Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:13:10
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 kaj ste nore??? komi na FB vse preberem, pa me tukaj čaka par novih strani, hahaha Maš polno dela, ne? Preskoči in se kar pridruži. ja ne... pol se pa čudim, zakaj je spolno življenje čisto zamrlo... hahaha ja to pa res! al zato ker nimamo cajta al pa ker mamo tu take perverzne da onega niti ne rabimo...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:13:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ma tud vrvica je ok,sam da ušesa dol ne padejo... smejim se kot tele s slamo v glavi boljše slikovnew poizvedbe žal ni
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:13:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, grem spat, ker se mi bo vsak čas slama v moji glavci vžgala.. Nočko! boljše slama kot pa vakum nisem vedela da imaš vakum super
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:13:31
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ma misli, sej nebi niti do polovice notri prišel...edino če ga navije kot jezik od kameleona ha ha ha. pol bi pa bil predebgeli pa spet ne bi blo nič Draga moja, sej si glavo od otroka spravila skozi...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:13:37
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, grem spat, ker se mi bo vsak čas slama v moji glavci vžgala.. Nočko! boljše slama kot pa vakum nisem vedela da imaš vakum super itak, sem drugače blond, pa dobim to že v kompletu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:13:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Punce nabavte si brezžičnega ...no wire no problem Tud enga kabla ni al kaj??? to bo treba Majale povedat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:14:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PERSIDA KJE SI???? pakira za jutrišnji plavalni dan ja,.ona ima vse duplo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:14:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, grem spat, ker se mi bo vsak čas slama v moji glavci vžgala.. Nočko! boljše slama kot pa vakum nisem vedela da imaš vakum super itak, sem drugače blond, pa dobim to že v kompletu pocka, tud jaz sem ponosna na to vakum po potrebi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:14:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Punce nabavte si brezžičnega ...no wire no problem Tud enga kabla ni al kaj??? to bo treba Majale povedat potem pa ne bo Siol kriv?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:15:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia sploh vam nisem nič kriva da brezveze se smejete iz mene..malo poglejte sebe,ne da samo na drugih vidite napake.. ...saj lepo je druge tračkati in se smejati iz njih..kaj če bi kdo vas? ahhhh..saj moj problem če sem kadila med nosečnostjo.koliko pa se nezdravega poje?brezveze to debatirat..razkurile ste me ..ah sem mislila da ste boljše,pa sem se zmotile.persida je edina ki je vredu oprosti dragica ampak ti si začela žalit.. me te nismo žalile. MAlo boljše si odgovore preberi pa boš vidla. A je katera tebi rekla, da imaš slamo?? Ti meni si, tak da..ne bit zdj ti užaljena.. Ja, zato pa se s persido tako dobro midve zastopima, da sma vedno v kontaktu..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:15:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Punce nabavte si brezžičnega ...no wire no problem Tud enga kabla ni al kaj??? to bo treba Majale povedat Ej, se bo križala, ko bo prišla do tega... očitno še ni prebrala vsega...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:15:14
|
|
|
|
tasa_m
|
spps HVALA, saj bo tak tud vredi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:15:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Punce nabavte si brezžičnega ...no wire no problem Tud enga kabla ni al kaj??? to bo treba Majale povedat kaj ona še kuj bere al kaj??? MAJJJJALEEEEE KJE SI?????
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:15:30
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ma misli, sej nebi niti do polovice notri prišel...edino če ga navije kot jezik od kameleona ha ha ha. pol bi pa bil predebgeli pa spet ne bi blo nič Draga moja, sej si glavo od otroka spravila skozi... pol pa skorajda nimam več opravičila...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:15:34
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Misliiiiiiiiiiiiiiiiimm...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:15:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pocka, tud jaz sem ponosna na to vakum po potrebi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:16:00
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, grem spat, ker se mi bo vsak čas slama v moji glavci vžgala.. Nočko! boljše slama kot pa vakum nisem vedela da imaš vakum super itak, sem drugače blond, pa dobim to že v kompletu pocka, tud jaz sem ponosna na to vakum po potrebi bravo mi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:16:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Misliiiiiiiiiiiiiiiiimm... ja, koga ali kaj??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:16:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps HVALA, saj bo tak tud vredi Kje je Persida??? Človek se kar malo zamisli....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:16:33
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Punce nabavte si brezžičnega ...no wire no problem Tud enga kabla ni al kaj??? to bo treba Majale povedat Ej, se bo križala, ko bo prišla do tega... očitno še ni prebrala vsega... sem prebrala ja.. brez skrbi... ma sm se začela takoo režat... ker si imela ti prav zakaj me ni blo do zdej tu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:16:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Misliiiiiiiiiiiiiiiiimm... a tu si...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:16:40
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia sploh vam nisem nič kriva da brezveze se smejete iz mene..malo poglejte sebe,ne da samo na drugih vidite napake.. ...saj lepo je druge tračkati in se smejati iz njih..kaj če bi kdo vas? ahhhh..saj moj problem če sem kadila med nosečnostjo.koliko pa se nezdravega poje?brezveze to debatirat..razkurile ste me ..ah sem mislila da ste boljše,pa sem se zmotile.persida je edina ki je vredu Hmmm, sem samo jaz tista, ki ne štekam ? ...par strani nazaj moraš prebrat Sej štekam, ampak...koliko je stara ta pupka?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:16:55
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Misliiiiiiiiiiiiiiiiimm... ha ha ha. no comment, ali?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:17:01
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Punce nabavte si brezžičnega ...no wire no problem Tud enga kabla ni al kaj??? to bo treba Majale povedat kaj ona še kuj bere al kaj??? MAJJJJALEEEEE KJE SI????? ne vem,če bo sfolgala brat, kot me hitro pišemo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:17:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia sploh vam nisem nič kriva da brezveze se smejete iz mene..malo poglejte sebe,ne da samo na drugih vidite napake.. ...saj lepo je druge tračkati in se smejati iz njih..kaj če bi kdo vas? ahhhh..saj moj problem če sem kadila med nosečnostjo.koliko pa se nezdravega poje?brezveze to debatirat..razkurile ste me ..ah sem mislila da ste boljše,pa sem se zmotile.persida je edina ki je vredu Hmmm, sem samo jaz tista, ki ne štekam ? ...par strani nazaj moraš prebrat Sej štekam, ampak...koliko je stara ta pupka? včeraj je rekla, da tak kot MaJaLe.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
otroci in varstvoLIA2006otroci so v varsvu, vi pa boste naredili kaj, ko boste sami doma : pred tv (
25%)
greste na večerjo v restavracijo (
25%)
v kino (
20%)
spat (
30%)
Število vseh glasov: 259Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!