Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:21:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps a nisi rekla da greš spat?? Sej spi. A ne vidiš, da sanja Wernerja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:21:30
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Misliiiiiiiiiiiiiiiiimm... ja, koga ali kaj?? kake ste pa o meni imele ps: a zdej morem začet žalit, ne? al kako že to gre? hm... o čem bi se lahko menle? Maš kak predlog,da ga obdelamo? ---- pa brez asociacij prosim,ker je vprašanje RESNO js bi se že s tvojimi slikami zadovoljila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:22:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia ko bi vsaj bila 23 ....to je že dooolgo nazaj 70-23 je???? Joj, preveč za mojo slamo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:22:19
|
|
|
|
pocka
|
joj babe nehajte, se tako režim,da bom Blaža zbudila...dobro,da je moj v nočni, če ne bi mi že kable vtrgal...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:22:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ji opravičimo? A ker je tak mlada? ja...samo ona pravi, da jih že 70 šteje... u madonca, pr teh letih take male otroke met? bom tiho.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:22:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Misliiiiiiiiiiiiiiiiimm... ja, koga ali kaj?? kake ste pa o meni imele ps: a zdej morem začet žalit, ne? al kako že to gre? hm... o čem bi se lahko menle? Maš kak predlog,da ga obdelamo? ---- pa brez asociacij prosim,ker je vprašanje RESNO js bi se že s tvojimi slikami zadovoljila a ne? a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:23:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia ko bi vsaj bila 23 ....to je že dooolgo nazaj 70-23 je???? Joj, preveč za mojo slamo! ne naprezaj se, da se ti slama ne vžge.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:23:31
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Misliiiiiiiiiiiiiiiiimm... ja, koga ali kaj?? kake ste pa o meni imele ps: a zdej morem začet žalit, ne? al kako že to gre? figh fight fight.... hahahahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:23:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps a nisi rekla da greš spat?? Sej spi. A ne vidiš, da sanja Wernerja? aha, pozabla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:23:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ji opravičimo? A ker je tak mlada? ja...samo ona pravi, da jih že 70 šteje... u madonca, pr teh letih take male otroke met? bom tiho. zdaj pa že mene trebušne mišice bolijo...nekje spodaj pod špehom pa so...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:24:07
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ne samo en ruter ki oddaja signale računalniku... ja smao ruter je s kablom prikloplen na modem. tak da če si talentiran vseeno lahko kake kable ven potegneš mi smo imeli brezžičnega pa sem uspela demolirat vseskup za en teden Ja, to sp pa že težke računalniške debate...mi imamo itak spodaj "centralni PC", kjer se vse datoteke od zgoraj podvajajo, v slučaju, če kaj crkne...zato je ruder spodi in ni panike, da bi se kam zataknila...no edino na kabel od prenosnika...pa še dobro, da ima baterijo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:24:10
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Misliiiiiiiiiiiiiiiiimm... ja, koga ali kaj?? kake ste pa o meni imele ps: a zdej morem začet žalit, ne? al kako že to gre? prosim ja..pa ne se spet na mene spravit..ker imam prostor samo za eno slaco, dve skupaj se že vžgeta.. tebi jaz nič žalega storiti... upam, da si razumela... al je blo preveč informacij naenkrat?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:24:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
Zdaj pa res grem...LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:24:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
joj jaz ne morem veeeeč- mi bo trebuh eksplodiral grem spat. lepo se mejte. se dobimo jutri same time same place... sladke sanje!
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:24:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia ko bi vsaj bila 23 ....to je že dooolgo nazaj pazi goriiiiiiiiiiiiiiiiiii 70-23 je???? Joj, preveč za mojo slamo! ne naprezaj se, da se ti slama ne vžge.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:25:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 zdaj pa že mene trebušne mišice bolijo...nekje spodaj pod špehom pa so... A da so? Mene boli, ko špeh riba ob rebra...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:25:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia ko bi vsaj bila 23 ....to je že dooolgo nazaj a z nickom se tud starost spreminja??? glede na to,da si bila januarja 22...drevozivljenja (22)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:25:43
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ne samo en ruter ki oddaja signale računalniku... ja smao ruter je s kablom prikloplen na modem. tak da če si talentiran vseeno lahko kake kable ven potegneš mi smo imeli brezžičnega pa sem uspela demolirat vseskup za en teden Ja, to sp pa že težke računalniške debate...mi imamo itak spodaj "centralni PC", kjer se vse datoteke od zgoraj podvajajo, v slučaju, če kaj crkne...zato je ruder spodi in ni panike, da bi se kam zataknila...no edino na kabel od prenosnika...pa še dobro, da ima baterijo... no sej... če mate ruDer... pol je vse v redu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:25:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Zdaj pa res grem...LAHKO NOČ! lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:26:21
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Zdaj pa res grem...LAHKO NOČ! Neeeee noooooooo.. party breaker!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:26:25
|
|
|
|
pocka
|
jaz sem pa še na kable priklopljena,čakam,da mi prinesejo nazaj prenosnika, je pri kolegu,da vse programe gor naloži,pol pa wireless in akcija
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:26:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj jaz ne morem veeeeč- mi bo trebuh eksplodiral grem spat. lepo se mejte. se dobimo jutri same time same place... sladke sanje! Še dobro, da nismo več noseče, ko bi še otroc v trebuhih ponorel!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:26:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps a nisi rekla da greš spat?? f... off,nimam časa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:26:51
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj jaz ne morem veeeeč- mi bo trebuh eksplodiral grem spat. lepo se mejte. se dobimo jutri same time same place... sladke sanje! ti tudi! party breakerka!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:27:48
|
|
|
|
pocka
|
jaz vas tudi zapuščam,ker mi učke skupaj vleče, nočko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
OblačilaRahoAli kupujete otrokom rabljena oblačila (second hand)?da (
11%)
ne (
76%)
pogojno, če je ugodna cena (
13%)
Število vseh glasov: 332Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!