Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:17:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Misliiiiiiiiiiiiiiiiimm... ja, koga ali kaj?? Kje si, MaJaLe? Pogrešana si.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:17:18
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps..mam ajmar pr seb ja..za vsak slučaj. Drugač pa bo že moj pogasil.. Sam na kable pazita! Da ne bosta še vidva brez neta ostala! na srečo ni kablov v spalnici.. Punce nabavte si brezžičnega ...no wire no problem Tud enga kabla ni al kaj??? Ne samo en ruter ki oddaja signale računalniku...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:17:30
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Misliiiiiiiiiiiiiiiiimm... ja, koga ali kaj?? kake ste pa o meni imele ps: a zdej morem začet žalit, ne? al kako že to gre?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:17:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, grem spat, ker se mi bo vsak čas slama v moji glavci vžgala.. Nočko! boljše slama kot pa vakum nisem vedela da imaš vakum super itak, sem drugače blond, pa dobim to že v kompletu pocka, tud jaz sem ponosna na to vakum po potrebi bravo mi sam ga je treba znat prav čas izklopit....men je zdajle neki zaštekalo,pa vakuum na polno laufa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:17:43
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Misliiiiiiiiiiiiiiiiimm... ooo, a ti je ratalo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:18:17
|
|
|
|
felix7
|
ne morem več, me trebušne mišice bolijo ve še kar klepetajte, jaz pa grem prečekirat, če mož še ve, kako zgledam, hahaha NOČKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:18:38
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia sploh vam nisem nič kriva da brezveze se smejete iz mene..malo poglejte sebe,ne da samo na drugih vidite napake.. ...saj lepo je druge tračkati in se smejati iz njih..kaj če bi kdo vas? ahhhh..saj moj problem če sem kadila med nosečnostjo.koliko pa se nezdravega poje?brezveze to debatirat..razkurile ste me ..ah sem mislila da ste boljše,pa sem se zmotile.persida je edina ki je vredu Hmmm, sem samo jaz tista, ki ne štekam ? ...par strani nazaj moraš prebrat Sej štekam, ampak...koliko je stara ta pupka? 23
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:18:50
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Punce nabavte si brezžičnega ...no wire no problem Tud enga kabla ni al kaj??? to bo treba Majale povedat kaj ona še kuj bere al kaj??? MAJJJJALEEEEE KJE SI????? ne vem,če bo sfolgala brat, kot me hitro pišemo sm mela res probleme ja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:18:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Misliiiiiiiiiiiiiiiiimm... ja, koga ali kaj?? kake ste pa o meni imele ps: a zdej morem začet žalit, ne? al kako že to gre? hm... o čem bi se lahko menle? Maš kak predlog,da ga obdelamo? ---- pa brez asociacij prosim,ker je vprašanje RESNO
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:19:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Misliiiiiiiiiiiiiiiiimm... ja, koga ali kaj?? kake ste pa o meni imele ps: a zdej morem začet žalit, ne? al kako že to gre? prosim ja..pa ne se spet na mene spravit..ker imam prostor samo za eno slaco, dve skupaj se že vžgeta..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:19:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ne morem več, me trebušne mišice bolijo ve še kar klepetajte, jaz pa grem prečekirat, če mož še ve, kako zgledam, hahaha NOČKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:19:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia sploh vam nisem nič kriva da brezveze se smejete iz mene..malo poglejte sebe,ne da samo na drugih vidite napake.. ...saj lepo je druge tračkati in se smejati iz njih..kaj če bi kdo vas? ahhhh..saj moj problem če sem kadila med nosečnostjo.koliko pa se nezdravega poje?brezveze to debatirat..razkurile ste me ..ah sem mislila da ste boljše,pa sem se zmotile.persida je edina ki je vredu Hmmm, sem samo jaz tista, ki ne štekam ? ...par strani nazaj moraš prebrat Sej štekam, ampak...koliko je stara ta pupka? 23 ji opravičimo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:19:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia sploh vam nisem nič kriva da brezveze se smejete iz mene..malo poglejte sebe,ne da samo na drugih vidite napake.. ...saj lepo je druge tračkati in se smejati iz njih..kaj če bi kdo vas? ahhhh..saj moj problem če sem kadila med nosečnostjo.koliko pa se nezdravega poje?brezveze to debatirat..razkurile ste me ..ah sem mislila da ste boljše,pa sem se zmotile.persida je edina ki je vredu Hmmm, sem samo jaz tista, ki ne štekam ? ...par strani nazaj moraš prebrat Sej štekam, ampak...koliko je stara ta pupka? [link=http://images.google.com/imgres?imgurl=http://fotografije.n3po.com/cache/Slike/Stara-zenska.jpg_540.jpg&imgrefurl=http://fotografije.n3po.com/Slike/Stara-zenska.jpg.html&usg=__T0LIp9JgiAaPCDHC3PaNvOHpCCk=&h=540&w=360&sz=72&hl=en&start=1&um=1&tbnid=ieBvFxkqXlSgiM:&tbnh=132&tbnw=88&prev=/images%3Fq%3Dstara%2B%25C5%25BEenska%26hl%3Den%26sa%3DG%26um%3D1][/link] okrog 70...ma ne štejem več
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:19:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ne morem več, me trebušne mišice bolijo ve še kar klepetajte, jaz pa grem prečekirat, če mož še ve, kako zgledam, hahaha NOČKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:19:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Misliiiiiiiiiiiiiiiiimm... ja, koga ali kaj?? kake ste pa o meni imele ps: a zdej morem začet žalit, ne? al kako že to gre? hm... o čem bi se lahko menle? Maš kak predlog,da ga obdelamo? ---- pa brez asociacij prosim,ker je vprašanje RESNO Kaj bi ti spet rada obdelala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:19:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ne morem več, me trebušne mišice bolijo ve še kar klepetajte, jaz pa grem prečekirat, če mož še ve, kako zgledam, hahaha NOČKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO nočkooooooo , lepo pančajte!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:19:55
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Misliiiiiiiiiiiiiiiiimm... ja, koga ali kaj?? kake ste pa o meni imele ps: a zdej morem začet žalit, ne? al kako že to gre? figh fight fight....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:20:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ji opravičimo? A ker je tak mlada?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:20:34
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia sploh vam nisem nič kriva da brezveze se smejete iz mene..malo poglejte sebe,ne da samo na drugih vidite napake.. ...saj lepo je druge tračkati in se smejati iz njih..kaj če bi kdo vas? ahhhh..saj moj problem če sem kadila med nosečnostjo.koliko pa se nezdravega poje?brezveze to debatirat..razkurile ste me ..ah sem mislila da ste boljše,pa sem se zmotile.persida je edina ki je vredu Hmmm, sem samo jaz tista, ki ne štekam ? ...par strani nazaj moraš prebrat Sej štekam, ampak...koliko je stara ta pupka? včeraj je rekla, da tak kot MaJaLe. Ah...pol je vse Jasno
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:20:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia sploh vam nisem nič kriva da brezveze se smejete iz mene..malo poglejte sebe,ne da samo na drugih vidite napake.. ...saj lepo je druge tračkati in se smejati iz njih..kaj če bi kdo vas? ahhhh..saj moj problem če sem kadila med nosečnostjo.koliko pa se nezdravega poje?brezveze to debatirat..razkurile ste me ..ah sem mislila da ste boljše,pa sem se zmotile.persida je edina ki je vredu Hmmm, sem samo jaz tista, ki ne štekam ? ...par strani nazaj moraš prebrat Sej štekam, ampak...koliko je stara ta pupka? 23 ji opravičimo? hm....NE gane me,ne gane me,srce ja kakor kamen,,,, glede na to,da drži Bolj Star bolj Nor, bo vedno bolj,,,,
< Sporočilo je popravil spps -- 23.7.2009 23:21:40 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:20:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ko bi vsaj bila 23 ....to je že dooolgo nazaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:20:43
|
|
|
|
tasa_m
|
spps a nisi rekla da greš spat??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:20:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ji opravičimo? A ker je tak mlada? ja...samo ona pravi, da jih že 70 šteje...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:20:59
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ne morem več, me trebušne mišice bolijo ve še kar klepetajte, jaz pa grem prečekirat, če mož še ve, kako zgledam, hahaha NOČKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO nočkoooo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:21:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps..mam ajmar pr seb ja..za vsak slučaj. Drugač pa bo že moj pogasil.. Sam na kable pazita! Da ne bosta še vidva brez neta ostala! na srečo ni kablov v spalnici.. Punce nabavte si brezžičnega ...no wire no problem Tud enga kabla ni al kaj??? Ne samo en ruter ki oddaja signale računalniku... ja smao ruter je s kablom prikloplen na modem. tak da če si talentiran vseeno lahko kake kable ven potegneš mi smo imeli brezžičnega pa sem uspela demolirat vseskup za en teden
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Velikost prsi po dojenju.пеперутка16Ali so vaše dojke po dojenju ostale enake ali so manjše/večje kot pred nosečnostjo in dojenjem?Manjše. (
75%)
Večje. (
25%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!