJaLe, a nisi na dopustu??? Steffi, za temenca sem jaz imela mustelo kremo in sem en dan z mandljevim oljem mazala, drug dan z kremo pa je šlo stran vse po enem tednu, ker Lea jih je res imela ogromno in še z njenimi laski je bil cel to ščistit dol.... krema za sončenje: jaz ji samo malo rokice pošpriam z bubchen 30, drugače pa itak gremo po 18uri na plažo in smo še takrat v senčki grem kosilo z možekom papcat pol pa malo pohajat z otročki, da nam ne bo dolgčas doma kaj je z unim tam gor; enkrat sonček, drugič oblaki, tretjič piha; mu je že slabo najbrž
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
eko perilomajchSte pripravljeni odšteti nekaj več denarja za perilo iz eko/organskega bombaža?ne (
50%)
da, vsekakor (
15%)
da, če je tudi dizajn dober (
35%)
Število vseh glasov: 215Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!